2024-05-09 124 瀏覽
上星期終於早啲收工可以同屋企人嚟呢間餐廳度食因為每次如果晏收工,間餐廳都好多人排隊間餐廳裝修好靚,見隔籬枱啲嘢食都好吸引坐低咗之後我哋開始點菜White Wine Mussels 個醬汁煮得好好味,旁邊仲有麵包伴隨住用嚟點醬汁再食,非常滋味而且青口一啲雪味都冇,每一粒都脹卜卜Black Truffle Cheese Chips 每次嚟到西餐廳,見到有薯條都必定會點每條薯條都好大條,而且唔係好油膩配埋黑松露醬,食完一條又一條Grilled Lobster Tail & Seafood Risotto 輪到主菜啦主菜我哋叫咗一個龍蝦海鮮意大利飯意大利飯煮到軟硬度啱啱好返上面配有好多海鮮有青口、魚、龍蝦、每件都好大件因為個飯太好味,有啲想一個人食晒成碟Matcha Cream Pancake 食完個飯食甜品啦個pancake比想像中大件兩層疏乎厘中間搽咗抹茶醬一切開一啲抹茶醬就留出嚟個pancake好鬆軟而且疏乎厘上面有好厚厚嘅抹茶醬望到都好想食
上星期終於早啲收工
可以同屋企人嚟呢間餐廳度食
因為每次如果晏收工,間餐廳都好多人排隊
間餐廳裝修好靚,見隔籬枱啲嘢食都好吸引
坐低咗之後我哋開始點菜
White Wine Mussels
個醬汁煮得好好味,旁邊仲有麵包伴隨住
用嚟點醬汁再食,非常滋味
而且青口一啲雪味都冇,每一粒都脹卜卜
Black Truffle Cheese Chips
每次嚟到西餐廳,見到有薯條都必定會點
每條薯條都好大條,而且唔係好油膩
配埋黑松露醬,食完一條又一條
輪到主菜啦
主菜我哋叫咗一個龍蝦海鮮意大利飯
意大利飯煮到軟硬度啱啱好
返上面配有好多海鮮
有青口、魚、龍蝦、每件都好大件
因為個飯太好味,有啲想一個人食晒成碟
Matcha Cream Pancake
而且疏乎厘上面有好厚厚嘅抹茶醬
望到都好想食
2024-04-24
2024-05-08 166 瀏覽
相約朋友嚟到新城市廣場,上OpenRice 大熱推介呢間餐廳”butlery “我哋見到個裝修都幾靚,環境亦都舒服,有啲歐陸風格,睇完餐單,亦都適合小朋友口味同慶祝生日。我哋為了避開高峰人潮提前5:49開始用餐,不用等位✌🏻Pancetta Carbonara 🍝卡邦尼意粉,軟硬適中,煙肉香口,醬汁香滑夠Creamy,味道好味😋雞肉溫泉蛋沙律🥗新鮮沙律菜配有雞肉,車厘茄,煙肉,麵包粒,沙律醬,口感清爽,健康開胃。安格斯牛肉肉醬拌麵+溫泉蛋🍝因為小朋友食,所以我哋將溫泉蛋轉了炒蛋😂安格斯牛肉碎香濃蕃茄味,闊條麵煙靭,濃郁好味。Pancake鬆軟,滿滿的空氣感,面頭有層薄薄焦糖及雲呢拿吉士醬,配搭香蕉同士多啤梨,大人小朋友都愛吃😋

Pancetta Carbonara 🍝

雞肉溫泉蛋沙律🥗

安格斯牛肉肉醬拌麵+溫泉蛋🍝

2024-04-14
慶祝紀念
生日
2024-05-06 174 瀏覽
餐廳主打供應西式菜式,餐廳人氣甜品梳乎厘班戟更是差不多每檯都會叫的菜式。而裝潢帶點歐陸風情,以墨綠色、橙棕色為主調,地下鋪了復古懷舊六角形地磚,店內用了木質藤椅、天花懸掛綠色植物點綴環境,樓底高空間感顯得闊落,食物及環境都很不錯,是一間很適合三五知己聚餐的地方。【提拉米蘇梳乎厘班戟】(HK$122)班戟有多款口味選擇,今次選了這款我大愛的提拉米蘇味道,兩層厚身的Ricotta班戟,班戟入口蛋味香濃,滿滿的柔軟質感。【白酒藍青口】(HK$79)白酒忌廉醬汁中加入蒜茸及小茴香,混合藍青口本身的海水鹹香味道,而且每一口醬汁都很creamy濃郁,感覺像在喝湯,蘸在烤得香脆的多士上,味道都很好。【蟹肉蟹籽墨汁意粉伴龍蝦濃湯】(HK$188)餐廳special Menu菜式之一,用了龍蝦濃湯浸著黑色的墨魚汁意大利麵,意大利麵上鋪了蟹肉及蟹籽,龍蝦濃湯份量都不少,撈勻後每條意粉都掛上滿滿的龍蝦濃湯汁,很惹味。【蘋果烤紅梅酥餅碎奶昔】(HK$70)杯面忌廉上放了很多烤蘋果粒及紅梅酥餅碎,香脆又可口,杯內更有粒粒蘋果果肉,奶昔偏甜但入口香滑。【開心果奶昔】(HK$79)餐廳special Menu飲品,

【提拉米蘇梳乎厘班戟】(HK$122)
提拉米蘇梳乎厘班戟
【白酒藍青口】(HK$79)
白酒藍青口
【蟹肉蟹籽墨汁意粉伴龍蝦濃湯】(HK$188)
蟹肉蟹籽墨汁意粉伴龍蝦濃湯
【蘋果烤紅梅酥餅碎奶昔】(HK$70)
蘋果烤紅梅酥餅碎奶昔
【開心果奶昔】(HK$79)
餐廳special Menu飲品,入口有很濃郁的開心果味道,有滿滿的開心果碎粒,提升不少口感,忌廉入口口感絲滑,好味道,推薦。
開心果奶昔
〔Butlery〕

🇭🇰香港新界沙田沙田正街18號新城市廣場一期4樓479A號舖
Shop 479A, 4/F, New Town Plaza Phase I, 18 Sha Tin Centre Street, Sha Tin, N.T., Hong Kong
2024-04-25
5 分鐘 (堂食)
白酒藍青口
開心果奶昔
2024-05-05 76 瀏覽
約了很久沒有見面的朋友食飯,當然要食得好d ,沙田交通方便,於是我就約沙田等。而且亦都想帶朋友試吓呢間餐廳,所以就選咗Butlery ❣️約咗7點,去到已經有人等緊位,好彩我地有訂位😌侍應帶我地坐低後,我地就迫不及待叫野食😋酸忌廉牛油果醬薯條$55薯條係必點,酸忌廉同牛油果中和咗薯條嘅油膩感覺,仲越食越開胃新鮮海膽,香煎帶子&蟹肉海膽忌廉汁意粉$178完全冇諗過海膽、帶子同蟹肉三樣海鮮夾埋以咁鮮味,海膽忌廉汁非常Creamy,每條意粉都可以沾有海膽忌廉汁,鮮味難以形容煎牛扒配焗蔬菜,肉汁&香蒜青醬$192牛扒點咗七成熟,肉嘅表面微微煎香,保留咗肉汁,入口好Juicy焦糖脆脆奶昔$69非常推介,邪惡程度同食咗一個甜品冇分別,奶昔好滑,焦糖粒粒增加口感百利咖啡忌廉甜酒奶昔$70有Baileys的酒香,又有咖啡香,加埋奶昔細滑,味道好夾

酸忌廉牛油果醬薯條$55

新鮮海膽,香煎帶子&蟹肉海膽忌廉汁意粉$178

煎牛扒配焗蔬菜,肉汁&香蒜青醬$192

焦糖脆脆奶昔$69

百利咖啡忌廉甜酒奶昔$70
有Baileys的酒香,又有咖啡香,加埋奶昔細滑,味道好夾

落雨,都係一定要去商場消費,去沙田新城市食西式嘢,要好食得嚟𝗖𝗣值又夠高,呢間係不二之選。✨Sea Urchin & Scallop Linguine食過起碼五次,呢個都係咁𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆又有海膽味,我仔仔食左起碼一半個意粉🍝😂😂小朋友都啱食。兩隻帶子都又甜又大粒,海膽大大粒,不過唔會好似食日本嘢咁鮮甜。✨Earl Grey Pancake個三層𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲 好軟熟,伯爵茶冇令我失望,有茶嘅香味又唔會苦,做得好好。推介!好享受食呢個甜品😎(今次試到好開心,因為平時𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗵𝗼𝘂𝗿 食主食已經飽到冇得試。)✨𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 MOAngus beef patty, soutéed mushroom & onion, cheddar cheese & homemode sauce安格斯牛肉,炒洋蔥蘑菇 & 芝士漢堡炒洋蔥同𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺都好香,包嘅牛油味重,𝗬𝘂𝗺𝘆𝘂𝗺,牛肉唔會乾。⚠️不是試食活動

✨Earl Grey Pancake

✨𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 MO
安格斯牛肉,炒洋蔥蘑菇 & 芝士漢堡

⚠️不是試食活動

10 分鐘 (堂食)
  • Earl Grey Pancake
  • Sea Urchin & Scallop Linguine
人氣餐廳The Pantry 姊妹店Butlery✨喺沙田新城市廣場開咗一段日子,每到午/晚市都坐滿人,復古裝潢配搭綠色植物,無論環境定係食物都打卡一流🤟🏻🤟🏻除咗招牌梳乎厘班戟,意粉、漢堡、窩夫等菜式都好出色,今晚Happy Friday 約咗閨蜜一齊去撐枱腳❤️❤️🔹Salmon Waffle Benedicts 溫泉蛋,牛油果,煙三文魚,窩夫,荷蘭醬呢款Waffle Benedicts 有齊晒我鍾意食嘅配料!窩夫底夠晒香脆,配埋熟度剛好嘅牛油果、流心溫泉蛋、嫩滑煙三文魚,仲有秘製荷蘭醬,perfectly matched🎊🔹Bolognese Fettuccine with Onsen Egg安格斯牛肉肉醬闊條麵及溫泉蛋我覺得呢款好似肉醬意粉嘅高級版🤣特別用上安格斯牛肉製成肉醬,口味醇厚多汁;闊條麵煙煙韌韌好有咬口~再拌以溫泉蛋,增添層次感👍🏻🔹MO安格斯牛肉,炒洋蔥蘑菇及芝士漢堡呢度嘅漢堡都有好多款選擇,我就揀咗最Basic嘅MO,簡簡單單已經好滋味😬香甜洋蔥配多汁蘑菇再加埋半溶芝士,夾住厚身又Juicy嘅安格斯牛肉,配埋鬆軟漢堡包,一啖咬落去真係好有幸福嘅感覺😋😋🔹Sour Cr

🔹Salmon Waffle Benedicts
溫泉蛋,牛油果,煙三文魚,窩夫,荷蘭醬

安格斯牛肉肉醬闊條麵及溫泉蛋

🔹MO
安格斯牛肉,炒洋蔥蘑菇及芝士漢堡

🔹Sour Cream Works Chips
酸忌廉牛油果醬薯條

見好多客人都有嗌薯條,叫咗呢個酸忌廉牛油果醬薯條試吓~即叫即炸熱辣辣上枱,金黃香脆薯條再沾上酸忌廉牛油果醬,味道酸甜又開胃🔥
🔹Strawberry MS
士多啤梨奶昔

好耐都冇飲奶昔啦,今晚決定邪惡一下,點咗杯士多啤梨奶昔,甜中帶酸,奶昔打得夠晒綿滑,令人回味無窮🥳
🔹Mocha
朱古力咖啡

朋友仔就揀咗杯朱古力咖啡,微甜朱古力配醇厚咖啡,既香又濃😎
Butlery✨
📍沙田沙田正街18號新城市廣場一期4樓479A號舖
2024-04-16
2024-05-02 117 瀏覽
✨Salmon Waffle Benedicts水波蛋流心程度唔錯 牛油果厚滑 煙三文魚新鮮 窩夫外脆內軟配搭荷蘭醬一齊食 唔錯✨Sea Urchin & Scallop Linguine海膽新鮮鮮甜 香煎帶子爽彈蟹肉結實鮮味 意粉軟硬適中彈牙配搭順滑香濃嘅海膽忌廉汁 好爽✨Banoffee Creme Brulee Pancake面層有塊薄脆焦糖同雲尼拿吉士醬班戟鬆軟 滿滿空氣感 有蛋香 唔太甜配搭香蕉 士多啤梨 拖肥醬同忌廉等配料呢個組合好難唔好食✨Strawberry Milkshake士多啤梨奶昔 加左大量厚滑忌廉味道香甜 口感順滑✨Pomegranate Lime Soda石榴青檸梳打 酸甜清爽 好啱夏天飲總結:食物都唔錯 份量足環境舒適 服務可以 價錢可以
✨Salmon Waffle Benedicts

石榴青檸梳打 酸甜清爽 好啱夏天飲

總結:食物都唔錯 份量足
環境舒適 服務可以 價錢可以
2024-05-02 63 瀏覽
呢間cafe已經唔係第一次食嫁啦 作為經常係沙田岀入嘅街坊 如果個日想約朋友傾計食飯 好多時候都會揀呢間 先唔講食物 座位黎講都算坐得舒服***朋友叫左個燒汁羊扒燉菜 食得岀羊扒辟左羶 肉質唔會太靭 中意食黑松露嘅人一定要叫黑松露蘑菇溫泉蛋意粉 一上枱就聞到陣陣黑松露味道 意粉軟硬適中 不錯不錯 另外就叫左個Mo burger 有安格斯牛肉配洋蔥炒蘑菇同芝士 再加$25薯條 麵包鬆軟 富有肉香味 甜品我地叫左原味Pancake 配牛油同糖漿 pancake鬆軟富有蛋香味 最原始嘅味道就係最好食👍👍
***
已經來吃過幾次但很久沒有來 餐廳定期都會更新餐牌因此幾次來都有新鮮感環境很舒適主打復古歐陸風cafe搶眼的棕色橙色 色彩的碰撞想不到很和諧無論主食和甜品一樣出色小缺點是最好早點去因為都幾受歡迎Pulled pork lasagna $142要吃到高質的千層麵不容易!芝士奶香濃郁加上手撕豬肉,千層麵唔會太乾身比較多汁Spicy Sunshine $99安格斯牛肉 菠蘿 墨西哥辣椒滿清牛油香,安格斯牛肉很有份量~夠厚又多汁,加上甜甜的菠蘿和辣椒,口感很豐富,而且薯條非常酥脆,口味有新意又滋味Peanut Butter Banana Waffle這裡大家愛吃Pancake 但原來是被Pancake耽誤的Waffles花生醬很香濃真的讓人欲罷不能,配料還有焦糖香蕉、烤杏仁、brownie 和雲呢拿雪糕,真的十分豐富呢Butlery's Pancake $108黎到呢度一定要留肚食甜品❤️厚班戟口感好Fluffy! 質地係好有彈性,入口即溶好細膩,焦糖牛油加上蛋香濃味道好好,差唔多每日張枱都有點到焦糖脆脆奶昔$69焦糖是絕對好飲的口味面層我焦糖脆脆很加分口感很順滑—————————————————
已經來吃過幾次但很久沒有來

焦糖是絕對好飲的口味
面層我焦糖脆脆很加分
口感很順滑

—————————————————

Butlery (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場一期4樓479A號舖

—————————————————

#hkfood #hkfoods #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hongkong #hongkongfood #香港 #紀念日 #點贊 #互贊 #福利 #香港美食 #吃貨 #butlery #沙田美食 #網紅餐廳 #沙田新城市

___
🥇Follow @eathkgirls
#eathkgirls
#食港女
  • Pulled Pork Lasagna Roll
  • Butlery’s Pancake
2024-04-26 637 瀏覽
Butlery食物好高質 種類又多 店員服務態度仲好好 成餐飯嘅體驗相當滿意🥰.➿LUNCH MENU➿跟配是日餐湯/沙律同餐飲🍽️.📌DAILY SOUP OR SALAD是日沙律係芒果鮮蝦沙律🌟鮮蝦好彈牙🦐芒果香味濃郁又清甜🥭沙律菜新鮮爽脆 拌以沙律醋 清新開胃🥗.📌DRINKS檸檬紅茶正常發揮🍋☕️.📌Maple Glazed Pork Chop $168法國豬鞍邊位煎到微脆 肉質好嫩好淋 豬味仲好濃 好香口🥩水瓜柳蜂蜜汁甜度唔高 微微香甜 配搭豬鞍 鹹甜交雜🍯比起洋蔥燒汁 味道更夾🧅烤雜菜好夠鑊氣🔥西蘭花苗爽脆🥦翠玉瓜淋甜🥒蕃茄仔軟淋 炒過特別香🍅薯茸加左適量牛油 香滑綿密而不膩🧈.📌Chicken & Cheese Quesadilla $79上枱已經聞到好濃香料味🌿金黃薄餅帶點麥香 邊位脆脆地 咬落煙韌🌮夾滿雞肉, 三色椒同mozzarella 但餡料太多 令薄餅好易分離🙈雞肉唔鞋 雞味幾濃🐔芝士份量較少 比香料味搶左🧀柚子醬沙律菜爽甜開胃🥗番茄莎莎酸酸辣辣 加入大量切粒蕃茄 好足料🍅酸忌廉有啲似乳酪🥛牛油果醬撈左醋同油 好綿滑 酸酸地🥑三款醬都好清新✨.📌Tom Yum Go

➿LUNCH MENU➿
是日沙律同餐飲

📌Maple Glazed Pork Chop $168

📌Tom Yum Gong Risotto $188
Tom Yum Gong Risotto

平時好少有冬蔭公味risotto 即刻試試佢🙌🏻面頭原隻烤大蝦相當吸睛 肉質超級爽口彈牙 仲好鮮甜 好似食緊龍蝦咁🍤冬蔭公醬酸酸辣辣 香料調味唔重 温和易入口🥘意大利飯粒飽滿有咬口 掛滿冬蔭公醬汁 好惹味🍚入面仲有爽口魷魚, 彈牙蝦粒同香滑草菇 夠晒豐富🦑🦐🍄
Tom Yum Gong Risotto

📌Strawberry & Custard Waffle $115
Strawberry & Custard Waffle

窩夫擺盤勁有心思 賣相超靚💖兩層窩夫邊位烘到微脆 入口鬆軟🧇牛油香味濃 蛋味就淡啲🧈🥚鋪滿厚厚吉士醬 口感香滑 甜度適中🍮但份量就有啲多 令窩夫變得淋身🤏🏻配搭酸甜士多啤梨同藍莓 食落好清新🍓🫐焦糖薄脆好香脆 有啲似薄身曲奇🍪
是日沙律同餐飲
2024-04-25 111 瀏覽
晚上去咗#沙田 #新城市廣場 跟老友聚餐,佢book左#Butlery ,餐廳裝修有特色,雖然客人較多,亦不會覺得太逼。點左3款菜式一併分享,賣相跟食物質素都唔錯,可以再encore😉。雞肉溫泉蛋沙律🥗,溫泉蛋勁流心,有新鮮沙律菜、雞肉、脆口麵包粒、小蕃茄、香口的炸煙肉🥓、芝士、沙律醬,健康開胃的確唔錯。牛排配香蒜青醬併薯條,點左5成熟度,好貼心的已切好一片片的,每片都有香蒜青醬配搭,牛味濃且肉質易咬幼嫩,伴碟有🥒翠玉瓜、粟米條同番茄🍅仔,即炸的薯條炸得鬆脆香口,整體好好食。海膽帶子伴海膽忌廉汁意粉🍝,帶子兩面煎到有少少焦,海膽亦新鮮,海膽忌廉汁香濃夠味,拌勻一併食很可口。

2024-04-22
2024-04-23 115 瀏覽
今日去沙田市中心搵食,行吓行吓發現呢間餐廳。睇咗餐牌,有主菜、小食、甜品及精美嘅飲品,覺得好豐富,所以就入去。主菜揀咗「烤春雞燴飯」,雞肉好香滑、外脆內軟,調味剛剛好,雞肉都吸收到醬汁嘅味道。第二味主菜係「鵝肝牛肉漢堡」,鵝肝好軟滑,牛肉漢堡扒好juicy, 唔會太乾太硬,漢堡包嘅麵包焗到表面脆脆地,非常好味。另外揀咗「黑松露芝士薯條」做小食,芝士味非常濃郁。甜品揀咗「抹茶紅豆疏乎厘pancake 」,疏乎厘pancake好香蛋味,好軟滑,配合抹茶忌廉,少少甜,味道剛剛好。飲品方面,揀咗「Bailey cream 」及「凍朱古力咖啡」,兩杯都好香濃、好足料。整體,食完好飽,覺得好豐富、好滿足。價錢唔貴,好抵食。

另外揀咗「黑松露芝士薯條」做小食,芝士味非常濃郁。

2024-04-22 79 瀏覽
突然想食西餐,沙田新城市廣場內有一間歐式復古設計的Butlery,決定試一試。先選了Pancetta Carbonara,是水準以上的卡邦尼意粉,忌廉汁夠哂creamy,蛋香味滿滿,配上煙燻煙肉和巴馬臣芝士。Roasted French Chicken Risotto,春雞外皮香脆肉嫩多汁。份量非常大,有不少配菜陪襯。見旁邊食客吃甜品,賣相也非常吸引,不過今天太飽了,下次再來吧!

2024-04-22 112 瀏覽
周末去沙田行街,在新城市廣場見到這間Butlery西餐廳排長龍,就試試有什麼特別啦! (取票等位大概都要30分鐘)餐廳主要有沙律、漢堡、意粉和甜品。愛玩小生就試了5款菜式。食評分享:1.芝麻三文魚羽衣甘藍沙律(Sesame Salmon & Kale Salad):充斥著亞洲風味的這道沙律,淋上香脆的烤芝麻,三文魚的鮮嫩與羽衣甘藍的爽口完美匹配,健康而不失美味。2.燒烤三文魚溫泉蛋燴飯(Grilled Salmon,Onsen Egg Risotto Bowl):每一口都是奢華的享受,燒烤三文魚的香氣與溫泉蛋的滑嫩結合米飯,口感豐富且層次分明。3.安格斯牛肉雜菌芝士漢堡(MO):多汁的安格斯牛肉,搭配雜菌和熔化的芝士,漢堡包的外脆內軟,份量充足,剛剛好。4.酸乳酪牛油果薯條(Sour Cream Works Chips):香脆薯條點綴上微酸的酸乳酪,配搭超濃郁的牛油果醬,簡單的配方卻創造出令人上癮的口感,非常推薦的小吃。5.焦糖奶昔(Honeycomb Caramel Milk Shake):甜而不膩的焦糖味道與奶昔的冰涼,香脆脆為這杯奶昔增添了趣味,非常好飲。最後,有點可惜沒有試到疏

2.燒烤三文魚溫泉蛋燴飯(Grilled Salmon,
Onsen Egg Risotto Bowl):
3.安格斯牛肉雜菌芝士漢堡(MO):
最後,有點可惜沒有試到疏乎厘Pancake甜品,唯有留返下一次啦!

整體口味都不錯,只是價錢比較高少少,幾個人share會好啲。
📍Butlery
地址: 沙田沙田正街18號新城市廣場一期4樓479A號舖

2024-04-22 85 瀏覽
꧁ 𝑩𝒖𝒕𝒍𝒆𝒓𝒚 ꧂ 📍 Hong Kong | Sha Tin地址:沙田沙田正街18號新城市廣場一期4樓479A號舖好味指數:🌕🌕🌕🌕🌑◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆今日落大雨,所以去左商場行街同搵野食😙星期日下午2點黎食都要等差唔多15-20分鐘左右。💰Earl Grey Pancake $125 - (5/5)Waiter拎盤pancake過黎已經動L動L咁😆,呢個pancake有空氣感得黎口感仲好綿密🤩,食落仲有蛋香味tim !面頭有earl grey醬同白朱古力脆脆,earl grey醬唔太甜,而且好濃!加埋白朱古力脆脆令口感更豐富😆真係好好食!!!💰Iron Grilled Flank Steak $192 - (3/5)呢個牛扒賣相好靚,牛扒入面既肉係紅卜卜架😍不過食落口就有d鞋口,唔算嫩。而薯條我覺得幾好食,少少粗,炸得幾香脆😆
꧁ 𝑩𝒖𝒕𝒍𝒆𝒓𝒚 ꧂

📍 Hong Kong | Sha Tin