《黑松露蘑菇安格斯牛漢堡》用上Prime US 安格斯牛肉厚得黎彈牙juicy 飽滿感十足上面既黑松露蘑菇多到滿瀉黑松露味道濃郁 加埋熔岩芝士🧀更香更惹味仲有非常新鮮爽脆嘅生菜🥬、蕃茄🍅成件事層次豐富.《頂級A4日本上州牛和牛漢堡》中間既patty係PREMIUM A4上州和牛上州牛其實係群馬縣一種混種和牛以小班制飼養 食小麥、粟米、啤酒渣為左加速血液循環確保油脂分佈平均 會有專人每日刷毛 所以整出嚟嘅漢堡扒 肉質爽滑肥瘦適中特登加咗瑞士芝士 帶帶溫和既奶香味和鹹味 唔會太漏更突出和牛本身既味道同樣有生菜、蕃茄、酸瓜 仲有洋蔥🧅.除左漢堡仲有好多小食《雞翼》一盒 6件單骨雞翼比老麥既香辣雞翼要脆 同更juicy .《炸薯條🍟》粗條 熱辣辣 脆卜卜

《黑松露蘑菇安格斯牛漢堡》
用上Prime US 安格斯牛肉
厚得黎彈牙juicy 飽滿感十足
上面既黑松露蘑菇多到滿瀉
黑松露味道濃郁 加埋熔岩芝士🧀更香更惹味
仲有非常新鮮爽脆嘅生菜🥬、蕃茄🍅
成件事層次豐富

《頂級A4日本上州牛和牛漢堡》
中間既patty係PREMIUM A4上州和牛
上州牛其實係群馬縣一種混種和牛
以小班制飼養 食小麥、粟米、啤酒渣
為左加速血液循環確保油脂分佈平均
會有專人每日刷毛
所以整出嚟嘅漢堡扒 肉質爽滑肥瘦適中
特登加咗瑞士芝士 帶帶溫和既奶香味和鹹味 唔會太漏
更突出和牛本身既味道
同樣有生菜、蕃茄、酸瓜 仲有洋蔥🧅
除左漢堡仲有好多小食

《雞翼》
一盒 6件單骨雞翼
比老麥既香辣雞翼要脆 同更juicy

《炸薯條🍟》
粗條 熱辣辣 脆卜卜
2022-09-19 138 瀏覽
尖沙咀特色漢堡包店漢堡控嘅黑貓見到呢排好多人食呢間漢堡包,真係去咗食。小店細小,座位有限,冷氣足夠~提供紙巾、手套方便食漢堡包。全部即叫即做,新鮮熱騰騰~免收+1 服務費。頂級A4日本🇯🇵上洲牛和牛漢堡Premium A4 Japanese $120Add Swiss Cheese $12加咗瑞士芝士,口感更加creamy,黃牛漢堡牛味濃郁,而且多汁。很好他的包裝可以墊住流出黎嘅肉汁,用埋手套食,更加唔會整污糟自己。黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡Black Truffle $115Add Cheddar Cheese $12加咗車打芝士,芝士味更加濃郁,配上黑松露蘑菇粒,份量好多,啖啖爽口蘑蘑咬落去好Juice,推介雞翼四件 $52Chicken Wing 4 pcs金黃色單骨炸雞翼,炸粉超級脆,好香和惹味,熱氣之選,一口一件好方便韓式炸雞粒 $68Fried Chicken香脆炸雞粒沒有韓式辣醬,啱晒我呢啲唔食得辣嘅朋友,一啖一件,沾點千島醬更加之未,唔夠醬可以叫佢再加。黑松露薯條 $65Black Truffle Fries粗炸薯條份量比想像中多,而且有好多黑松露醬。服務質素:7/10環
尖沙咀特色漢堡包店

漢堡控嘅黑貓見到呢排好多人食呢間漢堡包,真係去咗食。
小店細小,座位有限,冷氣足夠~提供紙巾、手套方便食漢堡包。
全部即叫即做,新鮮熱騰騰~免收+1 服務費。

頂級A4日本🇯🇵上洲牛和牛漢堡

Chicken Wing 4 pcs

韓式炸雞粒 $68

黑松露薯條 $65
Black Truffle Fries
粗炸薯條份量比想像中多,而且有好多黑松露醬。

服務質素:7/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
2022-09-17
2022-09-19 17 瀏覽
Since its my first time here, despite not having the option i wanted - swiss cheese beef. i went with the cheddar cheese beef, which was to die for. Definitely worth a visit if you love burgers✨ Their staff here is very nice as well and the music here is great as well🎶
2022-08-19 50 瀏覽
近排想食漢堡包 聽人講呢間嘅漢堡包唔錯 所以去咗一試 唔知好唔好食呢😚👅𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 $115呢個好推薦大家一試‼️佢用咗美國牛 牛肉幾厚 肉質鮮嫩 黑松露味幾突出 加埋蘑菇 咬落好juicy 超級正🤤👅𝑃𝑟𝑒𝑚𝑖𝑢𝑚 𝐴4 𝐽𝑎𝑝𝑎𝑛𝑒𝑠𝑒 𝑊𝑎𝑔𝑦𝑢 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 $120呢個就用咗日本牛 油脂分布會比較多 所以食落都係咁多汁😋而個包都好軟熟 整體幾好食😍👅𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠 $65佢嘅薯條幾香脆 都落咗幾多黑松露🤩調味唔會過鹹🙈👅𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑊𝑖𝑛𝑔𝑠 $52佢係墨西哥式嘅雞翼 調味帶少少辣😛雞肉唔會好乾 食落好惹味😆總括嚟講 呢間嘅漢堡包幾高質😋大家要嚟呢度一次啊🥰😋 好味:8.49/10🤑 價錢:7.99/10🤗 服務:7.98/10😝 環境:7.85/10😚 衞生:7.97/10🤩 整體:8.31/10

👅𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠 $65

😝 環境:7.85/10
😚 衞生:7.97/10
🤩 整體:8.31/10
2022-08-14 50 瀏覽
位於尖沙咀嘅漢堡店burger mate聽過唔少人有介紹過,今次係我第一次去,裝修方面以簡約為主,煮食呢主要都係漢堡包。漢堡包嘅選擇雖然唔係好多,但都幾有特色㗎。例如有和牛漢堡,炸蝦漢堡,同安格斯牛堡等等。今次我就試咗佢嘅安格斯牛肉漢堡同和牛漢堡。漢堡包非常之有彈性,唔會太冧,入邊仲好足料添。特別係安格斯牛肉入口有好濃郁嘅牛肉香味,仲有好多肉汁添,配上入面嘅配菜,令到成個漢堡嘅口感好豐富。而和牛漢堡既油脂好香濃,入口偏膩。薯條方面,佢嘅薯條外皮香脆,入面仲係暖嘅,仲可以額外加錢加芝士等等添。小食方面,仲有雞翼添。雞翼炸得唔好太油膩,肉質彈牙,調味方面亦都做得唔錯。整體來講,餐廳雖然係小店,但食物都幾有特色㗎,質素亦都好好。

2022-08-08 249 瀏覽
🍔Burger Mate🍔📍:尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖⏰:12:00pm-10:45pm近排喺金巴利道按摩完💆🏻‍♀️見到附近有間食美式漢堡嘅 喺餐廳門口已經聞到香噴噴既味道 真係忍唔住入去試吓😍呢間小店係由外國人主理 味道夠晒正宗!店舖雖然比較細 位置唔多 但係呢間小店真係有驚喜 Burger比坊間嘅漢堡更加好食 全部都即叫即整 新鮮熱辣辣 係會回頭嘅一間小店😍🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡個人超級推薦🙈啖啖肉之餘仲好香黑松露味 好濃郁 蘑菇配安格斯簡直係絕配 安格斯牛厚身有肉汁 食落超級Juicy 沙律菜好新鮮 再加埋黑松露醬洋蔥同超級多嘅蘑菇 全部都係我鍾意嘅配料 一啖都咬唔晒所有配料😂🙌🏻重口味推介!🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡和牛漢堡好多汁 食落有肉味之餘都幾厚身 充滿牛油香 俾安格斯更加juicy 包皮烘到好脆 再配埋蕃茄生菜等 減低左佢嘅油膩感 食一個包已經夠晒飽😍食完呢個唔會再想食Sxxke Shxxx😂🐥韓式炸雞粒炸雞嘅外皮好脆口 肉質雖然唔算好嫩 但勝在啖啖肉 加埋小小肥膏同醬汁 都幾惹味可口!🍟黑松露薯條松露味超級香 灑滿左成份薯條 薯條係我鍾意食嘅幼身薯條
🍔Burger Mate🍔

📍:尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖
⏰:12:00pm-10:45pm

🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡

🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡

🐥韓式炸雞

🍟黑松露薯條
松露味超級香 灑滿左成份薯條 薯條係我鍾意食嘅幼身薯條 食落去熱辣辣 脆卜卜 油脂感滿滿 再加埋黑松露味 口感更加豐富!
2022-08-03
10 分鐘 (堂食)
  • 蘑菇安格斯牛漢堡
2022-08-04 144 瀏覽
估唔到喺尖沙咀韓國街入面會有一間美式漢堡包店🍔係由外國人主理 聽講外國人去到 都話好食味道夠正宗👍🏻.📌Swiss Cheese Burger $85價錢都幾抵 好厚身大個😻入面係安格斯手打漢堡扒🥩瑞士芝士🧀洋蔥🧅生菜🥬蕃茄🍅酸瓜🥒漢堡扒牛味都幾濃郁 瑞士芝士冇平時嘅芝士咁重鹹香味🇨🇭芝士控就可以加多塊車打芝士😌漢堡包有烘過 好脆口😛不過個人就鍾意啲鬆軟濕潤啲嘅💦同埋包個麵粉味比較重 如果有啲牛油味/香甜啲就更perfect🧈.📌Japanese Tempura Shrimp $98平時喺漢堡包店都好少見到係用天婦羅蝦🍤不過其實佢係吉列蝦 炸到超脆 蝦尾都可以食埋 仲有四大隻咁多 超足料✨但一定要襯熱食 如果唔係炸皮就會同蝦分離了🤣入面原本都係有蕃茄🍅生菜🥬酸瓜🥒我就加左瑞士芝士🧀黑松露蘑菇🍄洋蔥🧅松露蘑菇好濃香 夠juicy🖤洋蔥都好清甜🥰成個漢堡包口感同味道都超豐富😚. 📌Fried Chicken $68炸雞外皮幾薄脆🍗肉質唔算好嫩滑 但加埋少少肥膏 都唔會話好鞋🐔份量好多 兩個人share食都好飽飽🤰🏻.📌汽水 $18/1

📌Swiss Cheese Burger $85

📌Japanese Tempura Shrimp $98

📌Fried Chicken $68

📌汽水 $18/1
汽水

汽水
2022-07-31 111 瀏覽
天氣太熱唔想食飯,想食漢堡薯條飲冰凍檸檬茶!行街攰係尖沙咀搵到一間唔洗等位又好地道既漢堡店!馬上入去坐低休息下,同姐妹兩人坐低各自叫左個burger, 薯條同雞翼share。我叫左個頂級A4日本上州牛和牛漢堡,好食又唔會太肥太膩,現住凍檸好正!!朋友就叫左個車打芝士安格斯牛漢堡,鐘意芝士既朋友就可以食呢個,芝士一睇就好足!我地傾左好耐計,食得好慢,但佢薯條耐左都係好食,黑松露味好足。最後再補返個雞翼同成份野食大合照比大家睇下個份量,兩個女仔食完都唔會太濟飲埋野飲都岩岩好。講埋間店其他細節位,店員好nice,好有禮貌,一直坐同朋友傾計又唔會趕人,冷氣都岩岩好,不失為尖沙咀一個休閑食野好地方!
天氣太熱唔想食飯,想食漢堡薯條飲冰凍檸檬茶!

行街攰係尖沙咀搵到一間唔洗等位又好地道既漢堡店!

頂級A4日本上州牛和牛漢堡

車打芝士安格斯牛漢堡

黑松露芝士薯條

2022-07-30
頂級A4日本上州牛和牛漢堡
車打芝士安格斯牛漢堡
黑松露芝士薯條
2022-07-31 35 瀏覽
同朋友行過尖沙咀想搵嘢食,周圍附近都係邊爐😂 唔想打邊爐就求其行咗入一間食burger嘅店面有啲細,座位唔多,不過我入去果陣就冇乜人所以都坐得舒服Burger比想像中好食!係下次想食包會特登再嚟嘅小店!舊包掂、塊肉多汁、入面啲醬汁配搭都好好芝士同薯條就唔使講點都好食嘅我哋2個女仔叫得都幾多嘢,本來以為會食剩但點知因為好食所以都食得晒🤣除咗食物有驚喜之外,同朋友邊食邊傾計都唔小心傾耐咗,但店員都冇趕走我哋呢點真心好評~~🤓👍🏻
店面有啲細,座位唔多,不過我入去果陣就冇乜人所以都坐得舒服

Burger比想像中好食!
係下次想食包會特登再嚟嘅小店!
舊包掂、塊肉多汁、入面啲醬汁配搭都好好
芝士同薯條就唔使講點都好食嘅

2022-07-26 74 瀏覽
這是一間美式漢堡的小店💓主打每天新鮮手工製造漢堡當中以安格斯為主😍另外亦有和牛、雞扒、天婦羅蝦漢堡。.餐廳裝潢偏向簡約工業風,店面以黑色和白色作為主調店舖不大但是四四方方 簡潔舒適吃漢堡的同時還可以順便打卡拍照📷.這間漢堡包即點即做 保證新鮮滾熱辣😝漢堡包的麵包超級香 外層應該有烤過的外層微脆 裏面咬下去卻很鬆軟😍.我們點了: 黑松露蘑菇安格斯‼️頂級A4日本上州牛和牛漢堡🍔黑松露薯條🍟.超推薦黑松露蘑菇安格斯漢堡🍔每一口都是啖啖肉之餘還有超多肉汁 整體偏向重口味!我是重口味人士所以太太太滿足了溫馨提示 要非常小心的吃喔 不然肉汁就會流到衣服都是了🤣絕對沒有誇張!!.快速拍完照後 熱辣辣的一口咬下去 超juicy 簡直不要太滿足了吧🤩.漢堡包店還有素食漢堡提供給素食人士吃素的寶寶也可以過來嘗嘗喔❤️

這是一間美式漢堡的小店💓
主打每天新鮮手工製造漢堡
當中以安格斯為主😍
另外亦有和牛、雞扒、天婦羅蝦漢堡。
餐廳裝潢偏向簡約工業風,
店面以黑色和白色作為主調
頂級A4日本上州牛和牛漢堡🍔
黑松露薯條🍟
超推薦黑松露蘑菇安格斯漢堡🍔
每一口都是啖啖肉之餘還有超多肉汁
整體偏向重口味!
我是重口味人士所以太太太滿足了
快速拍完照後 熱辣辣的一口咬下去
超juicy 簡直不要太滿足了吧🤩
漢堡包店還有素食漢堡提供給素食人士
吃素的寶寶也可以過來嘗嘗喔❤️

2022-07-23 72 瀏覽
疫情持續咗兩年,估唔到有一間餐廳啲員工唔戴口罩。今日經過尖沙咀,聞到一陣好香嘅burger味,即刻入間舖頭試下。入去嗰陣我掃咗安心出行,但餐廳員工冇叫我掃針卡,我提一提佢佢先幫我掃返,好驚畀人罰5000😖叫完個牛肉芝士漢堡,個收銀員工見到冇乜人,就除咗口罩周圍走,過咗大約十五分鐘之後先帶番個口罩。如果唔係落咗單,我應該走咗😷講番個漢堡包,係我係尖沙咀食過最好食嘅漢堡包。皮薄餡靚,塊漢堡超juicy,每咬一啖啲汁就係咁滴出嚟,多到成張枱都係。沙律菜都好用心去篩選,超新鮮👍🏻
疫情持續咗兩年,估唔到有一間餐廳啲員工唔戴口罩。

前幾日同朋友行過尖沙咀金巴利道 經過見到有間burger鋪 見裝修幾靚同埋都幾多人食就入咗去試下😍我自己試咗個signature嘅雙層芝士牛肉漢堡🥰望住都已經覺得超大個🍔漢堡扒好多肉汁好Juicy,生菜 蕃茄 洋蔥又夠多👍🏻見到menu寫住係USA prime beef 難怪塊漢堡扒咁好食咁多汁🤩我會話係我喺香港食過最好食嘅burger呀!🤙🏻仲有黑松露薯條🍟& 炸雞翼都好正😎黑松露薯條佢係將薯條同黑松露醬mix埋一齊,超濃黑松露味!🤩薯條係我最鍾意嘅粗薯條,脆得黎之餘又好有薯仔味,好食過出面食過嘅薯條👍🏻佢哋嘅雞翼🐔炸得好靚仔,啱啱好鎖住晒啲肉汁,好Juicy,有少少微辣,小食嚟講真係一流🤤同埋見到佢所有嘢食都係即叫即整,標榜natural handmade,一啲都唔馬虎,呢啲咁正嘅小店真係少之又少呀!🥹總括而言,Burger同小食都好好食😋encore之選!老實講,我覺得好食過其他香港嘅burger店!💯

雙層安格斯牛芝士漢堡
雞翼6件
2022-07-20
10 分鐘 (堂食)
雙層安格斯牛芝士漢堡
雞翼6件
呢間主打美式漢堡嘅小店,應該係最近食過最好食嘅漢堡包店!餐廳四四方方但整潔舒服,唔會話太逼,店主超有禮👍🏻 野食即叫即整!麵包都好好食,外層微脆,咬落鬆軟,少少煙韌感加埋牛油💯 店鋪仲有提供素漢堡素食人士都啱☺️ 呢度嘅小食亦一啲都唔遜色😋✦ 𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗗𝗢𝗨𝗕𝗟𝗘 𝗕𝗘𝗘𝗙 𝗖𝗛𝗘𝗘𝗦𝗘 𝙇𝙚𝙩𝙩𝙪𝙘𝙚, 𝙩𝙤𝙢𝙖𝙩𝙤, 𝙤𝙣𝙞𝙤𝙣, 𝙥𝙞𝙘𝙠𝙡𝙚, 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙭 𝟮, 𝙥𝙖𝙩𝙩𝙮 𝙭 𝟮雙層安格斯牛芝士漢堡|$𝟏𝟒𝟐份量多,非常juicy,配佐雙層cheddar cheese 🧀,洋蔥同醬汁都好融合!中意牛味比較重嘅同份量滿足感嘅就要揀呢個🥰✦ 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗠 𝗔𝟰 𝗝𝗔𝗣𝗔𝗡𝗘𝗦𝗘 𝗪𝗔𝗚𝗬𝗨𝙇𝙚𝙩𝙩𝙪𝙘𝙚, 𝙩𝙤𝙢𝙖𝙩𝙤, 𝙤𝙣𝙞𝙤𝙣, 𝙥𝙞𝙘𝙠𝙡𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝘼𝟮 𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙬𝙖𝙜𝙮𝙪 𝙥𝙖𝙩𝙩𝙮 (𝙖𝙙𝙙 𝙨𝙬𝙞𝙨𝙨 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 加瑞士芝士 +$𝟏𝟐)頂級A4日本上州牛和牛漢堡|$𝟏𝟐𝟎 wagyu beef 即刻嗌個嚟試下😙 呢款牛味相對會冇咁重,不過肉質會soft啲~ ✦ 𝗕𝗟𝗔𝗖𝗞 𝗧𝗥𝗨𝗙𝗙𝗟𝗘 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗦黑松露薯條 |$𝟔𝟓店主推介呢

雙層安格斯牛芝士漢堡|$𝟏𝟒𝟐

✦ 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗠 𝗔𝟰 𝗝𝗔𝗣𝗔𝗡𝗘𝗦𝗘 𝗪𝗔𝗚𝗬𝗨
頂級A4日本上州牛和牛漢堡|$𝟏𝟐𝟎

✦ 𝗕𝗟𝗔𝗖𝗞 𝗧𝗥𝗨𝗙𝗙𝗟𝗘 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗦
黑松露薯條 |$𝟔𝟓

店主推介呢度嘅signature薯條,唔係點黑松露忌廉醬,而係直接加入黑松露,食到唔停得口🥰

✦ 𝗙𝗥𝗜𝗘𝗗 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡
韓式炸雞粒|$𝟔𝟖

呢款雞粒有驚喜,愈食愈好味,而且佢係有少少芝士粒係入面好香,但芝士味唔會過重!雞粒滑嘟嘟彈牙唔鞋👍🏻

✦ 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 𝗪𝗜𝗡𝗚𝗦 𝟰 𝗣𝗖𝗦
雞翼 𝟰件|$𝟓𝟐

中意食炸雞嘅朋友必食,炸得超香脆,口感同脆香雞翼我覺得幾似,但佢個味有少少辣,勁惹味上癮!我怕熱氣都忍唔住食多啲~

💬 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥:
值得encore‼️呢間小店你係會feel到佢用心製作每款食物,食物入貨感覺都唔求其,真心好味!小食嘅雞粒炸雞都好食有驚喜!我地一路坐都keep住有客同好多人買外賣拎走,就知道好多捧場客😇

想睇更多分享 歡迎follow Instagram @vivianeat.hk ♥️

2022-06-22 98 瀏覽
如果你問我最鍾意食咩漢堡飽應該係我既TOP 3 之選😋前排去左 @burgermatehk_official 試食左佢哋嘅傳統美式漢堡🍔老闆為我哋推介左幾款美食分別有🐂黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🐓雞扒漢堡🍟黑松露薯條同埋雞翼平時喺街食開嘅黑松露薯條都淨係俾黑松露醬你點,但係@burgermatehk_official 嘅黑松露薯條係真係撈落薯條度,每啖都有黑松露㗎🤤🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡啖啖都係松露香,塊牛扒都好Juicy好重牛味 ,老闆仲好好人加多塊芝士俾我🧀😍漢堡入邊仲加咗酸瓜,蕃茄同菜,食既口感都會中和番唔會好油膩🍔我自己就超鍾意佢個雞扒漢堡,出面食嘅雞扒多數都係原塊煎完就算,但係佢哋嘅雞扒係切一條條,重點重點係佢嘅雞扒鎖到超多汁,我好怕食雞扒好乾爭爭,少少汁都無,老實講我個雞扒漢堡影完相擺咗成10至15分鐘先食,但係咬落佢個雞扒都係超脆又嫩又多汁🥹加埋個醬我自己覺得真心好食!佢哋所有嘢都係新鮮即叫即整,就算係雞翼我都覺得係超脆口好好食,佢哋每個burger都好有心機做,如果經過尖沙咀又想食美式burger都不妨可以去試吓😉💛
如果你問我最鍾意食咩
🐂黑松露蘑菇安格斯牛漢堡
🐓雞扒漢堡
🍟黑松露薯條同埋雞翼

2022-06-02
15 分鐘 (堂食)
  • 蘑菇安格斯牛漢堡
2022-06-22 83 瀏覽
話說今日一家大細好肚餓小朋友嗌住話要食漢堡咁就入咗呢間餐廳啦見到呢度新開左一間漢堡包環境都唔錯幾ok, 感覺上都好乾淨咁我哋就有選擇困難症叫咗店長去推薦分別介紹咗A4和牛漢堡+$12瑞士芝士(cream cheese)$110黑松露蘑菇安格斯漢堡(usda prime)+$12車打芝士$110佢嘅漢堡全部都好大份,仲要係啖啖肉之餘,全部啲肉汁係會流㗎,大家食嘅時候一定要好小心,真係流到成件衫都係汁,如果大家鍾意重口味嘅話,可以揀黑松露蘑菇安格斯漢堡。 如果鍾意淡口味啲,就可以揀A4和牛芝士漢堡,兩個都好食到出唔到聲, 真係好足料另外因為三個人嘅關係再嗌咗啲小食 份量依然都係超多chicken wing 4 pcs $48(辣)black truffle fries $581664 $48汽水$18
話說今日一家大細
好肚餓小朋友嗌住話要食漢堡
咁就入咗呢間餐廳啦
見到呢度新開左一間漢堡包
環境都唔錯幾ok, 感覺上都好乾淨
咁我哋就有選擇困難症叫咗店長去推薦
分別介紹咗

另外因為三個人嘅關係再嗌咗啲小食
份量依然都係超多
chicken wing 4 pcs $48(辣)
black truffle fries $58
1664 $48