2021-11-14
我哋今次叫咗兩個四百幾蚊嘅set,首先嚟咗一個茶碗蒸,我諗呢個已經算係全餐最好食嘅嘢。但係作為1個怕腥海膽嘅人,我都唔係好頂得順個茶碗蒸上面嘅海膽。但係我都可以照比呢個茶碗蒸一個合格嘅分數。嚟到呢個set嘅戲肉,就係壽司。但係我咁大個人,都係第一次食完全冇味嘅壽司。每舊魚其實放咗入口都冇味,完全分唔到自己係食緊啲乜嘢。啲壽司入面,剩係得個魷魚壽司係比較有味,而且都食得出佢係爽口嘅,所以應該都新鮮。呢個卷仲好食過上面圖片嘅壽司,已經係最有味嘅嘢啦。呢個雪糕就完全冇特別,我諗睇圖片都睇得出。就係好普通嘅綠茶味雪糕,奶味係比較重嘅,加咗一啲紅豆。總括來講,我非常之唔推薦呢一間餐廳,其實佢價錢唔算特別平,但係居然所有魚都係無味嘅。
呢個卷仲好食過上面圖片嘅壽司,已經係最有味嘅嘢啦。