2019-10-04
星期日中午十二時係維園游完水緊係要食好啲補補體力,又要去通利拎舞台劇飛,所以去左銅鑼灣The L. Square 食。叫左個越式炸牛油雞翼、生熟牛肉牛丸金邊粉、豬頸肉米紙卷、牛油果軟殻蟹沙律、白桃沙冰同白桃梳打。啲野食黎得超快的,個金邊粉叫左大碗2個人分的,好足料,好有牛味的,金邊粉又好滑。牛油果軟殻蟹沙律估佢唔到竟然有人2隻蟹,平時出面都係得1隻。本身以為係千島醬,點知有少少辣,因為我地唔食得辣,所以無落到,不過就咁食都好新鮮。越式炸牛油雞翼叫左2隻試下,一黎到就好香牛油味,食落又唔會好油,早知叫多啲啦><。豬頸肉米紙卷都好出色,豬頸肉超好味,帶起左無咩味既米紙卷,下次一次要單叫豬頸肉食。野飲真心推薦飲白桃沙冰,夏天飲一流,好鮮好甜,解渴一流。2個人食左咁多野,$400都唔洗,環境又好,下次夜晚收工約朋友一起去食野都抵。
野飲真心推薦飲白桃沙冰,夏天飲一流,好鮮好甜,解渴一流。