-期待已久嘅超人氣烤肉餐廳終於嚟到香港啦!梗係要即刻試試佢🤤CP值超高,完全冇令我失望💕/▫️貓抓全明星拼盤(7件)$308▫️(蒜香豬五花、現拌牛肉、秘製牛五花、雪花牛肉、貓爪滕椒雞、滕椒牛舌、炭燒黑豬梅花肉)/豬肉比較厚切,肥瘦分明食落更加有層次外層加上生蒜,同豬肉一齊燒熟,蒜味更香濃🧄牛肉薄切片,拌上秘製醬汁,牛肉更加入味秘製牛五花肥瘦均勻,秘製醬汁夠晒惹味雪花牛肉牛肉油脂分布明顯,肉味香濃我最中意食滕椒系列味道夠出眾,令雞肉及牛舌更惹味肉味更濃郁😋/▫️貓抓洋蔥牛小粒$92▫️用洋蔥裝住好吸睛👀加上分量超級多!牛小粒有秘製醬汁,更能帶出濃郁牛味🐮/▫️貓抓泡椒肥牛$88▫️推介❗️其中一樣我最中意嘅食物💕外層加上蒜頭、蔥、辣椒調味再加上秘製醬汁好惹味🔥最澎湃係可以一次過燒晒全部肥牛肥牛脂肪分布均勻,食落更加吸收醬汁同軟腍😋/▫️貓抓烤茄子$39▫️好出色嘅烤茄子🔥🍆加上孜然粉、蒜頭、蔥、辣椒調味辣辣地食得好過癮🌶️燒熟後連皮食都可以,一人一碟絕對冇問題🤭/▫️貓草茶$28▫️唔好俾佢個名嚇親呀喵🐱飲落酸酸甜甜,好fresh好清新入邊仲有蘆薈粒增加口感🌱/▫️貓抓焦糖布丁$26▫️又係一款必試嘅人氣甜品焦糖
期待已久嘅超人氣烤肉餐廳終於嚟到香港啦!
梗係要即刻試試佢🤤
CP值超高,完全冇令我失望💕
▫️貓抓全明星拼盤(7件)$308▫️
豬肉比較厚切,肥瘦分明食落更加有層次
外層加上生蒜,同豬肉一齊燒熟,蒜味更香濃🧄
牛肉薄切片,拌上秘製醬汁,牛肉更加入味
秘製牛五花肥瘦均勻,秘製醬汁夠晒惹味
雪花牛肉牛肉油脂分布明顯,肉味香濃
我最中意食滕椒系列
味道夠出眾,令雞肉及牛舌更惹味
肉味更濃郁😋
▫️貓抓洋蔥牛小粒$92▫️
用洋蔥裝住好吸睛👀加上分量超級多!
牛小粒有秘製醬汁,更能帶出濃郁牛味🐮
▫️貓抓泡椒肥牛$88▫️
推介❗️其中一樣我最中意嘅食物💕
外層加上蒜頭、蔥、辣椒調味
再加上秘製醬汁好惹味🔥
最澎湃係可以一次過燒晒全部肥牛
肥牛脂肪分布均勻,食落更加吸收醬汁同軟腍😋
▫️貓抓烤茄子$39▫️
好出色嘅烤茄子🔥🍆
加上孜然粉、蒜頭、蔥、辣椒調味
辣辣地食得好過癮🌶️
燒熟後連皮食都可以,一人一碟絕對冇問題🤭
▫️貓草茶$28▫️
唔好俾佢個名嚇親呀喵🐱
飲落酸酸甜甜,好fresh好清新
入邊仲有蘆薈粒增加口感🌱
▫️貓抓焦糖布丁$26▫️
又係一款必試嘅人氣甜品
焦糖布甸唔會太甜
質地好軟滑,加上一隻可愛貓抓奶凍
打卡程度up!!📸
▫️黑喵雪花冰$42▫️
用Oreo做主打
雪花冰內有紅豆、蘆薈、仙草
口感層次馬上提升😋
枱上有三種調味料俾大家選擇
孜然辣椒粉、烤肉汁、柚子醬油
總有一款啱你心水😉
另外店員會細心幫你燒肉
當然如果你想自己燒都冇問題😝
仲有蘿蔔絲供應,幫助暫時清洗鐵板
鐵板太多污跡店員都會幫手換👍🏻
又好食CP值又高,餐廳又多打卡位📸
登上熱門餐廳完全冇問題啦🤭💕
貓抓泡椒肥牛
貓爪全明星拼盤七件$308包括蒜香豬五花,現拌牛肉,秘製牛五花,雪花牛肉,貓爪藤椒雞,藤椒牛舌,炭燒黑豬梅花肉全部都好惹味好好食,同埋$308咁大盆,咁多款式我覺得都幾抵食洋蔥牛小粒$92好香口,好似鐵板牛柳粒咁樣份量都多👍🏽泡椒肥牛$88藤椒味好出,同埋$88都好大碟,抵食!👍🏽烤茄子$39都幾辣下貓草茶$28*2奇異果椰果冰食烤肉再飲啲杯酸酸甜甜好清爽焦糖布丁$26算係幾正宗幾好食嘅焦糖布甸,上邊個貓爪布丁好得意黑貓雪花冰$42個雪花冰,係椰子味嘅幾特別上面有啲oreo粉整得好靚頂頂個貓手掌好可愛下邊有紅豆同埋涼粉,紅豆涼粉冰好好食,推薦👍🏽
貓爪全明星拼盤七件$308
包括

洋蔥牛小粒$92
好香口,好似鐵板牛柳粒咁樣
份量都多👍🏽

貓草茶$28*2
奇異果椰果冰
食烤肉再飲啲杯酸酸甜甜好清爽

焦糖布丁$26
算係幾正宗幾好食嘅焦糖布甸,上邊個貓爪布丁好得意

黑貓雪花冰$42
個雪花冰,係椰子味嘅幾特別
上面有啲oreo粉整得好靚
頂頂個貓手掌好可愛
下邊有紅豆同埋涼粉,紅豆涼粉冰好好食,推薦👍🏽
貓爪全明星拼盤七件
泡椒肥牛
洋蔥牛小粒
烤茄子
2023-03-21
10 分鐘 (堂食)
貓爪全明星拼盤七件
泡椒肥牛
洋蔥牛小粒
烤茄子
2023-03-23 161 瀏覽
貓抓烤肉首次登陸香港作為貓奴嘅我點可以錯過!趁住試業期間八折優惠率先去試下一入到餐廳已經見到好多打卡位貓奴們一致心心眼!😍😍因為新開張,店員送上貓貓貼紙同襟章將可愛貓貓帶回家!因為我地4個人去可以叫到好多野食貓抓全明星拼盤貓抓洋蔥牛小粒藤椒牛舌貓抓泡椒肥牛貓抓藤椒雞蒜香豬五花貓抓烤茄子總之豬牛雞全都來一碟試試~🤭食物一樣用上好多貓貓造型或者貓型餐具個個都掛住打卡唔願食😂食物都有辣度標示🌶️🌶️🌶️ 都係可以接受嘅程度唔會係激辣枱面上亦有醬汁可以自行添加愛辣不愛辣任君選擇我最愛佢藤椒肥牛店員幫我地用上快炒方法保持肉嫩口感又香又辣👍個明星拼盤嘅現拌牛肉又係正入口好juicy咬落去醬汁同肉汁同時噴發超級正!店員介紹全店食物都無落味精而且清潔烤盤都係用上鮮蘿蔔絲去處理直至不能清潔就換盤感覺好注重健康👍👍好感度大增!遇上有不懂處理嘅烤肉都可以請店員幫手有人服務就係好❤️❤️除左烤肉貓抓烤肉仲有特色飲品同甜品貓草茶清甜,入面有白玉咬下咬下解辣唔錯!貓檸茶個青檸味超出呢杯比較甜解辣一樣掂貓爪焦糖布甸焦糖燉蛋上放上貓抓型布甸非常點題燉蛋唔會太甜都好嫩滑黑喵雪花冰相當豐富嘅雪花冰椰香味雪花上鋪有Oreo碎碎同餅乾
貓抓烤肉首次登陸香港
作為貓奴嘅我點可以錯過!
趁住試業期間八折優惠率先去試下

一入到餐廳已經見到好多打卡位
貓奴們一致心心眼!😍😍

因為新開張,店員送上貓貓貼紙同襟章
將可愛貓貓帶回家!

因為我地4個人去

有人服務就係好❤️❤️

除左烤肉
貓抓烤肉仲有特色飲品同甜品
貓草茶
清甜,入面有白玉咬下咬下
解辣唔錯!

2023-03-19
貓抓藤椒肥牛
  • 貓抓泡椒肥牛
2023-03-23 247 瀏覽
貓抓烤肉登陸旺角啦🎊 門口有大大隻貓,店內佈置同裝潢都以貓為主~依家可以免費加入會員,部分菜品有折,仲會送$50現金券,試業期間仲有八折優惠~超抵食~辣度分為1隻🌶️、2隻🌶️🌶️、3隻🌶️🌶️🌶️🧂座位有3款醬料:雪米餅乾料喺一啲調味粉同芝麻稱為萬能乾料,烤肉汁配上肉類一齊食,柚子醬油味道酸酸哋配肉都好夾;📝座位有一張喵喵5大金牌菜獨家烤製教學:包括教您點燒貓抓泡椒肥牛、貓抓洋蔥牛小粒、藤椒牛舌、蒜香豬五花、貓抓藤椒雞,有寫埋適合配上邊款醬料~🥕每次燒肉之前都用蘿蔔絲喺烤盤上打圈吸油清潔,之後先放下一種肉類~招牌肉類:🍖貓抓泡椒肥牛 $88 🌶️🌶️🌶️店員幫忙燒~將夾子插進肉底部,一排咁樣夾起,整盤放落烤盤上燒~肥牛肉質入口軟腍,味道好香,辣味喺條脷度慢慢滲出嚟,辣味唔會停留太耐,飲啖水就可以食下一塊~🍖貓抓洋蔥牛小粒 $92 三小碟以洋蔥盛裝著,店員會幫忙燒,將牛小粒放喺烤盤中間,將洋蔥剪細圍住牛小粒,擺碟幾靚嘅~店員建議7成熟配上洋蔥一齊食~牛小粒牛味香濃,入口肉汁爆哂出嚟~🍖貓抓全明星拼盤 $308 / $298(會員價) 好豐富嘅肉類拼盤,可以一次過食哂唔同嘅肉類,大份又幾抵食~🔸蒜香豬五花

招牌肉類:
貓抓全明星拼盤
🔸蒜香豬五花120g 將肉卷放入烤盤滾一圈燒至金黃色就食得,原味或配上萬能乾料一齊食~豬五花油脂滿滿
🔸現拌牛肉 100g 🌶️🌶️ 配上洋蔥一齊烤
🔸秘制牛五花 70g 牛脂滿盛好惹味!
🔸雪花牛肉 40g 牛肉好快就熟配上柚子醬食~入口軟腍~
🔸貓抓藤椒雞 150g 🌶️🌶️ 將花椒同青花椒放喺烤盤後上油,整盤肉燒至淡金黃色就食得,配上萬能乾料一齊食~入口彈牙辣味慢慢滲出~
🔸藤椒牛舌 40g 🌶️🌶️ 牛舌微縮翻面燒至金黃色,原味或者配上柚子醬食~
🔸炭燒黑豬梅花肉 50g 肉質較厚身可以剪開嚟食~
🍆貓抓烤茄子 $39 以鐵板仔呈上表面撒滿辣椒粉,成大條茄子入口軟熟辣味十足,有成3隻辣椒🌶️🌶️🌶️  太辣的話將中間啲粉移開就喺原味~
貓抓烤茄子
🍮貓抓焦糖布丁🐾 $26 / $22(會員價) 好可愛有個貓抓布丁,布丁味道唔會太甜入口滑滑溜溜~食完肉類食甜品剛剛好~
貓抓焦糖布丁
🍧黑喵雪花冰🐾 $42 牛奶冰上面放滿Oreo撒好多Oreo碎,可以淋上練奶~冰裡面有紅豆、椰果、口感豐富好多!冰好綿綿而且椰味十足呢~
黑喵雪花冰
🥤貓草茶🥝綠色飲品喺奇異果汁加粒粒椰果🥥入口唔太甜,奇異果味淡淡的解渴又解辣~
貓草茶
🥤貓檸茶🍋味道相對較甜,可以多啲檸檬~
午餐
2023-03-23 44 瀏覽
貓抓全明星拼盤🥩🥓蒜香豬五花 - 加左蒜蓉即時香好多,豬肉有小小肥肉,燒完好正。現拌牛肉 - 超薄身,燒一燒就食得,牛味濃。秘製牛五花 - 醃香左更加惹味。雪花牛肉 - 肥瘦均勻。貓抓藤椒雞 - 辣辣地雞肉又嫩滑。藤椒牛舌 - 好爽口呀⋯⋯炭燒黑豬梅花肉 - 燒完個邊好脆。貓抓泡椒肥牛🥩加左泡椒非常之惹味,香香地辣辣地👍🏻👍🏻👍🏻貓抓洋蔥牛小粒🥩連埋洋蔥一齊燒,有洋蔥味令到個牛更加好味。貓抓烤茄子🍆小小辣加埋蔥蒜,令到本身冇味嘅茄子好入味。貓爪焦糖布甸🍮真心好味,布甸好滑唔太甜,貓爪都係布甸黎架,好好好味呀⋯⋯黑喵雪花冰🧊Oreo配雪花冰好正呀…裏面仲有紅豆、椰果、仙草,好正👍🏻👍🏻👍🏻貓草茶🥤小麥草配埋椰果,清新好飲。
貓抓全明星拼盤🥩🥓
現拌牛肉 - 超薄身,燒一燒就食得,牛味濃。
秘製牛五花 - 醃香左更加惹味。
雪花牛肉 - 肥瘦均勻。
貓抓藤椒雞 - 辣辣地雞肉又嫩滑。
藤椒牛舌 - 好爽口呀⋯⋯
炭燒黑豬梅花肉 - 燒完個邊好脆。

貓抓泡椒肥牛🥩
加左泡椒非常之惹味,香香地辣辣地👍🏻👍🏻👍🏻

貓抓洋蔥牛小粒🥩
連埋洋蔥一齊燒,有洋蔥味令到個牛更加好味。

貓抓烤茄子🍆
小小辣加埋蔥蒜,令到本身冇味嘅茄子好入味。

貓爪焦糖布甸🍮
真心好味,布甸好滑唔太甜,貓爪都係布甸黎架,好好好味呀⋯⋯

黑喵雪花冰🧊

貓草茶🥤
小麥草配埋椰果,清新好飲。
2023-03-23 49 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨旺角全新貓貓燒肉-貓抓烤肉 🇭🇰 旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓 🇭🇰-🐱貓貓主題餐廳全新裝修🐱抽風系統好好,燒肉唔會太大陣味🐱店員見到客人有需要就會幫手燒肉-💯貓爪全明星拼盤 👉🏻蒜香豬五花、現拌牛肉、秘製牛五花、雪花牛肉、貓爪藤椒雞、藤椒牛舌、炭燒黑豬梅花肉-💯貓抓洋蔥牛小粒用洋蔥裝住牛小粒好有創意,牛小粒脂肪較多好腍👍🏻👍🏻-💯貓草茶入面有椰果粒,食辣嘢飲呢個茶好清新解辣-✨貓抓焦糖布丁脆皮焦糖,布丁唔會太甜-
👧🏻😋👅🍽✨
旺角全新貓貓燒肉
貓抓烤肉
🇭🇰 旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓 🇭🇰
🐱貓貓主題餐廳全新裝修
🐱抽風系統好好,燒肉唔會太大陣味
🐱店員見到客人有需要就會幫手燒肉
💯貓爪全明星拼盤

💯貓抓洋蔥牛小粒
用洋蔥裝住牛小粒好有創意,牛小粒脂肪較多好腍👍🏻👍🏻

💯貓草茶
入面有椰果粒,食辣嘢飲呢個茶好清新解辣
✨貓抓焦糖布丁
脆皮焦糖,布丁唔會太甜

2023-03-23 46 瀏覽
我最近去了旺角新開張的貓抓烤肉,它是一間以貓為主題的多國菜烤肉餐廳。餐廳內的裝潢很有趣,有很多貓咪的裝飾,讓人感覺很舒服。貓抓烤肉的主打食物包括蒜香豬五花、現伴牛肉、秘制牛五花、雪花牛肉、貓抓滕椒雞、滕椒牛脷、炭燒黑豬梅花肉、貓抓洋蔥牛小粒、辣味貓抓烤茄子等等,種類非常豐富。我們品嚐了其中的蒜香豬五花和現伴牛肉,兩者的口感都非常出色。蒜香豬五花肥瘦適中,入口即化,配上蒜香的味道非常美味。現伴牛肉則是口感鮮美,嫩滑多汁,非常清甜。除了烤肉外,貓抓烤肉還提供了一些小吃和甜點。其中,我們最喜歡的是貓抓焦糖布丁和黑喵雪花冰。貓抓焦糖布丁非常濃郁香甜,口感十分鮮美。黑喵雪花冰則是一個非常清涼的夏日甜點,口感非常綿密,味道也十分不錯。總體而言,貓抓烤肉是一家非常有趣和美味的餐廳。食物質量非常高,種類豐富,而且還有很多有趣的小吃和甜點可以品嚐。如果你喜歡烤肉和貓咪的話,貓抓烤肉絕對是一個非常值得一試的餐廳。我最近去了旺角新開張的貓抓烤肉店內裝橫餐牌食物

我最近去了旺角新開張的貓抓烤肉
店內裝橫
餐牌
食物
2023-03-21
  • 貓抓洋蔥牛小粒
2023-03-22 231 瀏覽
鍾意貓貓🐱嘅我一聽到內地品牌嚟咗旺角開分店,食物主打重慶口味烤肉,而佈置就全部都是🐱整體來講,食物非常高質,牛肉同豚肉都可以做到爆汁~ 價錢仲要相對抵食☘️ 貓抓全明星拼盤(7款):炭燒梅花肉~ 雪花肥牛~ 秘製牛五花~藤椒雞腿肉~ 現拌牛肉~ 藤椒牛舌~ 蒜香豬五花~ 可以試到7款,每款都好惹味☘️貓抓泡椒肥牛:切到好多塊好薄片,汁醬入味,雖然比較辣,但入口好刺激☘️貓抓洋蔥牛小粒:牛味極濃,入口爆脂爆汁☘️貓抓烤茄子:烤到整條茄子都好軟熟晒,上面有大量辣椒粉同孜然味~ 好正☘️貓草茶:其實係蘆薈椰果凍飲,夠凍又唔太甜,非常解渴☘️貓抓焦糖布丁:好得意嘅貓抓形布丁☘️黑喵雪花冰:牛奶冰上面佈滿Oreo,仲有個芝麻味布丁。而入面仲有好多紅豆、椰果等等配料

貓抓泡椒肥牛

☘️貓抓洋蔥牛小粒:牛味極濃,入口爆脂爆汁

貓抓烤茄子

☘️貓草茶:其實係蘆薈椰果凍飲,夠凍又唔太甜,非常解渴

☘️貓抓焦糖布丁:好得意嘅貓抓形布丁

2023-03-18
黑喵雪花冰
貓咪迷留意(∪^ᴥ^∪) 超可愛的烤肉店登陸旺角啦!店舖地方超大,坐得舒服~~環境全店以貓為主題,假如你是貓咪控一定非常喜愛!餐牌很可愛有一本小冊子,讓你方便查看肉類怎麼後,假如沒有信心也不要緊,店員可以協助烤肉! 貓爪烤茄子 $39先吃個前菜, 烤茄子用鐵板上,熱呼呼的,用了辣粉、醬汁等醃製,惹味! 貓爪全明星拼盤 $308全明星拼盤有𝟕款之多,包括炭燒梅花肉、雪花牛肉、秘製牛五花、藤椒雞腿肉、藤椒牛舌、現拌牛肉及蒜香豬五花。生拌牛肉已經混合了辣椒,燒完好香又帶辣;蒜香豬五花有驚喜,帶肥膏卻保留嚼勁不覺得油膩;雪花牛肉牛味挺濃的;藤椒系列的雞腿肉和牛舌醃得十分入味,辣辣的好開胃,整個拼盤的質素高 ❣︎ 貓爪泡椒肥牛 $88另一必吃招牌泡椒肥牛⚠︎︎一定要一大堆肥牛一起燒,帶點辣,𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲口感又無渣,同樣很惹味❤︎︎ 貓爪洋蔥牛小粒 $92這個份量很多,以瘦肉為主,但完全不柴,燒得恰到好處的話還帶點肉汁。 貓爪焦糖布丁 $26及黑貓雪花冰 $42 吃到最後來點甜吃,貓爪焦糖布丁和黑貓雪花冰上面的貓爪布丁超可愛♡´・ᴗ・`♡ 雪花冰是椰子味,加上煉奶很好吃~~ 貓草茶 $28這杯是奇異果茶,清新

全店以貓為主題,假如你是貓咪控一定非常喜愛!
餐牌

貓爪焦糖布丁 $26及黑貓雪花冰 $42
貓爪焦糖布丁

貓草茶 $28
貓草茶
這杯是奇異果茶,清新得來又不甜,還加上椰果,配燒肉很搭。
貓爪焦糖布丁
2023-03-21 170 瀏覽
人氣烤肉店之一的貓抓烤肉(Meow Barbecue), 居然嚟左香港,而且仲要開左係旺角,見近近地,我就去左睇下有咩特色依間烤肉店以貓咪作為主題烤肉店,各種貓咪元素!連甜品都是貓爪形狀的鍾意貓貓嘅你記得嚟試下,而且佢仲有得加入會員,免費加入完之後佢有部分菜品會有折扣,而且會送$50嘅現金券,而且事業期間仲有八折添首先必試嘅係佢全明星拼盤,裏面有勁多唔同嘅肉,等你一次過試晒唔同味道嘅肉($298)另外佢必食嘅甜品包括係貓爪焦糖布甸,同埋黑貓雪花冰,兩個都會有一個貓爪嘅布甸,喺上邊非常之可愛,簡直係打卡必食另外,佢嘅泡椒肥牛嘅泡椒味非常之重,而佢嘅烤茄子係非常之辣,鍾意食辣嘅人就唔好錯過

2023-03-21 138 瀏覽
去咗旺角新開嘅燒烤「貓抓烤肉」是一家以韓式烤肉為主打的餐廳,店內裝潢以貓咪主題為設計,讓人感覺很放鬆舒適。試業期間仲有優惠同埋喵喵貼紙送添!3月23正式開業啦💖店家的服務非常好,有個叔叔幫我地燒咗成盤燒肉,佢話仲要去上堂學點樣燒先係最好食嘅 真係好尊業😉貓爪全明星拼盤💛💛💛💛💛有七款主打醃肉,分別有炭燒梅花肉、雪花肥牛、秘製牛五花、藤椒雞腿肉,現拌牛肉,滕椒牛舌同埋蒜香豬五花。兩個人唔知食咩嗌個拼盤就最正啦🤣貓爪泡椒肥牛 💛💛💛💛💛辣椒同肥牛超級配 好啱我,鍾意食辣嘅朋友🌶️貓爪洋蔥牛小粒 💛💛💛💛💛店員幫我哋燒切到成朵花咁🌸俾我哋影相重要啲牛肉粒好Juicy 幫我哋剪好啲洋蔥 🧅擺喺面好香烤肉肉質非常鮮嫩,而且調味也非常恰到好處,部分菜式都落咗辣椒,有少少辣味每一口都能感受到濃濃的香氣。尤其是他們的雪花肥牛和牛肩胛🫶此外,他們也提供了多種不同的醬料供客人選擇,可以依自己的口味來搭配烤肉。有燒肉汁、柚子汁等等黑喵雪花冰 💛💛💛💛💛跟咗個煉奶俾你落去 個底係椰汁冰上邊有啲Oreo脆同埋Oreo餅乾🍪入邊仲有啫喱好豐富貓爪焦糖布丁 🍮造型好可愛,貓爪好動L
去咗旺角新開嘅燒烤
試業期間仲有優惠同埋喵喵貼紙送添!3月23正式開業啦💖

真係好尊業😉

貓爪全明星拼盤💛💛💛💛💛
兩個人唔知食咩嗌個拼盤就最正啦🤣

貓爪泡椒肥牛 💛💛💛💛💛
辣椒同肥牛超級配 好啱我,鍾意食辣嘅朋友🌶️

貓爪洋蔥牛小粒 💛💛💛💛💛
店員幫我哋燒切到成朵花咁🌸
俾我哋影相重要啲牛肉粒好Juicy
幫我哋剪好啲洋蔥 🧅擺喺面好香

每一口都能感受到濃濃的香氣。
尤其是他們的雪花肥牛和牛肩胛🫶

有燒肉汁、柚子汁等等

黑喵雪花冰 💛💛💛💛💛

貓爪焦糖布丁 🍮造型好可愛,貓爪好動L
貓抓烤肉 📍旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓貓抓烤肉~ 終於開到來香港啦🇭🇰開正係~旺角市中心🤪主打重慶🌶️烤肉口味🔥更以貓咪🐱為主題📷場內裝修闊落~更以貓貓為主題連甜品🍮~有貓貓🐱身影。貓抓全明星拼盤~一次過食哂7款主打醃肉特別推薦泡椒味醃肉😁~用上老壇子泡椒~非常惹味~蒜香豬五花~現伴牛肉~秘制牛五花~雪花牛肉~貓抓滕椒雞~滕椒牛脷~炭燒黑豬梅花肉另外仲食左兩款招牌菜~。貓抓洋蔥牛小粒🥩由店員幫忙烤煮~用洋蔥🧅圍住牛小粒以鎖住肉汁~好好味。猫抓泡椒肥牛🥩泡椒醃製嘅肥牛~已經非常入味~好惹味。貓抓烤茄子🍆配上秘制調味料~超級香口。貓草茶🥤 ~飲落好清新貓貓造型嘅兩款甜品~超可愛又美味。貓爪焦糖布丁🍮。黑喵雪花冰🍧
貓抓烤肉
📍旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓

貓抓烤肉~ 終於開到來香港啦🇭🇰
開正係~旺角市中心🤪

主打重慶🌶️烤肉口味🔥
更以貓咪🐱為主題📷
場內裝修闊落~更以貓貓為主題
甜品🍮~有貓貓🐱身影

。貓抓全明星拼盤~
一次過食哂7款主打醃肉

特別推薦泡椒味醃肉😁~
用上老壇子泡椒~非常惹味

~蒜香豬五花~現伴牛肉
~秘制牛五花~雪花牛肉
~貓抓滕椒雞~滕椒牛脷
~炭燒黑豬梅花肉

另外仲食左兩款招牌菜~

。貓抓洋蔥牛小粒🥩
由店員幫忙烤煮~
用洋蔥🧅圍住牛小粒以鎖住肉汁~好好味

。猫抓泡椒肥牛🥩泡椒醃製嘅肥牛~已經非常入味~好惹味

。貓抓烤茄子🍆
配上秘制調味料~超級香口

。貓草茶🥤 ~飲落好清新

貓貓造型嘅兩款甜品~超可愛又美味

。貓爪焦糖布丁🍮