2022-10-22 97 瀏覽
放題任食次次都食到好趕 今次搵到呢間無限時嘅台式火鍋放題可以食得舒舒服服 服務又好而且呢到嘅牛肉質素真係好靚好高質我地叫咗【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】肉類主打Prime Grade安格斯牛頸脊、Prime Grade 美國安格斯牛肉、西班牙伊比利亞黑毛豬、西班牙無激素雞豬肉片湯底揀咗鴛鴦鍋 藥膳椰子雞涮涮鍋 mix 藥膳養生花膠雞涮涮鍋 湯底好足料 個椰子雞味道好濃香 花膠雞嘅花膠都幾大舊 Prime Grade安格斯牛頸脊及Prime Grade 美國安格斯牛肉質素好滿意牛味濃郁 油花均勻 而且唔會太薄西班牙伊比利亞黑毛豬又幾滑 充滿肉香手工黑松露墨魚滑 好重黑松露味手工潮汕豬肉丸味道香濃麻辣手拍青瓜爽脆惹味 炸魚皮薄脆香口火鍋料款式都幾多我地點咗鮮萵筍、鮮淮山、山根、鴨血上菜速度夠快 食物又新鮮海鮮方面我地點咗生猛海蝦 啲肉幾紮實彈牙仲有啲貝殻類食落好鮮甜整體食物都好高質 而且呢到服務好好又無限時可以慢慢食 一定會再嚟
放題任食次次都食到好趕

手工黑松露墨魚滑 好重黑松露味
手工潮汕豬肉丸味道香濃

麻辣手拍青瓜爽脆惹味 炸魚皮薄脆香口

火鍋料款式都幾多
我地點咗鮮萵筍、鮮淮山、山根、鴨血
上菜速度夠快 食物又新鮮

海鮮方面
我地點咗生猛海蝦 啲肉幾紮實彈牙
仲有啲貝殻類食落好鮮甜

整體食物都好高質 而且呢到服務好好
又無限時可以慢慢食 一定會再嚟
天氣開始涼 又係時候打邊爐 通常邊爐時限90-120分鐘 但黎間竟然係無!限!時!湯底款式仲好多 食物質素高 同朋友聚餐最好不過🤪👇🏻選擇了以下套餐👇🏻💰$319 (未加一, 7:30離座價錢)🍲 鴛鴦湯底 (+$48)* 麻辣蕃茄雞肉涮涮鍋* 台灣沙茶牛肉涮涮鍋肉類包括:📌Prime Grade安格斯牛頸脊📌Prime Grade 美國安格斯牛肉📌西班牙伊比利亞黑毛豬📌西班牙無激素雞豬肉片幾款肉質都好嫩幾高質 特別鍾意安格斯牛頸脊 食落香口有肉汁🥩除左肉類外 仲有海鮮、丸類、餃子類、蔬菜類等等 款式十分多 最後仲有每人一份的雪糕有movenpick、Dreyer、Haagen-Dazs選擇🧡飽到十足 不得不提 愛文芒果茉莉花茶超好飲 好fresh~大家記得一試

👇🏻選擇了以下套餐👇🏻
💰$319 (未加一, 7:30離座價錢)
🍲 鴛鴦湯底 (+$48)
* 麻辣蕃茄雞肉涮涮鍋
* 台灣沙茶牛肉涮涮鍋

肉類包括:
📌Prime Grade安格斯牛頸脊
📌Prime Grade 美國安格斯牛肉
📌西班牙伊比利亞黑毛豬
📌西班牙無激素雞豬肉片

近排天氣開始轉涼喇喎,咁就梗係要去打邊爐啦!⁣⁣🥶⁣⁣平時去食打邊爐,最唔鍾意嘅就係趕頭趕命。⏰ 一時又漏單,一時又畀人催住要走,所以今次呢到時呢一間無限時任食火鍋。⁣⁣😎⁣⁣一坐低,揀湯底嘅時候,就見到有好多款湯底揀呀。🤩 呢度標榜養生涮涮鍋,所以唔同嘅湯底都有唔同嘅功效嫁喎。😯 例如有蟲草花膠湯底添。👍🏻 另外亦都有唔少麻辣嘅湯底揀。😆 呢啲湯底都唔係普通貨仔喎,味道一啲都唔稀,水準都好高呀。⁣⁣✌🏻⁣⁣而今次食嘅嘅套餐($399起)[好味度:8.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣包括有Prime Grade安格斯牛頸脊、美國SRF極黑和牛肩脊肉、西班牙伊比利亞黑毛豬同西班牙無激素豬肉片等等,好高級啊。🥹 而且肉味的確好濃郁。😋 好新鮮一啲雪味都無,對得起佢嘅價錢。⁣⁣☺️⁣⁣而且飲品方面亦都好正式。🍹 唔單只有普通嘅罐裝飲品或者紙包飲品,亦都有一啲嘅冷泡茶。😙 好飲得嚟又健康,仲非常解膩添。⁣⁣😆⁣⁣呢度嘅招牌仲有呢個黃金地瓜條。🇹🇼 有埋好多款shake shake粉,好有特色。⁣⁣😝 甜品仲有M字頭雪糕喎。🥳⁣⁣如果想食好啲,又唔想畀人限住時間咁
近排天氣開始轉涼喇喎,咁就梗係要去打邊爐啦!⁣⁣🥶

⁣⁣

如果想食好啲,又唔想畀人限住時間咁食放題邊爐嘅,超推薦你試下呢一間呀。⁣⁣💁🏻‍♀️
2022-10-19 101 瀏覽
聚會都係想慢慢坐,又食到好西?睇下呢度符唔符合大家嘅期望。 餐枱非常大,可以放滿好多美食, 座位亦非常闊落。最重要係無限時任食,慢慢品嚐消化之餘,仲可以傾得盡興,唔會趕時間,用QR code 點餐夠方便。而且,服務友善,會主動收拾,我哋加曬枱面嘅兩樽湯後, 店員會拎多啲湯。吃到飽套餐以肉類級數區分, 提供4款套餐,可以無限追加前菜、肉類、炸物、手工丸類等等,大眾化同自家製嘅款式兼備。 🔎肉類以相對抵食嘅價錢$239享受到無限時任食,包括Prime Grade 美國安格斯牛肉同西班牙無激素豬肉片。牛肉紋理均勻,牛肉味都幾突出,而豬肉薄切,肉質軟嫩。🔎湯底接近20款湯底,點選咗藥膳花膠雞涮涮鍋,先飲下湯底,帶濃郁嘅藥膳味,花膠同雞肉都幾嫩滑,超鍾意養生湯底。 🔎必點配料長蟹棒足8吋,超長,唔會有雪藏味。而手工丸同各式嘅魚滑都不能錯過。 三寶丸彈牙足料,而黑松露愛好者必叫手工松露墨魚滑。🔎炸物每枱都會送黃金地瓜條,帶天然甜味,仲有4款shake shake 粉,分別係蕃茄、紫菜、甘酶同麻辣, 每款都試啲 好滿足。 🔎飲料除咗汽水、紙包飲品,仲有試下自家製飲料,呢度嘅口味係幾特別,未曾見過。
聚會都係想慢慢坐,又食到好西?睇下呢度符唔符合大家嘅期望。

🔎肉類

🔎湯底

🔎必點配料

🔎炸物

🔎飲料
除咗汽水、紙包飲品,仲有試下自家製飲料,呢度嘅口味係幾特別,未曾見過。 個人鍾意冷泡日月潭蜜香紅茶同冷泡桂花烏龍,淡香解膩。 愛文芒果茉莉花茶嘅芒果味幾突出, 黑糖冬瓜檸檬茶對飲開微甜嘅島主會偏甜。

🔎甜品
每人可以揀一款,有Movenpick、Häägen-Daz雪糕同Dreyer’s 脆筒,而Movenpick楓糖合桃一向都係島主摯愛,甜得嚟有咬口,係邪惡嘅誘惑。雖然食到最後已經好飽,不過有甜品自取區會更加滿足。

2022-10-19 75 瀏覽
今次去左位於旺角既「馬祖台灣養生涮涮鍋 」!重點係!無!限!時!呀‼️約朋友放工時間唔一樣都唔駛等黎等去呢一點非常之友好🥹🫶🏻食物方面我地選左安格斯牛肉LV只係$239 但質素一D都唔差睇圖可以見到肥廋平均食落唔乾身 口感都柔軟 對比其他呢個價既放題黎講 佢既牛肉真係算係比較好食 👅👅另外仲有好多台灣小食同一般火鍋配料之外仲有海鮮 蜆同聖子 我地叫左好多次由奇係蜆 意外地肉厚鮮甜😍另外脆鯇魚片都必定要食 新鮮口感彈牙!!飲品有自家茶飲 最特別係有暖飲櫃岩晒一眾養生既朋友🙌🏻最後甜品有一杯雪糕除左有大家平時中意既M字頭雪糕仲有kitkat/甜筒👅👅如果下次有朋友聚會 我都會做回頭客去食💕

今次去左位於旺角既「馬祖台灣養生涮涮鍋 」!
重點係!無!限!時!呀‼️

佢既牛肉真係算係比較好食 👅👅

另外仲有好多台灣小食同一般火鍋配料之外
仲有海鮮 蜆同聖子 我地叫左好多次
由奇係蜆 意外地肉厚鮮甜😍
另外脆鯇魚片都必定要食 新鮮口感彈牙!!

飲品有自家茶飲 最特別係有暖飲櫃
岩晒一眾養生既朋友🙌🏻

最後甜品有一杯雪糕
除左有大家平時中意既M字頭雪糕
仲有kitkat/甜筒👅👅

如果下次有朋友聚會
我都會做回頭客去食💕
2022-10-19 57 瀏覽
依到都算係我食過最高質嘅任食邊爐😗係旺角地點方便,台式火鍋又多湯底配料揀,仲可以無限時任食(雖然我食一陣就飽咗,不過可以坐耐啲傾計😗),大推!😍打邊爐之前有個shake shake 蕃薯條食幾得意😗湯底有10幾20款揀,選擇困難了,最後揀咗藥膳養生鍋,淡淡的藥膳味我喜歡,打邊爐都要健康啲😎我叫咗第二貴個set 肉,想講依到啲牛肉豬肉十分十分高質😳新鮮有肉味,肥瘦適中,我無限encore個牛頸脊。其他嘢食都很好吃的説,我喜歡墨魚滑,手打肉丸,鴨血,響鈴😍啲冷泡茶都好好飲🥺感覺可以開台式飲品店了,最後吃飽飽以一杯m字頭雪糕作尾🍦

2022-10-18 58 瀏覽
太耐冇蒲旺角,瓊華多咗好多任食火鍋韓燒,見到呢間冇限時最啱同朋友坐低慢慢食嘢吹水🐮美國SRF極黑和牛肩脊肉,牛肉雪花紋靚,脂肪比例均勻,重牛肉味🐷西班牙伊比利亞黑毛豬好新鮮印象最深刻嘅係海鮮都任食,沙白好大隻!一定要嗌黑松露墨魚滑同鴨血😍一坐低就俾咗碟shakeshake地瓜條,有4款口味shakeshake粉俾大家揀。揀咗隻最穩陣嘅紫菜味一定唔會出錯🤪飲品方面除咗普通汽水之外仲有特色台灣飲品,桂花烏龍,黑糖冬瓜檸檬茶,同埋冷泡茶🍵

🐷西班牙伊比利亞黑毛豬好新鮮

2022-10-18 60 瀏覽
#任飲任吃台式涮涮鍋閨蜜係火鍋控 佢又鍾情台式食物 約佢食台灣涮涮鍋 佢一定like-【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐-牛肩脊】每位$498-🍲爆漿熔岩芫荽鍋湯底選擇有成廿款 想揀有台灣風味啲嘅 可以點養生/藥膳/古早/麻辣/沙茶鍋-🥓美國SRF極黑和牛肩脊肉🥓Prime Grade 安格斯牛🐷西班牙伊比利亞黑毛豬肉類係火鍋鐵腳 自然要叫多幾款 牛肩脊肉肥瘦均勻 有肉香又有油脂豐腴 薄切黑毛豬 肉質柔嫩可口-🥠花膠片🦐海蝦🦪帆立貝海蝦大大隻 味道鮮甜 花膠片不妨喺鍋裏面煮耐啲 入口變得柔韌有口感 我哋encore左兩round😝-🫔響鈴卷🥠炸魚皮🍠黃金地瓜條炸物酥香脆口 做小食抑或前菜 都咁perfect 追加嘅地瓜條 灑上甘酶粉食 酸酸甜甜 好有風味-🍢滷水豬大腸🍢滷水雞腎🦆鴨血食台式火鍋 點都要叫招牌滷大腸加鴨血 先至貼題😬-🍡手工黑松露墨魚丸🍡爆漿流心濃芝士牛丸🍡花枝丸手打墨丸充滿松露味 花枝丸爽口彈牙 蘸辣椒豉油食更加正 牛丸嘅流心芝士 多而燙口-🧃冷熱飲品自助櫃薑母茶/荔枝烏龍茶暖胃好飲 最震撼同最有特色 首選自家製冷泡茶/水果茶 特別推薦: 冷泡桂花烏龍茶😘-🍨甜品小杯裝Drey
#任飲任吃台式涮涮鍋

小杯裝Dreyers雪糕 試多幾個味道 獨立包裝 夠晒衛生
📍馬祖台灣養生涮涮鍋

旺角彌敦道628號瓊華中心11樓
2022-10-18 85 瀏覽
好正 #下午茶 分享 ~馬祖台灣養生涮涮鍋~台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐有多個湯底選擇,我哋揀咗藥膳花膠雞涮涮鍋,湯底材料豐富,蟲草花,圓肉,大大件雞肉,紅棗,杞子,煲底嗰啲雞肉,我哋45分鐘後先至開始食d雞,仍然都係超滑😋竟然唔鞋口👍套餐叫咗牛肩脊套餐498~極級 SRF 極黑和牛肩脊肉~極級 Prime Grade 安格斯牛頸脊~西班牙伊比利亞黑毛豬~Prime Grade 美國安格斯牛肉~西班牙無激素豬肉片黑毛豬顏色粉嫩,肉質爽口豬味濃郁, 極級SRF極黑和牛肩脊肉,色澤好靚,雪花均勻,完整薄片,味道好濃, 肉質軟淋😋😋, 呢個叫咗幾次👏😄,呢個餐可以任食到咁高級嘅靚肉,真係超值👏送了黃金地瓜條,有番茄味,甘梅,麻辣,海苔粉 ,用個shake shake袋加自己鍾意的味道😋另外點了唐生菜,菜心苗,蕃茄,帆立貝,花膠片,生猛海蝦,手工黑松露墨魚滑,手工墨魚滑,手工麻辣牛丸,手工黑松露墨魚丸,手工三寶丸,炸魚皮, 我通常都會叫手工嘅滑類及肉丸😋😋Dreyer's焙茶扭紋脆筒及Movenpick瑞士朱古力雪糕真係食飽飽😄😄仲係有質素的食物😋😋
好正 #下午茶 分享 ~馬祖台灣養生涮涮鍋
~西班牙無激素豬肉片

真係食飽飽😄😄仲係有
質素的食物😋😋

2022-10-17 67 瀏覽
好耐冇放肆去食放題啦,見到呢間馬祖好多人推介,又可以無限時間慢慢食到夠,真係相當吸引,我諗應該冇乜邊間可以做到。餐廳環境有點小清新嘅感覺,十分寬敞,坐得舒服又乾淨企理👍【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】有四款可供選擇,今次揀咗有四種肉類嘅套餐$398:Prime Grade安格斯牛頸脊Prime Grade 美國安格斯牛肉西班牙伊比利亞黑毛豬西班牙無激素雞豬肉片肉嘅質素相當唔錯,平時唔嗜豬嘅我,估唔到連豬肉都好鮮嫩,肉味濃郁👍不過個人口味最鍾意都係牛頸脊,超重牛味,油脂分佈平均,encore左好多次😋點餐係用QR code,既放便快捷又衛生👍一坐低職員好快就拎咗碟黃金地瓜條比我地,有四款調味料可放入shake shake 袋隨意調味,地瓜超甜好味😋湯底方面有超多選擇,總共19款👍我揀咗鴛鴦湯底(+$48)✨藥膳花膠雞藥膳味唔會好重,花膠都幾大隻不過偏硬,值得一讚係雞件煲咗好耐都仲係咁嫩滑👍✨麻辣鴨血凍豆腐叫咗小辣但係比想像中辣,蜂巢豆腐塑晒啲汁好刺激好惹味,鴨血亦算Q彈。火鍋配料種類繁多,我哋叫咗海蝦、白鱔片、是日精選海鮮(蜆、bb蟶子)、帆立貝、響鈴卷、手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚丸、芋

Prime Grade安格斯牛頸脊
Prime Grade 美國安格斯牛肉
西班牙伊比利亞黑毛豬
西班牙無激素雞豬肉片

點餐係用QR code,既放便快捷又衛生👍

湯底方面有超多選擇,總共19款👍
我揀咗鴛鴦湯底(+$48)
✨藥膳花膠雞
✨麻辣鴨血凍豆腐

火鍋配料種類繁多,我哋叫咗海蝦、白鱔片、是日精選海鮮(蜆、bb蟶子)、帆立貝、響鈴卷、手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚丸、芋泥貢丸、滷水豬耳雞腎、鮮枝竹、蟲草花。海鮮新鮮唔錯,黑松露墨魚丸好香黑松露味,所有丸類都十分彈牙爽口👍

飲品方面,有好多自家製嘅泡茶都幾有特色,個人鍾意黑糖冬瓜檸檬茶,唔會好甜又解渴。如果想清清地,可以飲冷泡桂花烏龍,有淡淡桂花香味唔錯呀👍

最後每人可以揀一款甜品,有唔同口味嘅Movenpick同埋Dreyers供選擇😍我哋由下午坐到傍晚,一路食一路慢慢傾,真係大滿足。

美味指數🍽:8/10
環境指數📸:8/10
整體表現💜:8/10
CP值指數😎:8/10
2022-10-17 61 瀏覽
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑🤑打邊爐想食靚少少嘅肉同叫多少少配料已經好貴💸呢間火鍋唔單止係放題任食,而且食物質素唔錯,重點係無限時!環境舒適又有大卡位坐,坐喺度打成日真係非常超值🤑叫咗台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐,有Prime Grade美國安格斯牛肉同西班牙無激素豬肉片,而且仲有好多配料,佢哋選擇之多係連湯底都有差唔多20款!✅炸物一開始店員送咗份黃金地瓜條俾我地,旁邊仲有好幾款調味粉俾我哋,好似shake shake薯條咁🍟外脆內軟嘅地瓜條配埋調味粉更加滋味✅肉類除咗上面兩款肉,仲有其他例如雞脾肉同豬肚,仲有一堆鹵水嘢食,夠哂豐富🐮✅手工配料有好多手打丸類同餃子,我自己鍾意黑松露墨魚丸🦑有墨魚丸嘅彈牙口感同黑松露嘅香氣,仲係手工整有誠意✅海鮮海鮮都可以任食真係好抵!而且係有一定質素,例如海蝦係爽口,蜆清甜又唔腥,可以放心食🦐✅火鍋配料我相信你諗到諗唔到嘅配料呢度都有,由魚皮餃到三星蔥熔岩醬貢丸都有🐟用餐體驗非常好✅蔬菜 選擇又係多得不得了,連羽衣甘藍同蟲草花都有,就算朋友食素呢度都滿足到佢🌿✅飲品特別要提一下佢哋嘅自製飲品,鍾意清啲嘅有冷泡日月潭蜜香紅茶🫖鍾意甜啲嘅

_____

✅海鮮

火鍋配料

✅蔬菜

✅飲品
特別要提一下佢哋嘅自製飲品,鍾意清啲嘅有冷泡日月潭蜜香紅茶🫖鍾意甜啲嘅有愛文芒果茉莉花茶🍵好喜歡佢哋呢啲茶,飲咗好多枝🤩
2022-10-15 1302 瀏覽
平時我都有舖打邊爐癮🙈今次搵咗間未食過嘅火鍋店「馬祖無限時台灣養生涮涮鍋」食翻餐極級SRF極黑和牛肩脊肉套餐✌🏻.麻辣蕃茄牛肉涮涮鍋🍲麻辣同蕃茄味道同樣🌶濃郁🍅小辣辣度啱啱好😛入面仲好足料,有好多牛腩同豆卜🐮.肉類🐄分別有極級SRF極黑和牛肩脊肉、極級Prime Grade安格斯牛頸脊🐂Prime Grade美國安格斯牛肉、西班牙伊比利亞黑毛豬🐖西班牙無激素豬肉片🥓美國SRF極黑和牛肩脊肉,雪花紋平均,肉味重,入口即溶🤤Prime Grade安格斯牛頸脊肥瘦均勻,肉質軟滑😝各有千秋.海鮮🌊嗰日是日精選海鮮有蜆同蟶子🐚2種都係新鮮脹卜卜,好juicy😋花膠爽滑😌帆立貝都OK😬.火鍋配料🍢手工梅菜豬肉丸同手工黑松露墨魚丸都幾特別🦑爆醬濃芝牛丸一咬即刻爆開大量流心芝士🧀芋泥貢丸入面芋泥餡幾好味,鹹甜適中😗.前菜🥢有秘制麻辣木耳、麻辣手拍青瓜🥒2款都好爽口,味道正宗🫶🏻.黃金地瓜條🍠提供咗海苔、麻辣、蕃茄、甘酶粉😍4款口味既調味粉俾大家shake shake🤪地瓜條外脆內軟😆另外甘酶粉更突出地瓜條嘅香甜😉.甜品🍰揀咗Dreyer's焙茶扭紋脆筒🍦Movenpick法式焦糖燉蛋雪糕🍮2款味道都還
甜品🍰揀咗Dreyer's焙茶扭紋脆筒🍦Movenpick法式焦糖燉蛋雪糕🍮2款味道都還原得幾好👍🏻
飲品🥤汽水、涼茶、茶類飲品🍵仲有4款冷泡茶🍋🫖我覺得愛文芒果茉莉最好飲🥭🌼
  • 黃金地瓜條
  • 西班牙伊比利亞黑毛豬
  • 甜品
  • 火鍋配料
  • Prime Grade安格斯牛頸脊
  • Prime Grade美國安格斯牛肉
  • Prime Grade 安格斯牛頸脊
2022-10-14 87 瀏覽
平日午市嚟呢度打邊爐,餐廳都有好多人。我哋揀咗台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐,套餐包括幾款肉任食:Prime Grade安格斯牛頸脊、Prime Grade 美國安格斯牛肉、西班牙伊比利亞黑毛豬、西班牙無激素雞豬肉片。除咗肉任食,仲有唔同嘅丸、蔬菜類、海鮮類、小食等等都係任食。出邊自助區仲有不同飲品任飲,有多款茶類、汽水、果汁等等。欣賞佢有個熱飲櫃,如果唔飲凍嘢嘅朋友可以選擇熱飲。湯底有多款選擇,我哋揀咗蕃茄濃湯豆腐雜菌鍋。湯底用上鮮蕃茄,蕃茄味超濃,酸酸地,充滿豆腐雜菌,夠哂足料。加購咗個番薯條,有唔同口味嘅shake shake 粉,有海苔、麻辣、蕃茄、甘酶粉。最後甜品每人仲有一杯雪糕,大滿足!

欣賞佢有個熱飲櫃,如果唔飲凍嘢嘅朋友可以選擇熱飲。

2022-10-14 125 瀏覽
建議:如果係想無限時慢慢食,依間邊爐店唔錯。不過如果係想雪糕放題既話,可能考慮其他會比較好🍦😌Fd子話想去一間有得爆荽又可以坐得耐啲既火鍋店🥘 本身物色左幾間,不過最後都係揀左未食過但一直想#試伏 既#馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 。同一般放題店一樣,邊爐餐按肉既類別同等級分左3️⃣款。🥘用餐體驗:整體算唔錯,環境乾淨。自取區有醬料同凍/熱飲品櫃,所有食物都係用QR Code 落單,而且無出現甩單情況,所有點左既野食都齊😋🌶️🥥湯底:揀左雙拼🦆麻辣鴨血凍豆腐 (少辣)X 🐔藥膳椰子雞。如果#芫荽控 可以考慮爆漿熔岩芫荽豆腐鍋,當然要再#爆荽 就要靠配料區既芫荽,自己整埋芫荽豉油🤣⏰交枱時間:係訂枱時店員提醒如果係7:30前離座既價錢係要7點交枱,可能係要30分鐘左右既清潔時間⁉️ 雖然餐牌上係無寫明,不過提前通知都算可以接受。🦐海鮮放題:最正既「是日精選海鮮」係有2️⃣款海鮮:蜆同蟶子🤤 絕對岩#海鮮控 ,因為全部海鮮都可以任脆魚片、蝦、帶子…等等。🍠Shake Shake 地瓜條:每枱一入座已經會上埋一份Shake Shake 地瓜條,仲會有4️⃣種Shake粉:番茄、麻辣、甘梅 同紫菜。地瓜條份量細細

🥘用餐體驗:

🌶️🥥湯底:

⏰交枱時間:

🦐海鮮放題

🍠Shake Shake 地瓜條:
每枱一入座已經會上埋一份Shake Shake 地瓜條,仲會有4️⃣種Shake粉:番茄、麻辣、甘梅 同紫菜。地瓜條份量細細份,岩岩好 😌 因為澱粉質太強,食幾條已經有啲滯。如果想Refill,可以直接問店員,QR code 上面無得點。

🍦甜品選擇:
本身揀依間邊爐,有其中既原因係因為佢地既甜品有:Haagen dazs、Movenpick雪糕杯、Dryers既焙茶甜筒 同Kitkat 雪條。同樣地餐牌無寫清楚,原來甜品係限量,每人只限一款一次係問店員先知🥲 莫非係吃到飽套餐,寫明「無限」先可以再叫⁉️ 都係個句,如果會寫清楚/提前通知係會比較好😅

🥤飲品選擇:
有4️⃣款冷泡:桂花烏龍茶、蜜香紅茶、檸檬冬瓜茶同芒果茉莉茶,仲有好多款唔同既罐裝飲品。仲有個暖櫃放左啲紙包飲品,最正係有維他奶,不過淨係得暖櫃有😂 如果凍櫃都有就正啦~

旺角 - 《馬祖無限時台灣養生涮涮鍋》📍旺角彌敦道628號瓊華中心11樓🌟台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐有4款選擇今次試下食牛小排餐 (💰598)呢個餐精選既肉有以下呢5款💫極上Prime Grade霜降牛小排💫Prime Grade安格斯牛麵團💫美國SRF極黑和牛肩脊肉西班牙伊比利亞黑毛豬西班牙無激素雞豬肉片其他嘅火鍋配料,飲品,湯底所有套餐都係一樣既湯底有19款選擇,主打係台灣特色嘅湯底例如有麻辣鴨血,藥膳花膠雞等等我地揀左台灣養生醉雞涮涮鍋(*´∇`*)一黎到好香好香!有醉雞既味道!入面係有幾舊大舊既雞同埋豆卜👍🏻出邊有個自助飲品區,有唔少既特色飲品或者汽水最鍾意就係飲冷泡茶~好解渴又解膩火鍋🍲配料要用QR code落單方便同埋上菜都好快手~唔駛等好耐就好快有得食肉類方面比較推薦精選既牛!好薄好嫩入口唔會靭手工丸同自家餃都好特別幾好食黑松露墨魚丸有好香濃既黑松露味醬爆濃芝牛丸有流心既芝士鹹鹹地~我見每枱都送左個黃金地瓜條有四款調味粉俾你shakeshake(о´∀`о)個人覺得甘梅粉最夾上枱熱辣辣脆卜卜~原價💰48食到最後每人都可以嗌一款dreyer’s 既雪糕🍦食完鹹既飽飽地,食返
旺角 - 《馬祖無限時台灣養生涮涮鍋》
📍旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

🌟台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐有4款選擇
今次試下食牛小排餐 (💰598)
呢個餐精選既肉有以下呢5款
💫極上Prime Grade霜降牛小排
💫Prime Grade安格斯牛麵團
💫美國SRF極黑和牛肩脊肉
西班牙伊比利亞黑毛豬
西班牙無激素雞豬肉片
其他嘅火鍋配料,飲品,湯底所有套餐都係一樣既

湯底有19款選擇,主打係台灣特色嘅湯底
例如有麻辣鴨血,藥膳花膠雞等等
我地揀左台灣養生醉雞涮涮鍋(*´∇`*)
一黎到好香好香!有醉雞既味道!
入面係有幾舊大舊既雞同埋豆卜👍🏻

出邊有個自助飲品區,有唔少既特色飲品或者汽水
最鍾意就係飲冷泡茶~好解渴又解膩
火鍋🍲配料要用QR code落單
方便同埋上菜都好快手~唔駛等好耐就好快有得食

肉類方面比較推薦精選既牛!好薄好嫩入口唔會靭
手工丸同自家餃都好特別幾好食
黑松露墨魚丸有好香濃既黑松露味
醬爆濃芝牛丸有流心既芝士鹹鹹地~
我見每枱都送左個黃金地瓜條
有四款調味粉俾你shakeshake(о´∀`о)
個人覺得甘梅粉最夾
上枱熱辣辣脆卜卜~原價💰48

食到最後每人都可以嗌一款dreyer’s 既雪糕🍦
食完鹹既飽飽地,食返少少甜野就滿足晒😽