2019-03-27
好耐無更新喇因為近日喉嚨痛無咩食野今日睇完#比悲傷更悲傷的故事 台灣電影,再去埋#阿元來了 食台灣美食。有驚喜! ✔️魯肉飯絕不比台灣的遜色,味道剛好,唔太咸,豬肉肥廋剛好,入口又融化感覺沒有好鞋的口感。✔️冬瓜茶必飲,口味濃郁,夠熱夠大杯,秋冬飲杯熱冬瓜,正✖️個芋圓糖水遜色✔️芝士蛋餅好好食,但個蛋皮軟d會更好,很足料✔️仲有要食個爆蛋雞肉飯,口感好豐富,好食👍🏼 ✔️呢間可以再去,環境裝潢好用心,朋友都說看了台灣電影,再在這吃頓暖立立的午餐,像去了台灣一樣😊#阿元來了 #比悲傷更悲傷的故事#台北美食 #魯肉飯推介#cteateat#冬瓜茶人均消費:$60-100好味指數: 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣ 8/10分地址:觀塘#hkfood #hkfoodstagram #hkfoodieblogger #hkfoods #hkfoodielife #hkfoodie #hkfoodpic #ctfoodie#hkfoodshare#cteateat_觀塘篇
✔️冬瓜茶必飲,口味濃郁,夠熱夠大杯,秋冬飲杯熱冬瓜,正
✖️個芋圓糖水遜色
✔️芝士蛋餅好好食,但個蛋皮軟d會更好,很足料
人均消費:$60-100
地址:觀塘