2011-09-29
係團購見到D相影得好鬼靚,$128 一位主菜連任食甜食小食,諗住幾抵,叫埋同事一齊去試下,點知D嘢真係令人超失望。餐湯:普普通通,飲唔飲都無所謂。鴨胸沙律:鴨胸小粒,有無分別唔大,D菜就超新鮮,值得一試再試。唯一一樣值得一讚的!魚餅蝦餅:只得說不知所謂,味道古怪。炸蝦:可以一試,小食不要期望太大。主菜:羊無羊味,龍脷勉強,牛扒。。。。一人一份,食過就算。甜品:大家勁推介的心太軟。。。。。。推介果個真係心太軟,我食過咁多次都未食唔流心的心太軟,無甜味,好似食緊黑朱古力蛋糕咁大家第二推介的火焰雪山。。。。D火勁度好似用火酒咁,燒完都食到火酒味奶凍。。。。。。。。。。。。。可能係任食,一份只切四分一,結果上到枱變成一pat嘢,味道可以,但係賣相真係,可惜相唔係我度,無得 post ,有機會要補返 芝士蛋糕。。。。。。。。。。。有D硬,無乜味燉蛋。。。。。。。。。。。。。唔甜,可以接受總括,喜愛食甜品者,唔好去,無謂失望。喜愛食 buffet 者,都唔好去,因為撰擇太少,會好失望。$128 一位,勉強接受,但一定唔會再去。如果要俾正價 $256 真係要反枱
餐湯:普普通通,飲唔飲都無所謂。
魚餅蝦餅:只得說不知所謂,味道古怪。
炸蝦:可以一試,小食不要期望太大。
主菜:羊無羊味,龍脷勉強,牛扒。。。。一人一份,食過就算。
甜品:
芝士蛋糕。。。。。。。。。。。有D硬,無乜味
燉蛋。。。。。。。。。。。。。唔甜,可以接受
總括,
喜愛食甜品者,唔好去,無謂失望。