2022-08-09
以前好怕食樓上𝐂𝐚𝐟𝐞☕☕ 因為好似時候都驚嚇不斷😱😱最近朋友超級介紹呢間😝😝😝見到呢間店成日都爆場就叫左外賣🥡🥡 返屋企食一去到第𝟏個感覺𝐂𝐚𝐟𝐞☕️空間感好大 • 樓底好高🏛️搞到我好想取消d外賣tim🥡茶聊係 以灰灰黑黑🖤顏色為主,超型格🖤近門口🚪位置既英倫風郵筒📮 • 電話亭☎️仲好岩打卡📸喺旺角區咁多臥虎藏龍餐廳中拎過Openrice第一名♪ 輕煎北海道刺身帶子水牛芝士墨魚汁意粉 $138 (9.5/10) *推薦👍🏻👍🏻外賣賣相已經令我可以俾滿分啦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻係因為用料真係非常高質而且CP值高輕煎北海道刺身帶子食落特別鮮甜爽甜🥘完整一粒上 牛油將輕煎北海道刺身帶子表面焦香而中間仲係非常軟熟另外手打的墨魚汁意粉做到爽身充滿墨魚味加配上好多好多濃厚的水牛芝士醬每條墨魚汁意粉沾住濃厚的水牛芝士醬 🍴🍴(168緊嘅朋友仔, 你地要考類清楚啊)呢度嘅食物質數真心唔錯,一流~🍔勁爆芝士牛肉漢堡配凱撒沙律薯條🍔見到堂食係有個鳥籠造型好吸引, 如果打卡一流🍟🍟🍟🍟🍟漢堡包外脆內軟, 漢堡扒口感叫嫩滑超多汁, 牛扒好濃郁, 裡面的餡料很豐富, 芝士味特濃、甘濃香嘅芝士非常邪惡, 配上凱撒沙
因為好似時候都驚嚇不斷😱😱
最近朋友超級介紹呢間😝😝😝
見到呢間店成日都爆場
就叫左外賣🥡🥡 返屋企食
一去到第𝟏個感覺𝐂𝐚𝐟𝐞☕️空間感好大 • 樓底好高🏛️
搞到我好想取消d外賣tim🥡
茶聊係 以灰灰黑黑🖤顏色為主,超型格🖤
近門口🚪位置既英倫風郵筒📮 • 電話亭☎️仲好岩打卡📸
喺旺角區咁多臥虎藏龍餐廳中拎過Openrice第一名
外賣賣相已經令我可以俾滿分啦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
係因為用料真係非常高質而且CP值高
輕煎北海道刺身帶子食落特別鮮甜爽甜🥘
另外手打的墨魚汁意粉做到爽身充滿墨魚味
加配上好多好多濃厚的水牛芝士醬
每條墨魚汁意粉沾住濃厚的水牛芝士醬 🍴🍴
(168緊嘅朋友仔, 你地要考類清楚啊)
呢度嘅食物質數真心唔錯,一流~
🍔勁爆芝士牛肉漢堡配凱撒沙律薯條🍔
見到堂食係有個鳥籠造型好吸引, 如果打卡一流🍟🍟🍟🍟🍟
漢堡包外脆內軟, 漢堡扒口感叫嫩滑超多汁, 牛扒好濃郁, 裡面的餡料很豐富, 芝士味特濃、甘濃香嘅芝士非常邪惡, 配上凱撒沙律薯條, 非常滿足, 必食推介👍🏻
😝😝今次都叫左我最愛 黑糖之珍珠奶茶🧋🧋 & 芝芝莓莓沙冰🍓🍓
一次滿足曬我所有食慾🤰🏻🤰🏻
今次我叫左外賣。 親愛的,~我要去多次,到時記得埋單啊!