2021-09-11 48 瀏覽
我係OpenRice網上訂位有寫到係為朋友慶祝生日前一日會有職員打俾你confirm reservation佢亦都有問我想唔想要喺甜品碟上寫字因為即日就冇得寫ga la不過去到,我就覺得啲職員服務態度唔係幾好冇乜耐性炸魷魚圈外皮嘅粉漿唔會太厚,而且新鮮出爐超級好味加埋個泰式辣醬其實佢味道冇乜特別只係因為新鮮所以好食忌廉汁嘅份量啱啱好每一條意粉上面都有掛住少少忌廉汁而且帶子亦都啱啱好,唔會過於太熟但係一上到台大家都愕然左一下因為份量都幾少呢塊豬扒個味道都唔錯,因為佢「葉」得夠味佢都二百幾蚊所以有呢個厚度係好正常但係略嫌配菜少咗啲菜多番幾舊好d薯條其實都係一般正常發揮黑松露醬都係冇乜特別其實同一般咖啡室食嘅都係一樣特別想一讚嘅係呢個三文魚牛油果Pizza佢嘅Pizza皮係好薄而且係脆好似餅乾一樣,但係佢又會有少少煙韌嘅感覺佢下面牛油果都仲有一層醬 甜甜地,酸酸地牛油果份量都幾多係一粒粒唔似出邊係牛油果醬所以我覺得係最好食嘅
我係OpenRice網上訂位有寫到係為朋友慶祝生日
前一日會有職員打俾你confirm reservation
佢亦都有問我想唔想要喺甜品碟上寫字
因為即日就冇得寫ga la
不過去到,我就覺得啲職員服務態度唔係幾好
冇乜耐性
炸魷魚圈
外皮嘅粉漿唔會太厚,而且新鮮出爐
超級好味
加埋個泰式辣醬
其實佢味道冇乜特別
只係因為新鮮所以好食
忌廉汁嘅份量啱啱好
每一條意粉上面都有掛住少少忌廉汁
而且帶子亦都啱啱好,唔會過於太熟
但係一上到台大家都愕然左一下
因為份量都幾少

呢塊豬扒個味道都唔錯,因為佢「葉」得夠味
佢都二百幾蚊所以有呢個厚度係好正常

但係略嫌配菜少咗啲
菜多番幾舊好d
薯條其實都係一般正常發揮
黑松露醬都係冇乜特別
其實同一般咖啡室食嘅都係一樣
特別想一讚嘅係呢個三文魚牛油果Pizza
佢嘅Pizza皮係好薄
而且係脆好似餅乾一樣,但係佢又會有少少煙韌嘅感覺

佢下面牛油果都仲有一層醬 甜甜地,酸酸地
牛油果份量都幾多
係一粒粒
唔似出邊係牛油果醬
所以我覺得係最好食嘅
2021-09-09 1337 瀏覽
今晚來觀塘巧明街約了表弟放工一起晚膳。 約他在"i kitchen", 一段時間末有光顧了,餐廳環境也修改了比以前簡約了些,食物味道又如何呢? 首先感到服務態度好,舒服!餐牌菜式,甜品依然……吸引!我們選了一份二人套餐 $ 688 ~黑松露野菌茸湯充滿菌香, 濃稠恰到好處,稍淡口點點,口感幼滑。意大利火腿伴鄒皮瓜賣相非常漂亮!火腿甘香順滑,配上甜蜜蜜的鄒皮瓜十分美味!白酒牛油青口醬汁香濃青口也爽口,味道鮮美!紐西蘭肉眼扒牛味濃口感細嫩肉汁豐富油脂非常咁香!我選擇不點醬汁更吃到原味。讚!三文魚籽墨魚汁意粉白色墨魚與意粉黑白配搭,意粉煙韌有口感,墨魚也很爽口。最期待旳甜品~朱古力心太軟這裡的甜品一樣很花心思!賣相漂亮吸引!切開軟滑濃香朱古力流出!暖暖朱古力與旁邊的雪糕口感一冷一熱,充滿幸福感!味道,服務都滿意,收費亦合理!水準依然!是個享受旳晚餐!
今晚來觀塘巧明街約了表弟放工一起晚膳。

首先感到服務態度好,舒服!
餐牌菜式,甜品依然……吸引!

我們選了一份二人套餐 $ 688 ~

黑松露野菌茸湯
充滿菌香, 濃稠恰到好處,稍淡口點點,口感幼滑。

意大利火腿伴鄒皮瓜
賣相非常漂亮!
火腿甘香順滑,配上甜蜜蜜的鄒皮瓜十分美味!

白酒牛油青口
醬汁香濃青口也爽口,味道鮮美!

紐西蘭肉眼扒

三文魚籽墨魚汁意粉
白色墨魚與意粉黑白配搭,意粉煙韌有口感,墨魚也很爽口。

最期待旳甜品~
朱古力心太軟
這裡的甜品一樣很花心思!
賣相漂亮吸引!

切開軟滑濃香朱古力流出!
暖暖朱古力與旁邊的雪糕口感一冷一熱,充滿幸福感!

味道,服務都滿意,收費亦合理!
水準依然!
是個享受旳晚餐!
2021-09-07
只要識搵,工廈都可以食好西,就好似呢間咁場內燈光帶點情調,面積唔算大,但枱與枱之間有相當空間,今晚被安排坐於窗口梳化位,感覺舒適主菜類加$38可轉套餐,有是日餐湯及餐飲,當然加啦!  今晚係忌廉甘荀湯,配以長面包脆條湯質唔會太杰,食到甘荀味道,飲完都唔會太過飽肚!飲完熱湯,侍應就送上呢客意大利青橄欖.水牛芝士田園沙律 ($68)。以清爽沙律菜作底部,配上青橄欖,水牛芝士波波,車厘茄及芝士片,淋上香甜黑醋汁,入口全無負擔!呢客炸薯條.松露醬 ($42),份量超大份,同價錢唔係幾合正比,除咗松露醬外,仲比埋老拍檔茄汁你侍應提醒小心熱,炸物當然要熱食好,個松露醬帶點甜味,應該似用沙律醬混松露醬,配薯條比我成碟點晒! 哈哈......主菜出場,就係照燒美國穀飼牛肩胛 ($168),擺盤有心思,照燒汁另上肩胛部係一個經常郁動嘅部位,需要成日走動,仲要支撐整個龐大嘅身體,所以肌肉發達,筋位比較多又肉質結實,肉味豐富。 七成熟上碟,切開仍然見到紅色位,入口肉汁流出,結實又細嫩,脂肪含量低,食得相當健康!無肉食主食之選,黑松露牛肝菌意大利飯 ($108)意大利飯索入湯汁味道,咬落有口感,每粒飯粒都比芝
只要識搵,工廈都可以食好西,就好似呢間咁

湯質唔會太杰,食到甘荀味道,飲完都唔會太過飽肚!

無肉食主食之選,黑松露牛肝菌意大利飯 ($108)

意大利飯索入湯汁味道,咬落有口感,每粒飯粒都比芝士及黑松露醬包圍,入口creamy; 牛肝菌就淡味,清清地無肉主菜!

呢度亦有甜品供應,但肚皮實在變大了,留待下次!

呢杯Mocha只需另加$8就飲到,朱古力甜味配上咖啡香味,當作液體版甜品都唔錯!

We reserved a table via Openrice a few days ago and it was for the celebration of my birthday (along with my wife & 2 kids).  To be honest, the reason we went there was that there was no other choice since we were on the late side of making reservations.  Me & my wife read the reviews and were prepared for a not-so-pleasant night (but we understood it was our fault for not making reservations earlier on a Saturday evening).But as soon as we checked in to the restaurant, everything changed!We wer

We were seated a table-for-four, as we requested, with comfortable & clean table & chairs.  Kids were happy, even though they argued a lot, as soon as food arrived.  Service was nice too.  My wife and I were satisfied, left with full-stomachs and agreed we had to do something for this place with so many unfair comments recently.

Definitely recommended and it's a place I will bookmark and go back!
Daily Soup (Carrot / Cream)
Daily Special Drinks
Crispy Squid Cutlets
Deep Fried Spicy Chicken Drumsticks
French Fries
Truffle Paste & Ketchup for the French Fries
Poached Egg w/Honey & Lemon
King Prawn
Seared Scallops
Black Truffle Risotto w/Parcini Mushroom
BBQ Baby Pork Ribs
Grilled Thick Slice of U.S. Black Angus Rib Eye
Mocha (Hot)
Chocolate Tartufo
Homemade Fondant Chocolate w/Vanilla Ice-Cream
Homemade Apple Pie w/Vanilla Ice-Cream
題外話/補充資料: Well I see some people actually blame the restaurant for the security guards at building entrance - what's the point? It's got nothing to do with the restaurant itself! Yes, the security guards were a bit on the harsh, rude & cold side but please remember, they represent their Management Company & the building, and NOT the restaurant itself. I just feel it would be a great pity if people decide to say NO to this restaurant for the wrong reason.
2021-09-04
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
用餐優惠
信用卡優惠
Daily Soup (Carrot / Cream)
Daily Special Drinks
Crispy Squid Cutlets
French Fries
King Prawn
Seared Scallops
BBQ Baby Pork Ribs
Mocha (Hot)
Chocolate Tartufo
2021-08-31 42 瀏覽
今日難得同屋企人又黎到觀塘行街,就諗住食西餐,所以就黎到i kitchen試下😋😋餐廳環境好有情調,氣氛都算唔錯👍🏼👍🏼1. 三文魚籽,墨魚,野菌墨魚汁意粉 $128 墨魚汁意粉嘅味道同我係出面其他餐廳食到嘅味道淡左少少,但係都唔會影響到佢嘅整體口感,意粉好有筋道,食落去好爽口。呢款意粉係冇汁但都唔會覺得好dry,同時我地都唔需要擔心墨魚汁整到周圍都係啦😂😂。意粉再配合埋d三文魚籽一齊食就味道剛剛好😋😋 唔會太淡。令我最驚喜嘅係墨魚片,好彈牙、好嫩滑。但係呢個意粉嘅份量唔算多,對於唔算大食嘅人黎講就剛剛好,但係如果大食d嘅人就最好叫多份甜品啦。整體黎講都算唔錯。
餐廳環境好有情調,氣氛都算唔錯👍🏼👍🏼

1. 三文魚籽,墨魚,野菌墨魚汁意粉 $128

整體黎講都算唔錯。
2021-08-31 596 瀏覽
今天和朋友在觀塘工廠大廈搵食,黎到I kitchen,首先被佢個氣氛感染到。每個餐檯上都點起暖黃色的小蠟燭🕯️,安靜的環境下偶爾輕微的杯碟碰撞聲、人們的竊竊私語,有一種浪漫的氛圍,難怪當時也有不少情侶來這裡吃晚飯呢☺️我們點了一個三文魚籽墨汁意粉$128估唔到意粉本身就係墨魚汁製成 所以食嘅時候大家唔洗擔心成口黑曬 意粉嘅配料有墨魚 蒜蓉 彩色椒 仲有主角三文魚籽成個份量不算多 有空間可以叫多個小食厚切美國黑安格斯肉眼$228最讚係呢份牛扒 雖然係肉眼但脂肪部位不算多切開係粉紅色半熟嘅狀態輕鬆可以咬開 淡淡的牛脂這時會在肉中爆發出來我鐘意蘸點芥末食 味道更佳濃朱古力心太軟$68最後一個甜品作為結尾心太軟大小比一般甜品店的更大裡面流心程度唔算誇張 與雪糕融化嘅速度正好可以互相配合外層似濃郁的brownie 包裹著厚厚的朱古力醬熱騰騰的心太軟加上雲尼拿雪糕冰火交熾 無論在口感 味道方面都好出色 我同朋友爭住黎食呀

我們點了一個三文魚籽墨汁意粉$128

無論在口感 味道方面都好出色 我同朋友爭住黎食呀

• 厚切美國黑安格斯肉眼
  • 朱古力心太軟
2021-08-30 40 瀏覽
今次選了一間未試過的餐廳,I kitchen疫情關係進餐廳前要掃安心出行,量度體溫,入到去坐低,環境都好浪漫,感覺寧靜,侍應就拎左Menu同埋餐具放低,我望住個Menu,好多樣都想試,小食我點了松露薯條點了個餐湯(黑松露野菌茸湯),很香濃好味一份厚切美國黑安格斯肉眼七成熟一份醬燒美國豬仔肋骨飲品叫咗杯蘋果梳打,食物都好快上,服務態度還算良好,松露薯條份量都很多,炸得外脆內軟,到主菜豬仔肋骨份量都十分大份,好好味,中間肉質較鬆軟,好入味!另一個主菜安格斯肉眼,肉眼佢好厚身好大塊,色香味都齊,𥚃面肉紅但冇血水好嫩,安格斯的肉汁較為豐富,油脂分佈均勻,真係好好味呀!最後叫咗個甜品,朱古力心太軟心太軟焗得時間岩岩好,而且唔會太甜!呢餐晚飯吃得很滿足,除左食物好食之外,店員都親切有禮,不用提他們都會主動幫忙加水,十分細心!
今次選了一間未試過的餐廳,I kitchen

點了個餐湯(黑松露野菌茸湯),很香濃好味
一份厚切美國黑安格斯肉眼七成熟

一份醬燒美國豬仔肋骨
飲品叫咗杯蘋果梳打,

最後叫咗個甜品,朱古力心太軟

2021-08-27 48 瀏覽
上網睇到觀塘附近有一間有好多好評嘅餐廳,於是今晚就同朋友去光顧一下。餐廳都幾隱世,但去到七點都已經係坐到爆滿,好彩我哋一早訂咗位。餐湯:南瓜湯南瓜味好香,口感幼滑,同餅乾一齊食好好味。輕煎北海道刺身帶子黑松露墨魚汁意粉初時以為意粉係用墨魚汁做調味,但原來係意粉用墨魚汁整😆。刺身帶子好鮮甜,經過輕煎後好香口,而且仲加入左我至愛嘅黑松露,整體好好味!香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳鵝肝入口即化,口感嫩滑細緻,超級正!紐西蘭牛柳肉質緊緻而富嚼勁,多肉汁,自己較喜歡加點芥末一起進食,使牛柳肉味道更佳。由於喺主食上加$38就可以有餐湯同餐飲,所以整體性價比都不錯。

餐湯:南瓜湯
南瓜味好香,口感幼滑,同餅乾一齊食好好味。

輕煎北海道刺身帶子黑松露墨魚汁意粉

• 南瓜湯
  • 輕煎北海道刺身帶子
2021-08-24 852 瀏覽
今日休息,想起已有一段時間沒來。家人剛巧在家,我便拉着家人來嚐嚐。看看餐牌, 主菜「香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳」和「厚切美國黑安格斯肉眼」的Special Lunch Menu非常吸引 南瓜濃湯(廚師餐湯):以新鮮南瓜烹調而成,綿密清甜,營養價值高,新鮮健康。添些忌廉,使南瓜湯更幼滑。 田園沙律:新鮮爽脆的蔬菜添上黑醋,可清新味蕾迎接跟著來的主菜。 香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳:每次的擺盤均具心思。鵝肝體積頗大,煎得金黃,外皮香脆,入口即溶,香氣十足。紐西蘭牛柳牛味濃郁,肉質幼嫩,油脂較少。配合油份較高的鵝肝,可取得平衡。 厚切美國黑安格斯肉眼:厚切肉眼體積大。肉眼油花豐富,肉質軟腍。五成熟的肉眼表面煎得香口,內裏五成熟成,但又不會有血水滲出,烹調功夫好 是日精選甜品 :芝士蛋糕配上帶微酸的士多啤梨醬非常配合,一點不覺膩。 凍咖啡:咖啡味道濃郁,甜度適中。家人大讚性價比高,還說一定要再來。

南瓜濃湯(廚師餐湯)

田園沙律

香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳:每次的擺盤均具心思。

香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳

鵝肝體積頗大,煎得金黃,外皮香脆,入口即溶,香氣十足。

厚切美國黑安格斯肉眼:厚切肉眼體積大。

厚切美國黑安格斯肉眼

是日精選甜品

凍咖啡:咖啡味道濃郁,甜度適中。

凍咖啡

家人大讚性價比高,還說一定要再來。

2021-08-20
午餐
南瓜濃湯(廚師餐湯)
田園沙律
厚切美國黑安格斯肉眼
是日精選甜品
凍咖啡
2021-08-20 57 瀏覽
今晚要 OT,放工已經是7点幾,天氣又熱,更加唔想煮,約了老公去 I kitchen dinner,享受下👫世界🌷⚘門口唔起眼,入到去才見到個小小招牌。沒有特別裝修,平平淡淡,有個書架擺設,加添了少許文青氣色叫了2個主食,加38元轉套餐,有餐湯和飲品,都算合理。香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳和醬燒美國豬仔肋骨蕃茄餐湯蕃茄味濃,酸的比重較甜多,更接近原味無添加厚切鵝肝煎香,入口柔軟,一咬即溶,甘香滿溢牛柳是近期食過較有水準的,有些價錢比這餐貴的都是硬和柴口,今次算是無揀錯,雖然只有2小塊,但唔韌仲肉汁豐富有咬口,豬肋骨醬汁美味,肉質鬆軟,老公讚不絕口即磨咖啡香味濃郁檸茶消脂呢餐比想像中好,日後可以再食過

門口唔起眼,入到去才見到個小小招牌。

沒有特別裝修,平平淡淡,有個書架擺設,加添了少許文青氣色

叫了2個主食,加38元轉套餐,有餐湯和飲品,都算合理。
香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳和醬燒美國豬仔肋骨
蕃茄餐湯

蕃茄味濃,酸的比重較甜多,更接近原味無添加

厚切鵝肝煎香,入口柔軟,一咬即溶,甘香滿溢

豬肋骨醬汁美味,肉質鬆軟,老公讚不絕口

即磨咖啡香味濃郁

檸茶消脂

呢餐比想像中好,日後可以再食過

2021-08-16 77 瀏覽
早前來過印象中依間薄餅超好食,不過朋友話唔食,所以食下其它野啦。白酒牛油加仁里煮紐西蘭半殼青口 $98青口大隻味道鮮甜肉質嫩,用匙潷埋D白酒汁一起食更加正。輕煎北海道刺身帶子,紅甜椒意大利飯 $138刺身級帶子輕煎表面咬落肉嫩多汁,得三粒非常珍貴,Risotto都好索汁,飯粒粒分明口感煙韌,味道都唔錯的。美式辣肉腸燴紐西蘭深海青衣魚柳 $158深海青衣魚柳相當大塊,而且好厚肉,魚肉雪白肉質嫩滑,配以蕃茄辣汁,酸辣開胃非常美味,仲有薄薄的美式辣肉腸加點咸香,食起來唔會好單調。自家製朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕 $68味道唔錯,朱古力唔算好流心,雲呢拿雪糕溶得快,所以都要食得快。日本抹茶千層蛋糕 $42淡淡的抹茶味唔會好甜,綿密口感慢慢食都唔錯。

白酒牛油加仁里煮紐西蘭半殼青口 $98
青口大隻味道鮮甜肉質嫩,用匙潷埋D白酒汁一起食更加正。
白酒牛油加仁里煮紐西蘭半殼青口

輕煎北海道刺身帶子,紅甜椒意大利飯 $138

美式辣肉腸燴紐西蘭深海青衣魚柳 $158
美式辣肉腸燴紐西蘭深海青衣魚柳

自家製朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕 $68
自家製朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕

日本抹茶千層蛋糕 $42
淡淡的抹茶味唔會好甜,綿密口感慢慢食都唔錯。

日本抹茶千層蛋糕

2021-08-12
5 分鐘 (堂食)
白酒牛油加仁里煮紐西蘭半殼青口
美式辣肉腸燴紐西蘭深海青衣魚柳
自家製朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕
日本抹茶千層蛋糕
2021-08-15 93 瀏覽
呢晚上到黎觀塘工廈西餐,一入到去個環境好舒服,好安靜,餐廳亦有埋洗手間,好方便。由於唔算肚餓,我地嗌左兩個main dish,包括鵝肝伴紐西蘭牛柳同埋安格斯肉眼,肉眼係好厚身好大塊,我地要5成熟,餐廳都煎得唔錯,不過塊肉眼有個位有筋,比較難切同咬,味道方面我覺得幾好食,肉汁夠唔會柴!至於牛柳就相對薄身d,亦冇肉眼咁大塊,5成熟都一樣煎到,係頭頭尾尾薄d就會熟d,但overall都好合我要求,個鵝肝一定要食,好大舊,同埋入口即溶😍😍😍 正!

由於唔算肚餓,我地嗌左兩個main dish,

包括鵝肝伴紐西蘭牛柳同埋安格斯肉眼,

• 厚切美國黑安格斯肉眼
2021-08-14 83 瀏覽
四人敘餐(晚餐),選擇了這在工廠區內的西餐,有不足之處,也有可取之處,同時不會令我再光顧。 Sorry !不足之處令人不會留意食物是否好味。可取之處:1)地鐵站附近,交通方便。2)燈光暗暗好浪漫,全餐廳都只得十多枱客,都算清静。3)食物味道不錯 不足之處:1)去到該工廠大廈要用身份證登記,講真食餐飯巳經要用安心出行,都巳經覺得麻煩,仲要入大廈都要登記,真係.....好唔鍾意,真係無下次。2)晚上九時左右啲音樂好大聲了,唔知係咪想我地收聲走人呢?3)二人套餐~好孤寒   二人套餐$688(88折=$608)(未計加一):兩個頭盤(沙律及三隻焗生蠔......係三隻),兩個主餐(一件牛扒或一件魚扒及一碟飯或麵),一個甜品(一件心太軟及一球雪糕),唔包飲品,這個餐是兩人共同分享每款一碟的份量....係一碟,好孤寒!(我在超市買一盒有兩件的心太軟都係$38,即係嗰餐多一件的成本都係十多元,另外多兩杯飲品的成本都不會太多吧?至少令人會食得開心D啦!)   反而散叫仲開心,$158+$38(轉套餐有湯有餐飲)+$48(心太軟+雪糕),合計$244/人(未計加一)

可取之處:
1)地鐵站附近,交通方便。
2)燈光暗暗好浪漫,全餐廳都只得十多枱客,都算清静。
3)食物味道不錯

不足之處:
2)晚上九時左右啲音樂好大聲了,唔知係咪想我地收聲走人呢?
3)二人套餐~好孤寒
2021-08-14
2021-08-14 116 瀏覽
同男友分別點了美國牛肩胛(左面)$168、美國肉眼扒(右面,較厚果塊)$228塊肉眼扒難咬過擦膠🤢差唔多塊半舊肉都係筋,條大筋仲要係正肉的中間,橫跨舊肉眼扒,切都切唔開🤢🤢明明叫五成熟但切開一滴肉汁定血水都冇….🙄🙄塊肉又乾又韌,有好多位根本咬唔開,食唔到。明明肉眼扒suppose應該係最嫩的位置,食到嬲嬲地快d埋單走人算🙄埋單每人$200但塊肉眼扒係垃圾!以後唔會再來了!🤢🥲完全唔知點解會有咁多正評…🤢🤢🤢
同男友分別點了美國牛肩胛(左面)$168、
美國肉眼扒(右面,較厚果塊)$228

塊肉眼扒難咬過擦膠🤢

明明叫五成熟但切開一滴肉汁定血水都冇….🙄🙄

埋單每人$200但塊肉眼扒係垃圾!

以後唔會再來了!🤢🥲
完全唔知點解會有咁多正評…🤢🤢🤢
2021-08-14
慶祝紀念
情人節
2021-08-14 93 瀏覽
放工過嚟ikitchen ,又係兩個人撐下枱腳時間啦~ 我哋叫咗兩個主菜再加 $38 轉套餐,有埋餐湯同餐飲呢~今晚嘅餐湯係黑松露野菌茸湯,店員一送到已經聞到好香呀~而且味道香濃,好好味呀!有少少肚餓嘅我哋,見到有唔同嘅小食選擇,最後叫咗份香辣炸雞膇小食,少少辣,都唔錯呀。之後上嘅醬燒美國豬仔肋骨依然保持水準,肉質鬆軟而且不一啲都唔黏骨,加埋美味嘅醬汁,正呀~而香煎美國黑豚豬肉,肉質同樣嫩滑,而且厚度適中,肉味夠哂juicy ,差啲唔記得咗,碟上嘅配菜都好有心機㗎,係薯仔同蕃薯蓉嚟,下次食個陣都可以試吓呀~
香辣炸雞膇
醬燒美國豬仔肋骨