2025-07-02
講真!去旺角「貓抓烤肉」唔點佢哋個 「全明星拼盤」,真係走寶啊!呢個拼盤簡直係「選擇困難症救星」,一次過集齊晒全店最Hit嘅5款明星肉肉,啖啖都係精華,仲要擺到成個貓爪咁萌爆,相機食先+舌尖狂歡同步達成!拼盤有咩咁無敵?貓抓洋蔥牛小排|鎮店之寶!牛肉醃到超入味,烤完嫩到跳舞,洋蔥圈仲吸盡肉汁,香到癲~喵星人雪花牛|油脂花紋靚到發光!入口即溶嘅牛油香,食過返唔到轉頭泡椒肥牛|嗜辣必搶!酸辣泡椒勁過癮,味蕾一秒醒神蒜香豬五花|厚切!烤到脆皮爆油,夾生菜+蒜片~邪惡到喊貓爪烤雞肉|驚喜位!雞肉醃到滑嘟嘟,貓爪造型萌到你心軟點解必點?份量霸氣|2-3人Share啱啱好,人均$300有找食到捧住肚!性價比炸裂|單點貴好多,拼盤慳錢仲試齊招牌,精明食家之選儀式感MAX|上菜自帶仙氣(乾冰!),社交平台 Story呃Like無難度 旺角分店晚市勁爆場!記得OpenRice提早Book位,免排隊~ 建議升級「貓咪造型牛油飯」,撈烤肉汁食真係一絕! 店員幫手烤,唔怕燶!坐定定等投餵就得啦食肉獸/打卡精/懶人黨~聽我講!全明星拼盤真係零死角KO晒,味道+視覺+玩味三重暴擊!約班Friend去旺角掃街,衝呢
拼盤有咩咁無敵?
泡椒肥牛|嗜辣必搶!酸辣泡椒勁過癮,味蕾一秒醒神
蒜香豬五花|厚切!烤到脆皮爆油,夾生菜+蒜片~邪惡到喊
貓爪烤雞肉|驚喜位!雞肉醃到滑嘟嘟,貓爪造型萌到你心軟
點解必點?
性價比炸裂|單點貴好多,拼盤慳錢仲試齊招牌,精明食家之選
建議升級「貓咪造型牛油飯」,撈烤肉汁食真係一絕!
店員幫手烤,唔怕燶!坐定定等投餵就得啦
食肉獸/打卡精/懶人黨~聽我講!全明星拼盤真係零死角KO晒,味道+視覺+玩味三重暴擊!約班Friend去旺角掃街,衝呢間保證全場歡呼啊~