2021-11-13 531 瀏覽
Semi-buffet breakfast 6:30-10:30個4人枱有兩個位未set, 侍應set位嘅時候,又唔俾埋中式餐具,唔知想點好弱智嘅我,見唔到有avocado toast,唔信邪咁叫左pancake。真係好失望出面啲嘢食好豐富,其實唔使個main都得。Yogurt有四款,原味,藍莓,杏,椰子。生果,沙律(無食,太飽)有白粥,雲吞,水餃,中式點心(包,燒賣,牛肉球)。中式嘅食物好味,食左兩round雲吞同水餃Cold cut, pastry corner 勁吸引,但淨係試左個杏仁牛角包(大大個)另外點左egg benedit,鮑魚雞粥。早知叫西式鹹食,有薯餅仲有豆漿,燕麥片,all day 嘅焗豆,煙肉,腸仔。羽衣甘藍汁好好味可能落左好多糖😂Staycation包三餐,早餐最滿意

Buttermilk  pancake

真係好失望

出面啲嘢食好豐富,其實唔使個main都得。
Yogurt有四款,原味,藍莓,杏,椰子。
生果,沙律(無食,太飽)

仲有豆漿,燕麥片,all day 嘅焗豆,煙肉,腸仔。
羽衣甘藍汁好好味
可能落左好多糖😂

Staycation包三餐,早餐最滿意
2021-11-12
早餐
2021-11-13 461 瀏覽
Staycation之afternoon tea~4:30session未夠4:30已經到左餐廳,侍應放低左個menu就行開左。menu 入面有兩款下午茶,唔知係食邊款,又唔知可以揀咩野飲人客唔多,得兩三個侍應。佢哋又好似好忙咁。終於搵到人,問佢邊啲係available嘅option下面呢menu,signatures唔揀得。就咁等等下,過左5點都仲未見到啲野食。問侍應幾時先有得食,佢先拎出嚟真係火都嚟無客都咁嘅服務,多人就話遮。。。4人嚟左兩set…睇到個樣,如果要自己俾6xx,我就唔會揀嚟呢間食。出面有更好嘅選擇其實無一間嘅三文治係好食嘅有碎蛋,呑拿魚,煙三文魚。。。反而嗰兩個雞蛋饀餅就幾唔錯,可惜已經凍左。一個係菠菜,一個係洋蔥煙肉呢度5款野,有3款係好食嘅Raspberry tart: raspberry 嘅酸balance返個tart唧甜Vanilla choux: 啲款好味,個皮無淋左,仲crunchy,又唔會好甜Lemon shortbread dome: 勁酸,但接受到。底嗰塊餅好味丫Strawberry cheesecake: 以為係mouses cake😅又以為係r

下面呢menu,signatures唔揀得。

真係火都嚟
無客都咁嘅服務,多人就話遮。。。

其實無一間嘅三文治係好食嘅

有碎蛋,呑拿魚,煙三文魚。。。

呢度5款野,有3款係好食嘅

Strawberry cheesecake: 以為係mouses cake😅又以為係raspberry味。錯曬🤣呢件都好味
整體來講,甜點係唔錯嘅。macaron無食,因為感覺會好甜。

Scone 正常,clotted cream無其他酒店嗰啲咁好味。個strawberry jam有啲嚇人,個texture 似嗰啲鬼口水咁
唔知係咪放得太耐,風乾左

2021-11-11
生日
環境嘈雜、食物質素一般、但價錢昂貴,而且服務也相當平平,對比上一年到來時候享用下午茶,質素明顯下降了很多!今次還專程來慶祝生日但都是失望而回,更沒有兌現在這裏說訂位享有的七折優惠!可以說是不值得再來,尤其是慶祝生日,而且下午茶餐配的三杯飲品味道奇怪。看得出下午茶餐完全沒有心思!而且當天人數非常多,環境悶熱,嘈吵擠擁,完全不像五星級酒店的安排,食物也沒有往年的花心思。在訂座的時候已經要求梳化位置明白他們未必一定能夠給予但也不應該給予一個走廊像僭建出來的二人位置給人慶祝生日。
2021-11-06
2021-10-31 629 瀏覽
突然之間抽起條根想High Tea,但發覺比較出名嘅酒店都Full Booking,但美利竟然有位而且OpenRice仲有七折優惠添。Afternoon Tea Set有兩款,一款係傳統另一款係 Jing Tea ,我哋見Jing Tea嘅鹹點似乎比較吸引,於是就揀咗呢一Set。呢Set 會配三杯Jing Cold Infused Tea 俾你,分別係Lemon Grass, Rose 同 Earl Grey,但當你問佢邊一款點心配邊一款茶嘅時候,其實係冇任何Pairing 架,即係純粹比多三杯茶你飲,Gimmick 嚟嘅,嚇我唔到!整體來講,食物嘅質素其實係唔差㗎,甚至比一啲好出名好難book嘅High Tea更加好。鹹點有質素,而且配搭亦都好多元化,最驚喜係CRAB MEAT SANDWICH同 BLACK TRUFFLE CHICKEN ROLL SANDWICH兩款三文治各有特色,食得出有唔同嘅味道同鮮味,而鮑魚撻同鮮蝦牛油果撻細細件,兩款有唔同嘅風味。甜品方面唔會所有嘢都係同一隻味,COCONUT & PINEAPPLE SABLE呢個配搭幾好,菠蘿嘅酸酸甜甜配搭椰子嘅清新;

甜品方面唔會所有嘢都係同一隻味,COCONUT & PINEAPPLE SABLE呢個配搭幾好,菠蘿嘅酸酸甜甜配搭椰子嘅清新;CHOCOLATE BLUEBERRY OPERA係咁多件蛋糕最濃味嘅,朱古力味濃厚。順帶一提因為Halloween嘅緣故,酒店安排咗送上兩款嘅萬聖節造型朱古力蛋糕,雖然最後食唔晒,但係成件事係驚喜嘅~~

至於下午茶嘅靈魂 Scone,呢度其實係唔差,只係我哋放得耐鬆餅有啲凍,但都食得到鬆餅嗰個質感同味道都係好正宗嘅英式鬆餅,配上Strawberry Jam 同Clotted Cream一流。

唯一唔好處,就係酒店下午茶分兩轉,每轉嘅用餐時間計埋排隊入去嘅時間其實只有1個鐘頭15分鐘,食起上嚟真係有啲趕唔可以慢慢嘆,而且用餐時間有限制呢一件事都係一日之前打嚟Confirm Booking時先講,我覺得如果喺OpenRice嘅Booking Session 裏面講明呢一點會比較好。雖然到最後時間到咗, Waiter 都唔會趕你走,但一直有人提你4:15 pm Last Order ,其實都令我食得有啲緊張,因為我本人食嘢比較慢。

題外話,食完high Tea去廁所嘅時候,女廁有一格非常之污糟,可能我唔好彩上一手用得特別衰,但係去得酒店High Tea 廁所都咁污糟,都真係影響咗成個用餐體驗。

2021-10-31
5 分鐘 (堂食)
下午茶
𝙂𝙖𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙇𝙤𝙪𝙣𝙜𝙚, 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡🍴To be frank, we were here because it is close to our office, but their food really surprised me❤️‍🔥Their fish cake was BOMB no joke, it looked so greasy from the picture I know. I ordered burger as my main, and that was delicious! I eat A LOT, but I could not even finish the burger because it was huge! (it is rare that I can not finish one okay?)🙊Oh and I forgot to say that their lobster soup (super creamy) and fries (crispy and crunchy) were also so tasty! Even the bread w
𝙂𝙖𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙇𝙤𝙪𝙣𝙜𝙚, 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡🍴
To be frank, we were here because it is close to our office, but their food really surprised me❤️‍🔥Their fish cake was BOMB no joke, it looked so greasy from the picture I know. I ordered burger as my main, and that was delicious! I eat A LOT, but I could not even finish the burger because it was huge! (it is rare that I can not finish one okay?)🙊Oh and I forgot to say that their lobster soup (super creamy) and fries (crispy and crunchy) were also so tasty! Even the bread won’t disappoint you. I really enjoyed the ambience here, with lots of natural light. Worth every penny!
📍Garden/F, The Murray, Hong Kong, a Niccolo Hotel, 22 Cotton Tree Drive, Central #HappiMuffinHongKong
🌟#HappiMuffin Rating: 8.5/10
💰Price: $400-500 pp
2021-10-10 548 瀏覽
美利酒店的staycation package包括一個下午茶,在網上聽見評價不高。所以沒有抱着太大的期望來用餐。沒有期待下,反而有驚喜!下午茶用餐地方是我們食晚餐的Garden Lounge. 昨晚serve我們的侍應記得我們,在傾談中得知我們因為慶祝周年紀念來staycation 的。她知道後,送了一個果撻給我們🥰。但我反而欣賞她那份心意多一些。她的名字是Estara, 我俾個like佢嘅服務態度👍🏻當日我哋選擇了經典下午茶,但原來可以加$50 upgrade另一個,話說茶點更加美味。但我們發現在原本的menu, 另外的下午茶只是貴經典下午茶$30😅。很喜歡他們的鹹點三文治,麵包都是有味道的,雖然不是太濃厚,但賣相吸引☺️,不會「白曬曬」…甜點除咗個士多啤梨芝士蛋糕之外,其餘我們都喜歡吃。尤其個Lemon Shortbread Dome, 酸味味,好開胃😋。伯爵茶馬卡龍都好香茶葉味👍🏻跟住落嚟就係食下午茶的精髓:鬆餅!總共四件,兩件原味、兩件提子。比我想像中好食,有一浸香味之餘但不太buttery. 夾埋果醬和clotted cream 就一流👍🏻。初初望落去好似好乾,但食落又不是。

沒有期待下,反而有驚喜!

Menu

下格:鹹點

上格:甜點

跟住落嚟就係食下午茶的精髓:鬆餅!總共四件,兩件原味、兩件提子。比我想像中好食,有一浸香味之餘但不太buttery. 夾埋果醬和clotted cream 就一流👍🏻。初初望落去好似好乾,但食落又不是。我哋飽到食唔晒,最後要打包😅。
中格:鬆餅

Clotted cream 夠香滑👍🏻
果醬球clotted  cream

酸甜酸甜的果撻,啱晒我口味😋

總括今次美利酒店staycation的三餐中,這個下午茶最深刻。
一份果撻
2021-09-20
  • 下格:鹹點
  • 高格
  • 中格
2021-10-10 743 瀏覽
慶祝周年紀念入住美利酒店,在Klook買了staycation package. 本身是bookN2房間,但check-in時發覺原來原來只是N1. 非常之失望,同埋在網站的描述不清晰。大家book時都要小心細閱啊。雖然發生了這個不愉快的事件,但用餐方面另計,在此和大家分享。今次的staycation package包三餐。現在大家介紹當晚的晚餐。之前在網上做資料蒐集時,看見這間酒店的餐廳食物質素非常之一般般,重點其實係他們的房間的浴缸。抱歉沒有影下他們的staycation dinner menu. 餐前麵包都幾好味,又暖又軟。這個蕃茄湯都幾濃郁,喜歡蕃茄的朋友都應該鍾意,帶一點酸味。沙律就一般,不過不失。主菜方面我們各選擇了魚和牛:兩道菜都煮得肉質嫩滑好味的,只是份牛份量比想像中細。甜品方面選擇了朱古力批及berries tart. 我覺得朱古力好味些😊總括晚餐沒有特別驚喜,但餐廳服務體貼的,又主動問我們的意見。

餐前麵包都幾好味,又暖又軟。
餐包

這個蕃茄湯都幾濃郁,喜歡蕃茄的朋友都應該鍾意,帶一點酸味。
餐湯

沙律就一般,不過不失。
沙律

牛扒

甜品方面選擇了朱古力批及berries tart.
我覺得朱古力好味些😊
朱古力批
Berries  tart

2021-09-19
朱古力批
2021-10-09 720 瀏覽
依家啲自助餐真係唔平!普通酒店閒閒哋都要五百幾比起疫情前仲要貴!今次去咗試新嘢!Semi Buffet 由於之前冇食過!所以揾地方都要花費點時間!因為佢嘅地點真係有點隔涉一進入酒店覺得走高格調路線餐廳唔太大!主要分三個區域漁鮮~汁煮鮑魚,翡翠螺,生蠔,蝦🦐雖然少款!不過全部都好新鮮生蠔🦪都算大隻鮑魚都好味不過略嫌佢偏甜沙律~芝士,Parma ham,沙律🥗,冇嘜特別!唔明點解無哈密瓜比你伴Parma Ham 甜品~唔多款!生果只有一盤雜果主菜~SURF AND TURF額外加$48一般!牛七成!我覺得偏生,龍蝦尾偏亁SPACE SEAFOOD LINGUINE分量幾大!有啲蟹肉,蝦🦐,青口不過最失望係咁啲價錢連餐飲都無一杯
依家啲自助餐真係唔平!普通酒店閒閒哋都要五百幾
一進入酒店覺得走高格調路線
餐廳唔太大!主要分三個區域

漁鮮~汁煮鮑魚,翡翠螺,生蠔,蝦🦐
雖然少款!不過全部都好新鮮
生蠔🦪都算大隻
鮑魚都好味
不過略嫌佢偏甜

甜品~唔多款!生果只有一盤雜果

主菜~SURF AND TURF額外加$48
一般!牛七成!我覺得偏生,龍蝦尾偏亁

SPACE SEAFOOD LINGUINE
分量幾大!有啲蟹肉,蝦🦐,青口

不過最失望係咁啲價錢連餐飲都無一杯
之前book左Murray嘅 staycation package $3000 包一間N3房 另外仲包3餐 抵到爆!!!❤️‍🔥酒店嘅staff好好 仲係pet friendly 總括黎講係個幾唔錯嘅experience🥰 今日就首先介紹第一餐 - 下午茶 @ Garden Lounge ☺️ 呢個下午茶都幾飽 有sandwich macaroon scone等等 味道都唔錯 份量都唔少 另外每人有一杯coffee/ tea ☕️ 雖然係staycation包埋 但質素一d都唔差 下次講下佢嘅seafood dinner 😉Booked a staycation package at Murray Niccolo Hotel earlier, and it’s really a good value for money. We’re offered an N3 room, with 3 free meals. I was really impressed by the hospitality of the staff, cuz they’re all friendly and enthusi

Booked a staycation package at Murray Niccolo Hotel earlier, and it’s really a good value for money. We’re offered an N3 room, with 3 free meals. I was really impressed by the hospitality of the staff, cuz they’re all friendly and enthusiastic about their job. It’s also a pet-friendly hotel, so you can spend some quality time with your little ones! ❤️‍🔥 Overall, it was a pleasant staycation experience!

The first meal here was the afternoon tea at Garden Lounge 🔥 Apart from the designated tea set, each of us was offered tea or coffee. The portion of the tea set was adequate. There’re quite a number of items in the set, including scones, sandwiches, and macaroon etc. It didn’t surprise us like wow, but it’s of high quality as a free meal!! 👍🏻

Next time I’m gonna talk about the seafood dinner there. 😉
The Murray hotel 係香港人去staycation其中一個熱門之選,酒店裝修高貴奢華,以白色雲石面配上淡金色邊缐做點綴,感覺華麗又帶有時尚感,有別於一般傳統高級酒店~ 重點下午茶方面,客人可以係Garden Lounge享用,餐廳落地玻璃既設計,整體開揚、光感十足,而Tea Set既擺設都好精美別緻✨ 食物方面,整體味道都相當唔錯,睇得出放左一定既心思落去食物既配搭,而且賣相吸引~ 食完仲可以側邊大走廊,人氣打卡位影張相留念💫
Garden Lounge下午茶本身價錢為$698+10%/1,包茶或咖啡同傳統英式下午茶唔同,餐廳就以鬆餅放係上層、甜點係中層、咸點係低層傳聞呢間啲下午茶好難食,但唔知係咪平日去翻台無甘多,整體都幾好食.英式鬆餅𝙎𝙘𝙤𝙣𝙚𝙨 鬆餅有原味同提子味,鬆餅都焗到外脆內軟,食落好鬆化,好好味提子鬆餅都食到粒粒提子乾,配合牛油同草莓果醬都好夾唔干好味指數: 7.5/10.鹹點𝙎𝙖𝙫𝙤𝙪𝙧𝙞𝙚𝙨 布里奶酪和甜菜根撻、芒果蝦仁開心果麵包、黑松露杏子雞肉捲、荔枝咖哩蟹魚子醬吐司、煙熏三文魚慕斯餅五款鹹食都好食,以芒果蝦仁開心果吐司最爲出衆,酸酸甜甜,味道豐富.好味指數: 8/10.甜點𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩𝙨 白油桃撻、柚子茉莉花泡芙、草莓達克瓦茲蛋糕、櫻花馬卡龍、玫瑰荔枝蛋糕甜點總括黎講都偏甜,同好食都係馬卡龍同玫瑰荔枝蛋糕,無甘甜同埋無甘漏好味指數: 6/10.茶𝙏𝙚𝙖有機綠茶好清新有陣薄荷味,煎桃茶就有淡淡嘅桃香好味指數: 7/10.- 整體評分 -環境 : 7/10 (唔算好打卡able)味道 : 7/10 (上網啲評價都唔係幾好,但平日各方面質素比較好)抵食 : 8/10 (staycation pa
英式鬆餅𝙎𝙘𝙤𝙣𝙚𝙨
鬆餅有原味同提子味,鬆餅都焗到外脆內軟,食落好鬆化,好好味
提子鬆餅都食到粒粒提子乾,配合牛油同草莓果醬都好夾唔干
好味指數: 7.5/10
鹹點𝙎𝙖𝙫𝙤𝙪𝙧𝙞𝙚𝙨
好味指數: 8/10
甜點𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩𝙨
好味指數: 6/10
茶𝙏𝙚𝙖
有機綠茶好清新有陣薄荷味,煎桃茶就有淡淡嘅桃香
好味指數: 7/10
- 整體評分 -
環境 : 7/10 (唔算好打卡able)
抵食 : 8/10 (staycation package包3餐幾好)
2021-09-13 370 瀏覽
Staycation package 的High Tea 鹹點較出色 有鮑魚小點心甜點過份甜 鬆餅沒有奶油香味 😢 而且較實心 最失望係見到個Tea 放左係到一段時間 無拎黎 問一問經理後 佢拎左個Tea set 入廚房大約一分鐘出返黎 感覺就係放左係到好耐果一份Tea set 所以鬆餅都凍晒 失望😥😥😔😔雖然係staycation 包埋但作為一間五星酒店 依一個質素 真係比較不值🧐🧐🧐總括而言 依一個Tea set for打卡ok 味道失望😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️
Staycation package 的High Tea

真係比較不值🧐🧐🧐

總括而言 依一個Tea set for打卡ok
味道失望😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️
2021-09-13 434 瀏覽
我認我係懶...........雖然食過好多唔同酒店Afternoon Tea不過我都好少寫食評. 只會寫體驗好好同非常唔好兩種.今次The Murray - Garden Lounge 係非常唔好,可能太多Staycation 令酒店整體質素下降亦可以依兩年所有公司酒店都要cut budget 無左資深有經驗的員工令我最近幾次酒店用餐的體驗都真係唔係幾好. 香港曾經令大家引以為傲的服務質素真係下降到一個令人擔心的水平.原來朋友上個月嚟左staycation當時的體驗都唔係甘好,房係又新又大又靚但係漏俾香檳杯再忘記提供bath buddle又要再鋪床......上左房都重要敲 好多次門. 而當時佢個staycation 包的tea set 就非常hea.Regular Tea Set &  Jing Tea Set (有3杯美美的茶好似威士忌甘俾你飲) 而我係一個tea instead of coffee person 所以我地選擇左後者由淺色到深色 (可能Jing Tea 就係sell淡味淺嚐,我就唔多喜歡)Lemongrass and Ginger : Lemongrass 同姜味

Lemongrass and Ginger : Lemongrass 同姜味都唔突出有點怪
 Fragrant Ceylon and rose : 錫蘭荼味不夠濃亦不夠香,不過個rose明顯係靚野令
 A full-bodied Earl Grey : 正正常常

食物方面: 我叫的Peach tea有大量冰好似飲緊水甘.
咸點 - 有一個用西瓜夾芝士幾特別,雖然芝士唔係好靚.其他無咩特別叫做合格.
甜點 - 好難食,餅底淋,死甜食唔到食材的味道.好可惜我每樣都係試左一半食唔到落去. 最後特別推介俾客人試的香蕉cake都好一般.
最出色係Scone 因為佢係好食gei夠香,食完我都唔係好覺得依個係特別配合個3杯Jing Tea 的tea set.

環境方面: 環境係好好, Presentation 都靚,相信大部份資源都投放在這方面. 但餐廳有點熱加上落地大玻璃有點曬近幾日又焗.

服務方面:   年輕人有活力, 不過經驗不足當我朋友同個後生仔講要hot cappuccino 之後佢問熱or凍甘都唔係好大問題,最無言係都嚟左杯凍 ,而我多次拎自己個水樽出嚟飲水都無人留意到詢問要唔要提供水.

總結: 正如朋友所講,硬件好得,不過軟件配合唔到. 依個價位真係完全沒有競爭力.

2021-09-11
2021-09-12 735 瀏覽
難得同家人食晚餐,一定要去搵坐得舒服而環境上係靚既地方,其實我地叫左幾樣菜,首先我有叫鵝肝,個鵝肝用左藍梅切片放左鵝肝上面,食落口感好滑溜,唔使搽上麵包🥯,直接食都好好味。我地仲叫左羊架,不過就一般,可能我唔係太喜歡食肥肉,我就冇乜食過😌⋯⋯再叫左款菜係雞釀糯米飯,衣款菜式雖然冇咩特別,但好多係出面整好左既糯米飯都比較硬,衣度既飯唔硬,好軟,容易入口,仲有就係甜品(Apple Crumble),佢入面啲蘋果大大粒,好有口感。全程感覺都好舒服😌一定會再食,可能會試下中午時段。最後,酒店服務員既態度好好,雖然果晚比較忙,但係佢哋嘅服務質素一流。💯👍🏻👍🏻👍🏻
2021-09-08
1K
下午茶是這次購買的staycation package的第三餐,有兩節時段可選,第一節2:45 p.m.至4:15 p.m.  / 第二節4:30 p.m.至6:00 p.m.,我和朋友選了第一節時間。本來職員帶我們去了Garden Lounge入座,Garden Lounge的感覺較為簡約光猛。但後來說我們所坐的枱原來已被預留,職員隨後帶了我們去The Tai Pan就座。入座後先點選飲品,咖啡或茶,朋友點桂花茶,我就選凍Cappuccino。人客雖多,但下午茶三層架都好快送上。最上層是鬆餅,中層是甜點,最底層的是鹹點。鬆餅有原味鬆餅及提子鬆餅兩款,配士多啤梨果醬及clotted cream。鬆餅帶牛油香,鬆化程度一般,略嫌稍稍硬身了一點。提子鬆餅不太嚐到提子乾的香甜,士多啤梨果醬味道不會太甜,連clotted cream配鬆餅吃都不錯~鹹點有4款三文治及1款撻, Smoked Salmon with Lemon, Spinach and Tarragon Mayonnaise, 橙色這款煙三文魚菠菜配蛋黃醬,個人覺得偏鹹一點。 Chicken and Sage, 雞肉這款稍為乾身。

鬆餅

鹹點
鹹點有4款三文治及1款撻, Smoked Salmon with Lemon, Spinach and Tarragon Mayonnaise, 橙色這款煙三文魚菠菜配蛋黃醬,個人覺得偏鹹一點。 Chicken and Sage, 雞肉這款稍為乾身。 English Cucumber with Dill and Poppy Seed, 青瓜三文治味道清新但不突出。 Dorrington Ham, Parma Ham with Celeriac and Mustard, 火腿三文治鹹淡適中,算是比較好吃的一款!

Egg Tart with Heritage Tomato and Basil,值得讚賞的是這款撻沒有那陣我討厭的蕃茄草青味!

甜點

Raspberry Tart

Vanilla Choux

Lemon Shortbread Dome

甜點亦有5款之多,當中有2款比較好吃。Lemon Shortbread Dome有強烈的清新檸檬味,是這頓下午茶中最刺激味蕾!Earl Grey Chocolate Macaron,伯爵茶味好香,馬卡龍不會過甜,好吃!!其他甜品如Strawberry Cheesecake, Vanilla Choux及Raspberry Tart的質素不過不失吧!

凍Cappuccino都是正常水準,朋友則說她的桂花茶沒什麼桂花香啊~~~

美利下午茶的食品款式並不難吃,但好味到令人留下印象的款式亦算欠奉呢!
2021-07-17
Lemon Shortbread Dome