4天前
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🦪 叫兩碟蟶子菜式特別抵 @ 🌟 莆田 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:避風塘炒哆頭蟶 HKD 138蒜蓉蒸哆頭蟶 HKD 128豉椒炒哆頭蟶 HKD 128撈汁哆頭蟶 HKD 118莆田扁肉湯 HKD 38莆田一人餐 HKD 138- 沙茶海鮮鍋配白飯- 金湯時蔬- 甜品三拼 + HKD 18枇杷凍 HKD 48.👽 每次一推時令食材就會第一時間嚟食,適逢依家主打蟶子,叫兩碟仲有優惠價,超抵食!.🌶️ 一見到「避風塘炒哆頭蟶」就已經覺得必叫,呢個價錢食到成碟肥美蟶子!炸蒜粒同辣椒炒到乾香撲鼻,蟶肉爽爆,辣度啱啱好,超滿足!🧄 另外嗌嘅「蒜蓉蒸哆頭蟶」更顯鮮味,吸盡蒜香同蟶汁精華,蟶子嫩滑,豉油鮮味無窮。.🔥 好惹味嘅「豉椒炒哆頭蟶」,鑊氣十足,豆豉鹹香帶微辣,蟶子炒到入味,加埋青紅椒絲同洋蔥,送飯一流!.🌞 而宜家夏天熱辣辣首選「撈汁哆頭蟶」,秘製醬油鹹甜帶辣攻鼻,蟶肉冰涼爽脆似食刺身,辣得過癮同時透心涼。.🍲 如果午市食,一定要叫「莆田一人餐」,呢個價錢真係抵到笑,有齊「沙茶海鮮鍋」同「金湯時蔬」,仲可以優惠價加甜品「福建三拼」,有齊
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
避風塘炒哆頭蟶
蒜蓉蒸哆頭蟶
豉椒炒哆頭蟶
撈汁哆頭蟶
🍲 如果午市食,一定要叫「莆田一人餐」,呢個價錢真係抵到笑,有齊「沙茶海鮮鍋」同「金湯時蔬」,仲可以優惠價加甜品「福建三拼」,有齊福建黃饅頭、莆田紅團、家鄉白米糕,蒸得軟綿,性價比無敵高!
沙茶海鮮鍋配白飯
甜品三拼
🥟 做緊推廣,每一位可以用震撼價1蚊叫一份「莆田扁肉湯」,必搶!特色係從皮到餡都係肉做,皮薄餡料香,湯底鮮味飲到見底。
莆田扁肉湯
🍮 甜品「枇杷凍」收尾必叫,果凍Q彈帶真實枇杷肉,清甜解膩,為惹味嘅呢餐劃上完美句號。
枇杷凍
😍 最新推廣任叫兩款蟶子菜式即玩「擲蟶杯」遊戲,骰仔擲中同款即送甜品。份量好足好抵食,坐得舒服,服務態度好,絕對值得試下。
.⠀
📍 中環皇后大道中139號L Place 7樓