2022-11-29
2022-11-29同朋友約咗係旺角食拉麵🍜去咗阿久根和牛拉麵屋🥳阿久根原來係呀鼎爺個仔開🧒🏻主打食慢煮和牛同沾麵😍裝修都好有日式風格🇯🇵加埋蝦公仔嘅特色牆好吸睛🦐平日晚市時段,都幾多客人😍店員安排我哋坐吧枱位💺枱上面放三樽不同辣度調味粉🌶我哋點了,燒牛肩胛拉麵(濃蝦湯),98蚊碗,另加炙燒豚肉,38蚊3枚,揀了蝦湯底,飲咗啖超濃嘅蝦味,帶有大量嘅鮮甜味,麵質彈牙,溏心蛋完全做到流心嘅效果,牛肩胛肉食到軟嫩口感,炙燒豚肉,表面有微微火炙豚肉更加香口,喜歡濃味朋友一定要試🍜😍慢煮安格斯牛小排濃蝦湯沾麵,138蚊碗,另加慢煮蕯摩雞,38蚊3枚,牛小排份量都好多,有五大片,濃湯蝦味比起拉麵湯底,更加濃郁,粗麵條有韌性,溏心蛋都係做得非常好,牛小排半生熟,有細緻軟嫩的口感,蕯摩雞口感就比較結實,相當有驚喜嘅沾麵😍🥳整體環境坐得幾舒服,有齊調味料,紙巾等用品好貼心😍服務態度都非常有禮😊食物份量足料,湯底又夠濃,價錢合理,會再幫襯@ akune wagyu_ramen 下次試吓佢哋嘅和牛拉麵😍🍜🥳#阿久根和牛拉麵屋#燒牛肩胛拉麵#慢煮安格斯牛小排濃蝦湯沾麵
同朋友約咗係旺角食拉麵🍜
去咗阿久根和牛拉麵屋🥳
阿久根原來係呀鼎爺個仔開🧒🏻
主打食慢煮和牛同沾麵😍
裝修都好有日式風格🇯🇵
加埋蝦公仔嘅特色牆好吸睛🦐
平日晚市時段,都幾多客人😍
店員安排我哋坐吧枱位💺
枱上面放三樽不同辣度調味粉🌶
整體環境坐得幾舒服,有齊調味料,紙巾等用品好貼心😍
服務態度都非常有禮😊
#阿久根和牛拉麵屋