2017-09-08
態度極差既午市收銀姐姐我黎買外賣要個午市餐茄子冬菇肉燥飯,飲野本來要蜂蜜綠茶,件事就由呢杯飲品引起。阿姐話冇呢個飲品,我心唸cut左唔做?但唔係,佢話一直冇呢個飲品,仲問我你係咪記錯,樓下個間先有。我話佢知我近日叫左幾次一模一樣都有,呢位收銀阿姐係呢刻好不耐煩攞個餐牌出黎,同我講你睇清楚先啦,何來有呢,算蜂蜜水凍既我都飲。等外賣期間我就攞起平時厚厚的餐牌睇番飲品類「蜂蜜綠茶」大大隻字寫住!收銀阿姐你話我知冇!!我呢一刻嬲到爆,態度極差同我爭辯。佢靜靜地問佢一位男同事,係咪可以改飲蜂蜜綠茶,同電腦點入單,之後個阿姐再黎撐多次,你個個可以轉要加$8蚊。阿姐你由頭到尾先話我知無呢個野飲,宜家我係你餐牌上拍你知有,你無野好講,用加$8蚊黎話我! 我從來冇話唔加,你再話我要同你講我要加$8蚊個隻。差到爆!!我唔會再食!我會同身邊既朋友講唔洗再去,簡直不知所謂😡😡😡😡😡😡😡😡
😡😡😡😡😡😡😡😡