2007-01-18
星期三於昂平遊覽過後, 順道響度搵食, 已於一星期前book 位, 酒店方面好好, 擒日再打電話黎confirm,抵讚!$168(+10%) 既dinner buffet 真係物有所值,variety 當然唔expect 會好多, 但總算足夠, refill 頻密, 食物供應充裕:魚生有三文魚,池魚待等幾款大路野,其他有壽司,生豪,龍蝦仔,即叫即整粉面,中式燒味,prime rib,沙律既蔬菜異常新鮮,shark fins料好足,豬頸肉,羊架,印度溥餅,smoked salmon,面包甜品精緻(有燕窩蛋撻!)朱古力fountain....etc, beverage方面得hot coffee & tea only環境方面都好理想,(慶幸是夜無我國同胞入黎光顧,以免破壞氣氛)都會推介朋友黎試
都會推介朋友黎試