2022-08-27 44 瀏覽
有幾次walk in都冇位,今次專登book左位先黎食仲可以坐到窗邊既位置😆😆好野,兩個人食,環境幽靜,坐係窗邊吧台位置,啱晒傾計,點左漢堡同埋意粉!仲有佢地出名既髒髒奶茶🥤,食物可以,但係奶茶就真係還好🤣🤣🤣不過適合打卡佢menu上面既品種唔算好多,店面都唔係好大,不過環境唔錯,適合2-4人一齊食,傾傾心事😆服務員都好nice,上送速度都好快,總括黎講,都好值得再黎!不過就記得要book位先得😄
有幾次walk in都冇位,今次專登book左位先黎食

一直都有留意開呢間樓上cafe,全因為佢嘅環境同嘢食真係好啱打卡😳 上星期平日咁啱請咗假,夜晚趁啲人未收工就去咗幫襯,好彩唔使點排隊就入得姐😗 呢個burger果然無嗌錯,上菜時用個雀籠裝住,加上啲芝士融融哋咁,打卡一流🤩 除咗個樣靚,個包都有返咁上下quality,先嚟入面塊安格斯牛肉非常軟腍,再嚟係個鳳尾蝦真係有幾濃郁嘅鹹蛋黃味😋 再加埋個醬汁,無得頂!另外佢仲配有沙律菜同薯條,味道正常發揮,只因個burger太正🤪我哋嗌多個意粉嚟share,見佢呢個係胡椒炒意粉,覺得幾新鮮,所以嗌咗。意粉煙靭度啱啱好,帶有輕微嘅胡椒同蒜味,唔錯😆 而海蜆都算大粒,份量又夠多😋🍠 髒髒紫薯鮮奶(沙冰) $44上網見唔少人都叫呢杯髒髒紫薯鮮奶,外型打卡啱哂,之前仲以為係成杯鮮奶,會好膩,點知原來係沙冰底😯 飲落唔會好甜,面頭仲有啲紫薯粒咬吓,都幾唔錯!🍑 芝芝桃桃 $46呢杯應該係期間限定嘅嘢飲,估唔到都好有驚喜🥰 芝士奶蓋夠滑身夠濃郁,而下面嘅桃茶真係飲到大大粒嘅桃肉,好鮮甜😋 臨走見到店員係到打桃肉,完全唔係用罐頭桃肉,好有誠意!總括而言,呢間cafe真係令我喜出望外,原本以為佢啲嘢食得個
宮崎黑蒜油蒜片胡椒炒鮮海蜆手工闊條麵
🍠 髒髒紫薯鮮奶(沙冰) $44

🍑 芝芝桃桃 $46

總括而言,呢間cafe真係令我喜出望外,原本以為佢啲嘢食得個樣靚,點知仲幾高質😍 而且環境都幾靚,啱晒平時鍾意打卡嘅朋友仔!

宮崎黑蒜油蒜片胡椒炒鮮海蜆手工闊條麵
無意中比朋友拉左去食哩間cafe 就甘睇門面已經覺得間餐廳環境好舒服 好有格調絕對系打卡一流既好地方無諗到哩間cafe除左打卡啲野都十分之好食2個人我地嗌左2杯野飲 2樣主菜 已經足夠地飽哩杯滿杯桃桃 絕對足料 大杯之餘入面好多桃肉嗌左少甜 甜度岩岩好另外朋友嗌左哩杯髒髒紫薯鮮奶 又系好岩打卡外面有少少紫薯奶蓋 甜度都系岩岩好 而且入面都有紫薯粒可以食到主菜就嗌左哩個安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條 好大個 一口都咬吾哂 又好足料 夠哂Juicy 最後,叫左日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉,哩個手工意粉簡直系最愛!!!麵質非常好食,不過建議吾食得辣既人就吾好食,因為入面系有綠色既泡椒,但整體上食哩個麵吾會話好油膩,仲感覺好開胃,麵入面既鮑汁炒黑豚肉口感似豬頸肉,味道方面亦好入味。整體上哩間cafe食完一次,系絕對可以二次翻撻
無意中比朋友拉左去食哩間cafe
就甘睇門面已經覺得間餐廳環境好舒服 好有格調

絕對系打卡一流既好地方

無諗到哩間cafe除左打卡
啲野都十分之好食
2個人我地嗌左2杯野飲 2樣主菜 已經足夠地飽

哩杯滿杯桃桃 絕對足料 大杯之餘入面好多桃肉
嗌左少甜 甜度岩岩好

髒髒紫薯鮮奶(沙冰)

另外朋友嗌左哩杯髒髒紫薯鮮奶 又系好岩打卡

安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條

主菜就嗌左哩個安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條
好大個 一口都咬吾哂 又好足料 夠哂Juicy

日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉

整體上哩間cafe食完一次,系絕對可以二次翻撻
2022-08-25
滿杯桃桃
髒髒紫薯鮮奶(沙冰)
安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條
日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉
2022-08-25 51 瀏覽
晚上的旺角總是特別的熱鬧,今天試試朋友很推薦的餐廳*茶聊*一走進餐廳映入眼簾的是美美的電話亭,超適合打卡!來看看今天的菜色太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉手工墨魚麵看菜名這麼長就知道厲害了首先麵非常Q彈順口,第一次吃墨魚麵配的卻是忌廉醬汁,吃起來確意外的清爽。給了五隻青口跟三尾鮮蝦,好好味鹹蛋黃烤鳳尾蝦漢堡另一道上桌超有氣勢,是籠中漢堡!先說配菜凱薩沙律和薯條份量都不小,味道也不馬虎。漢堡外皮酥脆,牛肉香甜多汁,裡面的鮮蝦非常脆,整體很有飽足感,味道也相當出色。芝芝芒芒這杯芝士芒果飲品讓整天的疲倦都消失殆盡,沁涼酸甜的口感,配上邪惡的芝士,爽感十足。滿杯桃桃如同這可愛的品名,真的是每一口都可以吃的桃子的果肉,在夏天的夜晚來上一杯真的會讓心情變好唷!
晚上的旺角總是特別的熱鬧,今天試試朋友很推薦的餐廳*茶聊*

一走進餐廳映入眼簾的是美美的電話亭,超適合打卡!

來看看今天的菜色

太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉手工墨魚麵
看菜名這麼長就知道厲害了

芝芝芒芒

2022-08-25 36 瀏覽
諗住同朋友搵個地方坐低傾下計,估唔到啲嘢都幾好食軟殼蟹大隻有膏炸得好脆, 飯粒沾滿濃濃蟹膏味 混合咗龍蝦汁有少少咸兩片厚厚嘅梳乎厘pancake 蛋味都幾龍臨上奶油pancake夠曬鬆軟有蛋味但雪糕比較少
諗住同朋友搵個地方坐低傾下計,估唔到啲嘢都幾好食

黃金軟殼蟹蟹膏龍蝦飯

北海道3.6牛奶梳乎厘

黃金軟殼蟹蟹膏龍蝦飯
北海道3.6牛奶梳乎厘
2022-08-24 2183 瀏覽
旺角人氣寫意cafe 今日去朗豪坊行街,行行吓見到有棟大廈地下擺咗啲餐牌幾吸引,就嚟咗呢間旺角Cafe食,餐廳主打Fusion 菜,環境大,而且好寫意。室內都有不少簡約悠閒位,還有不同打卡位。平日晚上都好熱鬧,用餐時間90分鐘,最好book枱🤣~灰色系裝修感覺很文青和寫意,少量卡位用石灰色沙發,還有多個藝術🎨畫作等裝飾,瞬間感覺好文青。手機自助下單,圖文並茂好方便,多款台灣特色飲品選擇,還有疏乎厘等甜品,提供Wi-Fi、紙巾、濕紙巾,另收加一服務費。見到餐牌混合日式和西式餐點選擇,好特別。安格斯沙爹牛肉片漢堡 $168有得揀開兩份,方便開心share食。用鳥籠裝住,漢堡由甜甜的軟麵包配上生菜蕃茄🥬、秘製醬、芝士、嫩滑安格斯漢堡排等組成。漢堡扒醃製左沙嗲好夠味,配埋清爽蔬菜啱啱好。套餐有齊漢堡、香炸薯條、濃郁芝士粉凱薩沙律,夠曬飽肚。最鍾意漢堡包🍔輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138兩件大又厚身的鮮甜肉嫩煎帶子好鮮味。水牛芝士細汁包裹著每一條咸手工黑色墨魚扁意大利麵,非常濃郁,而且好吸睛~安格斯沙爹牛肉火箭菜烤手抓薄餅 $88大大塊香脆千層手肘餅包住牛肉片好惹味,旁邊還有沙律
旺角人氣寫意cafe

安格斯沙爹牛肉片漢堡 $168

輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138

安格斯沙爹牛肉火箭菜烤手抓薄餅 $88
大大塊香脆千層手肘餅包住牛肉片好惹味,旁邊還有沙律🥗菜伴碟

北海道十勝紅豆椰香芋泥疏乎厘 $98
製作需時約15分鐘,軟綿綿的兩件香濃蛋味的疏乎厘猶如棉花糖一樣柔軟,
食落好似空氣咁入口溶化,配上濃郁芋泥一齊食,夠晒特別

超級水果茶 $45
揀咗少冰,大大杯新鮮生果製作,有香橙、青檸、草莓、哈密瓜、菠蘿等果粒,酸酸甜甜唔使少甜都得,幾開胃

滿杯桃桃 $48
簡咗少甜都有啲甜,粒粒甜桃果肉茶,甜甜的桃汁幾好飲

服務質素:8/10
環境舒適度:8/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
2022-08-23
2022-08-23 190 瀏覽
晚上6點來到已非常熱鬧,店內環境優雅地方闊落,在場見全新的鳥籠漢堡,更是吸引不少食客打卡。而各種食物飲品都令人充滿意。太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉汁手工墨魚麵 $148 墨魚麵軟硬適中口感彈牙,配以白酒忌廉味道濃郁,好掛汁好creamy。配料有多隻爽口彈牙海蝦和嫩滑無渣的藍青口鮮甜美味,整體唔錯。黃金炸軟殼蟹火箭菜烤手抓薄餅 $88 軟殼蟹大隻,炸得酥脆香口,炸粉亦唔多。手抓薄餅口感煙韌無咩油膩感,夾住新鮮蕃茄和火箭菜,芝麻醬汁有效提升美味度,不得不讚好食,但要不顧儀態拎上手食先至夠穩。旁邊仲有埋沙律菜的,依個價錢幾抵食。髒髒紫薯鮮奶(沙冰) $44賣相吸引打卡一流,甜度剛好口感細緻,啖啖紫薯香,杯底仲有紫薯粒,確係有驚喜,值得一飲。抹茶鮮奶(熱) $44只有熱飲供應,甜度揀了微甜,飲落更顯抹茶香味,大大杯可以慢慢嘆。

太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉汁手工墨魚麵 $148
髒髒紫薯鮮奶
抹茶鮮奶(熱) $44
抹茶鮮奶
2022-08-15
5 分鐘 (堂食)
太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉汁手工墨魚麵
黃金炸軟殼蟹火箭菜烤手抓薄餅
髒髒紫薯鮮奶
抹茶鮮奶
  • 旺角首選cafe
雖然呢間餐廳最人氣係鳥籠漢堡🍔同埋手抓餅🌮,但因為本身太熱氣,下巴又生左瘡,今次決定試下佢地既意粉🍝同燴飯🥘,果然無令到我失望🥳加拿大珍珠帶子卡邦尼手工濶條麵雖然係卡邦尼,但食落去有種芝士🫕既感覺,好creamy,,令人忍唔住食多幾啖,不過食到後期有d膩,不過呢個意粉絕對足料,有好多粒加拿大珍珠帶子,絕對過到口癮。菠菜烤雞薯茸忌廉汁配牛油梨醬意大利飯一上菜時,中間有嚿燒肉物體,原來係烤雞肉🍗,外皮烤得酥脆,入口嫩滑,可惜雞肉分量太少,食兩啖就無晒。牛油梨醬🥑比想像中少,不過整體燴飯都非常清新,食極都唔膩,值得一試。另外,我地仲每個套餐+$28,加左兩個小食喇沙煮鮮海蜆(細份)每隻蜆都大大粒,好個癮,喇沙調味適中,不會過咸或淡,豆卜嗦晒d喇沙汁,好yummy😋網紅忌廉芝士磨菇釀雞翼(2隻)本身好期待叫呢款小食,但上菜後沒有特別驚艷,只係平平無奇既芝士磨菇釀雞翼,驚喜不太,對比其他食物,相對比較失色總體來就,呢個cafe高質,整體食物質素有保證,不會中伏,下次一定要黎試下佢地招牌既髒髒紫薯鮮奶、髒髒黑糖珍珠鮮奶🧋,幾乎每枱都叫,睇見都留口水🤤。

菠菜烤雞薯茸忌廉汁配牛油梨醬意大利飯

另外,我地仲每個套餐+$28,加左兩個小食

喇沙煮鮮海蜆(細份)

網紅忌廉芝士磨菇釀雞翼(2隻)

2022-08-19 48 瀏覽
嚟到呢一度 當然就係要食超啱打卡嘅鳥籠漢堡包🍔安格斯沙嗲牛肉好味幾fusion✨沙嗲味好濃郁 牛肉好嫩滑 配埋外脆內鬆軟嘅包包 又幾夾🐮旁邊仲有沙律🥗同薯條🍟好豐富呀💕
2022-08-19 50 瀏覽
成日見人嚟打卡,想嚟好耐!!門口已經非常之靚🤩放咗好多植物仙人掌🌵好靚靚🤩🤩🤩🤭好多打卡位!!!🌟安格斯沙爹牛肉片漢堡 配凱薩沙律薯條$168好有特色嘅鳥籠打卡一百分💯入面啲餡都好足料呀!有好多安格斯牛肉,麵包皮都烘得好香,加埋啲菜同沙律好夾🌟太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉汁手工墨魚麵$148青口數量都唔少,個汁都幾好味😋🌟髒髒紫薯鮮奶(沙冰)$44呢個係朋友叫嘅,佢話好好飲!!😆🌟髒髒黑糖珍珠鮮奶$44呢個係我叫嘅,我一早已經好想叫呢個,覺得好靚😆😆😆飲落都好好飲,奶味夠出,而且有好多珍珠,珍珠好食有咬口!!♥♥係咁食啲珍珠食到飽飽地🤣
成日見人嚟打卡,想嚟好耐!!

門口已經非常之靚🤩放咗好多植物
仙人掌🌵好靚靚🤩🤩🤩🤭

好多打卡位!!!

🌟安格斯沙爹牛肉片漢堡 配凱薩沙律薯條$168
好有特色嘅鳥籠
打卡一百分💯

入面啲餡都好足料呀!
有好多安格斯牛肉,
麵包皮都烘得好香,
加埋啲菜同沙律好夾

🌟太平洋煎海蝦配藍青口白酒忌廉汁手工墨魚麵$148
青口數量都唔少,個汁都幾好味😋

🌟髒髒紫薯鮮奶(沙冰)$44
呢個係朋友叫嘅,佢話好好飲!!😆

🌟髒髒黑糖珍珠鮮奶$44
呢個係我叫嘅,我一早已經好想叫呢個,
覺得好靚😆😆😆
飲落都好好飲,奶味夠出,而且有好多珍珠,
珍珠好食有咬口!!♥♥係咁食啲珍珠食到飽飽地🤣
  • 髒髒黑糖珍珠鮮奶
2022-08-18 46 瀏覽
之前嚟過一次對佢哋既髒髒茶好深刻印象,今次再同朋友嚟飲佢哋皇牌既髒髒茶,上次淨係飲咗紫薯鮮奶咋🙈🌟安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律🌟用鳥籠裝住既漢堡,好有架勢🤩超適合打卡able😍,店員好細心會留意住你影夠啦打夠曬卡啦,就會幫你收起個鳥籠,方便進食👍🏻第一次食沙爹牛肉片既漢堡,好濃味juicy!😋🌟輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵🌟輕煎帶子好大粒鮮甜😋如果有多少少就好了,唔係好夠喉😂手工墨魚麵好彈牙,加咗水牛芝士汁味道同口感都非常creamy🤤🌟髒髒紫薯鮮奶(沙冰)🌟有得要求微甜、少甜,揀咗微甜,甜度係剛剛好,唔會過份甜,紫薯味都好出色☺️🌟髒髒黑糖珍珠鮮奶🌟無得選擇甜度,開頭懷住死就死啦,甜死算既心態😂點知嚟到係一啲都唔會過份甜!好有驚喜🤩同出面飲既好大分別,完全唔會死甜,仲飲得出黑糖獨特既香味🤤

🌟安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律🌟

🌟輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵🌟

🌟髒髒紫薯鮮奶(沙冰)🌟

🌟髒髒黑糖珍珠鮮奶🌟

• 髒髒黑糖珍珠鮮奶
  • 輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵
  • 安格斯沙爹牛肉片漢堡
2022-08-18 182 瀏覽
食lunch set,跟餐加左杯$16既飲品,食左3分1時我拎開雞扒,發現有隻大曱甴,同職員講,佢即時話會幫我成個餐取消,話我可以叫反個主食,同送小食。個陣朋友都食到一半,我唔想要朋友等佢再煮,又要等我食完,再者見到咁大隻曱甴咩胃口都冇曬啦,咁我同職員講我淨係想取消成個餐,唔洗要反個主食,亦都唔洗送小食。職員話可以唔要反個主食,亦會係張單取消我個餐,但佢表示佢都係會送反個小食。個陣我只係想快d食完走,是但揀左個小食,諗住佢都肯取消我個餐就算,點知因為我杯飲品係跟餐要另外加$16,佢最後都係要我比反$16,唔係話取消我成個餐?食到差唔多一半見到有隻唔完整既曱甴,第2日仲要肚屙邊個負責?第一次出去食飯見到有咁大隻曱甴一時反應唔切

2022-08-12
午餐
2022-08-16 60 瀏覽
呢間嘢都好似幾多人食,所以就諗住試吓同朋友兩個人,叫左一個飯一個粉一杯野飲叫左個黃金流沙軟殼蟹唔知咩燴飯同埋唔知咩焗龍蝦尾闊條麵(成間餐廳啲野食個名都好長🥵容我唔記得啦)嘩我想話個軟殼蟹燴飯好好食喎!佢個汁好好味,仲有濃濃蛋黃味!個飯又燴得岩岩好,冇唔熟冇太實,我超喜歡呢個飯但掛住食嘅關係唔記得咗影相…而個龍蝦闊條麵我就覺得正常發揮,不過龍蝦果個位就好細心,佢已經幫你半起左肉,等人地食個陣唔洗好論盡咁去除殼不過我朋友食食下個龍蝦…咦?點解啲肉透明嘅?噢…原來佢未熟就叫侍應拎返舊龍蝦去整返熟髒髒黑糖珍珠鮮奶-其實我同朋友就覺得同出面果啲珍珠奶茶冇咩分別🙈一啲都唔驚嘆見到好多人叫以為好好飲,應該都係叫黎打卡嘅除咗個唔熟嘅龍蝦之外,總的來說是好的。
呢間嘢都好似幾多人食,所以就諗住試吓
同朋友兩個人,叫左一個飯一個粉一杯野飲

不過我朋友食食下個龍蝦…咦?點解啲肉透明嘅?
噢…原來佢未熟

就叫侍應拎返舊龍蝦去整返熟

見到好多人叫以為好好飲,應該都係叫黎打卡嘅

除咗個唔熟嘅龍蝦之外,總的來說是好的。
之前聽過呢到嘅食物都高質之餘裝修都好靚🌸一入到餐廳就有一個好靚嘅打卡位🥰食完嘢同朋友打埋卡就啱哂😚不過今日趕時間就買左外賣 之後有機會一定再黎堂食🥡.📌欖油香草醬茄乾雜菌意大利粉 $78佢係手工意粉🍝食落去好彈牙 有啲似粗身嘅拉麵🍜個意粉用左欖油炒 唔會太乾又唔會太濕🫒而且調味啱啱好 食落好輕盈🤤意粉入面有好多雜菌同埋翠玉瓜 食落有口感之餘 感覺仲更健康💚.📌鹹蛋黃烤鳳梨蝦漢堡 $158漢堡包都幾高質🍔首先兩塊甜包用左牛油烘過 外脆內軟熟🧈入面有兩隻鹹蛋鳳尾蝦🍤一塊安格斯牛🥩芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅兩隻鳳尾蝦都好大隻 食落新鮮彈牙🥰而安格斯牛就好juicy而且牛味都幾濃🐮再加埋熱溶咗嘅芝士同埋蔬菜一齊食 真係超級正😚仲有埋薯條同凱撒沙律夠晒豐富🍟🥗.📌四季春芝士奶蓋(凍) +$11面頭有一層厚厚嘅芝士奶蓋🤩口感幾杰身 芝士嘅鹹香十足🧀茶底好清香 中和番芝士嘅鹹味🍵.📌髒髒黑糖珍珠鮮奶 +$16黑糖珍珠奶茶面頭加左可可粉 幾特別🧋可可粉味道好濃 再加埋甜甜嘅黑糖珍珠鮮奶 又幾夾🥳個奶味都好香 但黑糖嘅味就唔係太出🥛珍珠好煙韌 好有咬口😆.📌是日餐湯係蕃茄湯🍅飲落去甜甜地同埋幾杰身 都幾好味😋

📌欖油香草醬茄乾雜菌意大利粉 $78

📌是日餐湯
係蕃茄湯🍅飲落去甜甜地同埋幾杰身 都幾好味😋

欖油香草醬茄乾雜菌意大利粉
髒髒黑糖珍珠鮮奶
  • 四季春芝士奶蓋(凍)
2022-08-12 75 瀏覽
話說 同班姐妹行街買完衫 經過砵蘭街 果頭 見到有間Cafe 好啲幾靚!姐妹話通常好靚嘅Cafe 都唔係幾好食 ,淨係打個卡就算但廳講呢間係網上都以多好評吓 ,於是我就帶埋姐妹上咗走呢間幾靚嘅Cafe!!一入到 嘩 真係幾靚 ,餐廳以一個英倫風做主題 近門口 度 就已經有個大大個嘅郵筒係度 好似返咗英國咁啊!🇬🇧我就叫咗個爆芝士牛肉漢堡配凱撒沙律薯條!一上到嚟,嘩 !佢竟然係用個好靚嘅烏籠裝住個餐造型相當吸引啊 ! 而個漢堡外觀都好靚 ,🍔表面嘅芝士都有少少流上嚟,睇到都想一啖食曬佢啊!一口 ,嗯~漢堡 外脆內軟,而啲漢堡扒口感嫩滑多汁 , 牛肉味都極之豐富啊 ! 🥩而啲芝士係好味過出面嘅好多 !如果大家嚟到呢間 都可以叫呢個漢堡食 !包你滿意 !👍🏻
話說 同班姐妹行街買完衫
經過砵蘭街 果頭 見到有間Cafe 好啲幾靚!
姐妹話通常好靚嘅Cafe 都唔係幾好食 ,淨係打個卡就算
但廳講呢間係網上都以多好評吓 ,
於是我就帶埋姐妹上咗走呢間幾靚嘅Cafe!!
一入到 嘩 真係幾靚 ,餐廳以一個英倫風做主題

我就叫咗個爆芝士牛肉漢堡配凱撒沙律薯條!
一上到嚟,嘩 !佢竟然係用個好靚嘅烏籠裝住個餐
造型相當吸引啊 ! 而個漢堡外觀都好靚 ,🍔
表面嘅芝士都有少少流上嚟,睇到都想一啖食曬佢啊!
而啲芝士係好味過出面嘅好多 !

如果大家嚟到呢間 都可以叫呢個漢堡食 !包你滿意 !👍🏻
2022-08-05