2005-03-17 15 瀏覽
用$6買左個brioche, 返屋企焗返熱食, 外脆內軟, 而且好香牛油味.
(非會員)
2005-03-10 11 瀏覽
agree with Vitamin but the one I bought was not warm, it was still delicous.
2005-03-10 17 瀏覽
見到有新野,一碌碌既鮮奶木頭包~$6個,仲係熱既就買黎食喇~個麵包比其他麵包重呀,好襯個包名.個包好好食,外韌內軟,正~尋日再去又有,都係又暖又好食~我估個包係逢4點幾5點出爐喇~

2005-03-09 11 瀏覽
見C_A話呢度既scone變左正方形, 好味左脆左好多, 於是我都試下! 但我覺得冇咩特別唔同, 都係咁上下, 都幾脆幾鬆化, 不過味道唔夠香! A1 (荃灣店)既scone 就冇變, 都係圓形, $4一個, 不過我覺得A1既仲好味d, 更加鬆脆同更加香, $7有兩個!
2005-01-27 9 瀏覽
可能我like食d麥+多穀\既0鞋口包,重要係唔肥既健康包,所以我好 buy呢度既”酸味法包”(個名唔記得,放0係個籃度,有大同細size)我覺得d味好special,真係有d酸酸地,越0趙越正,個質感硬硬地咁,好0禁0趙~如果like食呢類咁health既包的話先可以accept倒,我相信未必個個都可以接受呢陣味~順帶一提,個無花果合桃包真係好好食,好多料,值得一試ar!
2005-01-27 14 瀏覽
好耐冇去過哩間,見佢既scone 大個左好多,重變左正方形,好搞笑,因為大個左,所以要$6一個,有同冇提子既都買左個黎食,唔知係味形狀唔同左,所以焗出黎既口感都唔同左,覺得脆左好多,scone既感覺似d,因為以前我唔多覺佢既口感係好"scone feel"...哈哈哩個真係好食呀,唔知a-1會唔會又係變左呢...
好耐冇去過哩間,
見佢既scone 大個左好多,重變左正方形,好搞笑,
因為大個左,所以要$6一個,
有同冇提子既都買左個黎食,
唔知係味形狀唔同左,所以焗出黎既口感都唔同左,
覺得脆左好多,scone既感覺似d,
哩個真係好食呀,

唔知a-1會唔會又係變左呢...
2005-01-24 1 瀏覽
係傳統既英式鬆餅,外邊好硬,好似餅乾咁,中間就似蛋糕,提子份量唔太多,雖然夠大件,但係略嫌太硬同埋味道一般, 唔算太好味但可以。
2005-01-09 1 瀏覽
最近去開再食栗子雪糕,味道依然咁好,雪糕入面有好多粟子粒,以$12單球來講已經非常抵食!
2005-01-08 6 瀏覽
尋晚食完魚一丁略嫌唔夠喉, 經過Beckenheim 就買左個單球筒. 第一次見到佢地有紅豆味雪糕, 雪糕裡面有好多大大粒o既日本紅豆, 好吸引咁, 就揀左呢個味道. 果然係掂喎! 紅豆好香甜, 雪糕又好滑, 希望佢可以長期供應啦!
2004-12-06 0 瀏覽
今日非常失望,一心到這裡買我最鍾意的蕃薯包(每次都買2個),去到見到原本放蕃薯包的位置空空如也,以為星期日特別好賣所以無晒.點知問過店員話呢款包唔會再出,其實呢款包都好受歡迎,其他人都會非常失望,希望佢地會再帶蕃薯包返黎!
2004-12-03 9 瀏覽
好食呀!d栗子都好大粒o下,好有咬口,xtc o個d就碎d,不過就無o甘奶,木田園就最唔得,因為只能食其味而不見其影!
2004-11-06 0 瀏覽
bought 1/2 pack of whole wheat bread to make egg sandwich. delicious !
2004-10-27 1 瀏覽
係新出架!勁好味(如果你鍾意食日本蕃薯的話),我食過一次之後,日日都掛住佢呀!返工放工都想去買黎食,你地都試下!
2004-10-27 1 瀏覽
行親city super,都會黎呢度買野返屋企食~麻薯波波球水準跌左喇.....硬左好多咖哩牛肉包好好食,細細個岩岩好,咖哩好日式新出果隻番薯包都唔差,at least件番薯係甜既~食一個已經好飽~口痕果陣會買tiramisu杯裝or chocolate mousse pyramid~好食,不過怕肥.......冇食好耐喇
行親city super,都會黎呢度買野返屋企食~

麻薯波波球水準跌左喇.....硬左好多

咖哩牛肉包好好食,細細個岩岩好,咖哩好日式

去city super時,經過這兒,咁想食雪糕,便要了單球,價錢應該是$12,我同點員解唔要筒要杯,點員冇聲明要加錢,只是問我要哪種味道,待付錢時,他收我$22,我立即問點解,她說杯係咁o既價!心諗︰那個杯鑲金嗎?我沒有爭論,俾錢走人。講番杯雪糕,要了芝麻味,個人覺得同A-1差不多,芝麻味夠,但奶味頗重,唔知係咪同一個製造商呢?!