2009-07-08
睇完呢度去試下,,初初走錯路,.以為係平民飯堂個邊..原來係高lv 區呢邊至係..8點鐘度..等位都等左15mins..兩個fd一個試 香辣屋,一個試韓國屋,,兩個無讚揚..有個反而講韓國邊個湯定食..真係貴在湯..無乜特別..到我la!!見大大張貼 燒豬頸肉撈檬..就叫la..;等成20mins以上竟然..追單時收銀員話係即叫即燒..我咪話..要等咁耐買時就揚聲...唔係個個都咁好耐性..仲耐過等位..之後埋位試下..檬粉好普通..豬肉類似超市d咁..只係味道更濃+口感好些..但唔係我想要個隻味..而家打打下字諗起小巴黎個d好似落左椰醬話..脆d香口d..可惜沙田間執左..等得耐度爭d想由ok轉負分.但係佢態度唔算囂..我諒解下唯有但無下次
但無下次