2020-12-08 37 瀏覽
回到舊時@Coti the Bistro地址:新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖由小學到中學,我都是在新蒲崗讀書,十多年來在這一區擁有很多青春回憶。當年的工廠區大廈,都華麗轉身,不再是工廠飯堂。我鐘意慢拍的餐廳,坐下來回憶一下過去,訴說一下以前的香港生活。呢間地舖cafe 西餐店就成了今日晚餐主角。門口漆上海水藍好搶眼,如置身海邊的渡假風Set 由80多元起,有湯/salad 同飲品羅宋湯,切細碎的蔬菜,飲落每一口都食到唔同蔬菜。$86 黃金蟹肉意粉,伴蟹肉碎同蛋黃醬與香汁,撈起食creamy 爽口,一道簡單健康又美味的意粉。$115 西班牙慢煮雞,包餐湯,quinoa crab meat salad 及飲品。估唔到跟餐salad 有蟹肉,非常有誠意,雞胸唔會鞋,更加可以免費任食薯條,有成三個味,避風塘,芝士同蜂蜜,有薯條狂魔滿心歡喜。$82 楓糖炸雞班戟幾得意,pancake 加炸雞,一甜一鹹味道出奇的夾。maple syrup 令到雞肉甜得來更juicy身物輕盈沒負擔,幾適合女生追求健康低卡的飲食方針。飲品有咖啡果茶等等,americano 旁邊是食材店,順便行一圈買
回到舊時@Coti the Bistro
地址:新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖

Set 由80多元起,有湯/salad 同飲品

羅宋湯,切細碎的蔬菜,飲落每一口都食到唔同蔬菜。

身物輕盈沒負擔,幾適合女生追求健康低卡的飲食方針。

飲品有咖啡果茶等等,americano

旁邊是食材店,順便行一圈買材料回家玩煮飯仔。

#COTI #西式餐廳 #新蒲崗 #九龍灣 #咖啡 #必食之選
在新蒲崗工廠區,找到了一間西餐廳,裝潢以木為主題,燈光明亮,有舒服清新的感覺。因聖誕節快到了,餐廳都放滿了聖誕裝飾,非常有氣氛。餐牌選擇類型比一般cafe多,本身想點招牌的法式燉煮羊膝,但售罄了。之後被它的原條鰻魚的菜式吸引了,所以決定叫原條鰻魚漢堡及明太子鰻魚意粉。套餐除了主菜外,更有前菜及自選飲品,包括:西柚蟹肉沙律配日式麻醬、牛肉羅宋湯。原條鰻魚漢堡的鰻魚分量十足,賣相精緻,非常吸眼。漢堡麵包軟身,都烘烤至金黃色,脆身。漢堡餡內有鰻魚、鰻魚醬、滑蛋、半溶芝士、鮮蕃茄及沙律菜,這樣的配搭不錯!配菜有沙律菜及薯條,但因為我正在進行生酮飲食,所以走薯條。另外,還點了明太子鰻魚意粉,用了明太子白汁醬撈意粉,配了鰻魚及三文魚子作點綴,更加了芫荽作調味。餐飲方面,點了凍蜜桃茶及果皮冰糖檸檬冷泡茶。餐廳非常細心,更提供了口罩套給客人使用。

前菜

原條鰻魚漢堡

明太子鰻魚意粉

餐飲方面,點了凍蜜桃茶及果皮冰糖檸檬冷泡茶。
果皮冰糖檸檬冷泡茶
凍蜜桃茶

餐廳非常細心,更提供了口罩套給客人使用。

2020-12-07 43 瀏覽
休閑假期 今次由大西北食到去工業區 新蒲崗😳呢間小cafe 好隱蔽 平時都吾會留意到 睇個門口平平冇奇但入到去好有聖誕氣氛👫👫🎄🎄手撕蟹肉牛油果他他 ($91)呢個有驚喜 平時「他他」都係生食 呢個係好健康 牛油果配上沙津竟然係有班戟 但係牛角包🥐質感 好特別 同平時的很不一樣法式燉煮羊膝 ($128)呢個冇諗過係有埋意粉 大大隻全羊膝 好淋身 又吾會蘇味🙌🏾黃金蟹肉意粉 ($86)打卡蟹殼🤣 蟹肉分開左架啦 黃金就係鹹蛋黃醬 又係好邪惡 但覺有少許偏油了餐湯 - 熱熱的蘑菇湯配上脆脆的麵包糠 鮮忌廉朱古力 ($42)呢個我很愛💕💕打卡之外 係好飲喔 濃濃朱古力 不是那款只有甜味 或溝淡了味的 忌廉配上朱古力好邪惡啊 但好正好正 自然蜂巢咖啡 ($48)男友喜歡嘆咖啡 呢個打卡不錯 自己mixed 埋,原塊天然蜂蜜塊💕
休閑假期 今次由大西北食到去工業區 新蒲崗😳
呢間小cafe 好隱蔽 平時都吾會留意到 睇個門口平平冇奇
但入到去好有聖誕氣氛👫👫🎄🎄

手撕蟹肉牛油果他他 ($91)
竟然係有班戟 但係牛角包🥐質感 好特別 同平時的很不一樣

法式燉煮羊膝 ($128)
呢個冇諗過係有埋意粉 大大隻全羊膝 好淋身 又吾會蘇味🙌🏾

黃金蟹肉意粉 ($86)

餐湯 - 熱熱的蘑菇湯配上脆脆的麵包糠

鮮忌廉朱古力 ($42)
好邪惡啊 但好正好正

自然蜂巢咖啡 ($48)
2020-12-06 68 瀏覽
今日來到新蒲崗工廈COTIBISTRO入到餐廳燈光有d微暗而且懷舊 頗適合情侶約會座位分隔有致 有不少卡位點了明太子鰻魚意粉 HKD 82醬汁有D重而杰身 但有鮮口的魚子醬鰻魚肥美而嫩滑 意粉尚叫 Al dente韓式烤牛肉飯 HKD 68牛肉大大塊 但醬汁有D重口 飯粒分明大粒套餐可以配沙律或者餐湯於是每樣點了一份餐湯係蕃茄湯, 有d芝士粒係飽肚D但有D怪沙律配芝麻醬餐飲週末要另點收正價點了凍玫瑰鮮奶咖啡 HKD 42冰塊唔算好多但夠凍 而且夠奶滑玫瑰味未算突出不過環境寧靜,適合情侶約會或者朋友聚腳#coti#cotithebistro#咖啡#西式餐廳#新蒲崗#工廠大廈地下cafe
今日來到新蒲崗工廈COTI

韓式烤牛肉飯 HKD 68

牛肉大大塊 但醬汁有D重口 飯粒分明大粒

套餐可以配沙律或者餐湯

於是每樣點了一份

餐湯係蕃茄湯, 有d芝士粒

係飽肚D但有D怪

沙律配芝麻醬

餐飲週末要另點收正價

點了凍玫瑰鮮奶咖啡 HKD 42

冰塊唔算好多

但夠凍 而且夠奶滑
玫瑰味未算突出

不過環境寧靜,適合情侶約會或者朋友聚腳

#coti

沙律 蓄茄湯
凍玫瑰鮮奶咖啡
韓式烤牛肉飯
2020-12-05
10 分鐘 (堂食)
凍玫瑰鮮奶咖啡
韓式烤牛肉飯
🥇好耐冇食咁正既鹹蛋黃意粉🤩.鹹蛋黃熱潮都過左好一段時間🙈但無阻我對佢既喜愛😍蟹肉鹹蛋黃意粉雖然比我撈勻之後唔太搵得番啲蟹肉🤣但個鹹蛋黃好味到我要搬埋另一碟主菜既意粉落去撈,撈完都係咁正🤤🤤下次我要食兩碟✌🏻.羊膝大大舊,食落去唔會硬,咁大隻先係$128一碟,仲配埋意粉怕你唔飽咁😝真心抵食過啲旺區cafe 🥳仲有杯苦中帶甜既tiramisu 咖啡真心推介😍就咁食上層既tiramisu 話就係甜品咁,加埋下層既咖啡咁飲就苦中帶甜,好有層次🤩但唔建議撈埋晒咁飲,一啖咖啡一啖tiramisu會係最好😋如果想放工想搵個地方坐下😝遠離油尖旺銅個啲吵吵鬧鬧既餐廳🙈黎呢間cafe😌嘆番杯特色咖啡☕️咁就岩晒🥰今日黎到仲好有聖誕節氣氛添呀🎄
🥇好耐冇食咁正既鹹蛋黃意粉🤩
1K
向來喜歡四處試試一些cafe,經過新蒲崗見到一間在工廈,裝修得好精緻的cafe。餐廳內坐得舒服,而且以cafe來說,價錢也相當實惠,一個set $70-$150 不等。~當中最最最有驚喜的是各款跟餐加錢配的signature coffee!☕️☕️棉花糖泡泡咖啡:很喜歡吃棉花糖,所以點了,賣相很吸引,而且甜甜的棉花糖泡泡下是濃香的black coffee,還有朱古力醬中和一下濃味的咖啡,帶來多重味覺享受。☕️tiramisu咖啡:同樣是鋪滿面的甜甜tiramisu和cream,然後底下是濃香咖啡,好有層次感。主食也相當不錯,不但賣相好而且味道也幾好~🌟法式燉羊膝:羊肉好嫩而且非常入味,燉到好淋之餘亦keep到肉質juicy,幾有心思。🦀黃金蟹肉意粉:一上碟看到蟹蓋已覺得買相好吸引,鋪在意粉上金黃色的是香濃的蛋黃,旁邊還有些新鮮拆出來的蟹肉。將蛋黃撈起來吃,會吃到啖啖意粉都是蛋黃味,還有蒜片和蘿蔔絲,好滋味。前菜的沙律和湯也相當精緻想不到在小區會找到這間性價比高的cafe。

tiramisu咖啡

主食也相當不錯,不但賣相好而且味道也幾好~
法式燉羊膝

前菜的沙律和湯也相當精緻

想不到在小區會找到這間性價比高的cafe。
法式燉羊膝
  • 法式燉煮羊膝
  • 提拉米蘇咖啡
最近返工落車見到一間好文清的Cafe,新蒲崗五芳街從前是美食沙漠,車房旁邊竟然有另一個世界。Coti 已經換上聖誕裝飾,主打 ALL DAY MENU 和 WEEKEND BRUNCH MENU,放工一於約老公試吓招牌咖啡。店內裝修充滿和式日係風格,是文青輕食飲咖啡的好地方,同朋友傾偈或者上網一樣開心因為這裏有免費的Wi-Fi。是日自製餐湯 / 沙律自製餐湯味道濃郁,喜歡他的沙律菜非常新鮮,青蘋果和橙滿滿的果香味。咖啡果皮茶配蜜糖 $52不急着吃東西,先品嚐一下特色咖啡,味蕾很感受到果皮的甘香,咖啡與茶的結合,感覺特別而且清新,再混入少量蜜糖,無比清甜,值得推介一試。提拉米蘇咖啡 $48這個有驚喜,咖啡和甜品的化身,醇厚的提拉米蘇,充滿空氣感,入口 creamy ,咖啡甘、酸味道適中。手撕蟹肉牛油果他他 $91來一個輕食,牛油果裏面承載着手撕蟹肉,淡淡的蟹肉很鮮甜,牛油果絕對是女生的最愛,有營養又好味道。美味可口的雜菜沙律,配上麻醬更加可口,另一驚喜就是兩塊牛角包與窩夫的魔鬼化身,好味到不得了,香滑的牛油味,好邪惡啊!黃金蟹肉意粉 $86黃金原來是鹹蛋黃醬,蟹肉滿滿的鋪在意粉上,單單是

是日自製餐湯 / 沙律

咖啡果皮茶配蜜糖 $52

提拉米蘇咖啡 $48

黃金蟹肉意粉 $86
黃金原來是鹹蛋黃醬,蟹肉滿滿的鋪在意粉上,單單是看到蟹蓋賣相已經夠晒誠意,意粉 口感彈牙,每條意粉都掛滿醬汁回味無窮。

原條鰻魚漢堡 $82
鰻魚肥厚甘香,原條鰻魚造型的漢堡當然是打卡首選,加上滑滑的炒蛋和芝士,熱烘烘的漢堡包,一啖咬下去柔軟又脆卜卜的口感,層次十分豐富,再配埋粗薯條簡直令人回味再回味。

西式餐廳環境清新又舒服,是新蒲崗少有的咖啡綠洲,來過這裏絕對不會想再喝連鎖店的咖啡了,下次有機會一定會約朋友再嚟試吓其他菜式。

• 黃金蟹肉意粉
  • 提拉米蘇咖啡
  • 原條鰻魚漢堡
2020-12-03 68 瀏覽
今日嚟到新蒲崗工廠大廈行下啲開倉嘢,行到攰攰地,就搵個舒適cafe坐下,咁啱經過見到有一個藍色嘅門口,出於好奇心望下入面係賣咩啦,原來係一間cafe,好!咁就決定入呢間試下啦一入門口有檢測機及搓手液,座位闊落,而且枱與枱之間有隔板外、包括前後左右都隔開,座位寛又坐得舒適,客人食得安心又放心,員工又衞生,舒適及衛生度超讚,All day breakfast有煙肉、雞蛋、蕃茄、薯餅、雜菇,而最正係牛角包好酥脆,厚切煙肉而唔係好咸,加上嘢食嚟到係熱嘅,所有嘢加埋已經比滿分提拉米蘇咖啡(凍) $48呢杯咖啡非常特別,一望落去覺得佢係Tiramusi咁!飲落口感都好似,個餅底沾啲cream一齊食好好味。加表面有層朱古力粉,中間果層厚厚既咖啡忌廉,甜甜地非常好味。平時唔係成日飲咖啡既我都覺得好好味。明太子鰻魚意粉意粉一上枱,已經有三大塊鰻魚蓋住啲意粉,本身鰻魚都好肥美,啖啖肉個意粉不得了意粉有咬口得嚟,明太子喺中間有爽脆口感,個汁又啱啱好,好香忌廉味冷壓蘋果汁 $28係一杯清甜冷壓出嚟嘅蘋果汁真係一間高質嘅隱世餐廳,真心推介值得一試再試😋員工好有禮貌、好細心咁介紹佢地的食物,讚
,原來係一間cafe,好!咁就決定入呢間試下啦
All day breakfast

提拉米蘇咖啡(凍) $48
個意粉不得了

冷壓蘋果汁 $28
係一杯清甜冷壓出嚟嘅蘋果汁

真係一間高質嘅隱世餐廳,真心推介
值得一試再試😋員工好有禮貌、好細心咁介紹佢地的食物,

• 鰻魚明太子意粉
2020-12-03 29 瀏覽
見到呢間餐廳環境幾靚,食物又吸引,嗱嗱臨book返張枱嚟試吓!食物嘅賣相都好好,枱面上都有啲擺設俾客人影靚相~燈光同環境都適合打返個靚卡!手撕蟹肉牛油果他他 $91本來想食light啲就叫返個蟹肉牛油果他他試下,但兩件麵包應該用窩夫機夾扁咗牛角包咁,一開始食落幾香脆,不過食多幾啖就覺得好油膩,細細個牛油果入面放咗手撕蟹肉,食落感覺非常fresh,沙律菜加得好多沙律醬,有啲太濃味。朋友點嘅 燉牛肋骨飯 $88 我就試咗一啲,牛肋骨醃得好入味,肉質好好,入口即溶,唔會靭,不過就略嫌味道太濃,連紅蘿蔔都好入味,食多咗會覺得好頸渴,有啲重口味。整體來講,呢間餐廳值得一試,環境好靚,值得打卡!加上係OpenRice book定位,全單七折,咁靚嘅兩個餐埋單先$14x,真係不妨去打下卡

2020-12-01 121 瀏覽
周末去咗試間cafe,一入去睇中咗 法式燉煮羊膝 $128 好似紅酒燉牛肋骨嘅汁,非常入味又夠軟腍,大大件嘅羊膝都好容易就切開👍🏻除左意粉仲配有薯蓉同紅蘿蔔夾埋一齊食🍴另外見到 楓糖炸雞班戟 $82 覺得呢個配搭好特別,本身為咗好奇試吓,又估唔到都幾夾喎😆 炸雞甜甜辣辣、外脆內嫩,配上表面同樣少少脆嘅班戟,口感味道都跟上🥞手撕蟹肉牛油果他他 $91 🥑用上牛油果裝住番有牛油果嘅他他醬,視覺效果不錯😛而窩夫竟然做到酥脆嘅效果,口感比想像中更豐富🧇 兩樣加埋一齊,唔單止外貌吸引,味道都好好😋 提拉米蘇咖啡 $48 同埋 綿花糖泡泡咖啡 $48 都係做成上下兩層效果,我好鍾意個Tiramisu味,飲咖啡之前就黎想食晒上層🤪呢間cafe係連住埋佢自己嘅食材店,幾特別🧐 而裝修都係以舒適嘅木為主,配上綠色植物裝飾,感覺休閒,幾岩同朋友一邊傾計食野💕

楓糖炸雞班戟

綿花糖泡泡咖啡

2020-11-29 23 瀏覽
手撕蟹肉牛油果他他 $91必點菜式。一整个牛油果,裡面包着蟹肉蔬菜他他,味道鮮美且營養十分豐富。周末Brunch 絕對優質選擇!.原條鰻魚漢堡 $82好長一條鰻魚,肉質鮮美,漢堡很有特色,薯條酥脆,西餐裡面,如此精緻的選擇,只有這裡有提供.黃金蟹肉意粉 $86顏值暴表,鮮蛋黃醬的調味下,意粉有了靈魂!吃過無數種意粉,這樣的調味,是我所喜愛的口感。.是日自製餐湯 每次來,餐湯都是一大特色!這次牛肉番茄🍅薯仔湯,鮮美入味之餘,滿足感特別強烈。.抹茶鮮奶 $42清單鮮美,絲滑如心。鮮忌廉朱古力 $42...Coti the Bistro新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖

原條鰻魚漢堡 $82
黃金蟹肉意粉 $86
是日自製餐湯
抹茶鮮奶 $42
清單鮮美,絲滑如心。
鮮忌廉朱古力 $42

Coti the Bistro
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖
2020-11-29 311 瀏覽
由鑽石山站B出口出發,附近是大磡村舊址,現時地盤林立,沙塵滾滾,向西南方向行五分鐘左右,方可到達新蒲崗工廈區。近年該區受惠於啟德及沙中線等概念而急速發展,舊式陳舊工廠大廈得以轉型,區內環境大大改善,慢慢轉變成一個頗成熟的商貿小區,更有不少咖啡店蜂擁而至開分店。其中朋友推介五芳街的(Coti the Bistro),店內佈置帶維多利亞式的復古風,燈光明亮,座位間距寬闊,防疫措施做得足,安全得來又放心,可以chill住咁hea!Dinner set 跟餐湯/沙律,是日餐湯-蕃茄濃湯,茄茸丶茄粒丶茄醬全齊,最後加入少量忌廉作結,真材實料,貨真價實。卡邦尼熟蛋意粉$65,白汁稍稀了一點,意粉不太掛汁,不過勝在用上優質creamy sauce,夠香濃,夠奶滑!黄金蟹肉意粉$86,蟹肉份量充足,帶有清爽海洋礦物味,麵條屬al dente,煙韌也彈牙。提拉米蘇咖啡$48,結構分為三層,底層是黝黑香濃咖啡,中層為香濃絲滑奶泡,上層為咖啡粉以調色之用,當然要提一提放上面的手指餅。有汽檸檬咖啡$42,口感濃烈的Expresso撞入檸檬梳打水,搭配一小塊薄荷葉,美觀之餘,也夠玩味。

2020-11-29 16 瀏覽
我叫左個tiramisu waffle expect都有2塊加個小蛋糕咁點知係一個杯裝上面插一塊野咁 好失望仲要唔包咖啡 好失望...... 我朋友叫左個班尼迪蛋bagel 個bagel硬到好似法包咁...
點知係一個杯裝上面插一塊野咁 好失望仲要唔包咖啡
好失望......
2020-11-28 320 瀏覽
 住左鑽石山十幾年,竟然冇發現到新蒲崗工廈中原來有間文青咖啡店—「Coti the Bistro」~咖啡店簡樸嘅門口隱身於蔚藍色嘅工廈中,裏面嘅裝潢走田園風嘅小餐館路線,令人感覺份外休閒舒適~😌😌小編黎嘅時候正值星期六,冇諗過星期六都咁多人幫襯,相信食物都有一定嘅質素!星期一至日都有All Day Menu,前菜+主食+飲品,$65起,都幾抵食!👍🏻星期六、日更有weekend brunch~套餐可配是日餐湯或沙律,是日餐湯為南瓜🎃忌廉湯,絕對係小妹杯茶,味道不錯👍🏻。沙律都幾豐富,有沙律菜、青瓜、車厘茄、香橙等。🌟推薦❗黃金蟹肉意粉($86)其實係鹹蛋黃和蟹肉配搭嘅意粉,幾新穎嘅配搭喎!意粉賣相不錯,有原個蟹蓋罩住先,鹹蛋黃鹹香味美,恰到好處,又不會蓋過蟹肉嘅鮮香,值得一試!😋  天氣漸轉冷,食羊膝就啱晒啦!🌟推薦❗ 法式燉煮羊膝($128)牛膝食得多,羊膝就第一次試,竟然喜出望外!羊膝一啲都唔會羶,羊肉煮得腍滑入味,肉質柔軟又多汁,吸晒紅酒嘅精華,暖胃又暖身!必試之選!不過如果有得揀配飯或意粉或薯菜會更好!見到餐廳嘅Drink Menu有好多好特別嘅signature coffee
 住左鑽石山十幾年,

咖啡店簡樸嘅門口隱身於蔚藍色嘅工廈中,

裏面嘅裝潢走田園風嘅小餐館路線,

令人感覺份外休閒舒適~😌😌

小編黎嘅時候正值星期六,

冇諗過星期六都咁多人幫襯,

相信食物都有一定嘅質素!

星期一至日都有All Day Menu,

前菜+主食+飲品,$65起,都幾抵食!👍🏻

星期六、日更有weekend brunch~

套餐可配是日餐湯或沙律,

是日餐湯為南瓜🎃忌廉湯,絕對係小妹杯茶,

味道不錯👍🏻。

沙律都幾豐富,

有沙律菜、青瓜、車厘茄、香橙等。

南瓜忌廉湯

沙律

🌟推薦❗黃金蟹肉意粉($86)

其實係鹹蛋黃和蟹肉配搭嘅意粉,幾新穎嘅配搭喎!

意粉賣相不錯,有原個蟹蓋罩住先,

鹹蛋黃鹹香味美,恰到好處,

又不會蓋過蟹肉嘅鮮香,值得一試!😋

黃金蟹肉意粉

天氣漸轉冷,食羊膝就啱晒啦!

🌟推薦❗ 法式燉煮羊膝($128)

牛膝食得多,羊膝就第一次試,竟然喜出望外!

羊膝一啲都唔會羶,

羊肉煮得腍滑入味,肉質柔軟又多汁,

吸晒紅酒嘅精華,暖胃又暖身!必試之選!

不過如果有得揀配飯或意粉或薯菜會更好!

法式燉煮羊膝

見到餐廳嘅Drink Menu有好多好特別嘅signature coffee,真係忍唔住好奇心要試下~

跟餐嘅話,半價即係加$24就得啦!

奶醬啡(原價$48)

冇諗過奶醬同咖啡☕️可以混為一體~

每一啖鮮奶咖啡都會沾着杯邊嘅花生和朱古力醬,

味道真係幾有趣!
奶醬啡
🌟推薦❗天然蜂巢咖啡(原價$48)

鮮奶、咖啡、蜂巢3件頭上枱,

可以自己倒入咖啡,幾好玩~

Btw,蜂巢咖啡真係好正,甜甜嘅~
天然蜂巢咖啡
🌟推薦❗手撕蟹肉牛油果他他($91)

原個牛油果切開左分開兩邊,

裏面擺左手撕蟹肉他他入去,

軟滑嘅牛油果,配上酸甜醒胃嘅蟹肉他他,好開胃,

旁邊仲有沙律菜和兩個夾得香脆嘅牛角包💯
午餐
天然蜂巢咖啡
2020-11-27 79 瀏覽
香烤凱撒溫沙律 個名5知咩黎, 問侍應都答5到. 簡單講係一個生菜, 一開四, 用火燒一燒 加D汁, 有幾粒蕃茄同小小煙肉干. 5知廚師自己有冇食過 ?!  味道冇係一個問題, 點食都係一個問題 , 用手成個食定用刀切 ?? 除咗面有汁, 裡面係冇可能有汁, 即係生食D 咩都冇既菜葉 !!!!!!!!!呢個 沙律仲要係 71 加 10%究竟咩廚師會諗呢D 菜色出黎 ?!!!!!!!!!食開沙律既我, 當然知道凱撒沙律 , 係只有羅馬山菜/煙肉/面包干 但佢呢個整法都夠膽收呢個價, 真係勁LO
香烤凱撒溫沙律

個名5知咩黎, 問侍應都答5到.

呢個 沙律仲要係 71 加 10%

究竟咩廚師會諗呢D 菜色出黎 ?!!!!!!!!!

但佢呢個整法都夠膽收呢個價, 真係勁LO
香烤凱撒溫沙律
2020-11-27