2025-01-29 376 瀏覽
排隊:根本冇「排隊」可言,三個職員每個都有唔同講法,職員A:依家要等一個鐘(冇話係攞飛等還係點⋯⋯)職員B:排隊出邊等一等(出去之後都係唔知可以點⋯⋯)職員C:不用排隊,你哋搵到位就坐低,就會有人過來啦⋯⋯我哋入去,坐低,張臺完全冇人收,叫咗一個職員:「唔該您幫我哋執一執臺。」職員:「?哈?呢啲嘢唔係你哋嘅咩?咁邊個㗎?」跟住佢只不過拎走啲碟,冇抹臺⋯⋯我哋自己抹⋯⋯落單之後連杯水都冇,等咗一個鐘先有pizza,要提醒先有水,跟住再等半個鐘都冇雞翼,一問先知原來已經冇晒雞翼,職員都冇幫我哋落過單,但從頭到尾冇同我哋講過⋯⋯老細自己係度講「依家我哋得pizza。」一間冇服務冇人手嘢食普通嘅舖頭,仲要收加一,不合理到一個點!
排隊:

61 分鐘 (堂食)
下午茶
2025-01-28 327 瀏覽
🎉登陸西沙GO PARK喇!融合大自然,將運動、娛樂、餐飲及生活休閒體驗於一身午餐特意揀嚟✨貓員外精釀酒館✨ 主打過內地江龍自家釀手工啤專門店,食物方面小人tacos、三文治、小食、頭盤、pizza pizza人手製作,質素性價比高環境外圍圓形落地玻璃圍繞着,用餐區滿佈綠植舒適感寫意,室內設大螢幕睇波、桌球🎱、飛鏢🎯娛樂,大人小孩盡興而歸寶藏番薯條|酥炸魷魚Sweet Potato Fries|Calamari 小食2款炸得香脆可口,地瓜薯條較少地方食到香脆甜甜又送啤酒良伴✨必食✨貓員外至愛羊排Cumin Lamb Chops$148羊排烤烤得嫩嫩,香料滋味適中配墨西哥青椒辣的過癮飲啤酒長知識,超過10多款口清爽、果味、酒花、烘焙等不同風味銀獎🌟星仔🌟 三倍渾濁7%vol較濃色,混合水果味重討喜愛銅獎🌻桂花小麥5.3 %vol淡色桂花香氣,清新易入口新店開業一系列指定手工優惠及免加一

pizza人手製作,質素性價比高

寶藏番薯條|酥炸魷魚
Sweet Potato Fries|Calamari

✨必食✨貓員外至愛羊排
Cumin Lamb Chops$148
羊排烤烤得嫩嫩,香料滋味適中配墨西哥青椒辣的過癮

銀獎🌟星仔🌟 三倍渾濁7%vol
較濃色,混合水果味重討喜愛

銅獎🌻桂花小麥5.3 %vol
淡色桂花香氣,清新易入口

新店開業一系列指定手工優惠及免加一
2025-01-26
下午茶
2025-01-22 257 瀏覽
門口見到有北京烤鴨pizza,諗住試下。個pizza嚟到⋯本身面頭有3-4個京蔥皮嘅圈圈,我夾走左,就係呢個樣喇!仲hea過7仔pizza!但收$140!個樣hea都算,仲要難食!啲鴨難到咬橡筋咁,個pizza硬到食完個口都損晒
門口見到有北京烤鴨pizza,諗住試下。
仲hea過7仔pizza!但收$140!
北京烤鴨pizza
2025-01-11 489 瀏覽
首先去到完全冇人手,算,我自便自己周圍揾人拎餐具拎水無水無人理叫嘢食勁耐都唔嚟(應該差唔多一個鐘)叫左雞翼Pizza 魷魚圈個雞翼咸到食完會有腎病個隻魷魚pizza圈正常水平有90%進步空間因為得10分嗰10分係因為個環境,但係個環境應該係因為個商場出面而唔關舖頭事定係因為我見識少而家啲Bar都係呢個質素?入面有飛鏢有篤波無論室內定室外都係冇員工,其實呢一間係咪自助舖頭?如果自助到咁點解要收+1服務費我真心覺得差過麥當勞
首先去到完全冇人手,算,我自便
自己周圍揾人拎餐具拎水
無水無人理
叫嘢食勁耐都唔嚟(應該差唔多一個鐘)
叫左雞翼Pizza 魷魚圈
個雞翼咸到食完會有腎病個隻
魷魚pizza圈正常水平
有90%進步空間
因為得10分
定係因為我見識少而家啲Bar都係呢個質素?
入面有飛鏢有篤波
無論室內定室外都係冇員工,
其實呢一間係咪自助舖頭?
如果自助到咁點解要收+1服務費我真心覺得差過麥當勞