2024-01-10 53 瀏覽
再次來到坑口村的小店Fika,客人比上次多,店員依然親切有禮,這次坐到吧枱位置,有可愛的裝飾在旁,點了三款未嘗過的菜式,全部均味道不俗。香橙八爪魚冰菜海葡萄沙律沙律味道帶酸甜開胃,冰菜和海葡萄清新爽口,份量充足。吞拿魚他他配法式多士(半份)份量可選擇半份或一份,十分彈性。味道帶咸香,多士酥脆,口感佳,推薦大家點這款小食👍🏻香濃牛肝菌黑松露意大利飯意大利飯烹煮得烚到好處,配上香濃的牛肝菌,同時增添口感及味道。

香橙八爪魚冰菜海葡萄沙律
沙律味道帶酸甜開胃,冰菜和海葡萄清新爽口,份量充足。

吞拿魚他他配法式多士(半份)

吞拿魚他他配法式多士

吞拿魚他他配法式多士
2024-01-08 29 瀏覽
:/📍Fika 坑口藏身於村屋內的cafe以白色作主調及貓貓主題畫作裝飾Fika - 瑞典語🇸🇪意思係 a moment to slow down and appreciate the good things in life享受同珍惜當下慢活嘅時光同美好嘅事🇸🇪Cafe入面充滿休閒的氣氛☁️ 舒適地享受美食✨#kcneatingin坑口🕯️ 大蒜薯仔忌廉湯 (HKD$38)除了面頭加上少許忌廉的奶香更食到粒粒蜆肉 令湯頭有微微海鮮鮮味 而且湯的濃稠度100%🈵 啖啖薯仔蓉濃厚的味道整碗湯的材料打得非常均勻🕯️牛油果蟹肉餡餅 (HKD$44)慢慢享受的餐前小食 的確做得不錯😋一絲絲嘅蟹肉份量倘算足夠 配上牛油果泥🥑及洋蔥🧅等配料加上最精華的三文魚籽提升口感和鮮味 底部是如烘法包般香脆的多士🍞整體調味好好💥🕯️ 意大利牛肩肉眼配綿羊芝士 (HKD$278)必食推介✨ 新Menu推出的牛排🥩 今次ordered 5成熟見到火候控制得剛剛好🔥肉質嫩滑 幾重重牛味🤤配上忌廉薯泥及綿羊芝士中和油脂油膩感🌟🔓Fika 坑口Address: 將軍澳坑口坑口村24號地舖營業時間: 星期一至日 12:00 - 2
📍Fika 坑口

藏身於村屋內的cafe
以白色作主調及貓貓主題畫作裝飾
享受同珍惜當下慢活嘅時光同美好嘅事🇸🇪
Cafe入面充滿休閒的氣氛☁️ 舒適地享受美食✨

#kcneatingin坑口

🕯️ 大蒜薯仔忌廉湯 (HKD$38)

除了面頭加上少許忌廉的奶香
更食到粒粒蜆肉 令湯頭有微微海鮮鮮味
而且湯的濃稠度100%🈵 啖啖薯仔蓉濃厚的味道
整碗湯的材料打得非常均勻

🕯️牛油果蟹肉餡餅 (HKD$44)

慢慢享受的餐前小食 的確做得不錯😋
一絲絲嘅蟹肉份量倘算足夠 配上牛油果泥🥑及洋蔥🧅等配料
加上最精華的三文魚籽提升口感和鮮味
底部是如烘法包般香脆的多士🍞整體調味好好💥

🕯️ 意大利牛肩肉眼配綿羊芝士 (HKD$278)

必食推介✨

Address: 將軍澳坑口坑口村24號地舖
營業時間: 星期一至日 12:00 - 22:00
☎️Booking: 63139286
2023-12-18
5 分鐘 (堂食)
  • 意大利牛肩肉眼配綿羊芝士
2024-01-05 34 瀏覽
⭐️ 今日響將軍澳坑口村探完朋友,經過呢間餐廳「Fika」門口,好奇個裝修好特別,好靚嘅西餐廳一間,忍唔住要入去食個lunch。睇見今日係做緊Christmas menu,價錢都好合理。***** ***** ***** ***** *****🥩炭燒紐西蘭肉眼配粗薯條、炒雜菜牛扒煎七成熟,剛剛好,色澤粉嫩冇血,肉質軟腍牛味濃有肉汁好juicy;金黃色薯條入口鬆脆,lunch set 性價比好高🤩跟餐有香甜南瓜湯🫕仲有新鮮沙律🥗最後嘆番杯熱齋啡消脂☕️覺得幾好食,屬於一間隱世西餐廳。

***** ***** ***** ***** *****

🥩炭燒紐西蘭肉眼配粗薯條、炒雜菜

跟餐有香甜南瓜湯🫕

仲有新鮮沙律🥗

最後嘆番杯熱齋啡消脂☕️

覺得幾好食,屬於一間隱世西餐廳。
2024-01-04 18 瀏覽
將軍澳又大又多美食,除咗市中心多美食,前排仲去咗將軍澳附近坑口村嘅呢間---🌟Fika🌟食咗個環境恬靜嘅晚餐,係一間西餐+cafe嘅感覺,餐廳充滿裝飾好有心機嘅佈置💝._.🥗| 本地洋薏米、西梅沙律、羅勒油醋醬+餐湯 |🥗跟餐有沙律同餐湯,沙律配撘都幾豐富,沙律菜新鮮。是日餐湯係濃郁嘅磨菇湯,勁Creamy又香濃。·🐖| 炭燒美國豬肉眼(8oz)配香滑薯蓉,炒雜菜 |🐖炭烤完好香,大塊,而肉質亦唔會韌,伴碟嘅薯蓉好香滑,配埋燒汁食,味道唔錯!·🍝| 卡帮尼意粉 |🍝賣相好吸引,面頭仲有個蛋黃,卡帮尼汁好多,好Creamy,每條意粉掛滿曬汁好吸引,裏面仲有鹹香嘅煙燻肉粒,增加味道同口感👍🏻·🍋| 凍檸茶 |🍋🫖| 茉莉花茶 |🫖茉莉花茶每包都係獨立菜包,熱飲,好清香解渴._.
._.
🥗| 本地洋薏米、西梅沙律、羅勒油醋醬+餐湯 |🥗
🐖| 炭燒美國豬肉眼(8oz)配香滑薯蓉,炒雜菜 |🐖
🍝| 卡帮尼意粉 |🍝
🍋| 凍檸茶 |🍋
🫖| 茉莉花茶 |🫖
茉莉花茶每包都係獨立菜包,熱飲,好清香解渴
._.
2024-01-04 24 瀏覽
Fika將軍澳坑口村24號地舖經開坑口,想食西餐,老友推介坑口村的Fika,水準不錯。😸南瓜湯夠鮮甜,加香草和忌廉提升層次,又香又滑。沙律菜夠新鮮,醬汁好開胃。炭燒紐西蘭肉眼(8OZ)配粗薯條,炒雜菜我喜歡七成熟,生熟度剛剛好,肉眼扒好高質,每一啖也散發著香濃的肉味,肉汁豐富,口感煙韌沒有筋,炭燒味香味四溢,必食!🤤薯條外脆內軟,加茄汁,好味道。😋炭燒美國豬肉眼(8OZ)配香滑薯蓉炒雜菜美國豬肉眼口感煙韌,肉汁豐富,沒有用梳打粉,原汁原味,炭燒味濃,吃到中段加秘製醬汁,好正!香滑薯蓉內有爽口薯粒,炒雜菜好新鮮,推動!😻香煎北海道帶子配日本明太子扁意粉帶子新鮮彈牙夠爽甜,煎香了更加入味,明太子醬汁香氣四溢,每一條扁意粉也吸收了醬汁的精華,面層加了紫菜提升層次,好正!😍熱齋啡餐廳使用意大利咖啡豆,調配得剛剛好,香醇的味道,飲完好舒暢。😽熱檸檬茶檸檬新鮮,茶味夠濃。😉Fika 食材新鮮,沒有味精,侍應服務態度好,還會再來。🤘🏻😎
Fika

將軍澳坑口村24號地舖

經開坑口,想食西餐,老友推介坑口村的Fika,水準不錯。😸

南瓜湯夠鮮甜,加香草和忌廉提升層次,又香又滑。

沙律菜夠新鮮,醬汁好開胃。

炭燒紐西蘭肉眼(8OZ)配粗薯條,炒雜菜

薯條外脆內軟,加茄汁,好味道。😋

炭燒美國豬肉眼(8OZ)配香滑薯蓉炒雜菜

香煎北海道帶子配日本明太子扁意粉

熱齋啡

熱檸檬茶

檸檬新鮮,茶味夠濃。😉

2023-12-27
人均$60起|坑口|西餐|Fika回報一家好吃的西餐料理餐廳!位於坑口的FIKA,提供自家製好吃的西式料理:香煎北海道帶子配日本明太子扁意粉這裏的帶子也太鮮甜了吧!明太子為這道菜帶來了一點兒的鹹味,一定要把這個意大利麵拌勻,讓每一口都沾上忌廉和明太子,在鹹甜的交界,是味蕾的殿堂!今天的餐湯是黑松露蘑菇忌廉湯,黑松露味道不算太濃,感覺較容易入口。牛油果醬多士配沙律🥗原個牛油果呈上,放在剛剛烘好的多士上,加上黑醋和沙律,感覺是健康的配搭——————為食分界線——————📍 Fika (將軍澳)將軍澳坑口坑口村24號地舖人均消費: $80#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
人均$60起|坑口|西餐|Fika

回報一家好吃的西餐料理餐廳!
位於坑口的FIKA,提供自家製好吃的西式料理:

香煎北海道帶子配日本明太子扁意粉
這裏的帶子也太鮮甜了吧!

牛油果醬多士配沙律🥗

——————為食分界線——————
📍 Fika (將軍澳)
將軍澳坑口坑口村24號地舖

人均消費: $80
2023-12-30 16 瀏覽
朋友剛帶完小奶貓去打針,進店前有先問了店員同行者帶著小動物能否進店,店員態度很好很溫柔,說可以就進去了。點了墨西哥脆片、煙三文魚pizza跟卡邦尼意粉。煙三文魚Pizza讓人很驚喜,朋友說平時他吃的煙三文魚都非常鹹,這個咸度剛好,薄餅皮比較輕薄,不是那種超厚的皮,真的很美味❤️推薦度5⭐️墨西哥脆片有附送三色醬,脆脆的時候真的很好吃!要小心後面放太久會軟掉!!吃完之後還去附近便利店再買了一包墨西哥脆片準備回家吃,吃上癮了😂推薦度4星⭐️卡邦尼意粉麵條來說較幼身,中間有一隻蛋黃看起來非常有食慾,即使之前已吃pizza吃飽了,我和朋友還是決定把它清完❤️但不知道是否店員有看到我們桌子空間不足,卡邦尼意粉在我們點餐後1小時才上桌…?等得有些久🤔味道很好但意粉上菜速度很慢扣0.5分所以推薦度3.5⭐️

點了墨西哥脆片、煙三文魚pizza跟卡邦尼意粉。

推薦度5⭐️

墨西哥脆片
  • Fika 自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉
  • 煙三文魚pizza
2023-12-20 34 瀏覽
周末最好就入村口搵食,大大個燈牌容易搵,餐廳坐得好舒服,店員亦招呼周到,講下食左咩先~我地試左牛油果芝士無花果多士配沙律🥗第一次食依個配搭好新鮮,原來好出奇地好夾又好好味,多士好香脆,牛油果入口即溶🤤配埋沙律係輕盈下午茶既好選擇!大胃王既我地緊係要食多少少,試左芝士肉醬意粉之外,仲食埋個蜜糖芥末雞翼,意粉掛哂d汁好入味,好creamy,酸酸甜甜好開胃!雞翼炸得好香脆又唔乾,雞肉嫩滑多汁,配個蜜糖芥末,味道又更加提升層次,食到lam lam利呀!值得一提d餐具都好靚,同埋跟餐咖啡都有打奶,小細節都係加分位👍

2023-12-16
下午茶
[✨將軍澳Fika·坑口村隱世文青西餐廳🌸]#fikarestaurant #將軍澳 🌸炭燒美國豬肉眼 配香滑薯蓉和炒雜 $128厚切豬肉眼扒,表面微微炭燒過好香口,火喉亦控制得剛好,咬落去滿滿嘅肉汁。薯蓉牛油比例適中,有種好滑好濃郁好Creamy質感😋雜菜都有另外調味,有心思🤩💕🌸紅酒燴牛肩肉配燒汁貝殼粉 $118牛肩肉燉煮到非常鬆軟😍同時牛肉味都好重。貝殼粉口感煙韌厚實,因為形狀嘅關係可以掛到好多醬汁,好好食👍🏻💫🔸+$18 包含湯和沙律🌸是日餐湯 - 跟餐 餐湯係南瓜湯,新鮮南瓜原汁原味口感綿密,天然嘅甜度剛好,天氣凍凍地飲完即刻暖哂😊🌸沙律 - 跟餐 新鮮沙律菜,醬汁酸酸甜甜,好開胃🥗🌸熱菊花茶/熱齋啡 跟餐2杯餐飲都好飲,尤其係天氣開始涼,暖暖地真係好窩心💕————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結店舖位於坑口村村屋地舖🏠地鐵行過黎約𝟭𝟬分鐘路程,雖然距離唔長,但都算係離開左半個城市,比人一種遠離繁囂嘅感覺💞再加上餐廳文青系嘅裝修同環境,比到人一種好CHILL嘅感覺!呢度嘅食物好味之餘,座位闊落店員有禮,上菜時都會介紹菜式,又會不時問下食客意見,真係一間有心思嘅小店
[✨將軍澳Fika·坑口村隱世文青西餐廳🌸]

#fikarestaurant #將軍澳
🌸炭燒美國豬肉眼 配香滑薯蓉和炒雜 $128

🌸紅酒燴牛肩肉配燒汁貝殼粉 $118

🔸+$18 包含湯和沙律
🌸是日餐湯 - 跟餐

🌸沙律 - 跟餐
新鮮沙律菜,醬汁酸酸甜甜,好開胃🥗

🌸熱菊花茶/熱齋啡 跟餐
2杯餐飲都好飲,尤其係天氣開始涼,暖暖地真係好窩心💕

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結
店舖位於坑口村村屋地舖🏠地鐵行過黎約𝟭𝟬分鐘路程,雖然距離唔長,但都算係離開左半個城市,比人一種遠離繁囂嘅感覺💞再加上餐廳文青系嘅裝修同環境,比到人一種好CHILL嘅感覺!呢度嘅食物好味之餘,座位闊落店員有禮,上菜時都會介紹菜式,又會不時問下食客意見,真係一間有心思嘅小店!推薦度MAX🤩🤩💯

📍Fika
🏠將軍澳坑口坑口村24號地舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #將軍澳 #將軍澳美食 #將軍澳好去處 #將軍澳cafe #將軍澳餐廳 #將軍澳食乜好 #將軍澳食好西 #fikarestaurant
🍝自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉 $168醬汁以雞蛋和芝士為主 拮爆面頭嘅蛋黃撈均食會更香濃☺️扁意粉超級掛汁 食落勁creamy😋而煙腩肉係好脆身😍即使第一啖個時冇直接食到煙腩肉但都feel到有陣陣嘅鹹香同黑椒味😎放埋一齊食就更加濃郁惹味😋👍🏻推薦指數4.3/5🍕香濃黑松露野菌薄餅 $188每塊pizza都勁足料勁多菇😍咬落每一啖都會有鐘意食菇嘅我表示勁興奮🤩而且每塊都均衡地有黑松露醬而Pizza底係厚身個隻中間係硬脆 最外層就係鬆番啲👀因為有芝士嘅加持所以食落都完全唔會乾🤣整體黎講都幾唔錯👍🏻👍🏻推薦指數4.2/5🥧焦糖蘋果金寶配意大利雪糕 $88係令男小編又發顛搶食嘅甜品🌝面頭嘅crumble好香脆🥹而且好夠牛油香👍🏻而底層嘅蘋果甜得黎帶肉桂味熱辣辣咁同面頭嘅雪糕有冰火二重奏嘅感覺🥰而軟身嘅蘋果同香脆嘅crumble夾埋口感上都好豐富🤩哩款真係好好食🥹👍🏻推薦指數4.5/5🍊西班牙橙香卡撻拉娜配意大利雪糕 $58食落第一啖就會食到香橙味🍊而且質地好滑身配埋雪糕食都唔錯😗如果橙味入口後可以留香耐啲會更好😉但可能Apple crumble太驚艷🤣哩款都好食但冇咁驚喜🤣👍🏻推薦指數4/5
🍝自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉 $168

如果橙味入口後可以留香耐啲會更好😉
但可能Apple crumble太驚艷🤣
哩款都好食但冇咁驚喜🤣
👍🏻推薦指數4/5
位於坑口的西式餐廳,村口的一家咖啡小店,簡約的佈置,慢活氣氛,休閒寫意的環境,享受食物。餐牌不定期替換,菜式都有很多款式。是日餐湯:甘荀木耳湯甘荀及木耳打成蓉,湯濃稠,味道鮮甜。Lunch Menu: 紅酒燴牛舌配燒肉汁長通粉是日意粉轉了貝殼粉,質感偏硬身,煙煙韌韌;牛舌切成細粒,炆得軟腍且入味,紅酒醬汁非常濃香。其他食材還有蘆筍及紅椒,整體口感豐富,多層次,而且配上燒肉汁及紅酒醬汁的味道,酸酸甜甜,特別開胃。飲品:熱咖啡午市套餐還奉送飲品,看著窗外的環境,慢慢品嚐一杯熱咖啡,感覺很忘憂。
是日餐湯:甘荀木耳湯

甘荀及木耳打成蓉,
湯濃稠,味道鮮甜。
Lunch Menu: 紅酒燴牛舌配燒肉汁長通粉

飲品:熱咖啡

2023-12-09 51 瀏覽
香港真係好,周圍都有好野食,今日去到鄰近富寧花園,將軍澳坑口村"Fika",周邊環境寧靜舒適,餐廳以簡約裝修,店員服務親切,笑容滿面。餐廳午市以賣套餐為主,餐湯、主食、加飲品,價錢都係約$1xx。甜品、特飲或餐酒,可加$升級蘑菇忌廉湯蘑菇湯稠稠,滿滿濃郁蘑菇味,入口順滑,麵包外層微脆,中間軟腍煙韌。西西里蕃茄醬燴海鮮扁意粉魷魚、蜆肉、 蝦等海鮮,加上入口軟硬適中扁意粉,配以酸甜甜的蕃茄醬,簡單搭配,味道豐富。

蘑菇忌廉湯

西西里蕃茄醬燴海鮮扁意粉

2023-12-01 38 瀏覽
//27 11 23 晴天🌞19:30 坑口 坑口村@fika.hanghau幸福的秘訣 ☺︎再匆忙工作,都需要短暫嘅時間,嘆返杯咖啡休息一下。瑞典人出名全球壓力最低,而佢哋幸福嘅關鍵就在於呢4個英文字母:𝐹𝑖𝑘𝑎 𝐹𝑖𝑘𝑎喺當地解釋為「𝘊𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬」,每日會有兩次休息時間,將手頭上嘅工作完全拋開,好好跟同事飲杯咖啡、聊聊天,享受半刻嘅慢活時光。如果,香港都能夠擁有呢種模式,相信你、你、你同你都一定好熱愛返工姐!𖤐ˊ會有加一服務費🔻牛油果蟹肉脆餅 HKD$88ꕀ脆餅入口鬆脆 啖啖蟹肉 裏面會加咗牛油果 增強軟滑口感再混合埋沙律醬 味道甜甜酸酸 十分開胃🔻巴哈馬火腿沙律 HKD$148ꕀParma Ham肉質柔軟、脂肪分布均勻、甘甜芳香 而且唔會過鹹 沙律菜份量多 有橙粒、大提子乾/梅乾做配料 感覺健康得嚟又夠晒清新🔻香濃黑松露野菌薄餅 HKD$188ꕀPizza批底至批邊都焗到脆卜卜 但中間仍能保持住軟熟嘅質感芝士相當足料 拉絲超勁 每啖都帶有淺微嘅奶香另外 面層亦鋪滿大量野菌同黑松露醬食嘅時候香氣撲鼻 滋味滿溢🔻蘋果金寶配精選雪糕 HKD$88ꕀ即叫即焗 熱辣辣 上碟時聞
27 11 23 晴天🌞
19:30 坑口 坑口村
@fika.hanghau

幸福的秘訣 ☺︎

再匆忙工作,都需要短暫嘅時間,嘆返杯咖啡休息一下。

𖤐ˊ會有加一服務費

🔻牛油果蟹肉脆餅 HKD$88

脆餅入口鬆脆 啖啖蟹肉
裏面會加咗牛油果 增強軟滑口感
再混合埋沙律醬 味道甜甜酸酸 十分開胃

🔻巴哈馬火腿沙律 HKD$148

Parma Ham肉質柔軟、脂肪分布均勻、甘甜芳香
而且唔會過鹹

沙律菜份量多 有橙粒、大提子乾/梅乾做配料
感覺健康得嚟又夠晒清新

再配以順滑嘅意大利雲呢拿雪糕
一冷一熱 互相交融 口感層次非常豐富

2023-11-27
2023-11-30 50 瀏覽
#鼠尾草食飲玩 #sagefoodiehk松露😍 × 蟹肉🫶🏻 × chill爽🎐鼠尾草🌱終於有時間嚟到將軍澳坑口呢間人氣餐廳,當然係嗌好多人推介嘅熱門菜式✨。呢度嘅服務好好,親切細心💞。牛油果蟹肉脆餅蟹肉嘅份量好多,味道亦都好濃郁🥰,而且調味好好,唔會有腥味,仲有超級正嘅爆漿三文魚子😳。意粉有好香嘅芝士味,加埋蛋黃嘅濕潤感同埋蛋香味好邪惡、好鍾意🫶🏻!Pizza食到勁香濃嘅黑松露醬,配埋野菌嘅香味,同埋香脆又煙韌嘅薄餅批,大推😚。💰 牛油果蟹肉脆餅($88)💰 FIKA自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉($168)💰 香濃黑松露野菌薄餅($188)🥢 FIKA🗺️ 將軍澳坑口坑口村24號地舖
#鼠尾草食飲玩 #sagefoodiehk
松露😍 × 蟹肉🫶🏻 × chill爽🎐

💰 牛油果蟹肉脆餅($88)
💰 FIKA自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉($168)
💰 香濃黑松露野菌薄餅($188)
🥢 FIKA
🗺️ 將軍澳坑口坑口村24號地舖
  • Fika自家製雙重煙腩肉卡邦尼意粉
  • 牛油果蟹肉脆餅
  • 香濃黑松露野菌薄餅
2023-11-28 44 瀏覽
以前返學成日搭小巴會經過坑口村,都無乜機會入村,今日就同老公黎食個tea😚村內都幾寧靜,如果住村屋都幾悠閑,日日坐喺度飲下咖啡hea下都幾正😌Fika- a moment to slow down and appreciate the good things in life真係好,可以俾我靜下,欣賞同感受下身邊嘅人同事,平靜下心靈。🔸 帕爾馬火腿、芝士無花果多士配沙律(💰88)(8/10)賣相幾靚,佢塊多士幾香牛油味,而且非常鬆軟。Parma ham配芝士無花果估唔到又幾襯,無花果嘅甜同清新,可以中和ham同cheese嘅鹹香。🔸 芝士肉醬蕃茄意粉(💰88)(7.5/10)自家手打嘅肉醬,芝士味好濃,意粉軟硬恰到好處,好有家嘅感覺。套餐仲配茶/咖啡,店入面嘅畫係店主自己畫架,又畫得幾靚喎!咁樣又靜靜地渡過了我的假期😌Overall評分: 7.5/10

🔸 帕爾馬火腿、芝士無花果多士配沙律(💰88)(8/10)

🔸 芝士肉醬蕃茄意粉(💰88)(7.5/10)

Overall評分: 7.5/10