2018-05-12
早一日book 定位,入到鋪頭已經見全満。一路入到尾,前面一堆待應都冇人理我,個個「好似時運髙、睇你唔到」咁,哈,我係咪做左透明人呢?作為一間中高價既日本餐廳,有咁「茶餐廳既服務質素」,我真係接受唔到囉好啦,幾經辛苦終於搵到個人見到我,坐底睇完個同係「旺角local日本餐廳」無乜分別既「字多過圖」既餐牌,係好多選擇,但令人好無頭緒」。因為無圖,所以今本想像唔到究竟「$3xx 既宮崎和牛」同「$1xx既豪州和牛」既分別。亦都唔知「雜錦壽司」同「特上雜錦壽司」差二百蚊又分別係邊。無論壽司定剌身,都冇寫包乜款。最終叫左個壽司、雞亦、炸蠔,天婦羅同佢話多人食既「明太子蛋卷」,諗住食住先之後再加。但食完呢幾款已經放棄左啦。可能對間野有其望啦,點知「咁local既」,叫極侍應又每次都係「等等」,所以我投降放棄啦又一個嘥左我quota 既餐廳
又一個嘥左我quota 既餐廳