2018-11-14
下午同朋友喺銅鑼灣搵食,朋友話想食Burger,我就醒起之前喺TST Burgeroom 食過唔錯,就帶左佢黎啦!Cwb依間都係工業風裝修,環境都舒服喔!2人點左:Double Decker 雙層牛肉芝士漢堡 $138Fish Fingers 鱈魚手指配他他醬 $48Honey spicy chicken wings $50Truffle Cheese Fries $62Coke Zero $20🔶Burger之前食過已經知道好大份,所以點一個share就剛剛好,可以食其他小食,雙層牛肉份量果然足料,好香牛味仲有勁多肉汁,唔會乾淨淨,好正!🔶鱈魚手指好耐冇食過啦,魚冇雪味,係即叫即炸,熱辣辣大家食既時候小心燙到咀啊🤣配埋他他醬酸酸地好對胃口!🔶蜜糖辣雞翼之前已食過,香口野都係想再食🔶Truffle Cheese Fries不得不讚,如果你好愛Truffle同芝士,依碟真係不得了,Truffle味濃又香,芝士多到不得了,我食唔停呀!朋友都話我冇介紹錯呀✌🏻
朋友話想食Burger,
我就醒起之前喺TST Burgeroom 食過唔錯,
就帶左佢黎啦!
Cwb依間都係工業風裝修,環境都舒服喔!
2人點左:
Double Decker 雙層牛肉芝士漢堡 $138
Fish Fingers 鱈魚手指配他他醬 $48
Honey spicy chicken wings $50
Truffle Cheese Fries $62
Coke Zero $20
配埋他他醬酸酸地好對胃口!
🔶蜜糖辣雞翼之前已食過,香口野都係想再食
朋友都話我冇介紹錯呀✌🏻