2022-05-22
⭐️𝓦𝓮𝓮𝓴𝓮𝓷𝓭 𝓑𝓻𝓾𝓷𝓬𝓱 ($𝟛𝟡𝟠𝓹.𝓹.) 之前俾呢度嘅Bruch board吸引咗,終於搵到機會同朋友一齊嚟試吓同打卡📸✨𝕊𝕥𝕒𝕣𝕥𝕖𝕣𝕤💫Asian Zesty Salad💫Classic Caesar Salad💫3 Cheese Fondue兩款沙律都幾清新,而 Cheese Fondue配Sour dough就好驚喜😍 Cheese Fondue 超邪惡,仲要加咗松露油,配上Sour dough真係食唔停🤤 Sour dough仲要有碳火烤過嘅香氣,搞到我哋忍唔住refill咗一份🙊✨𝔽𝕣𝕚𝕖𝕕 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 & 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖主菜我哋揀咗炸雞同窩夫,炸雞水準正常,都幾嫩滑~ Board上有BBQ醬、蜜糖同楓糖漿~ BBQ醬唔太辣酸酸甜甜咁,反而蜜糖配炸雞仲好食🙊 Citrus spiced waffle仲可以配上紅莓同藍莓,更加清新✨ 除此之外,仲有mac and cheese、粟米同其他配菜,真係好豐富🥰 不過3 cheese fondue 太出色喇,令個mac and cheese 有啲比下去😂✨ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 𝔹𝕣𝕠𝕨𝕟𝕚𝕖 𝕊𝕦𝕟𝕕𝕒𝕖 𝔹𝕠𝕨𝕝最後仲
⭐️𝓦𝓮𝓮𝓴𝓮𝓷𝓭 𝓑𝓻𝓾𝓷𝓬𝓱 ($𝟛𝟡𝟠𝓹.𝓹.)
✨𝕊𝕥𝕒𝕣𝕥𝕖𝕣𝕤
💫Asian Zesty Salad
💫Classic Caesar Salad
💫3 Cheese Fondue
✨𝔽𝕣𝕚𝕖𝕕 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 & 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖
最後仲有Brownie配上三款雪糕同埋士多啤梨🍓 果然brownie同雪糕係天作之合, 我自己就最鍾意配香蕉雪糕喇☺️
整體而言,呢度嘅bruch食物幾豐富,質素都中上👍🏻 而且service幾好,brunch board又可以打吓卡,氣氛又幾chill,大家都可以一試☺️