2023-07-21 24 瀏覽
Any Moment Café – 玩桌遊必定到的旺角秘境 比較推薦的是他們的Party Set套餐,幾個朋友分別可以試到唔同款式既小食同主菜,選擇多元,搭配各種桌遊,是放工/放學去Chill的好去處☺️芝士薯條芝士配上薯條的味道口感比較特別,有一種拉絲的感覺,小心這芝士有點邪惡😈 地中海香蒜雞柳雞柳肉質嫩滑,香蒜味道香濃卻不過悶,地中海風味的配菜清新開胃🥰 拿破倫肉醬煙鴨胸煙鴨胸加上鴨皮的油香,甘香美味,令人回味無窮,醬汁味道濃郁,與鴨肉搭配不錯😋 桂林風景(薄荷七喜加雪糕)雪糕搭配薄荷七喜,清涼可口,解暑消渴🤩 佛羅倫斯星夜(朱古力加曲奇)層次感十足,朱古力與曲奇口感交織,感覺比桂林風景還好喝😝 如果想同一班朋友仔一齊玩Board Game的話,記得要先打電話預約訂位😉好味指數:8/10性價比指數:8/10餐廳名稱:AnyMomentCafé餐廳地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓電話:61306631
Any Moment Café – 玩桌遊必定到的旺角秘境

地中海香蒜雞柳

拿破倫肉醬煙鴨胸

桂林風景(薄荷七喜加雪糕)

雪糕搭配薄荷七喜,清涼可口,解暑消渴🤩

佛羅倫斯星夜(朱古力加曲奇)

層次感十足,朱古力與曲奇口感交織,感覺比桂林風景還好喝😝

好味指數:8/10

性價比指數:8/10

餐廳名稱:AnyMomentCafé

餐廳地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

電話:61306631
2023-07-20
  • 芝士薯條
2023-07-17 26 瀏覽
嚟緊8月去旅行,同幾個fds旅行前聚一聚,其中一個fd提議嚟呢到,話多board game玩,啲嘢食又ok,所以星期六晚就bk咗位我哋4個揀咗$148+1的party set 首先嚟嘅係芝士薯條,非常邪惡,但可以話係聚餐必備!芝士濃厚,薯條香脆,炸得啱啱好,又夠大兜,一路玩board game一路食,係人生一大樂趣!原來薯條兜內藏八爪魚卷另一款小食係瑞士雞翼,又係好多人嘅至愛!每人有兩隻,瑞士味道正宗,無中伏!跟住呢兜意粉雖然其貌不揚,但食落比想像中好食!冬蔭公味幾有新鮮感,雞柳肥美,雖然意粉淋咗少少,但整體都ok!呢兜螺絲粉一樣內有乾坤,入面有勁大嚿牛腩(不過唔記得影相),啲醬都相當惹味,一樣係一碟望落去頹,但估唔到幾好食嘅嘢食!當日短聚2個令鐘,但都玩咗4、5款game,過程中就係靠呢樽冰涼清甜嘅蜂蜜檸檬水續命,因為玩board game真係幾燒腦,要隨時補充能量先得!

我哋4個揀咗$148+1的party set

原來薯條兜內藏八爪魚卷

2023-07-15
2023-07-13 33 瀏覽
Board game Cafe| AnyMomentCafé |旺角一入去 覺得有家嘅感覺入面有多款board game 選擇晚餐時段每位最低消費 $60今次係星期五夜晚去 個場都full 曬所以建議大家打電話book咗先—————————————🫶🏼 瑞士雞翼@ 6隻 $61佢仲有蜜糖同焦糖味選擇今次叫咗瑞士汁口味咬開雞翼 入面肉質都仲有瑞士汁嘅味所以煮得好入味🫶🏼 芝士薯條 $61份量都幾多 醬汁係千島醬同芝士啱晒一班人一路食一路玩board game🫶🏼 卡邦尼煙三文魚意大利粉 $139有兩大塊煙三文魚 意大利粉口感啱啱好 唔會太硬/冧卡邦尼汁好濃同較杰 所以每條粉都掛到汁🫶🏼 韓式牛肋條螺絲粉 $139個汁係辣辣地 所以幾惹味螺絲粉有咬口 煮得啱啱好入面除咗牛肋條 仲有生菜 解膩🫶🏼 維納斯之戀 +$18(士多啤梨+雪糕)士多啤梨係沙冰 上面係雲呢拿雪糕夏天飲啱曬🫶🏼 士多啤梨石板街 +$18(士多啤梨+曲奇)一飲落去好飲 好似雪糕味咁鐘意甜野嘅人 相信會鐘意————————📍 旺角登打士街36號恆威商業中心9樓————————————Overall 💗💗💗#food #del
一入去 覺得有家嘅感覺

個汁係辣辣地 所以幾惹味
螺絲粉有咬口 煮得啱啱好
入面除咗牛肋條 仲有生菜 解膩

🫶🏼 維納斯之戀 +$18
(士多啤梨+雪糕)
士多啤梨係沙冰 上面係雲呢拿雪糕
夏天飲啱曬

🫶🏼 士多啤梨石板街 +$18
(士多啤梨+曲奇)
一飲落去好飲 好似雪糕味咁
鐘意甜野嘅人 相信會鐘意
————————

📍 旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

————————————

Overall 💗💗💗

#food #delicious #hk #旺角 #旺角boardgame
今次特意嚟到呢一間餐廳,有得食仲有得玩,可以同我好朋友聚一聚!我哋仲發現餐廳老闆好有趣,有講有笑!😆餐廳老闆好nice好健談,自己親力親為,除咗會煮好野食之外,仲會同客人傾計,推薦同教玩board game,多人/人數少嘅board game都有,所以都有幾多人上嚟玩同食嘢!快啲約埋三五知己一班人去玩同暢飲暢食,用電話同餐廳預約時間就得喇!十分推薦佢哋嘅套餐,性價比高,會包熱飲,亦都可升級做其他特飲。呢個夏天咁炎熱,飲消暑嘅沙冰/梳打水就最啱,但如果大家養生的話,餐廳都有幾款養生花茶可以點。✨👍🏻韓式牛肋條。螺絲粉老闆精心炮製嘅韓式牛肋條 配 螺絲粉,牛肋條煮得腍身入味,口感細嫩,吸收香濃醬汁精華,香口美味!而螺絲粉有口感,粒粒都沾上醬汁,好正!🥰卡邦尼煙三文魚。意粉呢個意粉煮得剛剛好,軟硬度適中有口感,而且醬汁也煮得好,非常Creamy,每一口都散出三文魚嘅熏香味,食落去帶有層次感,三文魚與卡邦尼簡直係完美搭配!🤩芝士薯條新鮮炸起金黃色嘅芝士薯條,仲有滿滿嘅千島醬係上面,入口香脆可口,超滿足!瑞士雞翼瑞士汁雞翼煮得入味,色澤均勻,每一口都有香甜嘅味道,絕對係滋味小食!

韓式牛肋條。螺絲粉

卡邦尼煙三文魚。意粉

瑞士雞翼
今晚約咗朋友上嚟吹水聚舊,呢間係一間一人主理嘅cafe,無論嘢飲嘢食/ 接待/ Boardgame 導師/ 影相員/ 吹水員/ 清潔 都係由老細一人負責,雖然忙,但食物唔馬虎好有水準🫶🏼如果你冇頭緒嗌乜嘢食,佢仲會推介適合你食嘅嘢,係好有心嘅小店👍🏻.❣️今晚全場滿座,想約埋三五知己上嚟嘅,記得要預早電話預約呀.▪️瑞士雞翼一碟有6隻,超超超入味!! 肉質又嫩滑,令人有一種食完想再食多隻嘅感覺👍🏻👍🏻 .▪️韓式牛肋條螺絲粉牛肋條勁大條❗️煮得好軟腍,好重牛味,螺絲粉有咬口兼帶點微辣,再索埋啲牛味,成碟嘢口感好豐富,睇得出好用心煮👍🏻.▪️地中海香蒜雞柳意粉地中海香草係老細自己種,甜甜地帶點微辣,超香口,睇嚟佢乜都鍾意自己落手落腳好有心😂😆 雞柳份量又係好多,肉質滑唔鞋口,鍾意濃口味嘅一定超愛呢一碟👍🏻👍🏻超惹味.▪️士多啤梨梳打▪️薄荷青檸沙冰兩杯都好大杯,啱晒慢慢飲喺度吹水,超清新解渴👏🏻
▪️瑞士雞翼
▪️韓式牛肋條螺絲粉
▪️地中海香蒜雞柳意粉
▪️士多啤梨梳打
▪️薄荷青檸沙冰
兩杯都好大杯,啱晒慢慢飲喺度吹水,超清新解渴👏🏻

2023-07-07 24 瀏覽
我同朋友上星期去咗AnyMomentCafé,真係好正!店內勁熱鬧,而且有提供好多桌遊,所以好多人係到玩桌遊。我揀咗地中海香蒜雞柳配意粉($138),個雞柳好juicy,意粉又彈牙,真係好好味。我朋友揀咗韓式牛肋條配螺絲粉($138),佢話條牛肉好嫩,醬汁又香辣,螺絲粉同牛肉都好夾,好好食。我哋都叫佢哋嘅飲品,我揀咗芒果維納斯,有雪糕同芒果汁,味道濃郁,真係好開胃。我朋友揀咗劍橋雲彩,有雪梨同芒果汁,味道清新爽口,好適合夏天飲。呢間餐廳真係好適合同朋友一齊去玩桌遊,食住嘢,消耗下時間。不過,餐廳位於恆威商業中心9樓,唔係好易搵,要留意地圖。不過,食物好味,價錢亦都合理,真係值得一試。如果要訂位,記得要打電話比佢地 61306631

如果要訂位,記得要打電話比佢地 61306631
2023-07-03 62 瀏覽
出開旺角,心血來潮好想食吓十幾年無食嘅樓上Café,(過咗呢度轉入小巷)就嚟到呢間係恆發商業大廈上面嘅餐廳。入到去見到啲佈置都好有心機,好靚!幾有氣氛!同埋呢度主打Board Game,有好多唔同種類嘅遊戲任君選擇。老闆都超級親切,好好傾!佢特別提醒我哋嚟食嘢最好先用電話訂座,確保餐廳開門~餐廳呢排做緊Party Set,每人$148就有超多嘢食!不過我哋得兩個人,都係叫返Set Dinner。我哋先叫咗兩個小食,第一客係「芝士薯條」($62),薯條份量勁多,上碟時熱辣辣,賣相吸引!再加埋芝士千島醬,食落十分惹味,一邊傾計一邊食就最啱。另一客叫咗「蜜糖雞翼」($61),有六隻都好抵,雞翼嘅外皮無想象過可以炸得咁脆,每啖都食到嗦嗦聲。肉身厚得嚟又唔韌,好好食!主食方面,我哋先叫咗一客「韓式牛肋條」($139),成條牛肋條上菜,超大條,打卡一流!牛肉香味濃郁,而牛肋條炆得極腍,撈埋螺絲粉食十分可口。加上配搭嘅醬油味道,就更加香甜。另一客就叫咗「卡邦尼煙三文魚」($139),有三塊三文魚,好闊佬!卡邦尼意粉醬好厚身Creamy,富有口感,撈埋三文魚嚟食令到個意粉又light啲,整體個感覺都好
出開旺角,心血來潮好想食吓十幾年無食嘅樓上Café,
(過咗呢度轉入小巷)
就嚟到呢間係恆發商業大廈上面嘅餐廳。
入到去見到啲佈置都好有心機,好靚!幾有氣氛!

老闆都超級親切,好好傾!
佢特別提醒我哋嚟食嘢最好先用電話訂座,確保餐廳開門~

餐廳呢排做緊Party Set,每人$148就有超多嘢食!

不過我哋得兩個人,都係叫返Set Dinner。
我哋先叫咗兩個小食,第一客係「芝士薯條」($62),

薯條份量勁多,上碟時熱辣辣,賣相吸引!
再加埋芝士千島醬,食落十分惹味,一邊傾計一邊食就最啱。
另一客叫咗「蜜糖雞翼」($61),有六隻都好抵,

雞翼嘅外皮無想象過可以炸得咁脆,每啖都食到嗦嗦聲。
肉身厚得嚟又唔韌,好好食!

主食方面,我哋先叫咗一客「韓式牛肋條」($139),

成條牛肋條上菜,超大條,打卡一流!
牛肉香味濃郁,而牛肋條炆得極腍,撈埋螺絲粉食十分可口。
加上配搭嘅醬油味道,就更加香甜。

另一客就叫咗「卡邦尼煙三文魚」($139),

撈埋三文魚嚟食令到個意粉又light啲,整體個感覺都好均衡!

最後,飲品我哋叫咗一杯清肝花茶(加$18),

揉合咗唔同中藥成分嘅花茶好滋補,亦正好解膩。
另一杯叫咗「佛羅倫斯星夜」,即係朱古力曲奇沙冰,

超級大杯,又好rich,甜度亦都足夠!

呢個晚上,可以食好嘢,又玩吓Board Game,好滿足呀!
2023-07-03
$218.5 (晚餐)
2023-07-03 30 瀏覽
AnyMomentCafé 地址: 旺角登打士街36號恆威商業中心9樓樓上board game既cafe越黎越少😄,中意玩board game既朋友仔一定唔好錯過呢間Cafe,而且老闆好nice同熱情,整體感覺幾warm😛。P.S. 🌟記住要電話預約地中海香蒜雞柳 🐥🍝 $138意粉唔會煮得太腍,啖啖都好有咬口,雞柳份量幾多🤩,而且都幾嫩滑入味,再加上啲香茅; 洋蔥和香蒜😏,成個日感食落甜中帶啲微辣,幾有泰式風味,超香口,正😋。三文魚卡邦尼意粉🐟🍝$138意粉軟硬適中,煙煙韌韌唔會太太淋,好有口感,正😍。意粉份量超多好掛汁啖啖都食到好濃郁嘅邦尼汁,加上大大塊三文魚,味道口感好豐富,大滿足🤪。端士雞翼🐔$63端士雞翼大大隻夠肥美,肉質嫩滑好有咬口,而且煮得非常入味😜超重濃郁瑞士汁,真係係出面好少見,CP值好高🤤。芒果香蕉🥭🍌$61天氣熱熱地就叫咗呢杯野試下,估唔到係驚喜😍!見住佢即點即整,真材實料用芒果肉同香蕉製作無加香精😝。口感香甜滑順,天然甜味而且奶味好重,完美將呢餐畫上句點,正😚!朱古力曲奇🍫$61杯子盛住濃濃朱古力同曲奇味嘅奶昔,唔單止好透心涼🤪,飲起嚟仲有少少咬口添,而且唔會太
AnyMomentCafé
地址: 旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

地中海香蒜雞柳 🐥🍝 $138

三文魚卡邦尼意粉🐟🍝$138

端士雞翼🐔$63

芒果香蕉🥭🍌$61

朱古力曲奇🍫$61
杯子盛住濃濃朱古力同曲奇味嘅奶昔,唔單止好透心涼🤪,飲起嚟仲有少少咬口添,而且唔會太甜,大滿足🥳。

#nicefoodie旺角

—--------------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #打卡 #旺角 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #cafe #西餐
2023-06-30 28 瀏覽
呢度好岩朋友聚會,傾幾耐都得,重有桌上遊戲食物以西式為主,老闆一腳踢,雖然係得一個人做,但食物都有質素,價錢亦唔貴黑醋沙律煙三文魚配法包好鬼大碟,瑞士雞翼皮滑肉嫩 ,似屋企味道,整體唔錯
呢度好岩朋友聚會,傾幾耐都得,重有桌上遊戲
呢間cafe我真心想推薦俾大家,原因係老闆嘅堅持✊ 感覺到好強烈嘅人情味,成間cafe由老闆一人處理所有事情,包括出餐、整野食、招呼客人、執拾、清潔,仲要keep住一份熱誠,真係一啲都唔容易!真心好佩服🙏🏻講返呢度嘅食物,款式都算有選擇,而且出餐時間都唔會耐,睇嚟老闆都已經練成摩打手…👍飲品方面勁多選擇,我都有d眼花潦亂😅地中海香蒜雞柳。•…。呢個香蒜雞柳整得都幾惹味,有少少泰式風味嘅感覺,辣辣哋,但係又帶有少少甜卡邦尼碎煙肉三文魚。。呢個卡邦尼好掛汁,而且汁屬於㳖稠口感,口感好豐富,而且兩大片煙三文魚好好食🤤我地order左一杯鹽咖啡及香蕉奶昔老闆對質素有要求,都專登出㴝問朋友咖啡有冇酸味,非常細心👍有時想同朋友傾下計食下野、一大班朋友聚下會,呢度都唔錯👍又有勁多桌上遊戲,輕鬆愉快度過一日都唔錯🤗📍 AnyMomentCafé (旺角)旺角登打士街36號恆威商業中心9樓#cafe #樓上Cafe #人情味 #旺角Cafe #聚會推介 #Cafe推介 #foodie #hkfoodie

地中海香蒜雞柳。•…。

卡邦尼碎煙肉三文魚。。

我地order左一杯鹽咖啡及香蕉奶昔
老闆對質素有要求,都專登出㴝問朋友咖啡有冇酸味,非常細心👍

📍 AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

2023-06-16
午餐
  • 卡邦尼碎煙肉三文魚意粉
呢間小小cafe 隱於鬧市開業已經17年老闆係吹得之人 天南地北包括埋美食心得唔止食咗餐飯仲識多咗個朋友現場嘅梳化都可以移位仲有好多board game 如果一大班朋友上嚟聚會都冇問題地中海香蒜雞柳螺絲粉使用嘅香草都係老闆自己種植除咗好香嘅香茅味同蒜頭味之外仲加入咗特別嘅茴香清新得來舌尖會有少少嘅辣味螺絲粉嘅質感啱啱好鎖住啲醬汁嘅味道韓式牛肋條螺絲粉呢個係老闆強烈推介確實高質值得回味牛肋條烹煮咗一段長時間肉質軟腍 入口即溶醬汁帶着鮮甜醬油味 一樣非常之惹味瑞士雞翼呢個係老闆多年來嘅秘製瑞士汁冰糖嘅味道好出皮滑肉嫩香蕉奶昔曲奇朱古力飲品嘅選擇好多其中我哋覺得最出色嘅就係香蕉奶昔真係原隻香蕉擺入攪拌機絞碎所以每一啖都飲到好香甜嘅香蕉奶味老闆仲非常有心咁樣將多咗嘅用咖啡杯裝好俾我哋飲埋佢曲奇朱古力就正常發揮大家過嚟試吓嘅時候記得電話預約
呢間小小cafe 隱於鬧市

• 地中海香蒜雞柳
  • 瑞士雞翼
  • 韓式牛肋條螺絲粉
2023-06-23 27 瀏覽
🔹️朋友Book了📞位於旺角登打士街開業17年的 “Any Moment Cafe ”下午茶☕️ 店內以海洋主題佈置, 感覺清新自然, 還有多款Board Game, 有得食😋又有得玩🥳價錢親民🤗🔹️店主親切健談, 主動與客人傾計和介紹食材及烹調心得, 很有Heart👨🏻‍🍳記得電話預約呀📲Tea Set🍽🔸️白汁煙鴨胸螺絲粉🦆煙鴨胸味道鹹香, 加以白汁好Creamy , 螺絲粉爽口彈牙🤤🔸️炸雞扒沙律🐔🥗以沒有醃製的雞扒以生炸方式, 這樣能保持雞扒原有鮮味和鎖住肉汁, 口感幼滑, 沙律以煮熟蔬菜、紅蘿蔔、菇, 份量大滿足👍Drink🍹🔸️伊斯坦氣派🍍🍹以火龍果和菠蘿製成, 以紫紅色十分醒神😍味道鮮甜清新🤤🔸️士多啤梨石板街🍓🍪🍹以士多啤梨和曲奇製成, 特別的是~ 白色的, 充滿鮮香士多啤梨味和香濃曲奇味, 口感豐富🍹好味👍👍📍記得預約呀📲📞

Tea Set🍽

🔸️白汁煙鴨胸螺絲粉🦆

🔸️炸雞扒沙律🐔🥗

Drink🍹

🔸️伊斯坦氣派🍍🍹
以火龍果和菠蘿製成, 以紫紅色十分醒神😍味道鮮甜清新🤤

🔸️士多啤梨石板街🍓🍪🍹

📍記得預約呀📲📞

下午茶
2023-06-20 38 瀏覽
旺角都搵到間唔混雜既餐廳😙晚餐只得幾款菜式選擇,老闆好悉心逐一講解原材料既烹調方式。老闆仲落手落腳,做埋樓面又做廚~👍Any Moment Café🌟羅勒海鮮螺絲粉🌟羅勒香草原來係老闆自己種植的,先用羅勒爆香D油再落螺絲粉。味道唔濃烈,帶出淡淡的羅勒香草味。🌟咖哩安格斯牛柳粒意粉🌟咖哩醬由老闆親自調配,果然同出面係唔同。香料粉調得夠味;但胡椒唔重,唔會有嗆喉情況。後勁保留少少辛辣味,,掂‼️🌟開聲潤喉茶🌟🌟補氣活血茶🌟估唔到2款花茶都咁岩我口味,茶唔澀,亦唔會太甜。仲有board game玩,最重要係禁酒、禁煙、禁粗口,呢個場地真係好健康😂
旺角都搵到間唔混雜既餐廳😙
晚餐只得幾款菜式選擇,老闆好悉心逐一講解原材料既烹調方式。
老闆仲落手落腳,做埋樓面又做廚~👍
Any Moment Café

🌟羅勒海鮮螺絲粉🌟
羅勒香草原來係老闆自己種植的,先用羅勒爆香D油再落螺絲粉。
味道唔濃烈,帶出淡淡的羅勒香草味。

🌟咖哩安格斯牛柳粒意粉🌟
咖哩醬由老闆親自調配,果然同出面係唔同。
香料粉調得夠味;但胡椒唔重,唔會有嗆喉情況。
後勁保留少少辛辣味,,掂‼️

🌟開聲潤喉茶🌟
🌟補氣活血茶🌟
估唔到2款花茶都咁岩我口味,茶唔澀,亦唔會太甜。

2023-06-16 31 瀏覽
朋友介紹去咗旺角一間樓上cafe玩boardgame🤫Cafe近油麻地多啲嘅,記得要打電話去book❗️如果唔係可能會摸門釘。一入去好多boardgames,同朋友玩咗好耐層層疊🫣🥩韓式牛肋條螺絲粉個味有少少咖喱汁味,但係整體係好食嘅。有兩大條牛肋條,唯一我覺得可以試吓用其他菜代替生菜🤣🍝卡邦尼碎煙肉三文魚螺絲粉好creamy,個人鐘意呢個多啲,三文魚份量都唔少。🍎熱蘋果玫瑰花茶雖然睇落好似清水咁但其實有味,可以自較浸幾耐味幾濃,用真蘋果玫瑰花唔係用調味劑。🍹水蜜桃梳打呢個自己加soda water,朋友覺得幾好。當日平日夜晚都有好多一大班人去玩board games傾計,啱鐘意board games嘅人。

🥩韓式牛肋條螺絲粉

🍝卡邦尼碎煙肉三文魚螺絲粉
好creamy,個人鐘意呢個多啲,三文魚份量都唔少。

🍎熱蘋果玫瑰花茶

🍹水蜜桃梳打
呢個自己加soda water,朋友覺得幾好。

2023-06-10 26 瀏覽
❤️親切有人情味的樓上cafe☕️❗️樓上Cafe雖然裝修不及大集團餐廳的裝潢,但是小店有人情味,食品亦有一定水準!分享一下早前幫襯旺角一間樓上餐廳 - 《AnyMomentCafé》,地點方便位於旺角登打士街,老闆親自用心製作食物給客人,熱情招呼,食品有質素,仲有board game玩添🎲❗️我仲發現佢哋有party set,三五知己或10多個人一齊上嚟玩都冇問題㗎!每人都係$148就可以冇限時任坐!我試過D食物都幾okay 架:🍤羅勒海鮮意粉小店用心製作,老闆親自種植羅勒葉,有蝦有蜆,配合羅勒葉的特製香味👍🏻🐔瑞士雞翼瑞士雞翼夠淋夠入味,推介😋🍟芝士脆薯條邪惡芝士醬脆炸薯條,必試😍🍓士多啤梨沙冰炎炎夏日整返杯凍沙冰舒服晒,士多啤梨🍓夠甜😍溫馨提示:☎️同朋友上來前記得打電話預約呀📞
❤️親切有人情味的樓上cafe☕️❗️

我試過D食物都幾okay 架:
🍤羅勒海鮮意粉

🐔瑞士雞翼
瑞士雞翼夠淋夠入味,推介😋

🍟芝士脆薯條
邪惡芝士醬脆炸薯條,必試😍

🍓士多啤梨沙冰
炎炎夏日整返杯凍沙冰舒服晒,士多啤梨🍓夠甜😍

溫馨提示:
☎️同朋友上來前記得打電話預約呀📞