2024-11-10 269 瀏覽
今日我和朋友去了港島行街,行到灣仔見到這間餐廳吃午餐。牛骨湯白菜餃子麵套餐($88)牛骨湯湯汁濃郁、醇厚,帶有淡淡的肉香味。白菜餃子的餡料新鮮,白菜的清爽與肉餡的香氣相互融合,口感上既彈性又不油膩。餃子的皮薄有嚼勁,煮至恰到好處,是加分的要素。嫩雞白布湯闊麵套餐($72):嫩雞白布湯的湯底清淡鮮美,雞肉煮得恰到好處,湯滲透著雞肉的鮮香,喝起來温和,不會油膩,適合喜歡清淡口味的人。嫩雞肉質鮮嫩多汁,搭配湯底,讓整道菜更加豐富。雞肉口感滑嫩,與湯底形成了完美融合。闊麵的口感比細麵更具嚼勁,能更好地吸附湯汁。麵條不會過軟,每一口都有彈性,與湯底相得益彰,整道料理層次感更強。上湯松茸娃娃菜($33):多汁又鮮甜,好吃。西施燉蛋:非常幼滑,有淡淡的蛋香,不錯。
今日我和朋友去了港島行街,行到灣仔見到這間餐廳吃午餐。

牛骨湯白菜餃子麵套餐($88)

牛骨湯湯汁濃郁、醇厚,帶有淡淡的肉香味。

嫩雞白布湯闊麵套餐($72):

上湯松茸娃娃菜($33):
多汁又鮮甜,好吃。

西施燉蛋:非常幼滑,有淡淡的蛋香,不錯。

2024-11-06 260 瀏覽
今次試咗牛骨餃子湯麵套餐,湯底好香濃,有牛骨嘅天然鮮甜味,完全冇加多餘調味料嘅感覺,仲散發住陣陣牛香。麵條煮得啱啱好,有嚼勁唔會太軟,啲湯同麵真係好夾。餃子有四隻,餡料多,皮夠薄,餡夠肉汁,幾好食。🥢呢個套餐仲有椰香咋喳,真係幾特別。咋喳有幾款唔同嘅材料,椰香味幾突出,甜味啱啱好,每啖都可以感受到椰奶嘅滑。🥥飲品方面揀咗香茅香水檸檬茶,飲落酸酸甜甜,檸檬味好突出,香茅味淡淡地,飲落有清涼嘅感覺,真係幾解膩,啱晒食完濃味嘢之後飲啱曬。🍋再講下嫩雞白布湯闊麵套餐,湯底好似白濃湯咁,奶白色,好滑,好有濃郁嘅雞湯味。雞肉好嫩滑,冇乾柴感,份量適中,食完好飽。🐔飲品係滑溜溜香芋鮮奶,香芋味比較突出,口感滑溜,食落幾滿足。香芋同鮮奶嘅結合好特別,甜味適中。🍠最後係小食巴蜀口水雞,一上枱就聞到辣油同花椒嘅香味,雞肉好滑,浸咗辣油之後仲有少少麻香味,同雞肉嘅鮮嫩結合得幾好,食完唔會辣到飛起,但仍然有一陣微麻嘅口感,幾過癮。🌶️

2024-11-05 334 瀏覽
露面呢個名好型,真係同朋友相聚,露一露面嘅好地方。🔶 嫩雞白布湯闊麵雞肉份量好多,仲有少許小唐菜配搭。返個麵本身,超薄超闊,雪雪聲咁食,非常過癮。白湯鮮甜,醇厚可口,令人一飲再飲。🔶 牛骨餃子麵套餐呢個套餐牛骨餃子湯麵,有4隻韭菜餃,仲包甜品!甜品可以揀西施燉蛋或者椰汁咋渣。牛骨餃子湯麵,一上台就係濃濃嘅牛味,都有幾嚿牛骨,但肉嘅比例都唔少,牛尾同蘿蔔都好淋好入味,配搭麵線非常清爽。韭菜餃餃皮彈牙,韭菜香味引人入勝,餡料飽滿。西施燉蛋,可以揀凍或者熱,滑得嚟又唔太甜,好香蛋味。🔶 玉蟹雲吞皇(5粒)玉蟹雲吞皇皮薄餡靚,蟹膏蟹子蟹肉混合,入口爆汁。🔶 野生松茸鮮雞湯野生松茸鮮雞湯,清甜又滋補,松茸入口香濃,正!🔶 香茅香水檸檬茶檸檬茶帶有淡淡香茅味道,味道清香,飲起黎唔會苦澀。
露面呢個名好型,真係同朋友相聚,露一露面嘅好地方。

🔶 嫩雞白布湯闊麵

🔶 牛骨餃子麵套餐
呢個套餐牛骨餃子湯麵,有4隻韭菜餃,仲包甜品甜品可以揀西施燉蛋或者椰汁咋渣。

韭菜餃餃皮彈牙,韭菜香味引人入勝,餡料飽滿。

西施燉蛋,可以揀凍或者熱,滑得嚟又唔太甜,好香蛋味。

🔶 玉蟹雲吞皇(5粒)
玉蟹雲吞皇皮薄餡靚,蟹膏蟹子蟹肉混合,入口爆汁。

🔶 野生松茸鮮雞湯
野生松茸鮮雞湯,清甜又滋補,松茸入口香濃,正!

🔶 香茅香水檸檬茶
檸檬茶帶有淡淡香茅味道,味道清香,飲起黎唔會苦澀。

2024-11-02 302 瀏覽
今日去到灣仔做野,諗住拿拿林求野食啲野就算,估唔到比我搵到間靚麵店,勁驚喜!呢間「露面手工拌麵」一聽就知主打麵類,見佢餐牌好力sale呢個嫩雞白布湯闊麵,未食過基於好奇心就揀左黎食一上到枱勁香濃奶味,一睇返先知原來湯底加左花奶,唔怪得勁香,而且份量都勁大碗白布麵幾得意真係成塊布咁夾到出黎,食落好索味,完全無浪費到個湯底最最驚喜係啲雞肉都勁嫩一啲都唔鞋,份量分分鐘仲多過啲麵添呀!呢個麵仲放左好多菜係到,成餐都覺得食得好健康,唔錯!野飲方面叫左個香茅香水檸檬茶,好老實香茅味就唔係好出,但啲青檸就真心高質啦,唔係吹大可以話好飲過出面啲手打檸檬茶,lime勁新鮮勁香到最後食飽見到原來呢到有椰子latte,勁中意椰子味既我忍唔住叫返一杯,果然無令我失敗,真係甜度適中勁重椰味,一流!

2024-11-01 262 瀏覽
聽講呢間舖頭啲麵幾抵食,我就過嚟試吓啦,叫咗兩個拌麵套餐,最想讚嘅係兩個小食,分別係拍青瓜同埋麻辣雲耳,拍青瓜嘅調味剛剛好,個蒜頭味唔會太濃,另外個麻辣雲耳做得好出色,尤其鍾意佢個酸味調得適中,配埋啲蔥頭,個酸辣度同埋個層次感係好驚喜嘅。套餐送嘅小吊梨果茶都有一種喜出望外嘅感覺,本身睇個名以為係糖漿溝水,點知原來杯底係有雪梨粒粒加埋雪耳,記得要攪勻先好飲,個甜味就會變得好清新。因為小食同埋飲品都做得幾好,我建議大家叫撈麵套餐試吓。套餐叫咗個油撥辣子魯肉biang biang麵,目測見到都係好多人食,我自己就點咗小辣,我覺得個辣味都好啱我,唔會死辣,但有刺激感,亦都有豆豉味,非常濃郁。肉嘅份量都好多,而且鍾意佢有好厚身嘅炆冬菇喺裏面。Biang biang麵係好食嘅,而且飽肚感十足。聽啲人講話拌麵好肥,咁你都預咗食呢類型嘅嘢係會濃味啲嘅,暫時唔好講健康住。另外一碗叫咗蕃茄牛腩撈麵,不過呢個麵本身係跟幼面嘅,坦白講我覺得biang biang麵啱做撈麵多啲,所以記得唔好慳嗰$3轉返biang biang。仲有份量非常之大,竟然有四大條牛肋條,炆得好腍,酸甜味都幾好食,我覺得如果有碗白飯可能

另外一碗叫咗蕃茄牛腩撈麵,不過呢個麵本身係跟幼面嘅,坦白講我覺得biang biang麵啱做撈麵多啲,所以記得唔好慳嗰$3轉返biang biang。仲有份量非常之大,竟然有四大條牛肋條,炆得好腍,酸甜味都幾好食,我覺得如果有碗白飯可能都幾夾。

醉雞$58呢個價錢真係必點,唔算係超濃酒味,但係我覺得都算係性價比好高。

總括呢個價錢喺灣仔食到呢個質素,仲要大大碗,仲要唔加一 ,係好抵食嘅!
2024-11-01 309 瀏覽
最近發現咗呢間麵店,嘢食真係好有水準,尤其係佢哋嘅手工麵今次我哋叫咗幾款招牌麵,首先講嫩雞白布湯闊麵。湯底清甜鮮美,雞肉嫩滑多汁,啲闊麵就手工拉製,韌性十足又夠幼滑,配埋個香茅香水檸檬茶,清新提神!油潑辣子魯肉BiangBiang麵就最啱重口味嘅朋友,我哋叫咗小辣,辣度啱啱好。魯肉軟綿香濃,啲麵帶勁又有嚼頭,辣子香氣四溢,香而唔嗆,配埋個小吊梨茶,醒胃解膩一流!另外套餐仲配咗個青瓜小食,手拍小青瓜爽脆可口,開胃解膩一流!牛骨湯餃子麵套餐真係十分抵食!牛骨湯熬到濃郁香甜,餃子餡料夠實在,皮薄餡靚。四隻白菜餃嘅餡料夠爽口,皮就薄得剔透最後講埋個西施燉蛋,質地滑如豆腐花,蛋香味十足整體嚟講,呢度嘅嘢食真係水準之作,最緊要係覺得好有誠意。店面雖然細細,但勝在清潔企理,啲嘢食上枱都快,服務態度都幾好。
最近發現咗呢間麵店,嘢食真係好有水準,尤其係佢哋嘅手工麵

最後講埋個西施燉蛋,質地滑如豆腐花,蛋香味十足

2024-10-17
  • 油潑辣子魯肉Biang Biang麵
  • 牛骨湯餃子麵
台灣手工拌麵料理🍜特色Biang Biang麵✨勁旺場🈵性價比高💯#sdm灣仔 #sdm銅鑼灣 #sdm小店 #sdm台灣菜 💎 嫩雞白布湯闊麵 $72(包飲品)必食💯💯(😋:9.5/10)👍🏻:超級推介大家食呢個🤩🤩我勁鍾意‼️無論係湯底定係白布闊麵都非常好食🤤湯底係鮮雞奶湯,忍唔住飲晒半碗🤭白布闊麵非常滑👅而且真係成塊布咁🤣好得意👎🏿:。💎 油潑辣子魯肉Biang Biang麵 $89(包小食、飲品)必食💯💯(😋:9/10)👍🏻:其實我第一次食Biang Biang麵🤣有啲似粗拌麵嘅感覺🍜油潑辣子魯肉係必點嘅招牌配搭(好彩叫咗😍)真係超好食超級濃味👅👅但係又唔會過鹹,加埋少少辣辣地🌶️係會令你想keep住繼續食👎🏿:。💎 手拍小青瓜 🥒(跟餐包)可以一試✅ (😋:7.5/10)👍🏻:青瓜爽口,不過味道比較淡👎🏿:。💎 秘製香糟醉雞 $58 可以一試✅ (😋:7.5/10)👍🏻:雞肉都嫩滑嘅🍗份量都幾多👎🏿:醃得唔夠耐,雞肉入邊嘅酒味唔夠濃郁🥃💎 滑溜溜香芋鮮奶 (特飲:跟餐加$16)正正常常👌🏻(😋:7/10)👍🏻:得香芋味,冇香芋粒/芋泥,好似飲緊普通奶咁👎🏿:🥹少貴💎香茅香水檸檬

#sdm灣仔 #sdm銅鑼灣 #sdm小店 #sdm台灣菜

💎 嫩雞白布湯闊麵 $72(包飲品)
必食💯💯(😋:9.5/10)
👎🏿:。

必食💯💯(😋:9/10)
👎🏿:。

💎 手拍小青瓜 🥒(跟餐包)
可以一試✅ (😋:7.5/10)
👍🏻:青瓜爽口,不過味道比較淡

💎 秘製香糟醉雞 $58
可以一試✅ (😋:7.5/10)
👍🏻:雞肉都嫩滑嘅🍗份量都幾多
👎🏿:醃得唔夠耐,雞肉入邊嘅酒味唔夠濃郁🥃

💎 滑溜溜香芋鮮奶 (特飲:跟餐加$16)
正正常常👌🏻(😋:7/10)
👍🏻:得香芋味,冇香芋粒/芋泥,好似飲緊普通奶咁
👎🏿:🥹少貴

💎香茅香水檸檬茶 (特飲:跟餐加$16)
一般⭕️(😋:7/10)
👍🏻:加咗青檸🍋‍🟩嘅凍檸茶🍋
👎🏿:其實同凍檸茶冇乜分別🥹好貴

環境:7.8/10 (人多會比較迫,但牆壁design幾靚)
服務:8/10
價錢:人均約 $80-100
性價比:8.3/10

📍露面手工拌麵料理 (灣仔)
灣仔莊士敦道55號地下A號舖

可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽 帶大家喺香港周圍食💛
#灣仔美食 #灣仔 Cafe #灣仔打卡cafe #灣仔樓上cafe #灣仔好去處 #灣仔黃店 #灣仔甜品 #灣仔 #香港美食 #香港 #香港小店 #香港黃店 #黃店Cafe #灣仔會展 #灣仔cafe #灣仔美食 #露面手工拌麵料理
  • 油潑辣子魯肉Biang Biang麵
2024-10-15 444 瀏覽
嫩雞白布湯闊麵白雪雪濃湯,味道香濃,配軟綿綿闊條麵,再加上小棠菜同雞絲肉,份量超級大碗。牛骨餃子麵套餐,有牛骨湯麵同韭菜餃,牛骨煮得香濃,肉質嫩滑有彈性,牛肉味道濃郁,麵底轉左雞蛋麵,非常細緻爽滑。韭菜餃好好味,入邊好多新鮮韭菜,充滿韭菜香味。椰香咋喳煮到出沙,有唔同種類嘅豆粒。秘製香槽醉雞分量多,好多雞脾位,雞肉滑嫩有彈性,酒槽香濃。百香果茉莉茶清新百香果味,百香果本身都有甜味,建議少甜。香茅香水檸檬茶好清新香味嘅青檸飲品,醒胃。

嫩雞白布湯闊麵

椰香咋喳
煮到出沙,有唔同種類嘅豆粒。

秘製香槽醉雞
分量多,好多雞脾位,雞肉滑嫩有彈性,酒槽香濃。

百香果茉莉茶
清新百香果味,百香果本身都有甜味,建議少甜。

香茅香水檸檬茶
好清新香味嘅青檸飲品,醒胃。
2024-10-12 517 瀏覽
餐廳係灣仔利東街附近當日食客仲有外藉遊客食客多既時候需要搭枱嫩雞白布湯闊面麵 $72嫩雞面唔少得有大量既雞同菜呢到係切成雞片同原塊既白菜仔又長又闊既麵 好似塊白布咁純手工制闊麵 偏林身湯底含花奶 較清淡碗邊既logo幾可愛上枱既時候只見到大量白菜仔浸左係滿滿既奶白色湯底牛骨湯麵套餐 $88(包甜品同餃子小食)有4-5件牛骨及蘿蔔牛骨肉軟腍 蘿蔔清甜湯麵指定係米線 偏林身4隻白菜/ 韮菜豬肉餃子 感覺係自家制餃子甜品 2選1 西施燉蛋/ 椰香咋喳我地揀左燉蛋 甜甜地 質地偏硬身輕量魯肉飯 配半隻雞蛋 $32切粒五花腩同冬菇中式飯碗既飯量上湯松茸娃娃菜 $33香茅青檸檸檬茶 +$16可以揀凍/ 熱秋冬天飲熱茶 幾舒服凍豆漿 +$6甜度適中
餐廳係灣仔利東街附近

湯底含花奶 較清淡
碗邊既logo幾可愛
上枱既時候只見到大量白菜仔浸左係滿滿既奶白色湯底

牛骨湯麵套餐 $88
(包甜品同餃子小食)
有4-5件牛骨及蘿蔔

秋冬天飲熱茶 幾舒服

凍豆漿 +$6
甜度適中

2024-10-08 292 瀏覽
天氣好熱,店員好快手咁幫我哋安排座位 好攰嘅時候入咗呢間餐廳,入嚟就見到牆上面送來嘅溫暖 🤣 突然之間覺得係愛啊,哈利 !「做人呢最緊要係開心你餓唔餓呀?我煮碗麵俾你食啊 」 🥹★̆̈ 油潑辣子Biang Biang 麵 ($62)一碗麵入面勁多滷肉,食完麵都仲見到肉。滷肉半肥瘦,啱啱好,味道亦唔會太鹹。雖然叫油潑辣子,但一啲都唔辣,個汁仲好香添。個麵煙韌又彈牙,仲好易掛到汁,加埋蔥同冬菇,撈埋好香,好開胃😌!Biang Biang 麵單叫$62,lunch set就包埋小食同嘢飲 就$89。
天氣好熱,店員好快手咁幫我哋安排座位

「做人呢
最緊要係開心
你餓唔餓呀?
我煮碗麵俾你食啊 」 🥹

★̆̈ 油潑辣子Biang Biang 麵 ($62)

2024-10-06
你諗下西裝都要度身訂造,唔係TAILOR-MADE著上身,點都係差d,正如手工麵條一樣,天然唔會有梘水味,款式又夠多,淨係口感同市面上既麵店都差幾皮啦,識唔識食就係睇你識唔識揀。👇🏻📌招 牌 推 介 - ▪️ 白 布 麵 餐 -▫️「嫩雞白布湯闊麵統手工湯麵」雞湯入口濃郁,唔會太鹹,麵條吸收哂湯汁精華,腍滑彈牙;大量雞絲食落特別有咬口,加16蚊配左杯「香芽香水檸檬茶」清新解膩,另外嗌左個「韭菜豬肉餃子」,一客5隻,外皮夠薄,裡面餡料豐富,好食。▪️ 牛 骨 餃 子 麵 套 餐 -▫️「牛骨餃子湯麵」牛骨份量十足,食落啖啖骨膠原,過足口癮,配菜仲有D蘿蔔,煮到非常淋身,入口即化;套餐仲包一客4隻「白菜豬肉餃子」、「西施燉蛋」,燉蛋食落滑不溜口,加6蚊叫左杯「凍豆漿」,食麵一定要嗌;另外時菜就揀左款「上湯松茸娃娃菜」,新鮮爽口,整體夠哂抵食。
你諗下西裝都要度身訂造,唔係TAILOR-MADE著上身,

點都係差d,正如手工麵條一樣,天然唔會有梘水味,

款式又夠多,淨係口感同市面上既麵店都差幾皮啦,

識唔識食就係睇你識唔識揀。👇🏻

📌招 牌 推 介 -
▪️ 白 布 麵 餐 -
嫩雞白布湯闊麵統手工湯麵

▫️「嫩雞白布湯闊麵統手工湯麵雞湯入口濃郁,唔會太鹹,
麵條吸收哂湯汁精華,腍滑彈牙;大量雞絲食落特別有咬口,

16蚊配左杯「香芽香水檸檬茶」清新解膩,
香芽香水檸檬茶

另外嗌左個「韭菜豬肉餃子」,
一客5隻,外皮夠薄,裡面餡料豐富,好食。
韭菜豬肉餃子

▪️ 牛 骨 餃 子 麵 套 餐 -
牛骨餃子湯麵

▫️「牛骨餃子湯麵牛骨份量十足,食落啖啖骨膠原,過足口癮,
牛骨餃子湯麵

配菜仲有D蘿蔔,煮到非常淋身,入口即化;

6蚊叫左杯「凍豆漿」,食麵一定要嗌;
凍豆漿

上湯松茸娃娃菜
2024-10-03
15 分鐘 (堂食)
香芽香水檸檬茶
韭菜豬肉餃子
凍豆漿
上湯松茸娃娃菜
  • 白菜豬肉餃子
2024-09-25 447 瀏覽
今日來試下呢個手工麵,唔錯!叫左一碗嫩雞寬麵,一上來奶白色的湯汁就已經好吸引嘎!而且麵湯飲過去係清甜嘎,再試下個麵,煙煙韌韌幾好食🤤最重點係香港好少見到湯麵配感多青菜啦!直頭營養豐富啊!
今日來試下呢個手工麵,唔錯!
2024-09-23 538 瀏覽
上網見佢呢個闊面咁得意,今日同朋友嚟咗試吓!嫩雞白布湯闊麵湯底奶白色,有農香雞味,而且食落去啲雞肉非常嫩滑。最期待嘅闊麵真係好好食,好滑之餘仲好有咬口非常煙靭同Q彈!牛骨餃子麵套餐呢一款嘅湯底又好重嘅牛骨味,佢應該仲用咗白蘿蔔熬製所以都有啲白蘿蔔甜味。仲加咗啲蔥同埋胡椒粉,食落去好惹味!西施燉蛋牛骨面套餐仲送呢個甜品,食落去燉蛋非常滑,小甜,好好食!輕量魯肉飯滷肉飯嘅滷肉,肥瘦均勻。而且個醬汁調得好好,少少鹹少少甜。醬汁亦都唔會搞到個飯太濕,個滷肉送飯好好食!香茅香水檸檬茶朋友同我都嗌咗呢一杯嘢飲少冰少甜,好似最近興嗰啲手打檸檬。酸酸甜甜,茶底唔會太濃!總括而言餐廳嘅嘢食性價比都非常高,味道又好食,而且價錢又平! 可以再去!
上網見佢呢個闊面咁得意,今日同朋友嚟咗試吓!

嫩雞白布湯闊麵

牛骨餃子麵套餐

西施燉蛋

牛骨面套餐仲送呢個甜品,食落去燉蛋非常滑,小甜,好好食!

輕量魯肉飯

香茅香水檸檬茶

2024-09-10
2024-09-22 665 瀏覽
睇完openrice嚟食 期望與現實有好大落差叫左個88蚊果個套餐 牛骨餃子麵套餐個湯底淡到好似飲緊水咁 得個餃子係正常啲麵冇咩好講 正正常常但我叫多左個香槽醉雞完全都冇酒味啲雞又太淋好似霉左咁個松茸浸娃娃菜又係淡到阿媽都唔認得 完全飲緊水咁然後送兩個甜品,朋友話佢個西施燉蛋又係好似百福豆腐花咁淡 我食果個咋渣就普通貨色 總之奉勸各位唔好過分相信餐牌圖片,否則會好失望現實啲牛仔骨都冇咁大舊,得兩三舊可能個個人口味唔同但真心我唔會再食第二次
睇完openrice嚟食 期望與現實有好大落差
叫左個88蚊果個套餐 牛骨餃子麵套餐
個湯底淡到好似飲緊水咁 得個餃子係正常
啲麵冇咩好講 正正常常但我叫多左個香槽醉雞
完全都冇酒味啲雞又太淋好似霉左咁
個松茸浸娃娃菜又係淡到阿媽都唔認得 完全飲緊水咁
總之奉勸各位唔好過分相信餐牌圖片,否則會好失望
現實啲牛仔骨都冇咁大舊,得兩三舊
可能個個人口味唔同但真心我唔會再食第二次

牛骨餃子麵套餐
$141.5 (晚餐)
2024-09-17 531 瀏覽
今晚過完囍帖街影相,就黎左呢間餐廳到食下佢嘅手工麵。嫩雞白布湯闊麵套餐 $72個湯好香濃奶味,超多的雞肉,啲麵真係好闊,食下食下不知不覺間就食晒成碗。跟餐加$13 飲百香果茉莉茶,幾清甜解渴。牛骨餃子麵套餐 $88湯底有清甜牛骨味,麵係幼身的,仲有四隻餃子,揀左白菜豬肉餃,大大隻,入面仲幾juicy。跟餐加 $16 有香茅香水檸檬茶,茶底清甜,淡淡香茅,好適合夏天飲。個套餐仲包左甜品,西施燉蛋,幾夠滑。瑞士雞翼 $37瑞士汁甜甜的,炆到好入味。見樓面職員好忙,但都保持到好好的服務態度,值得一讚,總括黎講,呢一間餐廳CP值幾高👍👍
今晚過完囍帖街影相,就黎左呢間餐廳到食下佢嘅手工麵。

嫩雞白布湯闊麵套餐 $72

跟餐加$13 飲百香果茉莉茶,幾清甜解渴。

牛骨餃子麵套餐 $88

個套餐仲包左甜品,西施燉蛋,幾夠滑。

瑞士雞翼 $37
瑞士汁甜甜的,炆到好入味。