2006-08-14
桂花魚,好好食,甜甜地,帶點桂花味,味道不會太濃一口小籠包,好食,皮薄,一流黃金蝦,已經系第二次食,都系覺得不外如是,蝦肉都系有點梅梅菜碎肉叉子,叉子唔熱,可能在廚房已經攤凍0左,所以唔熱外,仲有點林冰鎮介蘭,好特別,冰凍既介蘭加日本'si'油同Wasabi食,唔錯,好清既一個菜金剛'cool',雖然要等30 分鐘,但都覺得值得既,真材實料,好抵食酸辣湯拉麵,不過不失,好似什麼什麼小籠包拉麵果間好食0的醉雞,唔錯唔錯,酒味雖然好濃,但好易入口什麼什麼白肉,冷盤來既,點醬油食,好好食,要幾濃有幾濃,要幾清有幾清鱔炒蝦仁,唔錯,但味比較濃6 點半就已經開始等位架喇,所以如果唔想等位,就around 6 點鐘到啦。再唔系,搭台食都唔使等太耐,雖然無0左0的私人空間,但可以看看其他菜色系點樣。至於茶,首選碧螺春,因為唔系好多餐館有呢只茶。試過鐵觀音同烏龍都唔錯。
一口小籠包,好食,皮薄,一流
黃金蝦,已經系第二次食,都系覺得不外如是,蝦肉都系有點梅
酸辣湯拉麵,不過不失,好似什麼什麼小籠包拉麵果間好食0的
醉雞,唔錯唔錯,酒味雖然好濃,但好易入口
鱔炒蝦仁,唔錯,但味比較濃