2022-11-29 9 瀏覽
我哋真係好鍾意食漢堡包,今日我哋嚟到佐敦食漢堡包..職員非常之好人,慢慢介紹漢堡包俾我哋,仲係咁同我哋傾偈😂!雖然邊度地方唔算好大,但係感覺都好舒服,落地玻璃,等我哋可以見到外面嘅環境!職員都非常之熱情!令我哋感覺好舒服!我哋揀咗兩款漢堡包,一款係素食漢堡包,另一款係安格斯牛肉漢堡包加芝士,因為職員知道我哋比較喜歡食蔬菜,佢喺漢堡包裏面都加咗多少少蔬菜俾我哋!我哋仲order埋炸雞粒同埋黑松露薯條!食到我哋好飽好滿足!!

雖然邊度地方唔算好大,但係感覺都好舒服

我哋揀咗兩款漢堡包,
我哋仲order埋炸雞粒同埋黑松露薯條!
食到我哋好飽好滿足!!

去韓國街唔係一定食韓國嘢,隱藏喺韓國街一個轉角位之中,就有一間超高質嘅美食漢堡店。餐廳由外國人主理,滿滿嘅美式風味,提供多款安格斯牛漢堡,另外仲有和牛、天婦羅蝦、炸雞扒漢堡等。舖頭只有四五張枱,漢堡都係即叫即製,小食都好高質。𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 雙層安格斯牛芝士漢堡 𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚一場嚟到,梗係要試下最𝖲𝗂𝗀𝗇𝖺𝗍𝗎𝗋𝖾嘅安格斯牛,仲要食雙層🤩 餐廳選用𝖴𝖲𝖣𝖠 𝖯𝗋𝗂𝗆𝖾,質素有保證。一啖咬落去就食到超濃牛味,而且好𝗃𝗎𝗂𝖼𝗒,超滿足😳😳👍 香脆雞扒漢堡 𝘾𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧上枱大家都嘩一聲,成個漢堡都鋪滿香脆雞扒,超大份🐔 雞扒炸得好靚,炸皮薄而脆,雞扒嫩滑。加上蕃茄、生菜、酸瓜等配菜,咬落去感覺清新唔油膩。👍 黑松露薯條 𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠 𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙨食𝖡𝗎𝗋𝗀𝖾𝗋點可以冇薯條🍟薯條同樣係即叫即製。新鮮炸起,一上枱就聞到強勁嘅黑松露香味。薯條係幼薯條,炸得啱啱好,外層超脆而咬落去食到薯仔味。📍Burger Mate尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥

👍 黑松露薯條 𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠 𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙨

📍Burger Mate
尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖

• 雙層安格斯牛芝士漢堡
頂級A4日本上州牛和牛漢堡配車打芝士(單點$132),A4和牛肉味濃厚,但略嫌油脂味道稍為遜色,車打芝士令肉味更加突出,配料包括有番茄、生菜、洋蔥、酸瓜。黑松露蘑菇安格斯牛漢堡配瑞士芝士(單點$127),採用USDA Prime Grade牛肉,安格斯牛肉汁飽滿,食到成手都係肉汁,不過好彩有提供手套,黑松露醬味道濃香,配料包括有番茄、生菜、洋蔥、蘑菇。韓式炸雞粒(單點$68),即使影咗相一陣先食,都仲係口感外香脆內肉嫩,但整體偏似唐揚炸雞多於韓式炸雞,配以美乃滋食用,味道更佳。黑松露薯條(單點$65),表面鋪有黑松露醬,食落好香口。Hoegaarden Beer(單點$48)。Coke Zero(單點$18)。

黑松露薯條(單點$65),表面鋪有黑松露醬,食落好香口。

Hoegaarden Beer(單點$48)。

Coke Zero(單點$18)。
  • 頂級A4日本上州牛和牛漢堡
  • 車打芝士安格斯牛漢堡
  • 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡配瑞士芝士
/Burger mate 🇭🇰/#sa尖沙咀篇 #sa_burger ➖➖➖<前身嘉寶舖位-手打足料漢堡小店🍔> ➖➖➖金巴利道一帶一向多韓國菜食如果唔想食韓國野 想食美式呢度都幾岩✨店舖前身係嘉寶漢堡 舖位都係做番手工burger 呢間店主打係美國牛肉漢堡!用嘅係USDA prime 漢堡扒 即叫即製當然都有蝦堡、雞堡、素食同日本和牛🍔另外亦有小食 例如韓式雞粒、雞翼 店舖位置唔太大 大概6:30pm 之後開始多人➖➖➖1️⃣黑松露磨菇安格斯牛肉漢堡 $115🌟另加瑞士芝士 $12 本身想食雙層牛肉芝士🤣但其實呢個份量都已經好足夠!Beef patty 上面加左幾多黑松露醬幾香口🥰漢堡扒肉味夠重 會食到肉嘅粒✨加左生菜、番茄、洋蔥、酸瓜中和油膩感🥳洋蔥難得幾好食😋麵包都夠鬆軟 唔會太乾➖➖➖2️⃣ 頂級A4日本上州牛和牛漢堡 $120 另加cheddar cheese $12 加左呢款半溶芝士更濃郁A4和牛較腍身 不過都無想像中油膩~ 用嘅配料同1️⃣差唔多 不過覺得松露嗰款味道會突出啲🌟➖➖➖3️⃣雞翼4 隻 $52 另有6件可揀更抵食 本身以為好大隻 原來係單骨雞翼✨食得幾方便😋
/Burger mate 🇭🇰/
#sa尖沙咀篇 #sa_burger
<前身嘉寶舖位-手打足料漢堡小店🍔>
金巴利道一帶一向多韓國菜食
如果唔想食韓國野 想食美式呢度都幾岩✨
店舖前身係嘉寶漢堡 舖位都係做番手工burger
呢間店主打係美國牛肉漢堡!
用嘅係USDA prime 漢堡扒 即叫即製
當然都有蝦堡、雞堡、素食同日本和牛🍔
另外亦有小食 例如韓式雞粒、雞翼
店舖位置唔太大 大概6:30pm 之後開始多人

1️⃣黑松露磨菇安格斯牛肉漢堡 $115🌟
另加瑞士芝士 $12
本身想食雙層牛肉芝士🤣
但其實呢個份量都已經好足夠!
Beef patty 上面加左幾多黑松露醬幾香口🥰
漢堡扒肉味夠重 會食到肉嘅粒✨
加左生菜、番茄、洋蔥、酸瓜中和油膩感🥳
洋蔥難得幾好食😋
麵包都夠鬆軟 唔會太乾
黑松露磨菇安格斯牛肉漢堡

2️⃣ 頂級A4日本上州牛和牛漢堡 $120
另加cheddar cheese $12
加左呢款半溶芝士更濃郁
A4和牛較腍身 不過都無想像中油膩~
用嘅配料同1️⃣差唔多
不過覺得松露嗰款味道會突出啲🌟

3️⃣雞翼4 隻 $52
另有6件可揀更抵食
本身以為好大隻 原來係單骨雞翼✨
食得幾方便😋😋 又幾好食
炸粉唔會太厚 加上辣辣地更惹味
似hot wings !!
Chicken  wings

4️⃣韓式炸雞粒 $68
係貴啲 不過新鮮炸好 幾好食🥳
炸粉唔太厚 肉質都夠juicy ✨大大粒
韓式炸雞粒

➖➖➖
10 分鐘 (堂食)
黑松露磨菇安格斯牛肉漢堡
Chicken  wings
2022-11-26 10 瀏覽
新鮮即叫即整勁juicy安格斯burger😍收工經過柯士甸路,聞到好香,搵到呢間漢堡店,入到舖頭發現仲香,點忍到口。黑松露蘑菇安格斯牛漢堡,$115塊安格斯漢堡扒好厚好juicy,加埋黑松露醬同大量蘑菇,係大量☺️大大啖咬落去,真係好香,我仲好邪惡咁另外加咗層瑞士芝士+$15,好好味呀☺️日式天婦羅蝦漢堡,$98呢個漢堡好特別,以為係平時食開嗰啲蝦膠攞去炸,點知係成隻蝦炸,仲有四隻添🤩天婦羅蝦本身已經好好味,加埋啲醬汁,估唔到做成漢堡都咁夾。韓式炸雞粒,$68店員話呢度嘅炸雞唔錯,果然幾好味,一啖一粒,口感實正,外脆內嫩,沾上蕃茄醬,好味。餐廳主打美食傳統漢堡,用美國靚牛,新鮮人手製作,非常用心,舖頭唔大,不過環境好舒服,服務都好好☺️

黑松露蘑菇安格斯牛漢堡,$115

日式天婦羅蝦漢堡,$98

韓式炸雞粒,$68

2022-11-26 12 瀏覽
朋友話呢間係美國傳統burger好好食,去到門口好多人排隊,誇張!我地叫咗個cheese burger 同 wagyu burger, 真係估佢唔到地好食!美國牛同和牛都好香牛味仲好juicy, 和牛會再香啲都口感鬆軟啲, 襯埋瑞士芝士真係perfect💯 啲菜好新鮮爽口,個包仲脆唔會錚似出面嗰啲比啲汁一整就林晒,手工製果然唔同啲✔️黑松露薯條好正,香到跟本唔洗點茄汁,雞翼唔會太乾太硬岩岩好外層鬆脆入面嫩滑,而且單骨唔洗拆骨真方便😋邊睇世界杯邊同朋友啤啤佢,開心♥️

邊睇世界杯邊同朋友啤啤佢,開心♥️
2022-11-25 220 瀏覽
位於金巴利道嘅漢堡店Burger Mate ,店舖細細裝修就像美式漢堡店一樣,所有食物都是即叫即做,而且佢哋最遲名嘅安格斯牛漢堡係採用Meyer 天然安格斯牛肉是最天然最味美的肉,100%天然方法飼養,素食飼養而且不使用荷爾蒙/抗生素 細嫩多汁肉味豐富,牛肉肉質細嫩多汁、美味👍🏻 另外嘅漢堡亦由美國農業部認證的優質牛肉製成,仲有頂級A4日本上州牛和牛漢堡,唔食牛當然有其他選擇,呢度有供應蝦和雞漢堡,連素食漢堡都有,小食有薯條,炸雞翼,洋蔥圈,炸雞粒多種選擇,配漢堡包就係最佳拍檔,飲品就有啤酒和汽水供應😋🍔▪️PREMIUM A4 JAPANESE WAGYU $ 120頂級A4日本上州牛和牛漢堡 ADD CHEDDAR CHEESE 加車打芝士 $ 12最原始嘅材料,鬆軟漢堡包用牛油煎過非常香口,手打A4和牛餅肉質Juicy,牛肉味香濃,配上生菜,蕃茄,車打芝士,呢塊牛肉真係好好味,完美的組合🍔▪️ BLACK TRUFFLE MUSHROOM BEEF $ 115黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡ADD SWISS CHEESE 加瑞士芝士 $ 12呢一款材料非常豐富,安格斯牛肉肉質鬆軟,牛肉

ADD CHEDDAR CHEESE 加車打芝士 $ 12

黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡
ADD SWISS CHEESE 加瑞士芝士 $ 12
呢一款材料非常豐富,安格斯牛肉肉質鬆軟,牛肉味同樣香濃,配合生菜,蕃茄,洋蔥,蘑菇,黑松露,重點係黑松露蘑菇味道非常香濃,所以芝士可以選擇比較淡的瑞士芝士,喜愛吃黑松露味道嘅朋友係必食推介

🍟▪️BLACK TRUFFLE FRIES $ 65
黑松露薯條~即叫即炸粗身薯條,外脆內軟,配合黑松露醬,香濃美味

🍗▪️CHICKEN WINGS 4PCS
雞翼 ~炸雞翼外皮好鬆脆,肉質嫩滑,味道香香辣辣,傳統嘅美式口味

飲品可以選擇啤酒或者汽水,配漢堡最佳選擇
🍺▪️1664 Beer $ 48
🥤▪️Coke $ 18

• 頂級A4日本上州牛和牛漢堡
  • 黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡
2022-11-23 124 瀏覽
老實講 我真係好少食burger因為個人比較論盡 覺得個burger好大唔知點入手🙊所以會成日左跌右跌咁食到成手都係不過人介紹一間用靚牛整嘅手工burger 都想一試佢鋪仔細細 街角嘅佢裝修簡單可能較多玻璃 所以細得黎又唔會覺得好迫夾🇯🇵頂級A4日本上州牛和牛漢堡 (+瑞士芝士)A4級和牛油脂好豐富 油花平均用嚟做漢堡就好鬆軟Juicy加上奶味較重嘅瑞士芝士唔會蓋過左和牛嘅香味 呢款Burger真係夠曬邢惡!🤤🇺🇸車打芝士安格斯牛漢堡呢款用上USA Prime頂級嘅安格斯牛油花均勻 肉質鬆嫩 而且味道好香濃所以可以夾到鹹香多少少嘅車打芝士 如果食一個burger覺得唔夠嘅話可以加埋小食架🍟黑松露薯條平時出面食嘅黑松露薯條 可能都係喺薯條上面有幾點黑松露呢度嘅黑松露多好多!! 食落好香脆惹味 抵食👍🏻🐔雞翼單骨炸雞翼雖然份量無咁多但個皮炸得幾香脆 肉汁都鎖到雞翼裡面小店嘅食物都係即叫即整🫡所以非常新鮮熱辣辣值得支持架💖

老實講 我真係好少食burger
因為個人比較論盡 覺得個burger好大唔知點入手🙊
所以會成日左跌右跌咁食到成手都係
不過人介紹一間用靚牛整嘅手工burger 都想一試

佢鋪仔細細 街角嘅佢裝修簡單
可能較多玻璃 所以細得黎又唔會覺得好迫夾

頂級A4日本上州牛和牛漢堡
🇯🇵頂級A4日本上州牛和牛漢堡 (+瑞士芝士)
A4級和牛油脂好豐富 油花平均

值得支持架💖
2022-11-19
黑松露薯條
雞翼
Burger由細食到大,愈來愈追求用料嘅質數,尖沙咀主打質數漢堡嘅地方唔多,呢間Burger店用嘅係 日本和牛.同埋美國安格斯牛肉每個都係手工即叫即製呢間口味同質數 確係正來自西方嘅店員特別Nice✨ 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡夾著黑松露同蘑菇好足料,幾乎湧出來仲有爽口生菜.蕃茄,再加入醬汁夠多汁好Juicy, 有手套提供唔怕食到污漕哂,非常貼心✨ 頂級A4日本上州牛和牛漢堡日本和牛漢堡融合漢堡之中,非常之夾。牛味濃郁,仲有豐富肉汁額外加咗車打芝士,好正大大個勁足料✨雞翼單骨雞翼熱辣辣,裡面肉質都好嫩✨黑松露薯條加上黑松露嘅薯條,連茄汁都唔需要加,每條都好香脆最重要加多罐汽水先夠完美以後Lunch又多個選擇喇

Burger由細食到大,愈來愈追求用料嘅質數,
尖沙咀主打質數漢堡嘅地方唔多,
呢間Burger店用嘅係 日本和牛.同埋美國安格斯牛肉

每個都係手工即叫即製
呢間口味同質數 確係正

來自西方嘅店員特別Nice

✨ 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡

夾著黑松露同蘑菇好足料,幾乎湧出來
仲有爽口生菜.蕃茄,再加入醬汁

夠多汁好Juicy, 有手套提供唔怕食到污漕哂,非常貼心

✨ 頂級A4日本上州牛和牛漢堡

日本和牛漢堡融合漢堡之中,非常之夾。
牛味濃郁,仲有豐富肉汁

額外加咗車打芝士,好正大大個勁足料

✨雞翼

單骨雞翼熱辣辣,裡面肉質都好嫩

✨黑松露薯條

加上黑松露嘅薯條,連茄汁都唔需要加,
每條都好香脆

最重要加多罐汽水先夠完美

以後Lunch又多個選擇喇
2022-11-22
午餐
  • 蘑菇安格斯牛漢堡
  • 頂級A4日本上州和牛漢堡
2022-11-20 245 瀏覽
近著尖沙咀及佐敦站的金巴利道一帶是隱世小店的集中地,其中這間餐廳就主打漢堡包,以天然新鮮的食材自家手打漢堡為賣點。店內裝修以木材和磚牆為主,有點工業風的味道。頂級A4日本上州牛和牛漢堡 - $120A4級數的和牛富豐溢的油花且分佈平均,肉質本來就甜美軟嫩,手打成漢堡更加鬆化軟腍,煎香鎖著濃郁的水份,有著豐溢的牛肉脂香,配搭生菜、蕃茄、洋蔥和酸瓜經典漢堡配料,再加$12要一片瑞士芝士,溫和濃郁的芝士味好細膩好配合。車打芝士安格斯牛漢堡 - $85用Meyer出品安格斯漢堡,以素食飼養,雖不及和牛那麼肥美,但勝在肥瘦兼備,口感細嫩多汁,肉味豐富,半溶化的車打芝士帶點堅果味和淡淡的鹹香。雞翼4件 - $52即叫即炸的單骨雞翼更易食用,金黃酥脆的炸衣不油膩,咬開雪白的雞肉好嫩滑。炸薯條 - $45偏幼身的炸薯條更著重酥脆的口感,連著薯仔皮更有天然的咸香。1664 - $48這款小麥啤酒很多人喜歡,富果香味好清新。汽水 - $18有多款汽水如無糖可樂、可樂、芬達等等。

頂級A4日本上州牛和牛漢堡 - $120

車打芝士安格斯牛漢堡 - $85
雞翼4件
雞翼4件

雞翼4件 - $52
炸薯條
炸薯條

炸薯條 - $45
偏幼身的炸薯條更著重酥脆的口感,連著薯仔皮更有天然的咸香。
1664 & 汽水

1664 - $48
這款小麥啤酒很多人喜歡,富果香味好清新。
汽水 - $18

有多款汽水如無糖可樂、可樂、芬達等等。
2022-11-17
2022-11-19 8 瀏覽
想試呢間好耐!💕佢哋嘅漢堡都幾多款~🇯🇵日本A4和牛漢堡 $120 正正日本和牛,同車打芝士好夾😉 肉味濃郁,咬落肉汁極度豐富!因為厚度適中,煎後保留到軟嫩既口感🔥🍄黑松露蘑菇安格斯牛 $115流心瑞士芝士,一口咬下,松露特有的香氣溢出😍麵包沾滿甜美肉汁,伴隨著cheese嘅濃香,同蘑菇片完美融合。🍟黑松露薯條 $65之前食過其他間都係松露粉為主,呢度嘅黑松露份量會相對較多👍🏻配上脆薯條條好正。🐤香脆雞翼新鮮炸起,皮超脆🔥
想試呢間好耐!💕佢哋嘅漢堡都幾多款~

🇯🇵日本A4和牛漢堡 $120

🍄黑松露蘑菇安格斯牛 $115

🍟黑松露薯條 $65

🐤香脆雞翼
新鮮炸起,皮超脆🔥
2022-11-19 6 瀏覽
食漢堡包要食得夠尖!舊址金巴利道嘉寶漢堡搖身一變成為咗美國漢堡包店 主打牛肉漢堡傳統嘅英式漢堡喺呢度搵得到 全部手工即叫即製 仲用靚料美國牛最受歡迎嘅黑松露蘑菇安格斯牛堡加埋熱辣辣嘅芝士 融為一體非常惹味而且漢堡包真係非常大 成塊面size咁大中間仲夾雜左新鮮生菜同埋蕃茄 食落去每啖都係啖啖肉滋味 非常飽肚 另外亦都可以加啲小食例如雞翼同埋炸雞 呢度嘅雞粒都係比較脆 香口感覺滿分 炸薯條亦都係必叫之選 薯條粗身 落晒茄汁 掂!令我朋友唔食牛都有其他選擇 叫咗個蝦漢堡 另外如果唔想食肉仲有素漢堡添漢堡採用天婦羅炸蝦 加埋千島沙律醬 味道確實一流 兩個人一齊食就夠滋味 食漢堡包又點少得汽水/啤酒 加少少錢就飲得到 感覺好refresh架~!
食漢堡包要食得夠尖!
舊址金巴利道嘉寶漢堡搖身一變

中間仲夾雜左新鮮生菜同埋蕃茄
食落去每啖都係啖啖肉滋味 非常飽肚

另外亦都可以加啲小食例如雞翼同埋炸雞

呢度嘅雞粒都係比較脆 香口感覺滿分
炸薯條亦都係必叫之選 薯條粗身 落晒茄汁 掂!

令我朋友唔食牛都有其他選擇
叫咗個蝦漢堡 另外如果唔想食肉仲有素漢堡添

漢堡採用天婦羅炸蝦 加埋千島沙律醬
味道確實一流 兩個人一齊食就夠滋味
食漢堡包又點少得汽水/啤酒

加少少錢就飲得到 感覺好refresh架~!
2022-11-19
2022-11-15 31 瀏覽
原來金巴利道轉角位有間漢堡店😍同老公行經見到即刻入去試試先🤤 呢道主打即叫即製手作漢堡🍔 有美國USDA Prime牛肉亦有日本A4和牛🐮新鮮熱辣✨上枱時香噴噴超吸引!!🍔 黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡芝士控嘅我再加咗車打芝士醬🧀,味道鹹香。漢堡中間夾住牛肉、芝士、蘑菇、生菜、蕃茄、洋蔥、黑松露。黑松露蓉份量好多,味道香濃。牛肉漢堡好juicy,肉質滑嫩,好濃牛味。🍔 頂級A4日本上州牛和牛漢堡呢個漢堡就額外加配了瑞士芝士🧀 味道就相對溫和啲,甜啲。和牛漢堡咬落去更多汁。麵包烘得香脆,加上軟腍香甜嘅洋蔥,好味道! 🍢 小食 雞翼 4件 & 🍟 黑松露薯條單骨雞翼食落好方便。炸得好香脆!幼身薯條配上黑松露蓉,香脆可口。【Burger Mate】📌 尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖

🍔 黑松露蘑菇安格斯漢牛漢堡

🍔 頂級A4日本上州牛和牛漢堡

🍢 小食 雞翼 4件 & 🍟 黑松露薯條

【Burger Mate】
📌 尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖
2022-11-15 1 瀏覽

味道:⭐⭐⭐⭐⭐係尖沙咀韓國街嘅尾端搵到呢間小店🫶🏻Burger由外國人主理 鍾意食burger既話記得bookmark呢個post啦🍔❶黑松露蘑菇安格斯牛芝士漢堡 $115 +瑞士芝士 $12Burger係即叫即整 唔單止熱辣辣仲香噴噴😈一擺入口 麵包嘅牛油香氣就係因為口入面隨之散發🥯安格斯漢堡扒 原料係美國靚牛🇺🇸 食落肉質柔軟 肉味濃郁 而且油份岩岩好🐄個人真係超like呢個配搭🌟 黑松露醬+蘑菇+生菜+蕃茄完無中和左Burger嘅油膩😽❷頂級A4日本上州牛和牛漢堡 $120+車打芝士 $12呢個Burger嘅配搭就相對比較classic💚麵包+日本和牛漢堡扒+生菜+蕃茄+酸瓜🍅日本和牛漢堡扒嘅脂肪比例較少 肉質比USA既漢堡扒更厚實🇯🇵肉味同樣麵好濃郁 香煎後仍然保留到軟嫩既口感🎌另外我哋仲額外加左車打芝士 芝士呈半溶狀態 口感細膩🧀❸雞翼/6件 $52雞翼炸至金黃色 食落香脆可口🐥而且係單骨嘅 食起上嚟更加方便🍗

味道:⭐⭐⭐⭐⭐

❸雞翼/6件 $52
雞翼炸至金黃色 食落香脆可口🐥
而且係單骨嘅 食起上嚟更加方便🍗

2022-11-14 8 瀏覽
好耐冇食Burger,搵左陣見到呢間好似好高質,店員話係用美國靚牛,Burger即叫即整,一路聞到勁香,成間店都有黑松露香味,店員都好快手,黎到熱辣辣又香噴噴,無可能唔好食!非常推介大家食Burger同黑松露薯條,真係勁好味呀!一定想黎試下雞翼。好正咁!🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $115 加瑞士芝士 $12一食黑松露味超級突出,黑松露醬同蘑菇超足料,安格斯漢堡扒肉質柔軟,肉味濃郁,麵包充滿牛油香味,仲有好新鮮既生菜同蕃茄,我地加左芝士,芝士半溶真係勁好食!🍔日本A4和牛漢堡 $120 加車打芝士 $12A4和牛漢堡果然係更好味,肉質更柔軟,肉味更香,油脂會多小小,但完全唔會好油膩,配埋酸瓜好好味,加左車打芝士,呢款芝士更濃郁,好襯呢個Burger🍟黑松露薯條 $65薯條幼身但勁脆口又唔油!佈滿黑松露,好香好好味🐥韓式炸雞粒 $68炸雞粒配沙律醬,好味!但上面三款更有驚喜!

🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $115 加瑞士芝士 $12

🍔日本A4和牛漢堡 $120 加車打芝士 $12

🍟黑松露薯條 $65
薯條幼身但勁脆口又唔油!佈滿黑松露,好香好好味

🐥韓式炸雞粒 $68
炸雞粒配沙律醬,好味!但上面三款更有驚喜!