2021-11-24
都講左呢間餐廳,我會食過返尋味😂😂今次依然有好多新鮮海鮮食返飽!黎呢到緊係要食蝦啦🤣🤣啲蝦依然好跳動,不過個人都係鍾意出去揀d海鮮食😳個人好鍾意食元貝同埋鮑魚🤣真係可以食十隻🤣可以加自己鍾意既調味!今次都試佐好多肉類,個人都幾鍾意黃黃地既咖喱肉串,調味唔錯食到咖喱香唔會太鹹,豬肉又唔會太柴!另外雞軟骨都係一個好好好好😂既選擇,每台都有唔同既調味料,我最鍾意加d孜然粉同辣椒粉,把握到個火候感覺自己可以做串燒師傅啦🤣最後就係牛柳粒,長期得返幾串就知佢好受歡迎~記得唔好燒太耐,如果唔係咬唔開😂蔬菜今次鍾意燒菠蘿,烤到咁上下有紋路咬開啖啖果汁,好甜唔會酸😝食到飽飽地咬一舊又有返胃口😂另外就係節瓜同埋茄子,茄子可自己剪開再加以調味~另外佢有好多丸類同埋雪糕野飲揀~~總括而言呢間我覺得好抵食🤣選擇有多,同埋d海鮮refill得好快,次次出去都成座山咁堆出黎~係尖沙嘴覓食唔好錯過~
另外佢有好多丸類同埋雪糕野飲揀~~