2021-12-06
旺角而家越來越多酒吧餐廳,要揀一間質素好又有得打卡嘅話真係要啲功夫,今次呢間係朋友介紹而且喺網上都見到唔少朋友到訪過,吸引咗我去試吓。店內環境真係好好 有outdoor area,應該係for客人食水煙,而店內嘅座位就係用餐同埋飲嘢,仲有開放式嘅酒吧,調酒員係個女人,得佢一個負責飲品非常有型。《Papaya Salad》$88呢個沙律睇上去十分精緻,木瓜絲刨得好幼,口感好爽脆,重點係帶子煎得好香半熟嘅口感,好好味。《Singapore Laksa》$138呢個好似係呢度嘅招牌,估唔到喺呢度識到喇沙寬麵,好濃味,而且仲有油香,值得一讚嘅係蝦仁非常新鮮食落爽口,推薦。《Nachos》$98Nachos通常都係配芝士,但呢個除咗cheese之外仲有BBQ雞肉,味道更加豐富,BBQ雞肉真係好重煙熏味,好食!《J.moon Pizza》$128呢個Pizza應該係最signature嘅一款,成個都紅卜卜好吸睛,但食落先發現原來係素食pizza,蕃茄醬同埋三色椒洋蔥為主,個人覺得洋蔥有點過多,如果本身唔係太鍾意食洋蔥嘅朋友就唔建議叫呢個,但係識得一盞係個Pizza底同邊烘得好脆,口感非常好。《Ge
《Papaya Salad》$88
《Singapore Laksa》$138
《Nachos》$98
《J.moon Pizza》$128
《Gemini》$108
佢哋嘅嘢飲整得非常靚,賞心悅目,原本覺得只係用嚟for打卡,但係味道都非常好,好清新嘅檸檬味,仲有陣陣嘅青瓜味,好好飲,而且唔會太,調校得非常好。
總括嚟講,呢度嘅環境好靚 如果想飲嘢嘅話同朋友嚟呢度傾吓計聚下真係幾唔錯。