2025-06-20
饞燒肉好耐喇,聽講呢間燒肉價錢實惠,味道都好,就嚟到旺角打算一探究竟。被呢間特色嘅門面吸引,入去一睇唔單止裝飾係貓咪主題,就連餐品都係貓咪相關😍🍽貓抓好運厚切和牛貓罐頭衝住呢個外形同款式點嘅,估唔到被入面嘅肉品質驚艷到!每款肉烤熟後都香嫩可口,油脂喺嘴入面迸發嘅感覺令人無法抗拒啊。配上店入面嘅燒烤粉,層次豐富。🍽蔬菜樂園滿滿一碗嘅蔬菜拼盤,茄子🍆胡蘿蔔🥕西葫蘆金針菇喺牛油上烤熟之後嘅滋味懂得都懂,真係值得一試~除此之外生菜仲可以用嚟包肉食,清新嘅味道一口解膩,菜肉永動機就此誕生~🍽鐵板豆腐全場最驚艷嘅一道菜!推薦所有嚟嘅人都試下,酥脆嘅外皮配上嫩得包漿嘅豆腐,再搭配上多層次嘅獨家醬料,一口落去我就開始研究可唔可以買返屋企自己熱嚟食咗😭明明食飽咗但係都忍唔住將豆腐都食完咗,美味程度可見一斑!🍽貓檸茶名字好可愛嘅檸檬茶,冰塊唔係常見嘅大塊冰,而係一顆顆圓圓潤潤嘅小冰粒,十分可愛🥰食烤肉膩咗嚟一口真係好唔錯👍除咗點單嘅菜之外仲有免費嘅自助小料台,除咗水果小菜之外仲有冰粉同海帶湯,一次性滿足多個願望😆店員嘅服務態度亦都好好,換紙亦都好勤奮,喺香港都可以感受到北上消費嘅快樂,慳咗幾十塊路費真係美
🍽貓抓好運厚切和牛貓罐頭
🍽蔬菜樂園
🍽鐵板豆腐
🍽貓檸茶
店員嘅服務態度亦都好好,換紙亦都好勤奮,喺香港都可以感受到北上消費嘅快樂,慳咗幾十塊路費真係美滋滋🥳