店名/Shop Name:Any Moment Café地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓種類/Type:西式/適合朋友聚會輕食推介/Recommend芝士薯條,牛肋條飯,卡邦尼煙三文魚意粉人均價錢:$150店舖環境:有好多不同形式聚會遊戲的餐廳,好多卡game,好適合成班朋友聚會,佢仲可以預早電話預約場地,好適合成班朋友一齊約埋聚一聚,最主要係佢唔會限住你時間幾點要你走交通:旺角地鐵站行5分鐘上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️唔會限住你時間走,適合约朋友聚會輕食的餐廳卡邦尼煙三文魚意粉鹹香嘅煙三文魚配上獨特醬汁造成的意大利粉,意大利粉爽口彈牙,加埋個三文魚都好惹味韓式牛肋條飯個牛肋條有啲中西合璧嘅感覺,都好軟腍腍,加埋個鴨仔造型嘅飯,都好夾芝士薯條芝士薯條係必食之選,薯條脆卜卜,加埋個芝士醬汁,超級鹹香,一邊同朋友玩卡game一邊Hea住傾偈,好爽皮# Any Moment Café #旺角 #旺角美食 #三文魚意大利粉 #牛肋條飯 #芝士薯條
店名/Shop Name:Any Moment Café
地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
種類/Type:西式/適合朋友聚會輕食
人均價錢:$150
店舖環境:有好多不同形式聚會遊戲的餐廳,好多卡game,
最主要係佢唔會限住你時間幾點要你走
交通:旺角地鐵站行5分鐘
上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️
唔會限住你時間走,適合约朋友聚會輕食的餐廳

卡邦尼煙三文魚意粉
韓式牛肋條飯

• 卡邦尼煙三文魚意粉
  • 韓式牛肋條
2024-04-01 183 瀏覽
好看的店面千篇一律,有趣的店家萬𥚃挑一。如同它的名字,在這裏你感受不到時間的限制。老闆的熱情款待,不但可以盡情享受與朋友的歡樂時光,更可忘卻煩憂和壓力,在香港確實難得,值得支持🙌🏻。韓式牛肋條 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)牛肋條一上枱香氣撲鼻,一口下去,軟嫩多汁兼入口即化👍🏻。濃郁的肉汁和香氣在口腔中爆發,十分惹味。搭配的醬汁香辣得來又帶有微妙的甜味,甜辣平衡恰到好處,讓人一試難忘,足見老闆的烹調功力。 跟餐的白飯以鴨仔飯造型亮相,老闆非常有心思,係一隻有頭髮造型的鴨仔🤣👍🏻,可愛度爆晒燈。鴨仔好像在惹味的醬汁中暢泳,真的色香味俱全,玩味十足。芝士薯條熱辣辣的薯條上佈滿半溶芝士醬,讓人感到滿滿的幸福感。薯條外脆內軟,份量不少。最令人驚喜的是所搭配的芝士醬,芝士味濃郁卻又非常滑順,層次豐富。作為芝士控的我,忍不住詢問老闆,才知道是他們獨家調製。難怪如此高質,每一口都充滿芝士的風味,令人停不了手。潤喉茶 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)落單的時候,老闆已注意到我喉沙,推介我試下他們的潤喉花茶。上枱後香氣四溢,喝一口,馬上感受到微微的甜味,喉嚨變得十分舒服。自己當下也不能相信😳,覺得十分神奇。忍唔住睩大雙眼,問老闆

韓式牛肋條 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)

芝士薯條

潤喉茶 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
落單的時候,老闆已注意到我喉沙,推介我試下他們的潤喉花茶。上枱後香氣四溢,喝一口,馬上感受到微微的甜味,喉嚨變得十分舒服。自己當下也不能相信😳,覺得十分神奇。忍唔住睩大雙眼,問老闆花茶有什麼材料?原來內有雪梨片、金蓮花、桂花、胖大海及甜甘菊等等,十分足料。他們的茶具很有意思,有趣得來十分方便。
潤喉茶

店裡不僅每一道菜品都是用心烹調而成,沒有時間限制,更提供party set及各種多元化的桌上遊戲,相信每一個人造訪都會感受到無盡的放鬆和愉悅。

彩蛋: 老闆人生經歷豐富,熱情爽朗,timing 啱的話,仲可以盡訴心中情,這樣的空間及時間才是無價的Moment! @big_big_foodie
潤喉茶
記得上一次黎威商業中心係同同事想去一間Cafe食lunch,點知摸門釘冇開。今次咁啱有朋友介紹呢間話可以無限時玩board game嘅樓上Cafe,上到嚟環境真係幾清幽,而且有勁多game可以玩,裝晒滿滿嘅一個櫃。好適合一大班朋友或者三五知己過嚟聚吓、一齊玩吓又可以食吓嘢。建議嚟之前可以book定位。而店主都好熱情咁樣推介食物,見到都幾多熟客過嚟幫襯,幾乎每張枱都同店主有講有笑。🍝地中海香蒜雞柳意粉偏幼身,炒到好香,辣辣地又好濃嘅蒜香味,而雞柳略嫌味道比較淡。🍧水蜜桃🍑+青蘋果🍏紅蘋果汁店主大推呢杯果汁,仲教我喺屋企用青蘋果溝紅蘋果攪成果汁會好好飲😆,而呢杯嘢飲入口都幾清爽,解渴一流。

🍝地中海香蒜雞柳

🍧水蜜桃🍑+青蘋果🍏紅蘋果汁
朋友呢排愛上玩𝘤𝘢𝘳𝘥 / 𝘣𝘰𝘢𝘳𝘥 𝘨𝘢𝘮𝘦🎯🎮🃏搵左旺角呢間樓上𝘤𝘢𝘧𝘦每人食百零蚊野就可以任玩六個鐘12𝘯𝘯-6𝘱𝘮 𝘰𝘳 6𝘱𝘮-12𝘢𝘮,抵玩喎!大廈入口有𝘥隱閉😅喺登打士街有條小巷入去 去呢類𝘤𝘢𝘧𝘦最怕食物唔掂好難得呢個老闆勁有𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵整野食偷聽到佢同其他客講𝘥香草係自己種朱古力飲品係用黑朱古力所以特別好飲˚✧₊地中海香蒜雞柳意粉 🍝果然好香香草味,仲有𝘥菜同菇好健康 ˚✧₊韓式牛肋條飯 🐮用飯整左兩隻小鴨好𝘲𝘲,牛肋條夠淋 ˚✧₊瑞士雞翼: 夠入味🐥˚✧₊薄荷朱古力☕️: 好濃朱古力味 ˚✧₊潤喉茶🫖: 好足料,似有雪梨、桂花、羅漢果,甜甜地好舒服𝘎𝘢𝘮𝘦有好多款式,就算我哋得兩個人都好多野啱玩𝘊𝘢𝘧𝘦寫明無煙、無酒、無粗口,啱晒帶小朋友去玩,人多可以包場🐱不過最好電話預約左先上去廢事摸門釘😝📍𝐀𝐧𝐲𝐌𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐂𝐚𝐟é旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
朋友呢排愛上玩𝘤𝘢𝘳𝘥 / 𝘣𝘰𝘢𝘳𝘥 𝘨𝘢𝘮𝘦🎯🎮🃏
搵左旺角呢間樓上𝘤𝘢𝘧𝘦

大廈入口有𝘥隱閉😅
喺登打士街有條小巷入去 去呢類𝘤𝘢𝘧𝘦最怕食物唔掂
好難得呢個老闆勁有𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵整野食
偷聽到佢同其他客講𝘥香草係自己種
朱古力飲品係用黑朱古力所以特別好飲

˚✧₊地中海香蒜雞柳意粉 🍝
果然好香香草味,仲有𝘥菜同菇好健康

˚✧₊韓式牛肋條飯 🐮
用飯整左兩隻小鴨好𝘲𝘲,牛肋條夠淋

˚✧₊瑞士雞翼: 夠入味🐥

˚✧₊薄荷朱古力☕️: 好濃朱古力味

𝘎𝘢𝘮𝘦有好多款式,就算我哋得兩個人都好多野啱玩

📍𝐀𝐧𝐲𝐌𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐂𝐚𝐟é
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
2024-07-15 0 瀏覽
位於繁華熱鬧的旺角之中,這間餐廳位於大廈的樓上,讓人彷彿走進了一個獨立的世外桃源。這間Cafe需要二十四小時前電話訂座。走進餐廳,映入眼簾的是色彩繽紛、種類豐富的棋類遊戲,為用餐增添了不少趣味性。熱情友好的老闆給人一種賓至如歸的感覺,讓人忍不住多逗留一會兒。餐牌上的選擇十分豐富,我們最終選擇了三款主菜:瑞士雞翼、拿破崙肉醬煙鴨胸和地中海香蒜雞柳意粉。瑞士雞翼香氣四溢,雞肉鮮嫩多汁,配上特製的醬汁更是一絕;拿破崙肉醬煙鴨胸口感細緻,肉質鮮嫩,肉醬與煙鴨的香氣交錯,令人回味無窮;地中海香蒜雞柳意粉則是一道清新爽口的pasta,雞肉入味,蒜香撲鼻,意大利粉Q彈有勁. 飲品方面,濃情朱古力香濃醇厚,而柚子梳打則清新爽口整個用餐過程非常愉快,不管是環境、服務還是菜品,都給我們留下了深刻的印象。

飲品方面,濃情朱古力香濃醇厚,

而柚子梳打則清新爽口

近排天氣咁熱, 一出街已經熱到溶💦好難得係旺角搵到間可以半日任坐嘅Cafe😆所以上去前⼀定要先電話預約📱以免摸門釘😜一入餐廳就見到好多Board Game😍連之前一直想玩嘅AZUL都有😎🦆拿破倫肉醬煙鴨胸螺絲粉煎香咗嘅鴨胸, 配上酸酸甜甜醬汁+芝士粉, 非常香口🤤 有驚喜!🐥地中海香蒜雞柳螺絲粉好鍾意佢個香草味🤩帶點微辣, 肉嫩好食👍🏻 🐥瑞士雞翼雞翼大大件啖啖肉,肉汁香濃又嫩滑,必叫之選😋🍓士多啤梨奶昔估唔到野飲都好有驚喜! 最愛士多啤梨奶昔,夏天解渴一流!🥤食住嘢玩吓board game, 就hea左半日😝耍廢一流!不過Cafe位置比較隱蔽,留意返係喺登打士街OK對面條巷仔,一入就到!🗺️🥢 AnyMomentCafé🌍旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
近排天氣咁熱, 一出街已經熱到溶💦

好難得係旺角搵到間可以半日任坐嘅Cafe😆
所以上去前⼀定要先電話預約📱以免摸門釘😜
一入餐廳就見到好多Board Game😍
連之前一直想玩嘅AZUL都有😎
🦆拿破倫肉醬煙鴨胸螺絲粉
🐥地中海香蒜雞柳螺絲粉
好鍾意佢個香草味🤩帶點微辣, 肉嫩好食👍🏻
🐥瑞士雞翼
雞翼大大件啖啖肉,肉汁香濃又嫩滑,必叫之選😋
🍓士多啤梨奶昔
估唔到野飲都好有驚喜! 最愛士多啤梨奶昔,夏天解渴一流!🥤
🥢 AnyMomentCafé
🌍旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
2024-07-08
位於旺角嘅呢間樓上café 開業至今原來已經18年入面擺滿咗各式各樣嘅board games🧩可以無限時任坐 非常適合三五知己聚會🤭而且老闆好健談 一腳踢負責曬樓面同廚房 但都不忘周圍同客人傾下偈 超級friendly😆瑞士雞翼雞翼嫩滑juicy 而且好入味 推薦🤤拿破崙肉醬煙鴨胸飯白飯係兩隻造型可愛嘅鴨仔🦆😆 醬汁味道同鴨胸肉好夾~卡邦尼煙三文魚螺絲粉份量豐盛 醬汁濃稠 螺絲粉軟硬適中花茶老闆知我地想養生 推薦咗兩壺花茶比我地😆 兩壺都超級足料 分別有潤喉同舒肝嘅功效🤭由於餐廳位置有限 想去的話記得用電話預約咗先~ 大廈入口有啲難搵 喺呢條後巷入面(如圖)
位於旺角嘅呢間樓上café
但都不忘周圍同客人傾下偈 超級friendly😆

瑞士雞翼
雞翼嫩滑juicy 而且好入味 推薦🤤

拿破崙肉醬煙鴨胸飯
白飯係兩隻造型可愛嘅鴨仔🦆😆 醬汁味道同鴨胸肉好夾~

卡邦尼煙三文魚螺絲粉
份量豐盛 醬汁濃稠 螺絲粉軟硬適中

花茶

2024-07-08 35 瀏覽
旺角其實有好多低調但高質嘅樓上舖,呢間就係其中一間~同朋友7pm黎食,舖頭未有人客,但老闆好熱情好friendly,好好計傾。成個環境好舒適溫馨,等起菜期間忍唔住拎左d boardgame玩🃏(舖頭仲有好多boardgame不限時任玩!)特濃朱古力🍫用嘅係黑朱古力底!同出面多數嘅唔同,特別濃郁。鹹檸柚子梳打🍹老闆即整,夠新鮮幾fresh地中海香蒜雞柳🍝老闆話香草係自己種嘅,好犀利!聞落已經好香,好快就清咗盤肉醬煙鴨胸🦆鴨仔飯擺盤好可愛!舖頭入口係巷仔入面,差d直接經過咗🤣。舖頭成個環境好溫馨,聽住d粵語流行歌、同朋友玩boardgame都幾正,不過記得電話預約咗先啊~📞☎️

特濃朱古力🍫
用嘅係黑朱古力底!同出面多數嘅唔同,特別濃郁。

鹹檸柚子梳打🍹
老闆即整,夠新鮮幾fresh

地中海香蒜雞柳

地中海香蒜雞柳🍝
老闆話香草係自己種嘅,好犀利!聞落已經好香,好快就清咗盤

肉醬煙鴨胸

肉醬煙鴨胸🦆
鴨仔飯擺盤好可愛!

瑞士雞翼

2024-07-08 18 瀏覽
早幾天,我和友人到旺角晚餐,因為她想一邊吃一邊玩boardgame加傾計,大家好耐無見,所以比較想無限時的餐廳。友人選了一間稍微隱世但氛圍熱鬧的Cafe。這間Cafe雖然唔算大,但每張桌子都設置得很舒適,讓人有一種自成一角的感覺。一進店,老闆就熱情地給我們準備了一個好玩的籃球射籃機和一副board game,讓我們即刻進入遊戲的樂趣中。佢哋多提供party餐,我哋點咗特製雞柳意粉、紅酒牛肋條飯,老闆仲特別整了兩隻鴨仔形白飯放喺個碟上,這個造型非常可愛,讓人忍不住多看幾眼。還有一道瑞士雞翼,味道非常入味,讓我們一試難忘。飲品方面,我當然不會錯過我最喜愛的黑朱古力。這裡的黑朱古力調配得非常好喝,不會過於苦澀,我很快就喝完了。我的朋友則選擇了老闆特製的海鹽咖啡,老闆表示這款咖啡與外面的不一樣。朋友品嚐後也覺得好美味,令人印象深刻。這間Café的老闆很搞笑,也會推介不同boardgame給你玩,我和朋友玩了一陣,都不停傾計,update近況,度過了一個愉快的晚上。推薦給喜歡邊吃邊玩的朋友們!如前往去呢間café,記得小巷行入去大廈lift口. 同埋記得電話預約🤘🏼

2024-07-02 18 瀏覽
瑞士雞翼好好食,平時好少食雞翼,但係佢咧度嘅雞翼真係想食多啲🤤佢嘅味道好香而且啲肉好嫩滑,同埋食落又唔會覺得好油,瑞士汁亦都唔會過多,啱啱好!韓式牛肋條飯都好唔錯,個汁少少甜,啲牛肋條炆得夠腍,好易咬,啲肉索曬啲汁,香得嚟又甜甜哋咁好好食~ 同埋佢啲飯好特別地整咗個鴨仔嘅形狀,可惜唔小心撞到影唔到佢咁可愛嘅造型,但係小朋友應該會幾中意但其實除咗嘢食之外佢特別在可以無限任玩board game!!可以話係同朋友/同事聚會或者享受下親子時光嘅好地方~ 入面有好多唔同類型,適合唔同人數嘅board game可以玩,2個人玩又得,一大班人玩都得。成間鋪頭好熱鬧,而且老闆好熱情,會介紹唔同game點玩,根據你想玩咩類型嘅game推薦幾款你揀,老闆仲比咗珍藏嘅我哋玩🤣🤣(尾圖有老闆私伙🤫)‼️特別提下大家,由於餐廳位置有限同埋坐幾耐都得,去之前記得book定位等老闆安排下~ 入口可能比較難搵,可以睇圖2搵點去‼️

今日介紹嘅呢一間餐廳位於旺角,餐廳係一間樓上Cafe嘅,呢間都算係一人餐廳因為負責人身兼多位廚房樓面一腳踢。如果大家想試嘅話,記住要打電話預約咗先。同埋餐廳係無限時任坐因為設有唔同類型嘅board game比客人玩,如果約埋朋友玩返一晚都係一個唔錯嘅選擇。🌟 意大利黑醋煙三文魚沙律配法包新鮮沙律菜上面鋪滿煙三文魚,配上黑醋,酸酸甜甜幾開胃,加埋店主自家製蒜蓉醬配法包,作為前菜都不錯,不過如果法包烘底會更好。🌟 韓式牛肋條配飯牛肋條炆到好腍身入口即化,醬汁食落酸酸甜甜好入味,飯團整成鴨仔嘅形狀,賣相可愛,如果有小朋友黎食一定吸引到佢地既眼球。🌟 瑞士雞翼每份有6隻雞翼,瑞士雞翼食落甜甜地加上經過煙醺處理,上枱時熱辣辣,份量啱晒同朋友一齊分享。📌 AnyMomentCafé (旺角)旺角登打士街36號恆威商業中心9樓港鐵油麻地站 B 出口, 步行約4分鐘

🌟 意大利黑醋煙三文魚沙律配法包

🌟 韓式牛肋條配飯

🌟 瑞士雞翼

📌 AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
港鐵油麻地站 B 出口, 步行約4分鐘
2024-06-12 90 瀏覽
開咗18年都屹立不倒嘅cafe🫨無限時任坐唔嬲😂不過大家記得要打電話嚟預約呀😬因為鋪頭得老闆一個人一腳踢㗎炸😆如果想同朋友慢慢傾計或者同一大班fd嚟gathering玩game哩到都係好去處😆因為入面有勁多board game可以慢慢玩✌🏻哩到真係麻雀雖小 但五臟俱全嘅地方嚟😆而且老闆勁健談 見到佢好忙咁走嚟走去但都會同啲客人傾下計介紹野食等😂佢特別嘅係有party set比一大班人上嚟玩嘅時候食for 4-8人同9-14人 $168/1 一大班人嚟玩都無問題✌🏻今次同fd上嚟傾計老闆介紹咗👇🏻👇🏻👇🏻📌韓式牛肋條飯🐥一上桌見到兩隻可愛鴨仔飯團已經忍唔住要打卡✌🏻 哩個牛肋條的汁甜甜的有少少辣仲有生菜係底幾特別😆📌焦糖雞翼雞翼炸到好脆跟住再冧焦糖醬喺面頭 好食👍🏻📌蜂蜜玫瑰花柚子茶(熱)花茶勁足料勁大壺 仲可以添飲3次添👍🏻💬晚餐最低消費$60就可以無限時坐!
開咗18年都屹立不倒嘅cafe🫨

一上桌見到兩隻可愛鴨仔飯團已經忍唔住要打卡✌🏻
哩個牛肋條的汁甜甜的有少少辣仲有生菜係底幾特別😆

📌焦糖雞翼
雞翼炸到好脆跟住再冧焦糖醬喺面頭 好食👍🏻

📌蜂蜜玫瑰花柚子茶(熱)
花茶勁足料勁大壺 仲可以添飲3次添👍🏻

💬晚餐最低消費$60就可以無限時坐!
2024-06-07
這晚我們來到旺角這邊尋找中學回憶😛,記得從前我們曾來過這棟大廈覓食,這間Café入口有點隱蔽,在一條巷子裏,一不留神很容易便會走過了~🌬️原來這間Café已開業18年了,Café地方不算很大,但感覺很舒服😌,也有很多boardgame玩,很適合一群朋友過來這邊聚聚~🥳這裡的店員很健談,他介紹我們可以試試吃羅勒海鮮意粉和韓式牛肋條飯。😋另外我們還加了個瑞士汁雞翼~他說這個羅勒海鮮意粉的羅勒🌿都是自家種的,吃下去羅勒味真的比平時吃的濃很多喔!✨喜歡吃香草的朋友要試試!🤗這個韓式牛肋條飯他說連續吃了4日也不覺得厭,當然要試試!🤣一上桌最吸引我的是兩隻可愛😍鴨仔🐣飯團,廚師很有心機❤️,令人胃口大開!👅喜歡這個韓式牛肋條的醬汁,甜甜的,配搭著飯吃很夾!😛飲品方面,這裡的飲品都是用新鮮水果即製的🤩,絕不欺場,香蕉士多啤梨奶昔看上去是粉紅色,以為士多啤梨🍓味會好重,但喝下去反而香蕉🍌味較強~水蜜桃沙冰這杯很清新,吃多了喝這杯可以解膩喔~😂想來這裡開party/食嘢飲嘢傾計💬可以電話31884487預約!📞Info店名:Any Moment Café地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
這晚我們來到旺角這邊尋找中學回憶😛,
記得從前我們曾來過這棟大廈覓食,

這間Café入口有點隱蔽,在一條巷子裏,
一不留神很容易便會走過了~🌬️

原來這間Café已開業18年了,
Café地方不算很大,但感覺很舒服😌,

另外我們還加了個瑞士汁雞翼~

他說這個羅勒海鮮意粉的羅勒🌿都是自家種的,
吃下去羅勒味真的比平時吃的濃很多喔!✨
喜歡吃香草的朋友要試試!🤗

這個韓式牛肋條飯他說連續吃了4日也不覺得厭,當然要試試!🤣
喜歡這個韓式牛肋條的醬汁,甜甜的,配搭著飯吃很夾!😛

飲品方面,這裡的飲品都是用新鮮水果即製的🤩,絕不欺場,

水蜜桃沙冰這杯很清新,吃多了喝這杯可以解膩喔~😂

Info
店名:Any Moment Café
地址:旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
2024-06-06 65 瀏覽
🌟 Any Moment Cafe🌟位於旺角商業大廈9樓的 Any Moment Cafe,是一處頗為隱藏的私人小酌天地。• 電話預約制優先,確保用餐舒適私密• 桌上遊戲任君玩樂,好好放鬆身心• 絕佳的私人聚會選擇,與親朋好友共享美好時光食物方面,我特別推薦以下兩款:• 三文魚卡邦尼意粉 - 濃郁香滑的奶醬襯托出鮮嫩多汁的三文魚,頓時令人胃口大開。😋• 地中海香蒜雞柳扭扭粉 - 辣甜適中的醬汁與柔軟多汁的雞肉完美融合,入口即化。🔥除了美味佳餚,這裡的飲品也絕對不容錯過:• 無糖黑朱古力飲品 - 健康清爽,卻又濃郁醇厚,非常過癮。• 香蕉奶昔 - 綿密滑順,入口即化,簡直是天然的幸福感。🥤總的來說,Any Moment Cafe無論在環境、菜式還是服務上,都讓人賓至如歸,是一個極佳的私密小憩之處。強烈推薦給喜歡安靜放鬆,又愛美食佳餚的你!👍
🌟 Any Moment Cafe🌟

• 電話預約制優先,確保用餐舒適私密
• 桌上遊戲任君玩樂,好好放鬆身心
• 絕佳的私人聚會選擇,與親朋好友共享美好時光

食物方面,我特別推薦以下兩款:

除了美味佳餚,這裡的飲品也絕對不容錯過:

近排Office想搵個地方舉辦team building,要搵個可以包場兼溫馨嘅地方。今晚專門搵佐呢間旺角樓上鋪踩點試下。✅地理位置:旺角樓上鋪,比較中心位置,離地鐵站三五分鐘。👌位置好方便大家夜晚三場各自歸家。✅環境:燈光溫馨環境舒適,適合好友聚會🎈包場開party🎉最多可以坐到30人啊,團隊過來包餐無問題✅價格:呢間舖主打做套餐,4位以上就可以揀按人頭💰168收費,抵過單點啊。✅食物:今次試佐雞亦、牛肋條飯(鴨仔造型嘅香米好得意,撈飯一流)、鸡柳螺丝粉(味道好香口),全部食曬✅服務:有個好得意活潑嘅店長大叔招呼客人,仲有各種各樣嘅board game玩。總體來講,我覺得幾OK,攞佐老闆電話,最好都係提前book場book位。