2021-02-04
旺角有好多樓上cafe~今次朋友介紹嚟到呢間登打士廣場嘅樓上cafe 😆Chill一Chill!一入去裝修簡約令人舒服,木櫃放咗好多board game疫情過後要約班friend 嚟玩玩食食先!二人套裝 $308 🌠黑松露雜菇意大利飯必點~作為黑松露愛好者嘅我😜只要見到有黑松露意大利飯都一定會叫!香氣逼人嘅黑松露夾雜忌廉奶香意大利燴飯之中,而雜菇散落每口意大利飯,口感軟腍入味,黑松露同忌廉香味好夾,鐘意食黑松露嘅人朋友必止😆🌠西西里pizza (10吋)2個人食份量好夠,蕃茄味香濃,酸酸甜甜好開胃,餅底又薄又脆,再加火箭菜味道好清新,去cafe真係要配pizza😂🌠炸蟹餅一上檯已經聞到好香!一咬好脆而且入面真係有蟹肉同蟹餅製成,不過岩岩炸起真係好熱!勁快就比我地秒殺曬😆🌠 榛子朱古力朱古力幾濃,凍飲幾爽,不過榛子味可以再多啲,整體都唔錯!係樓上cafe邊食邊同朋友過咗一個下午,放鬆下!疫情後,要再約多啲朋友上去玩下board game 先~
一入去裝修簡約令人舒服,木櫃放咗好多board game
疫情過後要約班friend 嚟玩玩食食先!
二人套裝 $308
🌠黑松露雜菇意大利飯
🌠西西里pizza (10吋)
🌠炸蟹餅
🌠 榛子朱古力
朱古力幾濃,凍飲幾爽,不過榛子味可以再多啲,整體都唔錯!
係樓上cafe邊食邊同朋友過咗一個下午,放鬆下!
疫情後,要再約多啲朋友上去玩下board game 先~