2021-06-07 57 瀏覽
行過見到白布街有間HesheEat,就同阿妹入左去食晚餐呢間分店有兩層,我哋七點半去到,樓下得番近門口張枱,所以我哋上左上層坐本來諗住叫個豬肋骨既,點知話賣晒🙈所以就叫左燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯$98⭐️⭐️⭐️鰻魚夠大塊,燒沖味甜甜地,肉質腍但有骨既,下面有啲滑蛋再加有茄汁味既飯,飯既口感算煙韌似係珍珠米,旁邊再配左啲黑醋沙律菜同蕃茄,紅紅綠綠賣相唔錯既,不過黑醋陣味就唔係個個都啱食,我個人就都接受到既😁三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡$95⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️加左$10配薯條⭐️⭐️⭐️⭐️呢個牛肉漢堡好推薦大家可以試吓,牛肉漢堡好厚身,但係牛味唔算好重配埋芝士大蘑菇同埋黑松露醬一齊食超正😋美中不足係個包皮無烘同埋搽牛油之前食過銅鑼灣嗰間分店,記得啲薯條好好食,所以都選擇加$10要埋薯條🍟野飲就叫左抹茶鮮奶⭐️⭐️⭐️同紫薯鮮奶⭐️⭐️兩杯野飲不過不失啦,飲得出啲cream係蛋糕既cream,唔多溶喺杯野飲度既,但食落都幾香滑既甜品叫左呢個上面嗰塊野勁似腳皮🤣食落咸咸地似係芝士脆片個pancake一切落去就感覺到好似一個氣球漏左氣咁,食落有蛋香既,比起pancake,我覺得更似蛋糕仔😆紙包蛋糕嗰種,但都好食既,啲焦糖唔夠脆
行過見到白布街有間HesheEat,就同阿妹入左去食晚餐

本來諗住叫個豬肋骨既,點知話賣晒🙈
所以就叫左
燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯$98⭐️⭐️⭐️

三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡$95⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
加左$10配薯條⭐️⭐️⭐️⭐️

野飲就叫左抹茶鮮奶⭐️⭐️⭐️同紫薯鮮奶⭐️⭐️

甜品叫左呢個
上面嗰塊野勁似腳皮🤣食落咸咸地似係芝士脆片
個pancake一切落去就感覺到好似一個氣球漏左氣咁,食落有蛋香既,比起pancake,我覺得更似蛋糕仔😆紙包蛋糕嗰種,但都好食既,啲焦糖唔夠脆,好似走左氣咁,士多啤梨偏酸

店員服務唔錯既,食完主餐都會幫我哋換碟俾我哋食甜品,個pancake製作需時約二十分鐘,所以食到咁上下就好叫店員準備喇,唔係就有排等🤣

今晚埋單$415