自從公司搬離新蒲崗後,我已有一段日子無去過,原來已開了一些新食店,上星期我就試了其中一間新店 - Coti the bistro。我地選了手撕蟹肉牛油果他他和原條鰻魚漢堡。手撕蟹肉牛油果他他。牛油果夠新鮮,又健康,與蟹肉相當夾。最令我喜出望外係窩夫,不是普通窩夫,當中有芝士,多了一份口感。原條鰻魚漢堡。賣相好精緻。平日食鰻魚飯多,鰻魚漢堡也是首次食。包夠脆身,鰻魚幾大條,同滑蛋幾夾。最後選了提拉米蘇咖啡。賣相精緻。質感香濃幼滑,與咖啡好夾,鍾意飲咖啡的朋友要試下。

我地選了手撕蟹肉牛油果他他和原條鰻魚漢堡。

手撕蟹肉牛油果他他。

牛油果夠新鮮,又健康,與蟹肉相當夾。

原條鰻魚漢堡。

賣相好精緻。

平日食鰻魚飯多,鰻魚漢堡也是首次食。

包夠脆身,鰻魚幾大條,同滑蛋幾夾。

最後選了提拉米蘇咖啡。

賣相精緻。

質感香濃幼滑,與咖啡好夾,鍾意飲咖啡的朋友要試下。
  • 手撕蟹肉牛油果他他
  • 提拉米蘇咖啡
2020-11-25 40 瀏覽
因為家中大維修,搬到新蒲崗這區住酒店,發現了這區的新亮點,staycation樂趣增加!這間coti, 是連鎖店,新蒲崗分店優惠很多,在open rice 訂位,更有五折優惠!抵食!頭盤有餐湯、沙律菜,絕對有誠意,但是因未有相片放上來,蔬菜十分新鮮,份量不少,有一大碗,餐湯是蘑菇忌廉湯,蘑菇明顯是新鮮蘑菇打碎再加入忌廉,入口能咬到蘑菇的單香味,但是特價餐是沒有包括餐茶的,想飲的要另外加購,價錢約30多元,埋單計數,半價後,每人消費約$50-60。

韓式牛肉飯
韓式牛肉飯
All  day  breakfast
蟹肉意粉
2020-11-24 59 瀏覽
最近發現左一間隱藏於工業大廈地下的cafe, 早餐不算貴,最豐富那個也只是$65,但也算不上便宜,畢竟每人心裡的尺也不同。這價格未加一,包的是基本的茶/啡。我這種窮鄉民,還是點了普通一點的先嘗嘗,是日叫了pama ham bagal,比起其他如牛油果包和雞排蛋包,多了碟邊的salad,沒那麼dry。bagal 吃起來脆脆的這質感真不錯。pama ham的量還真不少,只是有點過咸了,邊吃邊想我的腎不知可好?是說我一直以為這是間文青風的小店,後來才發現是富臨集團其下的支線呢,明明under大集團還如此低調,真叫人充滿驚喜,仔細看分店還有好幾間呢,算是連鎖經營下的連鎖經營了,還望大眾別跟我一樣誤會是小店了這真是個低級錯誤~嘻

2020-11-24 167 瀏覽
今次與住在讚石山的朋友走來新蒲崗晚餐沒有走很遠路, 就在四尾街經過見到店外放有咖啡杯, 我就走過去一看留意到menu上的咖啡甚為獨特, 同時菜式同樣吸引, 所以晚餐有決定了餐廳內坐位與坐位之間有一定距離, 當日大部份食客都坐卡位(加上有隔板), 感覺很靜好舒服就只有一頁紙的dinner set, 選擇貴精不貴多我們的晚餐是羊膝及蟹肉意粉, 開心share ~dinner set會包沙律或餐湯及一杯飲品, 要飲特色咖啡就要加點錢啊~先來羅宋湯: 味道酸濃, 細細碗開胃法式燉煮羊膝是配有意粉!羊膝肉好容易切開, 非常入味, 食到一陣蕃茄味及酒香, 都在肉內散發出來意粉份量相對下比較少, 但同時有紅蘿蔔等配菜增飽肚感同時亦平衡營養, 作為晚餐少點澱粉質也OKAY!黃金蟹肉意粉好出色!原本已經忘記了是黃金, 只見一堆金黃色還以為是南瓜haha先將蟹蓋移開, 再將蟹肉及咸蛋黃攪拌, 讓意粉掛滿汁, 啖啖都好rich!一人食畢也許太腬, 建議分享會更欣賞主菜過後, 壓軸出埸的當然是咖啡!有不少朋友說這甜品好吸引, 在哪吃?即是說, 這杯咖啡做得很成功, 確是做到了Tiramisu的外觀, 而味道亦
今次與住在讚石山的朋友走來新蒲崗晚餐

就只有一頁紙的dinner set, 選擇貴精不貴多
我們的晚餐是羊膝及蟹肉意粉, 開心share ~

先來羅宋湯: 味道酸濃, 細細碗開胃

法式燉煮羊膝是配有意粉!

黃金蟹肉意粉好出色!
原本已經忘記了是黃金, 只見一堆金黃色還以為是南瓜haha
一人食畢也許太腬, 建議分享會更欣賞

主菜過後, 壓軸出埸的當然是咖啡!
有不少朋友說這甜品好吸引, 在哪吃?
即是說, 這杯咖啡做得很成功, 確是做到了Tiramisu的外觀, 而味道亦跟Tiramisu很接迎
!!

飲前要先攪拌, 否則完全飲不到咖啡, 這杯咖啡很合適打卡, 亦很好飲

朋友則選杯果皮冰糖檸檬冷泡茶, 味道帶甘甜, 感覺很養生潤喉

PS, 餐廳還有口罩夾提供, 很貼心

2020-11-18
2020-11-24 43 瀏覽
☕️香港Cafe 系列🍰新蒲崗隱世日式cafe 🍃-年尾要清假,想搵間少人啲又食得飽嘅cafe chill吓😂新蒲崗呢間工廈cafe 都不失為一個選擇👍🏻-食物方面😆今次叫咗2個set,分別係🥞楓糖炸雞Pancake 🍝明太子鰻魚意粉2樣都好好味好足料😋特別係意粉加咗三文魚籽,增添咗唔少texture😁-環境方面😆Cafe 用日式裝修,行簡約主義🌿位置係工廈地下,巴士站隔離👍🏻-價錢方面😆$259 -2 Sets 包湯/沙律+ 飲品-總括而言個人覺得性價比幾高既日式西餐廳👍🏻Coti the Bistro (新蒲崗)新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖#cotithebistro #coti #西式餐廳 #咖啡
☕️香港Cafe 系列🍰新蒲崗隱世日式cafe 🍃
食物方面😆
今次叫咗2個set,分別係
🥞楓糖炸雞Pancake
🍝明太子鰻魚意粉
環境方面😆
Cafe 用日式裝修,行簡約主義🌿
位置係工廈地下,巴士站隔離👍🏻
價錢方面😆
$259 -2 Sets 包湯/沙律+ 飲品
總括而言個人覺得性價比幾高既日式西餐廳👍🏻

Coti the Bistro (新蒲崗)
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖

今日呢個晚餐真係食得好開心竟然係呢個位置有一間咁舒服嘅餐廳價錢仲要真係好經濟!菜式都唔差㗎等我介紹吓先!黃金蟹肉意粉($86)意粉個軟硬度好好,鍾意鹹蛋黃嘅我覺得嗰個鹹蛋嘅味道係夠濃然後Mix落去忌廉意粉都幾夾嘅!而且佢有啲蘿蔔絲感覺食落成個意粉冇咁漏☺️法式燉煮羊膝($128)呢個真係意想不到啊因為呢個價錢可以食到咁大件嘅羊膝真係好誇張佢仲配薯蓉同埋意粉添肉質好好真係燴到好淋呀!飲品就叫左棉花糖朱古力($42)仲有一個好得意嘅特飲就係咖啡果皮茶配蜜糖($52)佢係一個咖啡味嘅茶有啲涼茶嘅感覺但係呢倒蜜糖撈埋又好似混合唔到所以呢我係會飲一啖茶然後再食一啖蜜糖😋😋😋😋環境真係唔錯,而且整體尤其是門口位置好有特色!有機會記得去試
今日呢個晚餐真係食得好開心
竟然係呢個位置有一間咁舒服嘅
餐廳價錢仲要真係好經濟!

菜式都唔差㗎等我介紹吓先!
黃金蟹肉意粉($86)

法式燉煮羊膝($128)
呢個真係意想不到啊因為呢個價錢
可以食到咁大件嘅羊膝真係好誇張
佢仲配薯蓉同埋意粉添
肉質好好真係燴到好淋呀!

飲品就叫左棉花糖朱古力($42)
仲有一個好得意嘅特飲就係
咖啡果皮茶配蜜糖($52)
佢係一個咖啡味嘅茶有啲涼茶嘅感覺
但係呢倒蜜糖撈埋又好似混合唔到
所以呢我係會飲一啖茶然後再食一啖蜜糖😋😋😋😋

2020-11-16
慶祝紀念
紀念日
黃金蟹肉意粉
今日呢個晚餐真係食得好開心竟然係呢個位置有一間咁舒服嘅餐廳價錢仲要真係好經濟!菜式都唔差㗎等我介紹吓先!黃金蟹肉意粉($86)意粉個軟硬度好好,鍾意鹹蛋黃嘅我覺得嗰個鹹蛋嘅味道係夠濃然後Mix落去忌廉意粉都幾夾嘅!而且佢有啲蘿蔔絲感覺食落成個意粉冇咁漏☺️法式燉煮羊膝($128)呢個真係意想不到啊因為呢個價錢可以食到咁大件嘅羊膝真係好誇張佢仲配薯蓉同埋意粉添肉質好好真係燴到好淋呀!飲品就叫左棉花糖朱古力($42)仲有一個好得意嘅特飲就係咖啡果皮茶配蜜糖($52)佢係一個咖啡味嘅茶有啲涼茶嘅感覺但係呢倒蜜糖撈埋又好似混合唔到所以呢我係會飲一啖茶然後再食一啖蜜糖😋😋😋😋環境真係唔錯,而且整體尤其是門口位置好有特色!有機會記得試下!

今日呢個晚餐真係食得好開心
竟然係呢個位置有一間咁舒服嘅
餐廳價錢仲要真係好經濟!

菜式都唔差㗎等我介紹吓先!
黃金蟹肉意粉($86)

法式燉煮羊膝($128)
呢個真係意想不到啊因為呢個價錢
可以食到咁大件嘅羊膝真係好誇張
佢仲配薯蓉同埋意粉添
肉質好好真係燴到好淋呀!

飲品就叫左棉花糖朱古力($42)
仲有一個好得意嘅特飲就係
咖啡果皮茶配蜜糖($52)
佢係一個咖啡味嘅茶有啲涼茶嘅感覺
但係呢倒蜜糖撈埋又好似混合唔到
所以呢我係會飲一啖茶然後再食一啖蜜糖😋😋😋😋

2020-11-16
慶祝紀念
紀念日
Coti the Bistro (新蒲崗). 發現隱世好吃西餐店,店鋪面不起眼,但入到去裝修比人完全另一感覺!.⚜️黃金蟹肉意粉⚜️.🥰原來黃金係鹹蛋黃,我地入黎已經見到好多枱都有叫呢個食,小小鹹蛋黃加上忌廉汁蟹肉意粉,唔會太漏好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)! !.⚜️法式燉羊膝⚜️.🍷紅酒汁嘅羊膝非常非常之惗身,好似人地嘅慢煮肉咁,以為得個羊膝原來仲配有意粉🍝.⚜️提拉米蘇咖啡⚜️.呢到嘅飲品好特別同埋全部都好igable🥰賣相精美,真係成件tiramisu咁,仲插條小蛋白餅,攪伴好後入口唔會太甜,口感濃厚😋.⚜️手撕蟹肉牛油果他他⚜️.對於牛油果🥑迷嘅我真係超喜歡食呢個,牛油果上仲釀有一大堆蟹肉,洋蔥🧅青瓜,沙律醬等他他,真係好fresh好好食! !.📌 Coti the Bistro (新蒲崗)新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#foodblogger#hkfoodblogger
Coti the Bistro (新蒲崗)

⚜️黃金蟹肉意粉⚜️

⚜️法式燉羊膝⚜️

⚜️提拉米蘇咖啡⚜️

⚜️手撕蟹肉牛油果他他⚜️
📌 Coti the Bistro (新蒲崗)
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl#foodporn#hkfoodblogger#foodstagram#foodie#新蒲崗美食#coti #cotithebistro #咖啡 #西式餐廳
今日原本出去有啲野做,點知俾人放飛機。唯有喺附近搵吓嘢食啦。估唔到工業區入邊都有一間裝修咁舒服嘅coffee shop。因為工業區嘅關係地方都比較大所以都好多張枱,而佢啲卡位都唔少㗎。一坐低職員已經會俾個口罩套你,方便又衛生。男朋友未食早餐所以就揀咗個鰻魚意粉。佢將一條完整嘅鰻魚切開三片,份量絕對唔會偷工減料。而啲意粉真係好彈牙, 絕對係有過冷河,加埋啲忌廉汁真係,西日合璧。而我自己就揀咗個炸雞班戟,淨係個賣相都好吸引。佢啲班戟比較實心同埋厚,但係都算鬆軟,所以食晒成個餐都幾飽肚㗎。而佢啲炸雞都好唔錯,除咗基本嘅Juicy之外,佢啲炸粉一啲都唔厚。佢個餐仲包左餐湯,今日係南瓜湯,佢個湯入邊仲有好微粒嘅南瓜蓉,味道又唔會太甜,剛剛好。飲品方面,離唔開咖啡嘅男朋友今次叫咗杯玫瑰咖啡,除咗玫瑰糖漿之外佢仲有啲乾嘅玫瑰花喺面,真係睇得又飲得。而佢玫瑰同埋咖啡嘅味道都好夾,兩者嘅味道唔會互相覆蓋但係又可以混合埋一齊。而我自己就試咗佢嘅棉花糖朱古力,佢呢杯朱古力本身係無糖嘅,所以味道比較偏苦,不過如果鍾意食黑朱古力或者飲齋啡嘅人,應該會覺得好好飲。

一坐低職員已經會俾個口罩套你,方便又衛生。

而我自己就揀咗個炸雞班戟,淨係個賣相都好吸引。

2020-11-21
2020-11-21 80 瀏覽
新蒲崗雖然係工廠區,但都有唔少隱世美食,今日去左呢間Coti the Bistro Cafe。入面裝修都係用木色做主調,卡位都坐得幾舒服,環境優雅。羅宋湯 (跟餐)羅宋湯咪道夠清新,濃度適中,幾開胃,有好多雜菜係入面沙津(跟餐)法式燉煮羊膝$128呢道菜賣相已經值100分,味道仲好好,肉質燉得岩岩好,又有羊既味道,中意食羊既朋友唔好錯過。另外不得不提係佢個醬汁,超夾個羊膝,超級惹味。最後配菜薯蓉都好正,好大陣芝士味,食過返尋味!原條鰻魚漢堡 $82呢個又係一望琴就流哂口水,好想一啖放哂落口,哈哈!鰻魚好肥美,又唔會太油,味道岩岩好,仲要一條細骨都無。炒滑蛋炒得好滑,好Match個鰻魚。整體食落個漢堡好滿足,一次過食到咁多樣野。提拉米蘇咖啡(凍) $48呢個飲品設計非常有新意,一望落去就成舊Tiramusi咁!飲落口感都好似,個餅底吸收左精華好好食。表面有層朱古力粉,中間果層厚厚既咖啡忌廉非常有口感。平時唔係成日飲咖啡既我都覺得好好味。棉花糖朱古力(凍)$42#coti #cotithebistro #咖啡 #西式餐廳

羅宋湯 (跟餐)
羅宋湯咪道夠清新,濃度適中,幾開胃,有好多雜菜係入面
羅宋湯

沙津(跟餐)
沙律

法式燉煮羊膝$128

原條鰻魚漢堡 $82

提拉米蘇咖啡(凍) $48
提拉米蘇咖啡(凍)

棉花糖朱古力(凍)$42
棉花糖朱古力(凍)

2020-11-17
羅宋湯
沙律
原條鰻魚漢堡
提拉米蘇咖啡(凍)
棉花糖朱古力(凍)
  • 提拉米蘇咖啡
  • 原條鰻魚滑蛋飯
2020-11-20 159 瀏覽
🍴手撕蟹肉牛油果他他 91 蚊🦀首先外表 present得好靚 有焗餅同 牛油果 牛油果🥑切成半片 上面放住他他 沙律醬夠 fresh仲有 d青瓜絲 加上香濃蟹肉 好有口感 側邊既蕃茄 洋葱 生菜帶 d酸醋夠哂開胃 🍅加上焗餅整得幾香甜軟熟 唔錯🍴黃金蟹肉意粉79 蚊 🍝🦀包沙律或湯佢意粉係爽口嗰類 比較幼身 蟹肉同咸蛋皇都好多🥚 食落超香濃咸蛋皇味 加上 蟹肉夠新鮮 冇得輸👍🏻🍴前菜沙律 同湯沙律🥗 夠新鮮 有香橙 蕃茄 青瓜 生菜 加 d酸醋 夠開胃 湯係忌廉湯🍲 夠香濃 有好多碎菇増加口感都唔錯🍄🍴法式燉煮羊膝 128 蚊 🐑包沙律或湯羊膝幾大隻 羊肉幾彈牙 因為包住羊骨 出少少既肉質軟熟 佢個醬汁帶 d類似印度式既肉醬 但冇甘多香料 比較甜咸適中 再加少少 奶油 撈埋爽口既意粉食十分唔錯🍝🍴抹茶鮮奶 熱 42 蚊🥛抹茶鮮奶拉花幾得意係熊仔樣 鮮奶幾香滑 抹茶味都夠香 🍵🍴咖啡果皮茶配蜜糖凍 52 蚊🍯☕咖啡果皮茶 飲落去咖啡味香 之後就帶 d果皮味 再倒少少半凝固既蜜糖凍増加甜度同口感 幾 match 👍🏻#羊膝 #咖啡 #蜜糖 #牛油果 #蟹肉 #意粉 #咸蛋皇 Score

🍴手撕蟹肉牛油果他他 91 蚊🦀

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Coti the Bistro
#cotithebistro
新蒲崗五芳街31 至33 號永顯工廠大廈地下 c鋪
~~~~~~~~~~~~
2020-11-20
2020-11-20 59 瀏覽
在新蒲崗工廠想吃西餐,選擇真的不多,最近同事在Openrice發現了這間位於五芳街的西餐廳,看外觀好像很有格調,雖然與公司有一點距離,但抱著一試的心態就叫了外賣自取。 預早打電話去問午餐Menu, 職員貼心Whatsapp了我一個All Day Menu, 約15min可取餐。預早打電話落了單,行到去餐廳已經可取餐了,發覺餐廳內坐滿人,門外還有幾枱人等候,好像很受歡迎。付款時才知外賣自取有7折,很抵食~ 今次點了:1.黃金蟹肉意粉 $60 (評分:7/10) 一打開覺得好靚,因為有一個蟹蓋, 有不少蟹肉碎及蛋黃蓉,用來打卡確實不錯,但蟹蓋內沒有肉,真的只是用來裝飾。味道方面,覺得蛋黃味太濃,幾乎掩蓋了蟹肉的味,好像浪費了這蟹,醬汁太多太稀,但整體味道都幾好。 午餐跟餐湯及飲品,餐湯味道是蕃茄忌廉湯,很濃,有麵包粒(但已浸淋了),都幾好味。飲品叫了凍朱古力咖啡,有點細杯,顏色看上去很淺色很奶,喝下去都有朱古力味,很滑,像朱古力奶但不夠咖啡味。 2. 原條鰻魚漢堡 $57 (同事評分:7/10)同事吃的鰻魚漢堡也好震撼,原條鰻魚夾在漢堡,很足料,薯條很香脆,但如果堂食味道會更好。 想不到外

今次點了:
1.黃金蟹肉意粉 $60 (評分:7/10)
黃金蟹肉意粉

2. 原條鰻魚漢堡 $57 (同事評分:7/10)
原條鰻魚漢堡

想不到外賣也吃到賣相不錯的西餐,整體味道也幾好,看得出餐廳很用心製作,相信堂食味道及感受一定更好,下次一定要再去餐廳堂食試試~
2020-11-19
15 分鐘 (外賣自取)
2020-11-19 32 瀏覽
呢間餐廳開左幾個月 已經帶左唔少同事朋友黎試 最近佢menu轉左 又來捧下場黃金蟹肉意粉好吸引燉牛肋骨飯 亦都係比較多人點我今次叫左Ice mocha加salad朋友叫左凍玫瑰花茶
呢間餐廳開左幾個月
已經帶左唔少同事朋友黎試
最近佢menu轉左 又來捧下場
黃金蟹肉意粉好吸引
燉牛肋骨飯 亦都係比較多人點
我今次叫左Ice mocha加salad
朋友叫左凍玫瑰花茶
一路都冇留意呢條大街有間咁樣嘅餐廳😳個門口真係好唔起眼😂好容易一下就行過,如果唔係有人排隊,我都唔知道有間餐廳😅午飯時間餐廳好多人,但服務員都好快就招呼我坐低👍🏻👍🏻估唔到中午都可以有法式燉煮羊膝即刻叫黎試吓!午餐仲有羅宋湯或者沙律二選一,羅宋湯好足料,好多煮到淋嘅牛肉,唔記得影相🤪🤪羊膝,唔講我以為食緊豬手?!😯冇錯好似豬手咁淋,超級好味同埋入晒味,一切就切開,仲要啖啖肉,一啲都唔騷,加埋佢個醬汁撈埋個意粉食係夠晒飽😋紅蘿蔔都整得好淋同入味,呢個羊膝都係我食過最好食嘅!😍跟住試埋佢個提咪拉蘇咖啡☕️超正!!!佢根本就係睇埋拉素上面有cream同可可粉,然後下面係齋啡,如果你鍾意飲齋啡你就唔使攪勻佢。如果你想溫和嘅話就將啲cream同齋啡搞埋一齊,根本就係成杯tiramisu 飲咗落肚!但係冇平時嗰啲咁漏,因為佢冇蛋糕嘅成份喺裏面!🤪佢上面個手指餅浸左勁耐都唔會淋,好勁!呢個午餐我覺得係完全對得住呢個價錢🥰下次等我揀2點鐘,過咗午餐時間再嚟食!坐得舒服又好食!服務好,環境OK。可以再嚟食😝
一路都冇留意呢條大街有間咁樣嘅餐廳😳
個門口真係好唔起眼😂

好容易一下就行過,如果唔係有人排隊,我都唔知道有間餐廳😅

午飯時間餐廳好多人,但服務員都好快就招呼我坐低👍🏻👍🏻

估唔到中午都可以有法式燉煮羊膝
即刻叫黎試吓!
午餐仲有羅宋湯或者沙律二選一,
羅宋湯好足料,好多煮到淋嘅牛肉,唔記得影相🤪🤪

紅蘿蔔都整得好淋同入味,呢個羊膝都係我食過最好食嘅!😍

跟住試埋佢個提咪拉蘇咖啡☕️
佢上面個手指餅浸左勁耐都唔會淋,好勁!

呢個午餐我覺得係完全對得住呢個價錢🥰

2020-11-18
  • 法式燉煮羊膝
  • 提米拉蘇咖啡
2020-11-18 42 瀏覽
我又去咗試新餐廳啦!🤪🤪🤪今次嚟到新蒲崗見到有間門口細細,但裝修得好舒服嘅餐廳!再睇吓個Menu,都好似唔錯喎!我就入去試吓啦🥰🥰🥰燉牛肋骨飯😋😋😋超腍呀啲肉~又入唒味!韓式烤牛肉飯~仲有個沙律伴菜!😍😍夠唒飽味道當然都好好味😋😋😋黃金蟹肉意粉~個賣相非常吸引呀!而且蟹肉同蛋黃都好多😍😍令到你食嘅時候每條意粉都會有肉和汁😋😋😋個味都唔算太濃,唔會好漏甘👍🏻卡邦尼半熟蛋意粉!相比起其他呢個就覺得普通,但其實個味都唔錯😉😉😉前菜可以揀沙律或者湯☺️我自己覺得個沙律比較吸引❤️另外但係我揀咗熱朱古力咖啡~咖啡味濃,好滑👍🏻熱嘅蜜桃茶總括嚟講,地方大又坐得舒服,服務態度又好,嘢食又唔錯!經過新蒲崗嘅你,不妨入去試吓!🥰🥰🥰

再睇吓個Menu,都好似唔錯喎!我就入去試吓啦🥰🥰🥰

燉牛肋骨飯😋😋😋超腍呀啲肉~又入唒味!

韓式烤牛肉飯~仲有個沙律伴菜!😍😍夠唒飽
味道當然都好好味😋😋😋

卡邦尼半熟蛋意粉!
相比起其他呢個就覺得普通,但其實個味都唔錯😉😉😉

前菜可以揀沙律或者湯☺️我自己覺得個沙律比較吸引❤️

另外但係我揀咗熱朱古力咖啡~咖啡味濃,好滑👍🏻

熱嘅蜜桃茶