今次我嚟到Champion Circle,環境靚到令人心情愉快!🌟餐廳嘅設計好現代,坐喺露台上可以睇到賽馬,感覺特別好!🏇我選咗D餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯頭香濃,芝士味道十足,搭配脆口嘅麵包粒,真係一流!🥖主菜係煙燻芝士野菌天使麵,味道層次豐富,麵條煮得剛好,滑順得來又唔膩。🍝而且網上訂位只需$180,就可以享受到大堂座位連套餐,實在好抵食!期待下次再嚟Champion Circle試多啲其他菜式!😊
試食活動
最近去左沙田馬場新餐廳 - 駿星匯Champion Circle, 餐廳位於沙田沙田馬場第1座看台3樓, 全新裝修, 餐廳是沙田馬場內唯一可以同時欣賞馬匹亮相圈、賽道及終點柱景觀的公眾餐廳設施! 入面好光猛又好多大電視, 包括14米闊大型電視牆, 十分搶眼, 座位又有特色!入場前先用QR CODE列印坐位貼紙同點餐貼紙, 之後可以無限出入餐廳, 方便去馬場其他位置探索!當日有4款餐可以揀: 涵蓋中式、西式及亞洲風味, 仲要有素食選擇!選擇了C餐: 白豆湯+牛扒蘑菇汁濶條麵+烏龍茶牛扒Medium Rare有水準, 肉味濃郁, 份量都幾大塊, 配合蘑菇汁濶條麵都幾夾! 推薦大家體驗升級版「駿星匯」, 價格合理, 提早預訂可以揀選喜歡既坐位!
選擇了C餐: 白豆湯+牛扒蘑菇汁濶條麵+烏龍茶
  • 牛扒蘑菇汁濶條麵
2025-06-12 0 瀏覽
🌟餐廳嘅設計好現代,坐喺露台上可以睇到賽馬,感覺特別好!

2025-06-12 0 瀏覽
Champion Circle嘅環境真係吸引,明亮又舒服,露台上可以隨意望到賽馬。🏇我試咗C餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯香滑,搭配脆口嘅麵包粒,真係一絕!🥖主菜龍脷柳車打芝士漢堡包,肉質鮮嫩,炸薯角亦好味。🍔全部加埋$180,仲包大堂座位同套餐,真係好抵食!整體嚟講,今次用餐體驗非常好,餐廳服務質素亦高,肯定會再嚟!👍
2025-06-12 0 瀏覽
Champion Circle真係一個好地方,環境非常開揚,坐喺露台上可以享受到賽馬帶來嘅興奮感。🏇我試咗C餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯頭滑順,芝士味道濃郁,配上脆口嘅麵包粒,真係一流!🧀主菜龍脷柳車打芝士漢堡包,肉質鮮嫩,全部加埋$180,仲包大堂座位同套餐,真係好抵食!🍔餐廳設計好有特色,光線充足,坐得好舒服。食完之後心情特別好,肯定會再嚟!🥳
2025-06-12 0 瀏覽
Champion Circle嘅環境真係靚到不得了!✨我同朋友坐喺露台,邊食邊睇賽馬,氣氛超好!而且有14米嘅大型電視牆,隨時都可以睇到賽事直播!我試咗C餐,白豆湯清甜又滑,四式芝士薄餅,芝士融化得恰到好處,真係好味!🍕整體加埋$180,包埋大堂座位同套餐,性價比超高!

而且有14米嘅大型電視牆,隨時都可以睇到賽事直播!

2025-05-18
10 分鐘 (堂食)
試食活動
Champion Circle嘅環境好靚,光線充足,坐喺露台睇賽馬,感覺正!✨今次我試咗B餐,芝士香草斧頭豬扒,啲豬扒外脆內嫩,味道真係好好!🥩搭配嘅芝士彩椒沙律新鮮可口,口感非常好,真係食得開心!而且餐廳入面有14米大電視牆,睇賽事時畫面清晰,令我更加投入。📺服務人員態度亦好到位,隨時都會主動關心我有冇需要,令我覺得好開心。整體嚟講,今次用餐體驗非常滿意,食物質素高,加上環境優雅,真係好抵食!💰期待下次再嚟Champion Circle,試多啲其他美食!

2025-05-04
5 分鐘 (堂食)
2025-06-12 0 瀏覽
今次我嚟Champion Circle,真係一個非常開心嘅用餐體驗!🌞環境明亮,坐喺露台上,望住賽馬,心情特別好!🏇我選咗C餐,日式煎餃子,啲餃子煎得金黃香脆,外脆內滑,口感一流!🍤再加上大蝦鰻魚飯,味道鮮美,米飯同鰻魚搭配得好好,咬落去真係充滿驚喜!🍚而且餐廳嘅大電視牆,睇賽事時畫面超清晰,令我食得更開心!📺服務人員亦好有耐性,隨時會主動幫我解答問題,讓我感受到好溫暖。整體嚟講,呢度真係唔止有好食嘅食物,仲有好好嘅服務,期待下次再嚟試其他菜式!

2025-05-04
8 分鐘 (堂食)
  • 鰻魚飯
2025-06-11 0 瀏覽
今次去Champion Circle,真係好開心!環境寬敞明亮,入到去就感受到現代感。特別係嗰個14米大電視牆,隨時都可以好好enjoy睇賽事!🏇我揀咗C餐,白豆湯香滑可口,味道正!主菜牛扒蘑菇燒汁闊條麵,牛扒煮得啱啱好,肉質鮮嫩,配上燒汁,真係一流!整體加埋$180,仲包大堂座位,真係好抵食!😋服務人員都好有禮貌,期待下次再嚟!
2025-06-09 0 瀏覽
今次去Champion Circle環境靚到無得彈,坐喺露台上感覺特別好!✨我試咗C餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯頭香濃,搭配脆口嘅麵包粒,真係一絕!🥖主菜龍脷柳車打芝士漢堡包,肉質滑嫩,炸薯角亦好味,食完好滿足!🍟而且網上訂位$180就可以享受到大堂座位連套餐,真係好抵食!期待下次再嚟Champion Circle!

我試咗C餐,

2025-06-09 0 瀏覽
今次我同朋友嚟到Champion Circle,環境真係好靚!✨入到去感覺好現代化,明亮又寬敞。坐喺露台上,可以望到賽馬嘅全景,心情都好得意!🏇我試咗D餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯滑順又香濃,麵包粒脆口,搭配得恰到好處。🥖主菜係煙燻芝士野菌天使麵,味道層次豐富。只需網上訂位$180,就可以享受到大堂座位連套餐,真係好抵食!🍝服務人員都好有禮貌,整個用餐體驗更加愉快。下次再嚟,肯定會再試其他菜式!👍
2025-06-05
2 分鐘 (堂食)
午餐
2025-06-06 0 瀏覽
今次去Champion Circle,環境真係靚得不得了,坐喺露台上望賽馬,感覺特別好。🏇我揀咗D餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯頭香濃,麵包粒咬落去好脆,主菜煙燻芝士野菌天使麵,味道非常出色,全部加埋$180,仲可以享受到大堂座位同套餐,真係好抵食!🍝服務亦好好,令整個用餐體驗更加完美。👏
2025-06-05 0 瀏覽
今次我嚟到Champion Circle,環境真係靚到爆!✨入到去感覺好舒服,特別係坐喺露台上,望住賽馬真係好開心!🏇我選咗C餐,法式洋蔥湯配芝士麵包粒,湯好香滑,麵包粒亦好脆,食落去非常開心。🥖主菜係龍脷柳車打芝士漢堡包,肉質鮮嫩,配上炸薯角,真係一個完美嘅組合!🍔全部加埋只需網上訂位$180,仲包埋大堂座位同套餐,實在好抵食!下次再嚟試多啲菜式!
聽朋友講駿星匯啱啱裝修好重新開幕,二話不說即刻訂位過嚟試試餐廳十分寬敞,時尚簡約風為主,最大特色係有一幅長達14米嘅電視牆,為大家提供即時嘅賽事直播除此之外,前後兩邊都有餐廳專屬嘅露天廣場,可以清楚睇到沙圈同終點線,設計非常貼心參觀完之後,就梗係要試吓餐廳啲嘢食,今日有四款套餐可以揀,我就揀咗斧頭豬扒斧頭扒焗得香脆,肉汁豐盈, 十分滋味配菜的沙律亦非常新鮮今日嘅體驗非常之好,以後又多一個睇馬食嘢嘅好地方
聽朋友講駿星匯啱啱裝修好重新開幕,二話不說即刻訂位過嚟試試

斧頭扒焗得香脆,肉汁豐盈, 十分滋味

配菜的沙律亦非常新鮮

今日嘅體驗非常之好,以後又多一個睇馬食嘢嘅好地方
午餐
2025-06-04 0 瀏覽
今次喺Champion Circle食得好開心!餐廳環境真係好舒服,有好多露台,可以輕鬆望到賽道。食嘢方面,我揀咗焗芝士香草斧頭豬扒,啲豬扒外面金黃酥脆,裡面肉質保持住鮮嫩,真係好有口感!搭配新鮮嘅蔬菜同香煎薯仔,味道層次非常豐富,食完真係好飽!仲有,餐廳嘅14米大電視牆,無論坐邊度都可以睇到賽事,感覺好有臨場感。總括嚟講,今次用餐經歷非常滿意,仲會再嚟試其他菜式!

2025-05-04
10 分鐘 (堂食)
  • 香草斧頭豬扒