2017-07-07
朋友知我今日要好早食 lunch, 搵唔到飯腳,即刻自告奮勇由尖沙咀過黎灣仔搵我食,見你咁好,一於請你食好野!!!呢間餐廳對上一次係老闆請食飯,感覺環境食物都好好,決定介紹朋友一齊開心 share餐廳係合和中心對面,地點方便就腳,今日因爲早食,人未算多,正,即刻同店員講希望坐窗邊,店員亦好欣勤即刻帶我地過去,並介紹有咩特別推介我地兩個人叫左兩個小食,首先焦糖單骨雞翼上次試完今次要再叫,係必食,外層烤得好香脆,配埋好入味既醬汁同焦糖甜味,令到你係完全停唔到手另外,烤蝦芒果莎莎配多士感覺幾清新,多士好鬆脆,烤蝦配埋莎莎汁,酸酸甜甜,令人好開胃跟住由於好想朋友食到個西班牙海鮮飯,所以明知食唔晒都一定要叫,呢個雖然佢係寫二人份,但其實唔至,海鮮飯材料好新鮮,海鮮亦都好大隻,差唔多多到遮蓋住個飯,最重要飯唔油,但有海鮮既鮮味,性價比高,正食完飲埋杯野,望望外面景色,希望朋友滿意今次我既推介
食完飲埋杯野,望望外面景色,希望朋友滿意今次我既推介