2022-06-17 604 瀏覽
其實今年開嘅日本餐廳越來越多,不過真係新鮮好食又抵食嘅真係好少。呢間鐵火糖已經食咗好幾年,價錢又抵食,而且每次食嘅食sashimi都非常新鮮。一個飯入面又有海蝦又有拖羅又有蟹子,其實自己可以自行三到四樣配料,只不過係$100之內已經有交易啦。個日去到係中午時間,終於可以唔使排咁耐隊,都見到好多人自己一個嚟食,佢哋可能同我一樣係呢間舖頭嘅忠實粉絲。不過中午食會比夜晚嚟食更加低,當然最平嘅話係下午茶時間啦!
2022-03-06 681 瀏覽
今次好想食魚生飯外賣😋就揀咗幫襯鉄火堂☺️知道佢哋有自選魚生飯,覺得好似幾吸引🥰本身飯底要$10,叫五款魚生就可以免咗$10飯底錢,所以我叫咗五款🙆🏻‍♀️墨魚 ($19)、劍魚腩 ($32)、赤蝦 ($32)、帆立貝 ($32)同三文魚子 ($41)😆除此之外仲會有幾粒玉子添~我覺得當中最好食係赤蝦同帆立貝,雖然赤蝦唔係太大隻,但都好爽口,而帆立貝鮮甜十足😋略嫌墨魚有少少微苦,同埋三文魚子唔夠脆🙈男朋友都係叫咗五款,同我一樣叫咗赤蝦同帆立貝,另外三樣就有火炙三文魚 ($19)、三文魚腩 ($32)同埋油甘魚 ($32)~油甘魚都係好大塊好肥美,不過三文魚腩相對就好細塊🥲可能係咁啱個部位問題🙈本身打算再另外叫吓啲刺身,但見到有個拖羅飯 (唔記得咗佢叫咩名)做半價!只係$69😌鍾意食拖羅嘅我哋就叫多咗個飯😂有拖羅蓉、中拖、赤身同火灸赤身~我自己比較鍾意食魚蓉同中拖,油脂夠多嘛😆不過佢嘅赤身都幾好食架~整體嚟講,佢嘅刺身都好新鮮,大部份非常好食,少部份有改善空間😙可以自選實在太過癮~

2022-02-27
10 分鐘 (外賣自取)
2021-12-31 550 瀏覽
之前一路都好想試,今日食正餐之前都忍唔住嚟立食🤣食咗一個高級餐前小點想試唔同吞拿魚嘅部位,一定要嚟呢間店,呢度有好多唔同部位,例如腦 面頰 等等好想食面頰刺身,可惜冇晒,不過剩返兩片,師傅幫我用嚟整壽司,果然冇令我失望🤤肉質好有層次,有咬口之餘亦10分新鮮💛可惜只得兩片🥺另一個令我相當有驚喜嘅就係佢嘅中拖個賣相十分靚仔之餘一咬落去 ❤️❤️嘩油脂分布均勻 勁新鮮 痴線💛鋪頭d 人都好nice 🥳下次一定要再食 🙆🏼‍♀️

肉質好有層次,有咬口之餘亦10分新鮮💛可惜只得兩片🥺

另一個令我相當有驚喜嘅就係佢嘅中拖
個賣相十分靚仔之餘
一咬落去 ❤️❤️嘩
油脂分布均勻 勁新鮮 痴線💛

鋪頭d 人都好nice 🥳
下次一定要再食 🙆🏼‍♀️
2021-12-18 509 瀏覽
鉄火堂隔幾日就有切吞拿魚表演😂唔係得donki壽司先有嫁好似58有3件吞拿魚 有赤身 中拖同大拖 三件都有本身應有嘅鮮味 而且冇冰鮮過真係唔同啲 超新鮮超好食!性價比勁高丼飯都勁抵食 想平食丼飯揀佢實冇錯回頭率🌕🌕🌕🌕🌑(5🌕滿分)
鉄火堂隔幾日就有切吞拿魚表演😂唔係得donki壽司先有嫁
丼飯都勁抵食 想平食丼飯揀佢實冇錯

回頭率🌕🌕🌕🌕🌑(5🌕滿分)
2021-11-23 512 瀏覽
尖沙咀厚福街這間鉄火堂吃過幾次都是同一間店,沒吃過其他分店。開初給它吸引的原因是魚生可以自己選擇,喜歡吃什麼就點什麼,拼成一碗你專屬的魚生飯😍,而且價錢合理,試過後就是會記住,然後成為偶爾經過尖沙咀的餐廳選擇之一😜這次再來的時候,價錢好像比上兩次貴了,但仍是性價比高的。自選了4款魚生拼壽司飯的組合,點了汁燒帆立貝、蒲燒鰻魚、火炙三文魚腩、醋鯖魚。份量剛好,魚生飯來之前一碗海帶麵豉湯,這次我沒有點小食,吃完便到附近商場逛街。

2021-11-20
2021-10-26 506 瀏覽
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸打卡指數:👍🏻👍🏻👍🏻🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻fai.lok今日去完影相就黎左鉄火堂食晚餐, 黎得鉄火堂,食魚生丼飯都應該係佔大多數,門面有好多廚師設計好既魚生丼飯。但fai.lok都係揀返自己喜歡魚生,依兩張都有魚生丼飯, 個張就有藍鰭吞拿魚,再配搭四款魚生,除返開價錢比 仲平啲添, 不過 就比較多魚生款式揀。fai.lok最後揀左 ,平啲又有藍鰭吞拿魚,想食款式,都可以散叫壽司 。老規舉,叫左兩個唔同價錢藍鰭吞拿魚丼飯,可以試下個分別。「鉄」丼家-厚切藍鰭中拖羅 (2切) + 4款自選配料 ( $120 )  揀左 三文魚, 火灸三文腩,帝皇蟹棒,帆立貝,每款魚生都有兩件,岩岩好fai.lok可以每人一件,值得係有帝皇蟹棒6件,唔知係俾多左定真係咁正。三文魚都叫係高質三文魚,火灸三文魚腩就特別好食,普通火灸都係燒表面,佢地就燒得幾熟下,好冧反而好好食。帆立貝就爽口好食。下次應該會揀晒兩個厚切藍鰭中拖羅,分別太大,食落有少少入口即溶感覺。「鉄」丼家-厚切藍鰭吞拿魚 (2切) + 4款自
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指數:👍🏻👍🏻👍🏻
🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店員服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

fai.lok今日去完影相就黎左鉄火堂食晚餐,
黎得鉄火堂,食魚生丼飯都應該係佔大多數,
門面有好多廚師設計好既魚生丼飯。
但fai.lok都係揀返自己喜歡魚生,

依兩張都有魚生丼飯,
[鉄丼家] 個張就有藍鰭吞拿魚,再配搭四款魚生,
除返開價錢比 [自選魚生丼] 仲平啲添,
 不過[自選魚生丼] 就比較多魚生款式揀。

fai.lok最後揀左[鉄丼家] ,
平啲又有藍鰭吞拿魚,
想食[自選魚生丼]款式,都可以散叫壽司
老規舉,叫左兩個唔同價錢藍鰭吞拿魚丼飯,
可以試下個分別。

「鉄」丼家-
「鉄」丼家- 厚切藍鰭中拖羅 (2切) + 4款自選配料
揀左 三文魚, 火灸三文腩,帝皇蟹棒,帆立貝,
每款魚生都有兩件,岩岩好fai.lok可以每人一件,
值得係有帝皇蟹棒6件,唔知係俾多左定真係咁正。
三文魚都叫係高質三文魚,
火灸三文魚腩就特別好食,
普通火灸都係燒表面,佢地就燒得幾熟下,好冧反而好好食。
帆立貝就爽口好食。
下次應該會揀晒兩個厚切藍鰭中拖羅,
分別太大,食落有少少入口即溶感覺。

「鉄」丼家-
厚切藍鰭吞拿魚 (2切) + 4款自選配料 ( $105 )
「鉄」丼家- 厚切藍鰭吞拿魚 (2切) + 4款自選配料
揀左 三文魚,碎蔥三文魚,油甘魚,劍魚腩,
碎蔥三文魚,雖然話係碎三文魚,
不過真係太爛,無咩口感。
厚切藍鰭吞拿魚,油脂感唔係好多,
不過食落都好爽口新鮮。

除左$105 厚切藍鰭吞拿魚無咁好食之外,
fai.lok發現$120 厚切藍鰭中拖羅丼飯會鋪滿整個丼飯,
 $105 厚切藍鰭吞拿魚丼飯 就只會鋪丼飯一半位置。
打卡影相就會就下角度。
2021-10-23
30 分鐘 (堂食)
「鉄」丼家- 厚切藍鰭中拖羅 (2切) + 4款自選配料
「鉄」丼家- 厚切藍鰭吞拿魚 (2切) + 4款自選配料
2021-08-27 356 瀏覽
今日特登4:30過嚟睇劏吞拿魚表演 第一次見到咁大條藍鯨吞拿魚喺你面前都幾震撼 個師傅一邊劏有另一位同事會一邊介紹吞拿魚嘅不同部位,長知識哦~表演去到大概五點完 可以即刻買新鮮劏嘅吞拿魚刺身 仲有限量20份 大拖羅中拖羅同埋赤身壽司set 每份三件 承惠$45 食落口啲魚完全冇雪藏味 好香滑完全冇筋 好正另外仲可以即刻揀不同的刺身部位去買 $145 大拖$115中拖 各自買咗100 gram 大約七片左右 返咗屋企連腌尖嘅阿媽都話好好食

2021-06-13 416 瀏覽
星期五喺尖沙咀, 諗唔到食咩然後醒起朋友介紹過鉄火堂嘅魚生飯幾抵食望咗menu,吞拿魚丼最平$99, 又真係幾平,於是乎就去咗試吓7pm去到唔使點等就入得(有可能係因為落大雨), 不過記住要齊人先入得架~~///我試咗:🍴中拖羅+4款自選魚生丼中拖羅有兩舊,都算厚切同埋味道都ok喎~其他魚生就係好過爭鮮嘅質素啦劍魚腩真係唔推介🙈.... 又薄又腥......份量比我想像中細碗,不過只係$115,就當係一分錢一分貨啦, 話晒平時其他餐廳食隨時係兩倍價錢或以上
星期五喺尖沙咀, 諗唔到食咩
然後醒起朋友介紹過鉄火堂嘅魚生飯幾抵食
///
我試咗:
🍴中拖羅+4款自選魚生丼
中拖羅有兩舊,都算厚切同埋味道都ok喎~
其他魚生就係好過爭鮮嘅質素啦
劍魚腩真係唔推介🙈.... 又薄又腥......
我經常要去尖沙咀做美容,我每次都經過鉄火堂吞拿魚專門店,有時看著肥美的日本吞拿魚在表演切割,我還是忍不住即時要買一份拖羅壽司盛盒的外賣,這個拖羅水準價格合理,比大型日本超級市場價格更加便宜(一大盒要將近300元),如果需要特別部位也可以跟師傅講,我今次帶外賣回家中品嚐,如果這家分店能增設坐位,就非常方便了。今次肥美的拖羅,油脂分佈比例剛剛好,那是不用咀嚼的,我細意享受肥美的吞拿魚油在口腔內慢慢融化,一點也不覺得腥,如果不新鮮就會覺得很腥,那是久違了的日本新鮮吞拿魚味道。我的建議是不用加任何芥末,沾上少許醬油,我認為要善待自己好些,偶爾吃下也是不錯的選擇,始終這個疫情,我有排也不能去到日本旅遊了。
我經常要去尖沙咀做美容,我每次都經過

今日一場嚟到主要係想睇劏魚表演記得去東京嘅時候都想去築地市場睇劏魚但時間太早起唔到身 到而家連日本都去唔到 無緣睇即劏拖羅( ・᷄ὢ・᷅ )劏魚表演由16:30開始不過唔係日日有 想睇就要留意鉄火堂social media page預告我都幾好彩 當日劏嘅魚超巨型113公斤 好似一個人咁大條 場面非常震撼 ‪(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)‬就算唔買都可以睇同打卡( ー̀֊ー́ )✧不過一場嚟到都想試下即劏即食!´•ᴥ•`拖羅壽司盛盒($50)價錢十分相宜 赤身x2 中拖x1 大拖x1 都只售$50 平均$1x 有一嚿 仲平過donki~而且係即劏 呢個體驗都值回票價( ー̀֊ー́ )✧呢個盛盒一次可以食曬三大部位 岩曬三心兩意嘅朋友 我就最鍾意肥美大拖 油脂味香 美中不足唔算太厚切 但絕對對得住呢個價錢赤身比較食到吞拿魚原味 都唔會太瘦 食落都食到啖啖油香 因為即劏即食嘅關係 唔會未融雪又唔會太冰 口感比較天然´•ᴥ•`大拖+中拖刺身除左壽司當然都試埋刺身原汁原味喺圖都見到大拖嘅油脂分佈夠曬肥中拖雖然冇咁肥 但勝在冇筋 入口即融 大拖就齒頰留香 各有千秋 一次過食曬就最滿足 偷聽到師傅同另一個客人講佢最鍾
今日一場嚟到主要係想睇劏魚表演
記得去東京嘅時候都想去築地市場睇劏魚
劏魚表演由16:30開始
就算唔買都可以睇同打卡( ー̀֊ー́ )✧

不過一場嚟到都想試下即劏即食!

´•ᴥ•`拖羅壽司盛盒($50)
赤身比較食到吞拿魚原味 都唔會太瘦 食落都食到啖啖油香
因為即劏即食嘅關係 唔會未融雪又唔會太冰 口感比較天然

´•ᴥ•`大拖+中拖刺身
除左壽司當然都試埋刺身原汁原味
喺圖都見到大拖嘅油脂分佈夠曬肥
中拖雖然冇咁肥 但勝在冇筋 入口即融 大拖就齒頰留香 各有千秋 一次過食曬就最滿足 偷聽到師傅同另一個客人講佢最鍾意中拖 唔會太肥蓋過左吞拿魚原味 個客人即刻買左中拖試試‪(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)‬

即劏即食嘅體驗十分特別 仲要撞正劏條咁巨型嘅魚 更睇到師傅功架 想食到味道口感最天然嘅拖羅
都可以去鉄火堂一遊 止一止去唔到日本嘅癮( ´͈ ᗨ `͈ )ノ
🔆CP值極高的魚生專門店 又睇又食至抵之選🔆🎏原來喺尖沙咀都可以搵到日本先睇到嘅魚生即場劏魚表演🐟🥇鉄火堂🥇😲第一次喺香港可以咁近距離睇到一條咁巨型嘅7kg原條藍旗吞拿魚,真心覺得有啲surprise... 原來吞拿魚又名為金槍魚,肉色為紅色,而魚腹嘅部份則名為拖羅。呢間舖頭原來會定期上演劏魚表演,佢哋仲會即劏即食,好新鮮咁🙊🔪今日咁岩見到劏魚表演,自然就停低咗腳步喺首都廣場地下嗰間鉄火堂🔥入到去先知道原來佢哋呢一間舖只係外賣或者立食,如果想坐低食就要去佢哋其他嘅舖頭。👍🏻認真第一次咁近距離可以睇到吞拿魚魚腹拖羅位置嘅分佈,原來條魚同一個橫切面可以分咁多個部位。🙈🎣今次見到啲魚生咁新鮮,當然要試試佢,分別是咗佢哋嘅50g大拖羅、50g中拖羅同埋佢哋嘅拖羅壽司盛盒。🍣👐🏻個人覺得,大拖羅比較肥美,由於係魚腩最前嘅位置,油分自然分佈得多,但筋位亦都會相對地多,所以比較咬口。而中拖羅油分相對適中亦都無筋,味道比較濃郁,所以個人來講我會比較鍾意中拖羅嘅刺身🌟大家經過尖沙咀呢間舖頭,不妨可以停低腳步睇吓佢哋表演,佢哋係會定期上演劏魚表演,記得要睇啱時間先過去,仲可以食埋佢哋即劏即賣嘅魚生🤪Yum
🔆CP值極高的魚生專門店 又睇又食至抵之選🔆

🎏原來喺尖沙咀都可以搵到日本先睇到嘅魚生即場劏魚表演🐟

🥇鉄火堂🥇

Yummy Level: 🌟🌟🌟 (7/10)

Info: 🔥鉄火堂 🔥
📍尖沙咀漆咸道南61-65號5號鋪首都廣場地下

📍Shop no. 5, The Capital, 61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui
🎏原來喺尖沙咀都可以搵到日本先睇到嘅魚生即場劏魚表演🐟🥇鉄火堂🥇😲第一次喺香港可以咁近距離睇到一條咁巨型嘅7kg原條藍旗吞拿魚,真心覺得有啲surprise... 原來吞拿魚又名為金槍魚,肉色為紅色,而魚腹嘅部份則名為拖羅。呢間舖頭原來會定期上演劏魚表演,佢哋仲會即劏即食,好新鮮咁🙊🔪今日咁岩見到劏魚表演,自然就停低咗腳步喺首都廣場地下嗰間鉄火堂🔥入到去先知道原來佢哋呢一間舖只係外賣或者立食,如果想坐低食就要去佢哋其他嘅舖頭。👍🏻認真第一次咁近距離可以睇到吞拿魚魚腹拖羅位置嘅分佈,原來條魚同一個橫切面可以分咁多個部位。🙈🎣今次見到啲魚生咁新鮮,當然要試試佢,分別是咗佢哋嘅50g大拖羅、50g中拖羅同埋佢哋嘅拖羅壽司盛盒。🍣👐🏻個人覺得,大拖羅比較肥美,由於係魚腩最前嘅位置,油分自然分佈得多,但筋位亦都會相對地多,所以比較咬口。而中拖羅油分相對適中亦都無筋,味道比較濃郁,所以個人來講我會比較鍾意中拖羅嘅刺身🌟大家經過尖沙咀呢間舖頭,不妨可以停低腳步睇吓佢哋表演,佢哋係會定期上演劏魚表演,記得要睇啱時間先過去,仲可以食埋佢哋即劏即賣嘅魚生🤪Yummy Level: 🌟🌟🌟 (7/10)In
🎏原來喺尖沙咀都可以搵到日本先睇到嘅魚生即場劏魚表演🐟

🥇鉄火堂🥇

Yummy Level: 🌟🌟🌟 (7/10)

Info: 🔥鉄火堂 🔥
📍尖沙咀漆咸道南61-65號5號鋪首都廣場地下

🐟冇得飛日本?係香港都可以睇到劏魚表現 仲可以即劏即食🐟鉄火堂可能大家都聽過 但我最近經過尖沙咀先知首都廣場間分店係有即劏原條藍旗吞拿魚表演🐟當日條藍旗吞拿魚有110kg 聽師傅講係原條由日本空運直送到港🐟每個星期都會上演劏魚表演 日子可以留意留番佢地社交平台 仲有直播劏魚表演🐟講番食物 食左2份50g 刺身 分別係大拖羅($65)同中拖羅($50)大拖羅:好大塊超肥美 好香魚油脂 入口即溶中拖羅: 魚味同油脂平衡 比大拖羅冇咁重油香 兩樣都好好食 重點係 望住劏 劏完即食 超級新鮮!又好掛住鄉下喇🐟拖羅壽司盛盒 ($50)有四件吞拿魚壽司 兩件赤身 一件中拖羅 一件大拖羅 店員建議由淡味嘅赤身食起雖然赤身係最平 但完全唔會有筋 油脂較少 比較有口感中拖羅同剛才刺身一樣 淡淡魚油甘香 魚油味同魚香都平衡得好好大拖羅魚油味比較濃 三款各有不同口感 小朋友才做選擇 我全都要☺️🐟店鋪小小 不設座位 只係有立食區 所以大家都可以揀外賣番屋企食 都一樣咁新鮮
🐟冇得飛日本?係香港都可以睇到劏魚表現 仲可以即劏即食

大拖羅:好大塊超肥美 好香魚油脂 入口即溶
中拖羅: 魚味同油脂平衡 比大拖羅冇咁重油香
拖羅刺身

🐟拖羅壽司盛盒 ($50)
有四件吞拿魚壽司 兩件赤身 一件中拖羅 一件大拖羅
店員建議由淡味嘅赤身食起
雖然赤身係最平 但完全唔會有筋 油脂較少 比較有口感

拖羅壽司盛盒

拖羅刺身
拖羅壽司盛盒
2021-05-06 417 瀏覽
今日下晝經過尖沙咀見到有班人企係鋪頭門口,發現原來鉄火堂係尖沙咀開多左間專做外賣既分店,仲有即劏吞拿魚表演。日本直送既原條吞拿魚🐟🐟大大條,今日果條係92KG 既大大條,佢話一星期會有幾次,今個星期就一二四五六都有🤔🤔師傅仲會劏完一部分就show 返比我地睇個樣劏完可以即刻買黎食,佢外面就show 左個價目表,由赤身$60/100g 到頸拖羅$160/100g 不等,都幾抵買咁難得睇到梗係要試下,試左個拖羅壽司盛合 ($50)有齊大拖羅,中拖羅同赤身,一次過滿足哂唔同願望😍😍大拖羅入口即溶,即劏果然係比較新鮮,試完好掛住日本呀🤤🤤中拖羅同赤身都好有鮮味,試哂每種口味好滿足😋😋食完仲想食佢超級新鮮既吞拿魚,另外再買左兩款刺身,揀左大拖羅同埋赤身😍😍😍大滿足🥰🥰🥰刺身同壽司都新鮮好食,有鉄火堂一貫既水準👍🏻👍🏻食完又想再約朋友去佢堂食店lu🤣📍 鉄火堂 (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南61-65號首都廣場地下5號舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foo

刺身壽司都新鮮好食,有鉄火堂一貫既水準👍🏻👍🏻食完又想再約朋友去佢堂食店lu🤣

📍 鉄火堂 (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南61-65號首都廣場地下5號舖

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie
外賣自取
  • 拖羅壽司盛盒
2021-05-05 107 瀏覽
拖羅來講雖然已經食過無數次,但現場望住師傅劏原條藍鰭吞拿魚,然後即食新鮮拖羅壽司刺身真係第一次。鉄火堂就俾到呢個機會大家,佢地每次劏魚都會係social media預告,俾大家mark定個時間來欣賞劏魚表演之餘,仲可以即時買來食😋。當日劏既吞拿魚有成95kg,超級巨型,師傅劏個陣都要有另一位幫手。劏唔同部位時要用唔同刀具,期間要用到一把好長嘅特製刀,師傅拎出來展示個陣令我不禁諗起鬼滅之刃(sor上哂腦🙈) 師傅手起刀落,技術純熟,好快就KO左成條魚,現場畫面真係幾震撼😳・今次總共試左3款,好食嘅程度令我感到好難忘,真係有種去左日本築地巿場嘅感覺😆 ⊳ 拖羅壽司盛盒拖羅壽司盛合有1件大拖羅,1件中拖羅同兩件赤身壽司,可以同時食到3個部位。魚肉味濃甘香,油脂豐富,而壽司飯酸度都恰到好處,件件都好好食,大滿足😌⊳ 大拖羅刺身大拖羅超肥美,油脂豐富到好似雪花咁,佈滿魚油花紋,入口即溶。因為係新鮮即劏,完全無任何雪藏感覺,滿口都係拖羅嘅鮮甜味同甘香味,實在太正🤤⊳ 赤身刺身赤身質感相對比較結實,雖然無大拖羅咁多油脂,但魚味都十分濃郁,食多幾塊唔會覺得膩😋・係無限掛住日本嘅心情下可以有呢個體驗,十

⊳ 拖羅壽司盛盒

⊳ 大拖羅刺身

⊳ 赤身刺身

係無限掛住日本嘅心情下可以有呢個體驗,十分特別。估唔到香港都可以有呢個機會,真係有啲錯覺去左日本咁。另外餐廳提供立食同外賣,如果趕時間買返屋企慢慢嘆都唔錯🤤
  • 大拖羅刺身
  • 拖羅壽司盛盒