2023-01-28 42 瀏覽
之前食親黑布小巷都係食佢嘅糖水,呢排見佢原來有出牛肉麵,就決定試下🤪荔枝角分店係位於工廈,環境闊落,夜晚去都唔難揾位😬我地叫左個蕃茄紅燒台式牛肉麵($78)、芝士火腿蛋餅($38)、麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司($55)、花枝丸配淮鹽($28)、黑糖紅棗薑三色圓($38),另外跟餐叫左杯桂花烏龍同冬瓜茶💕個牛肉麵勁足料,佢個湯底用咗大量蕃茄去煮,每一啖都係酸酸甜甜嘅蕃茄蓉🙌🏻啲牛肋條大大舊,咬落去俾我預期嘅軟嫩❤️啲麵都好彈牙,加埋啲蘿蔔同蛋,食得好滿足😛蛋餅個表面煎到脆脆地,入面就係滿滿嘅芝士同火腿,夾嘅時候仲會有少少拉絲,加埋啲醬好好食😍而我今餐最愛係個吐司😍咬落去先感受到吐司嘅脆,之後就會食到慢烤過好嫩滑嘅雞腿,再加埋流心蛋同爆布芝士,口感好有層次💕我好鍾意佢個自家秘制醬汁,咸咸甜甜😛再加埋辣辣地嘅雞,食落好開胃!小食方面我地就揀左個花枝丸,咬落好彈牙,仲會有墨魚粒🤣食到呢到其實已經勁飽,但個糖水一食又開胃返😂佢嘅薑味幾勁,食落會有輕微嘅辣,即刻無左飽滯嘅感覺💕會糖水都好足料,有好多紅棗同每日新鮮制作嘅芋圓、地瓜圓同紫薯圓,啲三色圖咬落煙煙韌韌好正🤪今餐食得好滿足,啲嘢食都好好食,推介大

小食方面我地就揀左個花枝丸,咬落好彈牙,仲會有墨魚粒🤣

今餐食得好滿足,啲嘢食都好好食,推介大家去試下❤️
🍗 黑布小巷 🥪經過呢間舖起碼十次都無食到今次終於食到黑布小巷啦荔枝角分店又大又闊落有位坐用QR CODE落單仲俾埋錢就直接上菜 都幾快靚正仲有WiFi提供添呀古早味手工滷肉飯 $48味道都唔錯(о´∀`о)個肉汁夠令粒粒珍珠米都有滷肉飯嘅味個黃蘿蔔應該有煮過 有少少腍身滷肉粒如果大粒啲會更有口感麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $55圖片與實物完全一樣(≧∇≦)同我想像中一樣咁好食仲有埋手套俾你食吐司好細心雞腿肉質夠Juicy又入味啲芝士係溶曬既狀態因影埋相先食啲芝士已經跌曬落底層不過都好正 如果芝士味再濃啲就好了麻辣鬼椒係辣得好過癮雖然只係表面落左少少既感覺但都好辣嗰種辣味係聞唔到心諗咩麻辣鬼椒都係個名嚇人姐但食落口就個辣爆左出黎但又唔會好持久個種不過食完成塊面紅曬下次會食番無麻辣鬼椒既款(〃ω〃)叫左兩杯跟餐冬瓜茶個味都配得唔錯有冬瓜茶嘅清甜唔會落得太多水最重要係解辣救咗我( ˊ̱˂˃ˋ̱ )
🍗 黑布小巷 🥪

經過呢間舖起碼十次都無食到
今次終於食到黑布小巷啦
荔枝角分店又大又闊落有位坐
用QR CODE落單仲俾埋錢
就直接上菜 都幾快靚正
仲有WiFi提供添呀

古早味手工滷肉飯 $48
味道都唔錯(о´∀`о)
個肉汁夠令粒粒珍珠米都有滷肉飯嘅味
個黃蘿蔔應該有煮過 有少少腍身
滷肉粒如果大粒啲會更有口感

麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $55
圖片與實物完全一樣(≧∇≦)
同我想像中一樣咁好食
心諗咩麻辣鬼椒都係個名嚇人姐
但食落口就個辣爆左出黎
但又唔會好持久個種
不過食完成塊面紅曬
下次會食番無麻辣鬼椒既款(〃ω〃)

叫左兩杯跟餐冬瓜茶
個味都配得唔錯
有冬瓜茶嘅清甜
唔會落得太多水
最重要係解辣救咗我( ˊ̱˂˃ˋ̱ )
2023-01-20 48 瀏覽
作為黑布fans知道佢出咗新品即刻搵日去咗食!黑松露芝士飛驒牛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️見到個名都已經好吸引!對於男朋友呢個牛魔王黎講,更加狗衝lol 呢個等嘅時間會比較耐,而且只限堂食~應該因為想keep返個quality!一黎到勁香黑松露味!飛驒牛好juicy 好好食!夾埋芝士同流心嘅蛋汁,真係勁好食勁滿足!佢食完係咁讚就知咩事😂麻辣慢烤雞腿芝士蛋吐司⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我依舊叫我最受嘅toast~嫩滑嘅雞肉+半溶芝士+流心蛋💛正到傻芋頭椰汁三色圓 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️第一次試呢度嘅甜品~估唔到芋圓又幾煙韌幾好食~而且芋圓真係有芋圓味(好廢但食開芋圓就明我講咩🥲)椰汁份量都幾多,有驚喜蝦餅⭐️⭐️⭐️正常發揮吧~可以唔叫凍頂烏龍桂花羅漢果唔太甜清清地解下膩一流!
作為黑布fans知道佢出咗新品即刻搵日去咗食!

黑松露芝士飛驒牛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

麻辣慢烤雞腿芝士蛋吐司⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

芋頭椰汁三色圓 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

蝦餅⭐️⭐️⭐️
正常發揮吧~可以唔叫

凍頂烏龍
桂花羅漢果
唔太甜清清地解下膩一流!
2023-01-19 30 瀏覽
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 黑布小巷荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室✦ 台式肉蛋芝士吐司2塊薄薄豬扒,勁多芝士,仲有半熟蛋,吐司又烤過脆脆咁,一齊食口感豐富,好味呀!✦ 蕃茄紅燒台式牛肉麵湯底好濃郁,牛肉好軟淋,仲有隻濃味滷蛋,唔錯。✦ 蝦餅好香口脆卜卜,彈牙好味。✦ 花枝丸(配淮鹽)花枝丸都好彈牙,入面仲有粒粒花枝肉,正!✦ 芋頭椰汁三色圓芋圓好煙韌QQ,椰汁底都算濃。✦ 冬瓜茶係佢地自家製嘅,好清甜解渴。✦ 桂花烏龍茶冷泡茶所以唔會太濃,然後有淡淡桂花味。
☆ 黑布小巷
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室

✦ 台式肉蛋芝士吐司

✦ 蕃茄紅燒台式牛肉麵
湯底好濃郁,牛肉好軟淋,仲有隻濃味滷蛋,唔錯。

✦ 蝦餅
好香口脆卜卜,彈牙好味。

✦ 花枝丸(配淮鹽)
花枝丸都好彈牙,入面仲有粒粒花枝肉,正!

✦ 芋頭椰汁三色圓
芋圓好煙韌QQ,椰汁底都算濃。

✦ 冬瓜茶
係佢地自家製嘅,好清甜解渴。

✦ 桂花烏龍茶
冷泡茶所以唔會太濃,然後有淡淡桂花味。
  • 台式肉蛋芝士吐司
#黑布小巷 (荔枝角) @hakpo_alley 😢太遲跟你相遇!🥺💓都是超喜歡的台灣美食(滷肉飯、吐司、芋圓、冬瓜茶⋯⋯)💯🥰暫時還未可以去台灣旅行 🇹🇼 一頓正宗台灣菜足以一解思念之情??❤️😢[慢烤雞腿芝士蛋吐司🐔🧀🥚🍞$53](9/10)特別在有少少檸檬汁酸味✨🍋中和芝士的膩👍🥰雞腿很嫩滑🐓流心蛋蛋汁😍💛+超澎湃芝士🧀😱幸好餐廳貼心地提供即棄手套,否則會吃到很狼狽😂[古早味手工滷肉飯🐷🍚 $48](8/10)滷肉飯忠實粉絲表示滿意🥳大大碗,一定飽🍚😍滷肉有肥有瘦💓[黑布台式香腸 $28/2條](8/10)🥰🐷就是台灣夜市邪惡又好吃的味道💓皮脆🥳鹹香😋[芋頭椰汁三色圓(凍)$46](10/10)驚艷!!😱🔥跟友人一致認為是吃過最好吃的芋圓、蕃薯圓💛💜真材實料!!超香芋頭、蕃薯🍠味😍煙韌、大粒比較有口感,是真.自家製🥰椰汁🥥很香🤍[冬瓜茶💛 $22](8/10)不會過甜👍😋[桂花雪梨羅漢果🍐🤎 $32](8/10)媽媽的味道 🏠 比較少見!回頭率:✅✅✅✅✅(5/5)推介:芋頭椰汁三色圓(凍)💛💜(暫時吃過最重芋頭/蕃薯味的芋圓)#荔枝角foodhealsme #九龍foodheal
#黑布小巷 (荔枝角) @hakpo_alley

[慢烤雞腿芝士蛋吐司🐔🧀🥚🍞$53](9/10)
特別在有少少檸檬汁酸味✨🍋中和芝士的膩👍🥰
雞腿很嫩滑🐓
流心蛋蛋汁😍💛+超澎湃芝士🧀😱
幸好餐廳貼心地提供即棄手套,否則會吃到很狼狽😂

[古早味手工滷肉飯🐷🍚 $48](8/10)
滷肉飯忠實粉絲表示滿意🥳
大大碗,一定飽🍚😍
滷肉有肥有瘦💓

[黑布台式香腸 $28/2條](8/10)
🥰🐷就是台灣夜市邪惡又好吃的味道💓
皮脆🥳鹹香😋

[芋頭椰汁三色圓(凍)$46](10/10)
驚艷!!😱🔥跟友人一致認為是吃過最好吃的芋圓、蕃薯圓💛💜
真材實料!!超香芋頭、蕃薯🍠味😍
煙韌、大粒
比較有口感,是真.自家製🥰
椰汁🥥很香🤍

[冬瓜茶💛 $22](8/10)
不會過甜👍😋

[桂花雪梨羅漢果🍐🤎 $32](8/10)
媽媽的味道 🏠
比較少見!

回頭率:✅✅✅✅✅(5/5)

#荔枝角foodhealsme
#九龍foodhealsme

#北角foodhelamse
#港島foodhealsme

#台灣foodhealsme
#甜品foodhealsme

📍黑布小巷 (億利工業中心) (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室(荔枝角站D1出口)
慢烤雞腿芝士蛋吐司🐔🧀🥚🍞
古早味手工滷肉飯🐷🍚
黑布台式香腸
桂花雪梨羅漢果🍐🤎
冬瓜茶💛
芋頭椰汁三色圓(凍)
慢烤雞腿芝士蛋吐司🐔🧀🥚🍞
古早味手工滷肉飯🐷🍚
黑布台式香腸
桂花雪梨羅漢果🍐🤎
冬瓜茶💛
芋頭椰汁三色圓(凍)
  • 冬瓜茶
  • 慢烤雞腿芝士蛋吐司
滋味台式美食;超足料吐司黑布小巷 (億利工業中心)~~~~~~~~~~~~~~~~~~小編已經是第三次光顧這家台灣美食黑布小巷,主打台式吐司,上兩次吃的都是吐司,第一次吃的鬼辣肉蛋吐司,辣到小編食開辣都頂唔順😭😭😭(有無特辣挑戰者想試下)~~哈哈今次再光顧試更多菜式(都沒有令小編失望),order了台式肉蛋吐司($46), 芝士火腿蛋餅($38), 甜不辣($28),番茄紅燒菜式牛肉麵($78), 芋頭椰汁三色圓($46), 跟餐桂花雪梨羅漢果茶, 自家製凍頂烏龍~~ 特意推介招牌吐司, 芝士火腿蛋餅同埋三色芋圓🥰🥰很高質的台式小食~~
滋味台式美食;超足料吐司
黑布小巷 (億利工業中心)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

黑布終於出牛肉麵🍜即刻狗衝去食😆仲有期間限定吐司✨.🔸蕃茄紅燒台式牛肉麵 $78用左蕃茄蓉做既紅燒湯底唔係講笑勁濃郁同埋食到啖啖蕃茄"牛肉"係用牛助條炆到超級入味而且牛助條口感肥瘦平均加埋清甜入味的蘿蔔仲有粒滷蛋 性價比極高💓+$5 冬瓜茶+$28 甜不辣大大塊既甜不辣都係必叫口感一流大大啖食勁豐富.🔸黑松露焦糖洋蔥大啡菇芝士蛋吐司 $53焦糖洋蔥唔使講勁惹味黑松露醬原來都勁夾 個流心蛋同芝士超邪惡 期間限定架🤤+$5 冬瓜茶 .🔸黑糖紅棗薑三色圓 $38自家製的三色圓好足料粒粒都有粉粉地的口感黑糖紅棗勁養身👵🏻.🔸芝士吞拿魚粟米蛋餅 $42爆料 bi 哂出黎 蛋餅煎到岩岩好十足十係台灣街頭食早餐既feel.📍黑布小巷📌荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室📌北角炮台山電氣道160號木蘭苑地下A號舖📌葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界26號舖
黑布終於出牛肉麵🍜即刻狗衝去食😆
仲有期間限定吐司✨
🔸蕃茄紅燒台式牛肉麵 $78
用左蕃茄蓉做既紅燒湯底唔係講笑
勁濃郁同埋食到啖啖蕃茄
📌荔枝角長沙灣道883號億利工業中心4樓405室
📌北角炮台山電氣道160號木蘭苑地下A號舖
📌葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界26號舖
2023-01-16 1490 瀏覽
呢間荔枝角工廈上面既黑布小巷超級旺場,今日夜晚全場9成滿。好多年輕人黎食,除左一般餐枱之外,佢仲有好多面壁單人位,都好啱一個人黎食。佢menu主打吐司,牛肉麵,肉燥飯,台式小食同埋芋圓糖水。我地今晚兩個人食左: 🔸️ 慢烤雞腿芝士蛋吐司 ($53,9/10)呢個十分之好味,蛋加芝士吐司好有拉絲感覺,好有芝士味!另外慢烤雞腿十分厚肉,咬落又好juicy,個味道仲要好好!推薦! 🔸️ 蕃茄紅燒台式牛肉麵 ($78,8.4/10)好大碗!湯底好濃好杰蕃茄湯,蕃茄味十足!牛肉焾得好入味好焾,紅蘿蔔特別好味。尤其是要讚下個麵質,好彈牙好飽足。 🔸️ 花枝丸配淮鹽(5粒) (跟餐+$28,9.2/10)呢個超級推薦!超好味,口感超彈牙。 🔸️ 黑布台式香腸 (跟餐+$28,9/10)呢個台式香腸都好好味,幾足料又惹味,推薦! 🍹冬瓜茶 (跟餐+$5,9/10)🍹桂花烏龍 (跟餐+$8,9/10)嘢飲大大杯,十分之抵飲。桂花烏龍清清地,唔甜。 🍵桂圓杞子玫瑰三色圓 ($38, 8.5/10)最圓滿就係食番個糖水作結。佢既芋圓係自家制,口感幾焾幾軟身,唔會太飽。糖水底充滿住桂圓,好滋陰😊 ✏️總括而言,好抵食又

🔸️ 慢烤雞腿芝士蛋吐司 ($53,9/10)

🔸️ 蕃茄紅燒台式牛肉麵 ($78,8.4/10)

🔸️ 花枝丸配淮鹽(5粒) (跟餐+$28,9.2/10)
呢個超級推薦!超好味,口感超彈牙。

🔸️ 黑布台式香腸 (跟餐+$28,9/10)
呢個台式香腸都好好味,幾足料又惹味,推薦!

🍹冬瓜茶 (跟餐+$5,9/10)
🍹桂花烏龍 (跟餐+$8,9/10)
嘢飲大大杯,十分之抵飲。桂花烏龍清清地,唔甜。

🍵桂圓杞子玫瑰三色圓 ($38, 8.5/10)

✏️總括而言,好抵食又幾高質既平民台灣食店!
  • 慢烤雞腿芝士蛋吐司
2023-01-16 51 瀏覽
荔枝角真係好多美食,今次食呢間台灣菜都係網上人氣小店之一,主打滷肉飯、牛肉麵同台式吐司,原本想試蕃茄紅燒牛肉麵,但去到已經賣晒😖麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $55麻辣鬼椒辣度十足,但係唔洗怕佢太辣,因為食落去芝士同自家秘製醬汁會中和咗佢嘅辣味,兩者融合得啱啱好,配埋半熟流心蛋同啖啖肉嘅嫩滑雞腿真係好滿足呀🤤芝士火腿肉鬆蛋餅 $42蛋餅可以話係其中一樣最有代表性嘅台灣菜,芝士、火腿、肉鬆同蛋餅嘅味道平衡得好好,食落一啲都唔會覺得膩😙甜不辣 跟餐+$28甜不辣CP值非常高,三塊大大塊嘅甜不辣配埋甜辣醬真係perfect match🤪花枝丸配麻辣鬼椒粉 跟餐+$28估唔到花枝丸配麻辣鬼椒粉都咁夾,辣味過癮得嚟又唔會搶左花枝丸嘅鮮味😌芋頭椰汁三色芋圓 $46呢個芋圓真係必食,芋圓口感煙韌有嚼勁,芋頭椰汁係自家每日新鮮調制,質感濃稠,芋頭味道好重👍🏻桂花雪梨羅漢果茶 跟餐+$12冬瓜茶 跟餐+$5

麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司 $55

芝士火腿肉鬆蛋餅 $42
甜不辣 跟餐+$28

花枝丸配麻辣鬼椒粉 跟餐+$28

芋頭椰汁三色芋圓 $46

桂花雪梨羅漢果茶 跟餐+$12
冬瓜茶 跟餐+$5
2023-01-14 31 瀏覽
呢間人氣台灣小食,終於開喺荔枝角😍以後喺荔枝角食飯又多左個選擇🧡好掛住台灣啲美食小食,食返d 台灣野食一解思鄉病🇹🇼見到個個都必點厚吐司👍🏻嗌左份慢烤雞腿蛋芝士吐司,超大份,一咬落去完全系爆漿🤤如果一個人食哂2件,真系夠哂飽~另外蛋餅都好多料,火腿蛋肉鬆😍好有台灣的味道!紅燒牛肉麵,湯底好濃郁,有好多牛腩,好有咬口~飲品方面都嗌咗佢哋嘅自家製冷泡茶,味道都幾fresh,岩哂解膩!

之前係葵廣見過依間「黑布小巷」,見好多人排隊食佢既小食。原來係荔枝角都開左間,仲要有得堂食,所以經開依面,就黎試下。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹慢烤雞腿芝士蛋吐司 (冬瓜茶) $58烤雞腿好厚身又大塊,食落好嫩滑,好足料。有蛋香同好重芝士味,芝士溶晒係成個吐司入面,啖嗦都有芝士味。D醬汁偏甜味,成個吐司都好Juicy,鐘意食吐司都朋友一定唔會失望。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹芝士吞拿魚粟米蛋餅 $42蛋餅大大件,脹卜卜,未食都見到入面好足料,一拎起入埋D餡就爆晒出黎,好誇張。芝士同吞拿魚既味道好夾,好好味~🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹芋頭椰汁三色圓 $46作為芋圓控,黎到台式既餐廳,緊係要試試佢既三色圓。依家都芋圓全部都係人手製,唔係機整,粒粒都好大粒,食落口感煙靭Q彈。另外,椰汁都好夠椰香味,係高水準既芋圓甜品。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹黑布台式香腸 $28台灣腸外皮烤到好乾身,但入面一D都唔乾,好仲JUICY添,入面充滿住豬肉同豬油既香味,食到幸福既感覺,哈哈~🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹花枝丸配淮鹽 $38花枝丸好夠墨魚味,食得出係真材實料,唔係「粉團」整出黎,食落好彈牙。建議配淮鹽先食到純正既花枝味。🔹🔸

慢烤雞腿芝士蛋吐司 (冬瓜茶) $58

芝士吞拿魚粟米蛋餅 $42

芋頭椰汁三色圓 $46

黑布台式香腸 $28

花枝丸配淮鹽 $38

桂花雪梨羅漢果茶 $32
羅漢果茶既羅漢果味好夠,桂花同雪梨增添左香味,同埋好解膩,好岩配吐司同蛋餅食。

古早味冬瓜茶
冬瓜茶係由台灣既冬瓜磚煮既,味道好正宗,唔算太甜,飲落仲好清新解膩,好適合配埋吐司黎食。

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

總結︰個餐廳好大,位都位之間都好有空間感,唔會好逼,坐得好舒服。亦都好新淨,好岩黎約會同打下卡,仲可以慢慢係到傾下計,HEA下時間,嘆下美食。

❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
  • 黑布台式香腸
  • 花枝丸配准鹽
  • 芝士吞拿魚粟米蛋餅
2023-01-10 44 瀏覽
6:30 黎到,有三枱客食緊。啲位好逼,人多時會好焗好嘈。自助落單,叫左肉蛋三文治 $46 和 炸蝦餅 $28等左十分鐘,蝦餅黎左,熱的,味道還好之後見到出菜口,有一份三文治擺左係到,應該我的,但侍應妹妹們都圍埋傾計無理,擺左一陣,我忍唔住去問係咪我既,先上比我。咬左啖,凍既。同侍應妹妹講,佢又走去搵收銀姐姐黎再問。等左好耐,都未等到新一份,反而遲來的人的三文治就上了幾份….等到新一份,暖的,算不上熱辣辣。係我食過最唔夠熱的三文治。食後感:零服務、食物味道普通,呢個價錢有更好選擇

6:30 黎到,有三枱客食緊。

啲位好逼,人多時會好焗好嘈。

自助落單,叫左肉蛋三文治 $46 和 炸蝦餅 $28

等左十分鐘,蝦餅黎左,熱的,味道還好

咬左啖,凍既。同侍應妹妹講,佢又走去搵收銀姐姐黎再問。

等到新一份,暖的,算不上熱辣辣。係我食過最唔夠熱的三文治。

食後感:
零服務、食物味道普通,呢個價錢有更好選擇
2023-01-10
2023-01-10 42 瀏覽
黑布小巷喺工廈入面 有少少隱蔽 如果唔係朋友仔介紹 我都完全唔知道原來有呢間舖頭🤣朋友仔問我:你有冇食過黑布小巷?吐司好出名㗎喎🍞🔹麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司邪惡之選!入面有流心蛋 仲有大量芝士 ,一啖咬落去 即刻爆漿同埋拉絲!簡直瀑布級咁樣爆漿 ☄食到我成手都係 啲蛋漿沿着我手臂咁樣流 真係好揦手唔成勢🤣雞腿厚實 又好嫩 🌶自認食得辣嘅我 真係搞呢個鬼椒唔掂 雖然主要都係辣粉 但係嗰種辣係慢慢慢慢滲出嚟 食到一半啦已經流晒鼻水🥲雖然好辣 但係又好上癮 好辣又好想食🤤不過食咗一半吐司🍞我已經辣到頂唔順~唔知係咪咁啱嗰日店員重手左!所以我食到一半決定打包 外賣攞返屋企!宵夜再食 自己再加甜不辣台灣腸 再食過😋

🔹麻辣鬼椒雞腿蛋芝士吐司

所以我食到一半決定打包 外賣攞返屋企!
宵夜再食 自己再加甜不辣台灣腸 再食過😋
  • 麻辣鬼椒雞腿芝士蛋吐司
2023-01-10 34 瀏覽
已經回頭食過好多次如果要我推介我一定會介紹慢炸雞腿芝士蛋吐司雞肉幼嫩,多汁加埋芝士蛋一流甜品方面,我會揀芋頭椰汁芋圓10分出色,芋頭椰汁好香濃至於小食,每一樣都好出色例如:甜不辣和花枝丸配淮鹽尤其出色
已經回頭食過好多次
如果要我推介
我一定會介紹慢炸雞腿芝士蛋吐司
雞肉幼嫩,多汁加埋芝士蛋一流
甜品方面,我會揀芋頭椰汁芋圓
10分出色,芋頭椰汁好香濃
至於小食,每一樣都好出色
例如:甜不辣和花枝丸配淮鹽尤其出色
2023-01-06 83 瀏覽
D2 Place的戲院睇戲非常非常便宜,就算係星期六日睇戲,都可以係$60–$70就買到戲票睇完戲之後,就喺附近嘅攻下搵嘢食,呢間舖頭近來多咗人介紹,所以排隊都排咗接近20分鐘左右。咁啱我哋去嘅時候,大廈嘅公廁裝修,所以我哋要去返對面嘅D2place搵廁所,非常之唔方便。坐位方便,有點窄。食物質素都係一般般。除非超級十分之想食,否則如果要排隊的話,都不會太建議嚟呢度食。食完之後,我哋仲去咗行市集,整體個感覺都係非常之悠閒。

坐位方便,有點窄。

食物質素都係一般般。

食完之後,我哋仲去咗行市集,整體個感覺都係非常之悠閒。