2017-08-17
衣家其實有唔少工廈餐廳都充滿驚喜~質素又唔錯!黎開觀塘當然搵番間試下😂好多工廈餐廳都比較難搵 但呢間{Go inside kitchen}一啲都唔難搵!因為佢橦大廈就係正大馬路果邊~成間餐廳環境都幾舒服!唔會坐得好迫~至於食物方面就叫左個Set dinner 同埋啲小食~跟餐送埋蒜蓉包同埋忌廉湯~特別一讚既係個沙津!個黑醋汁酸酸甜甜 好開胃!主菜就叫左黑松露什菇意大利飯~黑松露好香~只係啲飯有少少硬~另外仲有黑松露雞翼~呢個跟餐加68蚊就有8隻咁多!超抵!而且又好食好香~推介!小食叫多左個芝士肉醬焗大啡菇~must 叫item 黎!好惹味又juicy我地仲叫左個煙三文魚飛魚子意大利粉~呢個一定要試!一粒粒魚子連埋意粉就食好有口感 而且味道剛好!總括黎講 呢間工廈餐廳好唔錯!而且佢門口帶左個信息比食客「im a dreamer, but im not the only one」非常positive 值得一讚~
成間餐廳環境都幾舒服!唔會坐得好迫~
至於食物方面就叫左個Set dinner 同埋啲小食~