2024-02-08
同老公兩個人提早食團年飯,決定食好啲,去咗元朗YOHO食莆田新年二人餐🤩叫左如意2人餐🤩真係好正 首先頭盤鴻運發財魚生(鮑魚) :職員會過嚟一邊講新年恭賀說話,然後同我地一齊拎起筷子,一齊「撈起」🤩撈到成枱都係😂寓意遍地黃金👍🏻個氣氛真係好正好有新年感覺❤️食材係大量嘅蔬菜絲,仲有水果,柑桔皮,味道酸酸甜甜,當頭盤沙津咁食,好開胃又健康,蔬菜絲係烚熟左嘅,大人細路都岩食❤️盤滿缽滿鮑魚大蝦盆菜:十分豐富呀🤩,鮑魚海參瑤柱大蝦蟶子,全部都係靚料👍🏻炆得夠淋夠入味👍🏻淨係呢個盆菜都值回票價👍🏻蟲草花魚鰾蟹肉羹:好足料,每一口都啖啖肉,仲有好多蟲草花同埋竹笙,有咬口又鮮味。黑松露炒帶子:超多黑松露醬,帶子又大粒又新鮮仲有糖水同中式茶粿做甜品,成個set好豐富,食得好飽,好好意頭🤩DL app (Storellet)做埋會員,出示優惠券於門市預訂盆菜或新年套餐滿$1,000減$100;$2,000減$200🤩係網店訂購6人份盆菜享有85折優惠,仲送媽祖麵線一盒🍜 訂盆菜。真心抵❤️岩曬新年用👍🏻
叫左如意2人餐🤩真係好正
首先頭盤
黑松露炒帶子:超多黑松露醬,帶子又大粒又新鮮
係網店訂購6人份盆菜享有85折優惠,
仲送媽祖麵線一盒🍜 訂盆菜。
真心抵❤️岩曬新年用👍🏻