2023-05-04 44 瀏覽
工廈內的高級味道😍第一下吸引到我既係佢個餐廳名INN- I’m not nothing一個好正向好肯定自我價值既名😏係附近翻工 好多人會去億利搵食今次黎搵下食就發現左呢間比到驚喜既我既西餐廳🍴黎食個early dinner 六點一開門就入去做左第一枱客🤣INN - I’m Not Nothing =====================位置🏠荔枝角地鐵站D2出口一出行一兩分鐘就會到,亦正正就係係假日市集熱點D2 place隔離,方便易找菜色選擇📜一行二人叫左一個starter->黑松醬薯條🍟-》基本上每一次見到呢個菜式都會叫,呢間係我會recruit as 好味既薯條,要炸粗薯條炸到好唔係間間做到,食到最後做到外脆內軟呢間做到!一個spaghetti->香煎北海道刺身帶子羅勒醬意粉🍝-》意粉既軟硬度係我心水,羅勒醬好香,綠色醬感覺好衝擊,但我記住左呢個美味!一個main course->香煎焗盲鰽魚配香草牛油忌廉汁🐟-》呢排出街有得揀魚,同行既都不約而同一齊叫魚,感覺健康d,而做到好味外脆內嫩滑唔係簡單,呢個好味!佢既配菜都很不錯,黑松露薯蓉,好香滑😋😋一杯s
工廈內的高級味道😍

一行二人叫左
一個starter->黑松醬薯條🍟
一個spaghetti->香煎北海道刺身帶子羅勒醬意粉🍝
一杯smoothies-> 牛油果奶昔🥑🥛好rich!滑😛

特別好想讚下佢每一枱既小心思,枱花既擺設靚,而員工亦好細心,咁俾兩個儲物籃我地擺放隨身物👍👍👍

#億利 #億利工業中心 #荔枝角 #荔枝角美食 #西餐 #inn
億利工業大廈出左名多野食,而今次就揀左哩間裝潢典雅,非常適合一班朋友打卡傾計既西式Café👭🏻。入面主要採用白色主調,仲有水晶燈同植物💐既襯托,形做出一種高貴既感覺,食飯時侯格外舒服。除左環境,當然食物都好緊要,講返食物方面先😋。美國保濕豬鞍架配蜜桃芥末籽醬 $188 + 10%擺盤好靚🌺,靚到簡直唔捨得食,不過始終忍唔住放入口。豬鞍🐷煮得岩岩好,少少調味都足夠。不得不讚佢既配菜都好有誠意,薯蓉有黑松露味,🥔薯角相當焦脆,🍑蜜桃沙律解膩,所有都配搭得好好。火箭菜巴馬火腿牛肝菌意大利飯 $138 + 10%本身好怕意大利飯,因為軟硬同味道都好易唔岩口味😣,但朋友好想試就點左。結果喜出望外,佢個飯軟硬岩岩好🍚,保留左意大利飯個口感,又唔會好似未熟咁。而且吸收哂牛肝菌🍄既香味,食落好濃郁,好推介俾鐘意食菇菇既朋友。藍莓紅豆抹茶忌廉班戟 $78 + 10%Café比較少見既甜品,賣相已經好吸引。班戟皮滿滿抹茶味🍵,唔係低質個隻,又唔會過甜。加埋紅豆、藍莓🫐同忌廉,口味同口感都夠哂豐富。Avocado smoothie $48 + 10%奶味香濃,牛油果味🥑隨後一湧而出,而且口感好滑,唔會起沙同

美國保濕豬鞍架配蜜桃芥末籽醬

藍莓紅豆抹茶忌廉班戟

藍莓紅豆抹茶忌廉班戟 $78 + 10%

AvocadoSmoothie

Avocado smoothie $48 + 10%
奶味香濃,牛油果味🥑隨後一湧而出,而且口感好滑,唔會起沙同太甜🥛。
2023-05-01 43 瀏覽
記得好耐之前都食過inn 不能是觀塘荔枝角甚至是元朗的分店都去過環境和食物質素都係相當唔錯今次我哋就去咗位於荔枝角嘅分店由於荔枝角分店喺工廈入面空間感都幾足夠坐得舒服闊落當然環境部亦都係相當少女心在場也有很多少女嚟打卡吃飯食物選擇也是貴精不貴多今次我哋揀咗個豬鞍扒還有炸魚薯條美國豬鞍架配蜜桃芥末籽醬豬鞍扒係厚切嘅分量相當大亦好厚肉咬落去好有肉汁再加上有個蜜桃芥末子醬調味豬扒亦變得更為清新十分推薦這個菜式炸魚薯條呢個雖然係小食但份量同主菜一樣大炸魚可以話係超巨型食落相當厚身有肉汁藍莓紅豆綠茶班戟可以話係最佳嘅飯後甜品賣相相當精緻班戟配上雪糕咁樣食一冷一熱相當唔錯配上藍莓及紅豆亦都係大大粒食落去相當有咬口,為班戟增添了層次提拉米蘇食落相當軟綿綿有淡淡嘅芝士和咖啡香味食完好有幸福感熱情果梳打和Green tea latte熱情果梳打飲落好清新green tea latte仲有濃濃嘅綠茶香味呢兩個飲品都係唔錯嘅

記得好耐之前都食過inn

可以話係最佳嘅飯後甜品
賣相相當精緻
班戟配上雪糕咁樣食一冷一熱相當唔錯
配上藍莓及紅豆亦都係大大粒
食落去相當有咬口,為班戟增添了層次

提拉米蘇

熱情果梳打飲落好清新
green tea latte仲有濃濃嘅綠茶香味
呢兩個飲品都係唔錯嘅
2023-05-01 44 瀏覽
🎫全城狂搶卅蚊戲飛,但其實喺荔枝角長沙灣嗰兩間戲院,正場連埋信用卡9折都係$45,使鬼排3個鐘咩?🎬至於睇戲前後,當然要搵餐好嘢食,呢間位於工廈內嘅文青西餐廳INN🍽都係唔錯嘅選擇。鄰近D2 Place,環境清雅🌿服務貼心🍝Dinner小食$68起意粉、意大利飯$128起。試咗珍寶虎蝦鮮青口墨汁意大利飯,賣相吸引🥩最貴最貴嘅牛扒main course都係$258 only。所有食品加$38仲可以配餐湯🥣同餐

🍝Dinner小食$68起

2023-04-30
2023-04-29 38 瀏覽
難得接兩個表姨甥放學帶佢哋一齊去荔枝角Cafe食嘢依間環境好靚 主調係白色 又有水晶燈下午去嗰時玻璃窗透少少天然光真係好啱打卡😍🍽️手拆蟹肉烤南瓜意大利飯 $108有少少甜 蟹肉份量比得好足意大利飯夠creamy 🍳🥓卡邦尼煙肉水煮蛋意粉$98🤤水煮蛋既蛋黃同煙肉一齊食令卡邦尼意粉既味道更好意粉煮得恰到好處有少少彈牙✳️青檸薄荷梳打 $46 凍朱古力$42 個牛扒都好好食但係我已經唔記得咗叫咩名😂😂依間雖然環境唔係好大但係食物真係唔錯而且裝修都幾靚兩個小朋友一見到Menu個白雪公主已經係咁喺度笑🤣

難得接兩個表姨甥放學

而且裝修都幾靚
兩個小朋友一見到Menu個白雪公主
已經係咁喺度笑🤣

2023-04-29 39 瀏覽
之前食過觀塘分店嘅lunch覺得幾唔錯,今次荔枝角行完街發現原來億利工廈都有間分店😉餐廳位置不多,同樣走宮廷風路線,不過環境偏暗富情調😆🌸 香蒜辣味鮮馬拉蜆欖油扁意粉 💰128馬拉蜆肥嘟嘟好飽滿,香蒜味濃但唔算太辣,意粉🍝口感適中. 橄欖油無掛汁效果,但食起來唔油膩係優點.🌸 美國保濕豬鞍架配蜜桃芥未籽醬 💰188擺盤好靚😍 豬鞍架煎到口感夠嫩滑juicy👍唔好俾豬𩣑嘅厚度嚇親,其實一d都唔柴!🌸 朱古力布朗尼配雪糕 💰68呢份甜品都算抵食. brownie + macaron+雪糕🍦😍 brownie 熱辣辣,配埋雪糕食有冰火口感😋🌸黑松露醬薯條💰68我最愛的粗薯條🍟😌熱辣辣香脆
餐廳位置不多,同樣走宮廷風路線,不過環境偏暗富情調😆

🌸 香蒜辣味鮮馬拉蜆欖油扁意粉 💰128

🌸 美國保濕豬鞍架配蜜桃芥未籽醬 💰188

🌸 朱古力布朗尼配雪糕 💰68

🌸黑松露醬薯條💰68
我最愛的粗薯條🍟😌熱辣辣香脆
2023-04-29 141 瀏覽
朋友響附近番工 介紹咗去依間餐廳食飯地點好方便 響D2 Place 附近 一出地鐵站好快就揾到了青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士 $88有三件多士三文魚籽蟹肉鮮甜青芥末牛油果好清新醬料鋪滿晒成份多士食得好滿足仲有啲沙律菜添呀用嚟做前菜開下胃啱曬燒美國露荀黑松露野菌意大利飯 $138露荀好嫩 一定要大讚個黑松露味道真係超級濃呀加埋啲野菌份量都好多真係值得encore 個飯😍😍😍😍香煎焗盲曹魚配香草牛油忌廉汁 $168盲曹魚好鮮嫩 好juicy 魚皮煎得好香口香草牛油忌廉汁同個魚好夾呀好味😋香蕉榛子朱古力忌廉班戟 $78賣相好靚 班戟好軟熟 入面夾左朱古力忌廉 面頭舖左好多香蕉片 淋左榛子醬仲有椰子片呀熱辣辣☺️餐廳環境好relax, 仲有好多畫作裝飾好文靑feel 同朋友一齊食飯聚下都幾好
朋友響附近番工 介紹咗去依間餐廳食飯

入面夾左朱古力忌廉
面頭舖左好多香蕉片 淋左榛子醬
仲有椰子片呀
熱辣辣☺️

餐廳環境好relax, 仲有好多畫作裝飾
好文靑feel
同朋友一齊食飯聚下都幾好
燒美國露荀黑松露野菌意大利飯
香煎焗盲曹魚配香草牛油忌廉汁
香蕉榛子朱古力忌廉班戟
平時經常在網上見到尖沙咀有間餐廳店內環境相當有特色📸📸處處打卡位加上食物擺盤精緻 看起來也相當吸引可惜未有時間及緣份前往品嚐😆Openrice搜尋時發現原來荔枝角也有分店終於決定要一試究竟🤘🏻🍟 英式炸鯛魚柳配薯條 $78即叫即炸🔥因此上枱就看到熱氣霧出外皮較為厚身卻又炸得夠香脆內裡的一大塊魚肉💦非常嫩滑多汁真正做到外脆內軟且絕不乾柴配備熱烘烘的脆薯條👍🏻👍🏻相當滋味👨🏻‍🍳 香煎北海道刺身帶子羅勒醬意粉 $148帶子外表煎得微微焦香 熟成度恰好入口極之鮮美且富有彈性😍😍另外意粉軟硬度剛好 放久也不糊化或變軟掛滿的羅勒醬其獨有香氣濃郁使整道菜增添不少風味💕🐟 香煎盲鰽魚配香草牛油忌廉汁 $168盲鰽魚份量十足😱有整整兩大塊味道方面 魚皮煎得香脆惹味 魚油滿滿魚肉多汁又嫩滑 味道極佳👅配以牛油忌廉作為Creamy 清新醬汁內裡的淡淡香草香氣撲鼻而來🌿兩者撘配起來相當出色🙌🏻推薦一試🥭 法式班戟 - 芒果熱情果忌廉班戟卷 $78餐廳的擺盤相當精緻📸打卡必備班戟較厚身 卷起來後口感更為煙靭有嚼勁當中的醬汁清新香甜❤️可中和滿口肉膩感伴隨的新鮮芒果及熱情果 充滿果香氣👃🏻一道甜品 可說是品嚐到味
平時經常在網上見到尖沙咀有間餐廳

班戟較厚身 卷起來後口感更為煙靭有嚼勁
當中的醬汁清新香甜❤️可中和滿口肉膩感
伴隨的新鮮芒果及熱情果 充滿果香氣👃🏻
一道甜品 可說是品嚐到味覺視覺雙重享受

香蒜辣蜆扁意粉 $128蜆有8隻左右,處理得好好完全無沙!每一隻都漲卜卜,好鮮甜😋扁意粉夠彈牙,掛汁力強~ 蒜香味幾出,帶點微辣同酒香~真心好味😽美國露荀黑松露野菌飯 $138比想像中好味😋意大利飯嘅texture好正~軟糯帶點咬口,黑松露完美融入飯中,每一口都充滿黑松露香氣👍🏻露荀好嫩,唔會有渣,唔會調味過濃面遮蓋咗本來嘅鮮味☺️肉桂蘋果班戟 $78法式班戟係即整,所以上菜時熱辣辣~好香💕質地竟滿彈性qq的,蘋果蓉份量超多,鋪得滿滿的,如果無咁甜就更好😆另外加咗一球雪糕(+$10)班戟+雪糕呢個組合係絕配✊見好多人飲smoothie,所以跟隊叫咗2款試下~Mixed berry smoothie $48Avocado smoothie $48開放式廚房,可以睇到製作過程,由真正果肉打成,真材實料~味道真不錯,難怪咁多人飲啦😍INN - I’m Not Nothing (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203號舖
香蒜辣蜆扁意粉 $128

美國露荀黑松露野菌飯 $138

肉桂蘋果班戟 $78
法式班戟係即整,所以上菜時熱辣辣~好香💕

見好多人飲smoothie,所以跟隊叫咗2款試下~
Mixed berry smoothie $48
Avocado smoothie $48

INN - I’m Not Nothing (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203號舖
Royal INN 好多時full booking , 所以去荔枝角INN 食😚😚作為牛油果頭號fans 前菜叫左青芥未牛油果三文魚籽蟹肉多士。綠色的牛油果和橙色的蟹肉和三文魚籽形成強烈對比!三文魚籽和蟹肉,加上牛油果混合wasabi醬, 創新好味!有超級多黑醋沙律做配菜!美國豬鞍架配上蜜桃沙律及芥末籽醬,這道菜肉質鮮嫩,內裏Juicy,烤得恰到好處,搭配上清新的蜜桃沙律和芥末籽醬,非常好吃。擺盤加上紫色花花❤️少女心大爆發!香蒜辣蜆扁意粉。意粉煮得剛好,蜆肉新鮮,而且香蒜和辣椒的味道非常香。牛油果smoothie濃郁滑順,上面加了松子仁和cream,賣相昇華了。而雜莓smoothie則加了草莓醬和cream 作裝飾,莓味也十分重。法式風格裝修!是荔枝角區少有的高級餐廳!
青芥未牛油果三文魚籽蟹肉多士

美國豬鞍架

香蒜辣蜆扁意粉

牛油果smoothie
雜莓smoothie

法式風格裝修!是荔枝角區少有的高級餐廳!
青芥未牛油果三文魚籽蟹肉多士
美國豬鞍架
香蒜辣蜆扁意粉
牛油果smoothie
雜莓smoothie
  • 青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士
2023-04-22 31 瀏覽
第一次去荔枝角分店,實不相瞞位置都比較迫,人流亦多,講嘢傾偈又比較嘈,環境就真心一般,不過嘢食OK啊,今日點咗香辣蜆肉扁意粉,估唔到咁有驚喜,佢放低意粉,我仲即刻問佢攞辣椒仔,不過到最後我都冇用過,因為本身啲粉都頗辣,不錯不錯,但係如果唔識得辣就千祈唔好點,另外點咗特濃泡沫咖啡,個人口味就覺得呢杯咖啡麻麻哋,咖啡唔香唔濃唔苦唔酸,飲落有啲似便利店嘅感覺,到最後環境真係太嘈,同朋友講嘢好似鬧交咁先聽得到,所以好快走咗,就算要幫襯到去返九龍灣分店,闊落好多。
2023-04-21 35 瀏覽
位於荔枝角既工廈既打卡西餐廳🍴即使係平日放工時間都好多人🙈大家過黎前記得𝐛𝐨𝐨𝐤 枱~➣ 青檸蜜糖雞翼 (💰𝟕𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟔/𝟱雞翼好大隻,酸酸甜甜好好食😳❤️➣ 香煎焗盲鰽魚配香草牛油忌廉汁 (💰𝟏𝟔𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟖/𝟱薯蓉好幼滑,魚相當嫩口一啲都唔嚡☺️同朋友一致覺得呢款最好食🤤➣ 香煎北海道刺身帶子羅勒醬意粉 (💰𝟏𝟒𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟓/𝟱意粉掛汁之餘唔會太漏👍🏻意粉軟硬度適中~刺身級既帶子煎到表面香脆好吸引☺️➣ 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞(💰𝟒𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟓/𝟱𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞打得幾香滑又唔會太甜😚➣𝐆𝐫𝐚𝐩𝐞𝐟𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐬𝐨𝐝𝐚(💰𝟒𝟖)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟓/𝟱呢杯朋友飲既都覺得唔錯👍🏻口味相當清新😛

➣ 青檸蜜糖雞翼 (💰𝟕𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟔/𝟱
雞翼好大隻,酸酸甜甜好好食😳❤️

➣ 香煎焗盲鰽魚配香草牛油忌廉汁 (💰𝟏𝟔𝟖)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟑.𝟖/𝟱

➣ 香煎北海道刺身帶子羅勒醬意粉 (💰𝟏𝟒𝟖)

𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞打得幾香滑又唔會太甜😚

➣𝐆𝐫𝐚𝐩𝐞𝐟𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐬𝐨𝐝𝐚(💰𝟒𝟖)
呢杯朋友飲既都覺得唔錯👍🏻口味相當清新😛
2023-04-20 45 瀏覽
好耐之前已經想試呢間靚靚裝修西餐廳,今日終於黎試😛 價位唔會好高~ 可以一試🙈揀左2個 Main course🔸 美國保濕豬鞍架配蜜桃芥末籽醬豬鞍煎得幾香~ 有黑松露薯蓉做底,面頭既蜜桃芥末籽醬有驚喜,同豬鞍一齊食幾夾,蜜桃甜甜地有解膩效果,令人想再繼續食落去😆🔸 珍寶虎蝦伴燒焗澳洲牛柳八安士配紅酒燒汁虎蝦新鮮得黎都幾大隻🤓 牛柳揀左五成熟,熟度控制得岩岩好~ 牛柳原本已經調左味,有少少鹽同黑椒,配埋紅酒燒汁層次更多🤩 同樣有黑松露薯蓉做底,份量都唔少,女仔食一定夠飽
揀左2個 Main course

🔸 美國保濕豬鞍架配蜜桃芥末籽醬

🔸 珍寶虎蝦伴燒焗澳洲牛柳八安士配紅酒燒汁

🥢 青芥末牛油果三文魚籽多士 💰88✨一共有3塊斜切法包,法包未有塗上牛油🧈可以減低罪惡感🫣加入滿滿混入芥末籽、牛油果塊嘅酸甜沙律醬,最後放上少量蟹肉絲同三文魚籽✨法包烘得幾鬆脆😋醬汁略覺得多左啲,👩🏻‍💼大孖覺得將牛油果塊泥爛混入沙律醬中會更加creamy,保留少量牛油果粒會更有口感🥢美國保濕豬鞍架配蜜糖芥末籽醬 💰188✨廚師幾有心思擺盤,碟底有薯蓉粉開成香滑薯蓉、加入粟米、甘荀等蔬菜、薯蓉面放上大塊豬鞍扒,配上加入罐頭蜜桃粒嘅芥末籽醬,另配有煎薯角✨豬鞍扒好厚肉,肉色粉嫩較有嚼口;食膩可以點埋芥末醬食會濕潤一啲✨薯蓉份量多,加左鹽調味,作為配菜算係唔錯😊🥢Mixedberry Smoothie 💰48✨以士多啤梨雪糕🍦打成奶漿,加入藍莓攪勻,最後唧上忌廉裝飾,味道唔算太甜,比較似食緊士多啤梨雪糕,底部有啲沙冰粒夠哂凍🧊🥢提拉米蘇 💰48✨以🫙上,底部用上甜手指餅、依次序放Mascarpone cheese、Expresso☕️可可粉,最後唧上忌廉唧花同綠色葉裝飾✨手指餅未有依杯型放入杯中,所以用🥄食有時食唔到手指餅,食到咖啡香但咖啡液可以再多啲,意式手指餅🍪比較甜,如果啲手指餅滲多
🥢 青芥末牛油果三文魚籽多士 💰88

🥢美國保濕豬鞍架配蜜糖芥末籽醬 💰188

✨薯蓉份量多,加左鹽調味,作為配菜算係唔錯😊

🥢Mixedberry Smoothie 💰48

🥢提拉米蘇 💰48

✨手指餅未有依杯型放入杯中,所以用🥄食有時食唔到手指餅,食到咖啡香但咖啡液可以再多啲,意式手指餅🍪比較甜,如果啲手指餅滲多啲expresso會更加好味
✨👩🏻‍💼大孖覺得個Tiramisu 酒味較可以再濃啲會更過癮,Mascarpone cheese 都夠輕盈😋挺身

🥢香蕉榛子朱古力忌廉班戟 💰78

✨呢款係成晚MVP❗️廚師用上朱古力蛋漿煎成一層圓型班戟,班戟中間加入香蕉🍌片,再對摺成三角型,面放上大量香蕉🍌片、兩粒原粒士多啤梨、香滑忌廉、橙乾、椰子脆片同朱古力醬
✨班戟煎得薄身,朱古力味濃郁,配上榛子朱古力醬🍫濃度加倍😍,水果新鮮夠香甜,配埋椰子脆片仲有淡淡椰香味

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

• Mixedberry Smoothie
  • 提拉米蘇
  • 香蕉榛子朱古力忌廉班戟
2023-04-16 1196 瀏覽
行經荔枝角一帶覓食,竟發現這「我非甚麼也不是」就在雲集多間食肆的億利工廈,記起她的意大利飯弄得不俗,既然就腳就信步前往。不用搭𨋢多層,就在2樓。裝修同樣以白色為主調,燈光偏昏黃。有提供藤籃放隨身包袱。二人前坐二人枱。有點彆扭是圓枱雖是雅緻,但有點小。還好的是上菜會控制最多只同時有兩道菜在桌。「青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士」$88—朋友說三文魚籽有點腥,我覺得可接受,反而芥末醬味濃都蓋過,多士夠脆。黑松露未免太氾濫,所以選「火箭菜巴馬火腿牛肝菌意大利飯」$138—擺盤討好,巴馬火腿捲成玫瑰模樣,少許鹹香不嗆味,極濃烈的牛肝菌醬汁,濃郁到幾近肉味並浸滿意大利飯,同時頗多牛肝菌切片,為濕濡的意大利飯再添口感。「保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁」$248—香草鹽的薄酥鋪在三件羊鞍表面,植被似的透露春天氣息,口感是粉碎的非一片酥皮,有點麵包糠味道,羊鞍肉質尚算嫩滑,微膻易入口,伴隨有焗薯外還有薯蓉,很飽足。「爆谷水果雪糕芭菲杯」$78—焦糖爆谷、士多啤梨粒、芒果粒、藍莓,配乳酪軟雪糕,差點發傻吃掉表面那片橙乾切片(不是乾果!),不甜不膩。
不用搭𨋢多層,就在2樓。
裝修同樣以白色為主調,燈光偏昏黃。
「青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士」$88—
巴馬火腿牛肝菌飯
保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁
保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁(薯蓉位置)
「保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁」$248—
「爆谷水果雪糕芭菲杯」$78—
2023-04-13
巴馬火腿牛肝菌飯
保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁
保雲酥羊鞍配薄荷醬燒汁(薯蓉位置)