2008-07-05 12 瀏覽
六月廿八日(星期日)同老公仔做完gym又要食下tea先去九龍灣!呢度真係好香...都會索都幾下呢!!^^我食左蒜蓉包!好香好好食呀!!!..............老公仔食左個田螺焗薯!都好好食,而且加左d cheese tim!!正呀!^^
六月廿八日(星期日)

同老公仔做完gym又要食下tea先去九龍灣!

呢度真係好香...都會索都幾下呢!!^^

2008-07-03 14 瀏覽
今日放假係屋企hea hea下母親大人打黎call我出去食lunch出到去佢叫我搵左餐廳先打比佢點知我一黎到呢間就見到佢@V@認真心靈相通XD佢叫左菠菜汁龍利柳意粉餐($38+5)要湯+蒜蓉包我要香草汁海鮮意粉餐($40+5)要汽水+蒜蓉包等左好耐D野先一樣一樣咁黎 唔係慢 係超慢不過最少D野食都仲熱辣辣如果唔係一定投訴!!我果個海鮮意OK呀!都幾多款海鮮有龍利柳青口墨魚八爪魚仔個汁都唔錯 唔太濃本應想SHARE一個藍莓CHEESECAKE食但因母親太飽而作罷(其實我自己清1個都絕對OK,但係太肥)
今日放假

出到去佢叫我搵左餐廳先打比佢
點知我一黎到呢間就見到佢@V@
認真心靈相通XD

佢叫左菠菜汁龍利柳意粉餐($38+5)
要湯+蒜蓉包

我要香草汁海鮮意粉餐($40+5)
要汽水+蒜蓉包

等左好耐D野先一樣一樣咁黎 唔係慢 係超慢

不過最少D野食都仲熱辣辣
如果唔係一定投訴!!

我果個海鮮意OK呀!
都幾多款海鮮
有龍利柳青口墨魚八爪魚仔
個汁都唔錯 唔太濃

本應想SHARE一個藍莓CHEESECAKE食
但因母親太飽而作罷
(其實我自己清1個都絕對OK,但係太肥
  • 香草汁海鮮意粉
2008-06-30 21 瀏覽
佢d意粉同pizza都幾好食個凍ice coffee, ice chocolate整體d食物都好味價錢又平不過用紙碟就不太環保
佢d意粉同pizza都幾好食
個凍ice coffee, ice chocolate

整體d食物都好味
價錢又平
不過用紙碟就不太環保
2008-06-24 9 瀏覽
滿心期待那種香草汁是如何的,,,第1次食啊結果...失望左,,...有d似發左霉既酸味..意粉份量小..畢一下巳經見底..材料就唔錯既..但又係小左d..同價錢唔成正比..
滿心期待那種香草汁是如何的,,,第1次食啊

結果...失望左,,...有d似發左霉既酸味..
2008-06-22 16 瀏覽
蘑菰肉醬意粉$29份量略細但味道尚算可以這個價錢和質素來說就麻麻了意大利巴馬火腿凱撒沙律$20完全不行的所謂巴馬火腿像金華火腿多點切碎後只吃都肥肉,難吃芝士焗青口$30即叫即焗WOR但等左20分鐘囉不過青口熱呼呼的幾好吃其中一隻有腥味上次光顧已是幾年前的事不會再來了不值得
蘑菰肉醬意粉$29
份量略細但味道尚算可以
這個價錢和質素來說就麻麻了

意大利巴馬火腿凱撒沙律$20
完全不行的所謂巴馬火腿像金華火腿多點
切碎後只吃都肥肉,難吃

芝士焗青口$30

意大利巴馬火腿凱撒沙律
芝士焗青口
芝士焗青口
2008-06-13 6 瀏覽
去完連城7/F睇旅行團,唔想四圍揾嘢食,又想食PIZZA,所以揀咗 Euro Go Go !!!!!辣雞PIZZA ($55)唔錯,又薄又脆弱!!!!!!!!!!!!辣雞,夠嘢味......吞拿魚薯皮 ($30)一樣咁好味,好香口!鮮茄墨魚意粉 ($36)正!好鍾意啲鮮茄汁,夠開胃!奇異果汁 ($18)好FRESH,唔錯!

辣雞PIZZA ($55)
唔錯,又薄又脆弱!!!!!!!!!!!!
辣雞,夠嘢味......
吞拿魚薯皮 ($30)
一樣咁好味,好香口!
鮮茄墨魚意粉 ($36)
正!好鍾意啲鮮茄汁,夠開胃!
奇異果汁 ($18)
好FRESH,唔錯!
(非會員)
2008-06-04 6 瀏覽
上星期lunch同班fd去左食euro go go我同d fd 都叫左意粉同埋+5蚊有野飲同蒜蓉包我叫既係鮮茄肉x意粉我覺得個味道都唔錯既唔會太sour 又唔會太salty至於蒜蓉包,真係好正,又脆喎不過d湯真係唔抵 雖然賣相幾好但係一飲落去 感覺好似用粉開既咁 真係叫可樂果d好過叫佢不過一樣野唔係幾好就係太慢唔係好多人 都差唔多等成15-20分鐘先有得食
上星期lunch同班fd去左食euro go go
我同d fd 都叫左意粉同埋+5蚊有野飲同蒜蓉包

我叫既係鮮茄肉x意粉
我覺得個味道都唔錯既
唔會太sour 又唔會太salty
至於蒜蓉包,真係好正,又脆喎
不過d湯真係唔抵 雖然賣相幾好
但係一飲落去 感覺好似用粉開既咁 真係叫可樂果d好過叫佢
不過一樣野唔係幾好就係太慢
唔係好多人 都差唔多等成15-20分鐘先有得食
2008-05-30 10 瀏覽
有一晚媽咪唔知晚餐煮咩食好 , 所以就我就請客去Euro go go隨便食個晚餐就算啦 , 晚餐點左 : 龍蝦忌廉湯 ~ 媽咪覺得麻麻地 , Pizza hut 好飲D wor。 粟米薯蓉 ~ 唔記得影相先食 , 因為香濃既芝士味道實在太吸引我去將佢消滅 , 不過食完都幾飽肚架。 蜜糖雞翼 ~ 每次黎都係必點既一款 , 因為好好食 , 蜜糖味同雞翼配合得岩岩好 , 而且雞翼外面煎過特別香口。 千島海鮮pizza(半份) ~ 簿餅整得好脆 , 而且真係好薄 , 材料又放滿係面度 , 好味道加抵食呀。 香草忌廉汁海鮮意粉 ~ 呢個我冇食到 , 不過我眼見爸爸夾完比媽之後就成個拎左去食 , 應該係幾好食 , 都有好多海鮮配料。Euro go go的確係沙田既一個便宜餐廳之選 , 仲要有服務生送到過黎比你食 , 唔駛自己去拎 , 難怪好多時候都坐滿哂食野既人啦。

• 蜜糖雞翼
  • 各款Pizza
2008-05-28 26 瀏覽
今日lunch超大雨..不過我同個fd都好想食呢間,所以都衝過黎啦~佢要意粉我要half hawaiian pizza($26)我果個等左7,8mins原來有好多芝士!!!佢個recipe只講有ham同pineapple雖然都知會有cheese,但係佢呢d直程係extra cheese!!*v*開心死我XD唔中意食cheese既會覺得好漏但係我食完好似冇食過咁=,=其實半個都唔係好飽...大食既最好食一個-v-意粉就比較飽...
今日lunch超大雨..
不過我同個fd都好想食呢間,
所以都衝過黎啦~

佢要意粉
我要half hawaiian pizza($26)

我果個等左7,8mins
原來有好多芝士!!!
佢個recipe只講有ham同pineapple
雖然都知會有cheese,
但係佢呢d直程係extra cheese!!*v*
開心死我XD
唔中意食cheese既會覺得好漏
但係我食完好似冇食過咁=,=

其實半個都唔係好飽...
大食既最好食一個-v-
意粉就比較飽...
  • hawaiian pizza
2008-05-24 4 瀏覽
跟家姐黎左呢間euro go go食晚餐,d野都幾好食,但係果度地方少,坐得迫左d,連放底d野既地方都無。um....我地要左個白汁火腿意粉,味道一般,唔係好夠味。個田螺焗薯蓉就幾好味,芝士都幾夠同埋幾香。最正都係個焦糖泡沫奶茶!!好香焦糖味同茶味,我覺得好飲過和民果個caramel milk tea。D 服務都ok。(我覺得呢度d waiters 服務比 waitress 好)
跟家姐黎左呢間euro go go食晚餐,
d野都幾好食,但係果度地方少,
坐得迫左d,連放底d野既地方都無。

um....我地要左個白汁火腿意粉,味道一般,唔係好夠味。
個田螺焗薯蓉就幾好味,芝士都幾夠同埋幾香。
最正都係個焦糖泡沫奶茶!!

好香焦糖味同茶味,
我覺得好飲過和民果個caramel milk tea。

• 焦糖泡沫奶茶
2008-05-23 21 瀏覽
昨晚行過見菠菜汁龍利柳意粉 即想試下, 都幾好食, 份量都 ok 只是 38元貴左少少咁囉, 不過可能貴租啦
昨晚行過見菠菜汁龍利柳意粉
即想試下, 都幾好食, 份量都 ok
只是 38元貴左少少咁囉, 不過可能貴租啦
菠菜汁龍利柳意粉
單據
菠菜汁龍利柳意粉
2008-05-06 24 瀏覽
今日4男3女黎lunch,其實都驚遲....去到已經12:35(遲到時間為1:20)同另1個女仔夾份要一整個煙肉蘑菇pizza我地最早叫,都最早到(其他人食意粉可能要焗耐d)我地食到一半佢地d意粉先岩岩到我地食晒佢地碟意粉仲勁多煙我地坐左一陣,決定要多個藍莓芝士餅分芝士ok硬,不過岩我!藍莓醬ok啦...餅底好正!1:10走,飛返學校回校時間:1:19:42
今日4男3女黎lunch,其實都驚遲....
去到已經12:35
(遲到時間為1:20)
同另1個女仔夾份要一整個煙肉蘑菇pizza
我地最早叫,都最早到
(其他人食意粉可能要焗耐d)
我地食到一半佢地d意粉先岩岩到
我地食晒佢地碟意粉仲勁多煙
我地坐左一陣,決定要多個藍莓芝士餅分
芝士ok硬,不過岩我!
藍莓醬ok啦...
餅底好正!

1:10走,飛返學校
回校時間:1:19:42
  • 煙肉蘑菇pizza
  • 藍莓芝士餅
2008-05-02 28 瀏覽
下午茶同男朋友2人叫了1個超級pizza (有咖哩牛肉 煙肉 菠蘿等...) + 一塊蒜容包 + 一杯可樂 ;1個辣肉腸煙肉焗意粉 + 一塊蒜容包 + 一杯可樂$100-110pizza塊餅很薄但不脆 像吃麵包 味道ok的個意粉無咩特別 蒜容包反而幾好食=.="
下午茶
同男朋友2人
叫了
1個辣肉腸煙肉焗意粉 + 一塊蒜容包 + 一杯可樂
$100-110

pizza塊餅很薄但不脆 像吃麵包 味道ok的
個意粉無咩特別
蒜容包反而幾好食=.="
超級pizza
辣肉腸煙肉焗意粉
2008-04-29 21 瀏覽
今日lunch "mo"住遲到既險去食euro go go*叫左煙肉蘑菇pizza半份加5蚊轉餐,多件蒜蓉包同野飲其他人叫意粉/薯蓉.等左10-15分鐘先有!!仲慢過triple o's=.=真係一路等一路驚-0-...離學校已經遠,仲要等咁耐,好驚遲-0-...不過個pizza真係好好食!!好多cheese!!岩晒我呢個cheese迷呀-v-!半份好快就比我吞晒-0-如果唔係冇錢同埋驚肥,真係會叫成個批-3-!ps 比錢果時見到個雪櫃d cheesecake!期待緊下一次黎食tea試試佢*v*第一件試既一定係最愛既藍莓cheesecake呀*v*
叫左煙肉蘑菇pizza半份
加5蚊轉餐,多件蒜蓉包同野飲
其他人叫意粉/薯蓉.

等左10-15分鐘先有!!
仲慢過triple o's=.=
真係一路等一路驚-0-...
離學校已經遠,仲要等咁耐,好驚遲-0-...

不過個pizza真係好好食!!
好多cheese!!岩晒我呢個cheese迷呀-v-!
半份好快就比我吞晒-0-
如果唔係冇錢同埋驚肥,真係會叫成個批-3-!

ps 比錢果時見到個雪櫃d cheesecake!
期待緊下一次黎食tea試試佢*v*
第一件試既一定係最愛既藍莓cheesecake呀*v*
2008-04-05 7 瀏覽
四月四日(星期五)5個月紀念日非常快樂^3^錫哂老公仔!今日下午去左做gym之後落黎食埋個tea 先!5:50去到呢度,好彩仲有tea食!老公叫左個蜜糖雞奕+熱奶茶個雞奕都有試過!唔錯!等得耐左dd都值得!唔係太甜!幾好!而我要左個蒜蓉多士餐+ pepis light多士好好味!好熱,而且好多蒜蓉..足料!老公話要join member tim,好似幾抵咁...又要成日食喇=.=
四月四日(星期五)

5個月紀念日非常快樂^3^錫哂老公仔!

今日下午去左做gym之後落黎食埋個tea 先!

5:50去到呢度,好彩仲有tea食!

老公叫左個蜜糖雞奕+熱奶茶

個雞奕都有試過!唔錯!等得耐左dd都值得!唔係太甜!幾好!

而我要左個蒜蓉多士餐+ pepis light

多士好好味!好熱,而且好多蒜蓉..足料!