2024-07-15
食肉獸又出動😎今次試嘅呢間任食火鍋🍲勝在可以揀無限時/120分鐘任食,無限時加多$40就食到,而且湯底同食物質素都唔錯👍🏻有3個套餐可以揀,最平嗰個低至$219~環境都幾舒服唔會坐得好迫😗▪️鍋底:有起碼20款湯底可以揀,加$48就有鴛鴦鍋~我哋揀咗藥膳椰子雞鍋同田園蕃茄濃湯牛肉鍋,試完覺得椰子雞鍋真係必點!勁香甜椰子味🥥,用嚟涮肉類超好食👍🏻▪️海鮮:有海蝦、白鱔、鯇魚片等~大推海蝦,叫咗幾轉都好新鮮👏🏻▪️肉類:我哋揀咗第二級別套餐,以下呢幾款肉真係要翻兜再翻兜😆Prime Grade安格斯牛頸脊好重牛味😍,西班牙伊比利亞黑毛豬肉片同無激素豬肉片,完全冇豬臊味▪️其他:黑松露墨魚滑同爆漿濃芝士牛丸都好特別🙂↕️ 小食記得試吓鹽酥雞同炸魚皮,可以加埋shakeshake粉,有得食又有得玩🤣▪️飲品:除咗汽水、檸檬茶等大路野之外,仲有自家製冷泡茶👍🏻▪️甜品:套餐包咗每人一杯雪糕或者雪條,雪糕可以揀Movenpick/Häagen-Dazs/Dreyer’s,都幾多選擇🍦