2024-07-18 59 瀏覽
知道呢間酒店餐廳嘅價錢好平好耐,但係一直冇機會試,因為次次嚟到都去食佢樓下嘅buffet。今日朋友見到原來佢而家滿$500 再打卡就會送甜品,咁就一於嚟試吓啦。因為我到咗先,咁我就叫咗啲小食等我朋友,分別叫咗燒牛舌,同埋炸薯條。估唔到佢嘅份量都好大,食完個小食差啲無胃口食正餐。我覺得佢嘅牛舌好抵讚,因為大大塊而且勁厚,亦都好新鮮愛好有牛味。我留咗一舊俾朋友,雖然佢黎嘅時候已經凍晒,但係佢都覺得好好食。正餐方面,我叫咗個三文魚帶子。佢嘅份量又係好大,而且三文魚好新鮮,煎得好嫩滑,又香又好食,一啲都唔會有腥味。而個帶子都好大嚿,而且佢仲配埋炸薯角,真係好足料。最後我哋夠$500 ,就送咗呢個甜品。一上枱嘅時候因為啲乾冰,所以噴晒煙,好適合打卡。呢間酒店餐廳又平又好食,雖然地方唔方便,但係都一定會再嚟食吓。

• 牛舌
  • Sweetie Fantasy
2024-07-14 64 瀏覽
今次已經係我第二次去荃灣葵涌嘅呢間酒店食晚餐⭐️有免費shuttle 亦都可以泊車 靜靜地🏨食個晚餐,我覺得係個幾好嘅選擇 首先嗌咗兩杯嘢飲🥂U Shu... (frozen)🍑Tequila, peach liqueur, strawberries liqueur, yuzu honey, condensed milk呢杯係個冰沙 酒味甜味都啱啱好 最鐘意個桃嘅味道👅 花瓣點綴都好靚🌸🍻Unicorn mocktail Lychee, rose, lemon juice, butterfly pea tea, soda water充滿荔枝香味 夏日圓圓嘅選擇🍹1/ 忌廉芝士蘑菇釀雞翼 🐣一啖咬落去冇骨, 入邊有芝士餡好正 焗得夠香🥯🧀2/火焰德國鹹豬手🐷配芥末汁 大大隻豬手 一開始仲有火焰點綴 好有看頭🔥豬手可以骨肉分離 我哋慢慢切番隻豬手嘅形狀出嚟添😝豬手嘅肉夠林 塊皮夠脆🐽3/香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁🎣最欣賞個醬汁 係有少少酸酸甜甜嘅 因為有柚子嘅香味🧡挪威三文魚亦都煎得夠香 而且夠晒肥美 🧡側邊 有啲 蔬菜 伴菜🥒最後因為凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注CO
今次已經係我第二次去荃灣葵涌嘅呢間酒店食晚餐⭐️

首先嗌咗兩杯嘢飲🥂U Shu... (frozen)🍑

🍻Unicorn mocktail
充滿荔枝香味 夏日圓圓嘅選擇🍹

1/ 忌廉芝士蘑菇釀雞翼 🐣
一啖咬落去冇骨, 入邊有芝士餡好正 焗得夠香🥯🧀

豬手可以骨肉分離 我哋慢慢切番隻豬手嘅形狀出嚟添😝
豬手嘅肉夠林 塊皮夠脆🐽

3/香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁🎣
最欣賞個醬汁 係有少少酸酸甜甜嘅 因為有柚子嘅香味🧡
挪威三文魚亦都煎得夠香 而且夠晒肥美 🧡
側邊 有啲 蔬菜 伴菜🥒

最後因為凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注COZi Lounge 及Hotel COZi的 社交平台,即可免費兌換Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒 🌈
一上枱好多煙霧冒出,好華麗啊,原來係雪糕窩夫🧁
🍦雪糕按返當天廚師精選 我哋就有曲奇、朱古力同埋士多啤梨味
下面有脆脆,Waffle牛角包仲有啲水果仔🧇
2024-07-11 69 瀏覽
同朋友都係榴槤控🩷,每年都會去食榴槤high tea! 今次我哋去咗呢間試吓💫新鮮生蠔配海鮮醬海水味比較重💫脆炸吉列蠔配他他汁: 吉列蠔嘅外層炸得好香脆, 炸醬亦不會太厚👍💫鮮蝦春捲配香芒莎莎脆脆的春卷外層再加上新鮮芒果蓉,非常清新💫榴槤慕絲蛋糕榴槤慕絲好香滑,而蛋糕亦好濕潤💫榴槤芝士撻榴槤同芝士味好夾,芝士味比較重,如果多啲榴槤蓉會更好!💫烏龍茶蜜桃杯香濃烏龍茶葉碎再配合蜜桃粒粒,茶味比較重,口感層次豐富!見到happy hour做緊買一送一優惠,我哋仲叫咗係白洒同mocktail, mocktail 我揀咗unicorn,有茘枝、玫瑰, 檸檬、蝶豆花….顏色超級靚,賣相相當吸引, 酸酸甜甜,好解渴💕

💫新鮮生蠔配海鮮醬
海水味比較重

💫鮮蝦春捲配香芒莎莎
脆脆的春卷外層再加上新鮮芒果蓉,非常清新

💫榴槤慕絲蛋糕
榴槤慕絲好香滑,而蛋糕亦好濕潤

💫榴槤芝士撻
榴槤同芝士味好夾,芝士味比較重,如果多啲榴槤蓉會更好!

💫烏龍茶蜜桃杯
香濃烏龍茶葉碎再配合蜜桃粒粒,茶味比較重,口感層次豐富!

2024-07-11 63 瀏覽
葵芳食到唔知食咩好⁉️或者想去啲寧靜餐廳,好好咁享受餐飯?可以由葵芳出發,搭免費既穿梭巴士🚌到世外桃源🍑@cozi 到享受美食😋.烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁 (400g) $428叫左五成熟,出到黎真係五成熟👍🏽依個牛肉味濃郁🤩肉質嫩滑多汁💦個人認為唔洗配上紅酒汁都已經好夠味‼️配菜有薯角,磨菇,西蘭花🥦等等薯角炸到超脆口,完全食到停唔到口😋.煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁 $288蜆同鮑魚都大大粒😂鮑魚十分彈牙😀而松露薯蓉就整到好滑身,細味品嘗食到淡淡既松露香味外仲帶有白酒味,面層既配菜:大啡菇🍄‍🟫吸晒所有既精華🥳.🍦 Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒一共有三球雪糕🍧朱古力、士多啤梨、Oreo口味,雪糕上面配上蛋卷底層又有窩夫🧇成個甜點非常豐富😋⚠️凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注COZi Lounge 及Hotel COZi的 社交平台,即可免費兌換Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒 (4位用)一份。

煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁 $288

🍦 Sweetie Fantasy 夢幻甜品

新鮮生蠔🦪配海鮮醬大隻生蠔配上海鮮醬更突出蠔鮮味脆炸吉列蠔🦪配他他汁炸得非常香脆可口,配上他他醬更加美味香脆鮮蝦長春卷配香芒🥭沙沙春卷外皮炸得金黃,配上芒果粒醬,食落特別清新香芒🥭蟹肉🦀忌廉筒忌廉筒非常脆甜加上滿滿蟹肉,食落出奇地夾綠茶🍵芭芙芭芙面層是朱古力醬,上面配上濃郁綠茶忌簾,喜歡食甜點必食🌟香芒果🥭凍綠茶慕絲只能用4個字形容,甜而不濟👍🏻烏龍茶蜜桃🍑杯非常特別 食落有少許烏龍茶味道,下面底層還有細粒蜜桃🥰榴槤慕絲蛋糕食落鬆軟,而且有淡淡榴槤香榴槤芝士撻非常濃郁榴槤味道,喜愛榴槤人仕必食🌟包括兩杯即磨咖啡 或 紅茶 或 氣泡酒另設有lounge 飲翻杯,吹下水💨可以嗌番杯Cocktail,Mocktail,啤酒🍻,紅白餐酒🍷Mango Iced TeaBlack tea, mango syrup, mango puréeStella啤酒

新鮮生蠔🦪配海鮮醬
大隻生蠔配上海鮮醬更突出蠔鮮味

脆炸吉列蠔🦪配他他汁
炸得非常香脆可口,配上他他醬更加美味

香脆鮮蝦長春卷配香芒🥭沙沙
春卷外皮炸得金黃,配上芒果粒醬,食落特別清新

香芒🥭蟹肉🦀忌廉筒
忌廉筒非常脆甜加上滿滿蟹肉,食落出奇地夾

綠茶🍵芭芙
芭芙面層是朱古力醬,上面配上濃郁綠茶忌簾,喜歡食甜點必食🌟

香芒果🥭凍綠茶慕絲
只能用4個字形容,甜而不濟👍🏻

烏龍茶蜜桃🍑杯
非常特別 食落有少許烏龍茶味道,下面底層還有細粒蜜桃🥰

榴槤慕絲蛋糕
食落鬆軟,而且有淡淡榴槤香

榴槤芝士撻
非常濃郁榴槤味道,喜愛榴槤人仕必食🌟

包括兩杯即磨咖啡 或 紅茶 或 氣泡酒

另設有lounge 飲翻杯,吹下水💨

Mango Iced Tea

Stella啤酒
2024-07-05 52 瀏覽
🥭芒果同榴槤都係夏天當造嘅水果,你哋又鍾意邊一樣呢?我就兩樣都咁鍾意☺️今次就帶埋媽咪去High Tea先~生蠔都好新鮮,味道係鮮美嘅,不過唔算厚肉。我鍾意個脆炸吉列蠔配他他汁,熱辣辣食好Juicy !香芒蟹肉忌廉筒都唔錯,口感豐富~甜點方面榴槤慕絲蛋糕同榴槤芝士撻榴槤味唔算好濃,作為榴槤愛好者感到有丁丁失望…烏龍茶蜜桃杯幾好,唔會好甜口感消爽~香芒果凍綠茶慕絲同綠茶芭芙不過不失!

今次就帶埋媽咪去High Tea先~

烏龍茶蜜桃杯幾好,唔會好甜口感消爽~
香芒果凍綠茶慕絲同綠茶芭芙不過不失!

下午茶
2024-07-01 42 瀏覽
香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁,表皮煎得好焦香,三文魚肉質仍保持原有嘅鮮嫩味!大大粒帶子有濃厚鮮美!最有驚喜就係柚子忌廉汁,清新嘅柚子香味,越食越開胃烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁,大大塊烤肉眼扒,肉質柔軟多汁,肉味濃郁!香辣薯角香脆可口夢幻甜品盒SWEETIE FANTASY(4位用)晚市期間,凡餐飲消費滿 HK$500,並follow 社交平台 即免費享一客一上枱就噴哂煙,擺盤好靚,好吸睛!有雪糕窩夫,好飽!餐廳舒適寬敞,啱哂同朋友黎傾計食飯!上菜速度快,餐廳店員服務態度好友善,抵讚👍🏻

夢幻甜品盒SWEETIE FANTASY(4位用)
一上枱就噴哂煙,擺盤好靚,好吸睛!有雪糕窩夫,好飽!

2024-06-28 59 瀏覽
趁週末去遠一點來到荃灣Hotel Cozi 吃個lunch, 第一次來雖然在工廈附近、但入到酒店感覺悠閒、位於UG層的Cozi Lounge環境闊敞舒適、外面有個大草地、可以俾毛孩同小朋友放放電。三文魚籽珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉賣相吸引、忌廉汁同扁意粉一樣口感幼滑、不算是非常濃稠的質感、沒有很膩。珍寶帶力大大粒肉質爽彈、連卜卜魚籽更美味。鮮雜莓檸檬牛角酥窩夫鋪上滿滿的草莓、紅莓、藍莓、味道清新、牛角酥窩夫吃下去酥脆又煙韌忌廉芝士磨菇釀雞翼炸到金黃色脹卜卜、小朋友超喜歡吃、啖啖磨菇雞肉在裡面、好好味有多款cocktail 和mocktail 可選、款款清涼吸睛。Zingy Grass 以青檸、檸檬汁及香茅調配而成、清爽refreshing!Unicorn 以荔枝、檸檬汁、蝶豆花茶制成、酸酸甜甜好好飲~

三文魚籽珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉

鮮雜莓檸檬牛角酥窩夫

忌廉芝士磨菇釀雞翼

2024-06-24 56 瀏覽
Cozi Lounge: 一間隱藏的美食寶藏食咗咁多嘢總會偶爾發掘到一些隱藏版的餐廳寶藏。Cozi Lounge 就是其中之一,它位於中環的一處小巷裡,一個不起眼的門面卻藏著驚人的美味佳餚。我最近有幸造訪了這間餐廳,並被它的出色表現所折服。首先是新鮮美味的生蠔,每一個都飽滿多汁,單是這道菜就足以讓我回訪。緊接而來的是三文魚和帶子芝士,這道組合別出心裁,三文魚肉質鮮嫩,帶子更是軟滑多汁,與芝士的醇厚完美融合。主菜方面,牛扒烤制恰到好處,外焦內嫩,搭配的薯格也十分美味。令我印象深刻的還有那款粉紅色玫瑰雞尾酒,不僅顏色迷人,口感也極為出色,值得一試。最後的甜品更是讓整個用餐體驗畫上完美句號 - 融合了煙霧效果的雪糕配水果,既新奇又美味。總的來說,Cozi Lounge 無疑是一間值得一訪的餐廳。它不僅提供出色的菜品,還有令人驚喜的創意表現。我強烈推薦大家前往一探究竟,相信一定會被它的美味折服。

Cozi Lounge: 一間隱藏的美食寶藏

我最近有幸造訪了這間餐廳,並被它的出色表現所折服。

2024-06-22 27 瀏覽
今日去了荃灣悅品酒店的Cozi Lounge。點了燒三文魚南瓜沙律、三文魚籽珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉和炸軟殼蟹冬陰功汁闊條麪。沙律的南瓜是用糖煮過,但個人基因已經決定不鐘意食羽衣甘藍的苦澀。Jumbo帶子燒得剛剛好,又入味,但意粉相對普通。站在闊條麪上的炸軟殼蟹幾photogenic,但意粉只有冬陰功的辣,酸甜味卻很淡,口感亦比較乾。餐廳坐位闊落,地方潔淨,如其名感覺cosy,適合king訴心事。就是酒店位置比較難reach。

2024-06-12 37 瀏覽
Cozi Lounge寬敞的露台區域提供了開闊的視野和舒適的用餐環境,非常適合安安靜靜地來一場浪漫約會🔸烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁份量非常之友好,肉眼扒烤得恰到好處,外焦里嫩,搭配鮮甜的野菌和香辣的薯角,再淋上濃郁的紅酒汁,正👍🏻🔸煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁大大隻鮑魚與大活蜆,呢個價錢食到高質海鮮,確實抵食!配上香滑的松露薯蓉,口感層次豐富,再加上牛油白酒汁的提味,讓人一試難忘🔸Cocktail - Night Tea想不到這裏的Cocktail選擇幾創新,呢款由威士忌、琴酒、檸檬、薑、伯爵茶和蘇打水混合而成,香濃的薑味覺得好補身😂 在露台上享用伴隨晚風,格外愜意。🔸夢幻甜品盒喺度食飯唔好忘記這個超抵優惠🎊 消費滿 HK$500 並追蹤餐廳的 社交平台即可免費享受的夢幻甜品盒😍😍煙霧彌漫的浪漫氛圍中,三個雪糕窩夫配上大量新鮮生果,甜美滋味與視覺效果同樣令人陶醉🥰

🔸烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁

🔸Cocktail - Night Tea
在露台上享用伴隨晚風,格外愜意。

🔸夢幻甜品

2024-06-12 38 瀏覽
餐廳環境好有特色,食物亦算高質~泊車都方便,附近就有錶位停車場🚗🥗 餐前小食✦ 墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士✦ 粟米片炸蝦🍹兩杯飲品賣相好靚,唔會太甜✦ Zingy Grass✦ Unicorn ⭐️ 重點推介Chef’s Specials,我哋揀咗以下兩款✦ 烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁由於小朋友都要食,所以我揀咗7成熟,呢個熟度肉質都唔算靭,肉味濃郁,配個紅酒汁好好味!✦ 香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁略嫌三文魚熟咗丁丁,可以生返少少就very good喇!個柚子忌廉汁好出色,好香甜柚子味好清新,第一次試原來忌廉汁可以配柚子味,估唔到可以咁夾!✦ 三文魚子珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉帶子煎得剛剛好,外脆內軟,加埋三文魚子一齊食味道鮮甜,意粉汁比較淡口,重口味如我就再加咗少少鹽而家仲做緊個優惠請你食Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒🍨凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注 @cozilounge 及 @hotelcozi 社交平台,即可免費兌換Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒 (4位用)一份!
餐廳環境好有特色,食物亦算高質~
泊車都方便,附近就有錶位停車場🚗

🥗 餐前小食
✦ 墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士
✦ 粟米片炸蝦

🍹兩杯飲品賣相好靚,唔會太甜
✦ Zingy Grass
✦ Unicorn

✦ 烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁

✦ 香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁

✦ 三文魚子珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉

開餐啦👏🏻開餐啦👏🏻 今晚同家姐去咗cozi hotel 食鮑魚 •龍蝦•「蠔」華尋鮮自助晚餐! 一開始我哋先睇冰鎮海鮮區😁 有鱈場蟹腳、麵包蟹、白蝦、藍青口、翡翠螺等…….跟住係自助餐重點之一,即刻開即食新鮮生蠔🦪 ,好鮮甜美味,hehe ….. 我自己食咗半打🤭刺身區🍣有阿根廷赤蝦、三文魚、鲷魚、北寄貝、赤貝、吞拿魚、魷魚等……呢隻阿根廷隻蝦,超級大隻勁鮮甜👍另一主打鮑魚😍上湯龍蝦伊麵,香濃芝士味~仲有靚湯飲 - 燉蟲草花鲍魚螺片湯好足料~最愛嘅甜品區選擇都算多🤩 多款西餅蛋糕及新鮮生果雪糕有Haagen Dazs外,亦可試試其他新口味~仲有個朱古力噴泉同自己親手做窩夫🧇小朋友最鍾意~其餘精選仲有:·焗芝士波士頓龍蝦• 鮑魚雞粥• 避風塘炒龍蝦鉗• 燒紐西蘭西冷牛扒•燒羊鞍等…..你呢個價錢嚟講,有咁多選擇算唔錯~
開餐啦👏🏻開餐啦👏🏻

一開始我哋先睇冰鎮海鮮區😁
有鱈場蟹腳、麵包蟹、白蝦、藍青口、翡翠螺等…….

呢隻阿根廷隻蝦,超級大隻勁鮮甜👍

另一主打鮑魚😍

上湯龍蝦伊麵,香濃芝士味~

仲有靚湯飲 - 燉蟲草花鲍魚螺片湯
好足料~

最愛嘅甜品區選擇都算多🤩
多款西餅蛋糕及新鮮生果

雪糕有Haagen Dazs外,亦可試試其他新口味~

仲有個朱古力噴泉同自己親手做窩夫🧇
小朋友最鍾意~

其餘精選仲有:
·焗芝士波士頓龍蝦
• 鮑魚雞粥
• 避風塘炒龍蝦鉗
• 燒紐西蘭西冷牛扒
•燒羊鞍等…..
你呢個價錢嚟講,有咁多選擇算唔錯~

2024-05-24 24 瀏覽
真係好耐冇行呢邊,工廠大廈區估唔到有間酒店餐廳🍴我哋order左:🔥火焰德國鹹豬手配芥末汁 鹹豬手一上檯,職員會淋啲酒然後用火槍燒下,令個皮更加脆!成個豬手皮燒得好靚😋好味🥔羊肚菌黑松露意式薯仔麵糰香濃黑松露配上煙靭的意大利麵團仔,口感好特別!🍝軟殼蟹冬陰功闊條麵冬陰功湯汁好惹味,唔會太鹹!略嫌軟殼蟹炸太乾身🦪追加半打新鮮生蠔細細隻好新鮮😋有驚喜。入口帶少許海水味🦪但唔會有鐵銹味🍓🍦夢幻甜品盒🍦一上呢個甜品好夢幻!雪糕配香脆窩夫🧇底,旁邊有些許水果🌟🌟而且我地消費滿$500,再follow佢哋嘅社交平台,就有呢份甜品Sweetie Fantasy
真係好耐冇行呢邊,工廠大廈區估唔到有間酒店餐廳🍴

我哋order左:
🔥火焰德國鹹豬手配芥末汁

🥔羊肚菌黑松露意式薯仔麵糰
香濃黑松露配上煙靭的意大利麵團仔,口感好特別!

🍝軟殼蟹冬陰功闊條麵
冬陰功湯汁好惹味,唔會太鹹!略嫌軟殼蟹炸太乾身

🦪追加半打新鮮生蠔
細細隻好新鮮😋有驚喜。入口帶少許海水味🦪但唔會有鐵銹味

🍓🍦夢幻甜品盒🍦
一上呢個甜品好夢幻!雪糕配香脆窩夫🧇底,旁邊有些許水果

2024-05-17 22 瀏覽
姊妹生日,緊係要搵間坐得舒服,食物質素又唔錯嘅餐廳慶祝啦!今次我地就去咗悅品酒店‧荃灣享受🦪🥭蠔情榴槤芒返 teaset 💛 呢個下午茶好抵啊,喺 OpenRice book仲有折$240/2人!下午茶包括以生蠔及榴槤做主題嘅鹹甜點美食,仲包兩杯即磨咖啡或紅茶或氣泡酒,而且環境好闊落,坐室外同室外都好舒服!一開始每人有一個新鮮生蠔🦪及一杯雞尾酒🍹。r之後就有個三層高嘅teaset, 頂層係脆炸鹹點,底層就係精美嘅甜品。我就最鍾意個 🦪新鮮生蠔配海鮮醬好鮮甜嘅生蠔! 🦀香芒蟹肉忌廉筒賣相好精緻,入面充滿蟹肉及芒果肉,忌廉筒好香脆! 🍤鮮蝦春捲配香芒莎莎鮮蝦好酥脆,入面新鮮芒果蓉,味道酸酸甜甜好好味! 🍰榴槤慕絲蛋糕榴槤控必食,味道好清新,榴槤慕絲好軟滑,蛋糕好鬆軟濕潤。 🧀榴槤芝士撻榴槤配芝士出奇地好味! 🍑烏龍茶蜜桃杯配搭同樣新鮮,烏龍茶葉碎加上蜜桃粒粒,口感豐富,味道好有層次! 食完Tea仲可以坐多陣嘆下杯香檳嚟個happy hour 🥂! 酒店仲有免費接駁巴士來往酒店同埋葵芳地鐵站, 好方便啊!@

而且環境好闊落,坐室外同室外都好舒服!

一開始每人有一個新鮮生蠔🦪及一杯雞尾酒🍹。

我就最鍾意個
🦪新鮮生蠔配海鮮醬
好鮮甜嘅生蠔!

🦀香芒蟹肉忌廉筒
賣相好精緻,入面充滿蟹肉及芒果肉,忌廉筒好香脆!

🍤鮮蝦春捲配香芒莎莎
鮮蝦好酥脆,入面新鮮芒果蓉,味道酸酸甜甜好好味!

🍰榴槤慕絲蛋糕
榴槤控必食,味道好清新,榴槤慕絲好軟滑,蛋糕好鬆軟濕潤。

🧀榴槤芝士撻
榴槤配芝士出奇地好味!

🍑烏龍茶蜜桃杯

酒店仲有免費接駁巴士來往酒店同埋葵芳地鐵站, 好方便啊!

@