2018-12-08
三層Tea set 中規中矩,tea set highlight 既scone 都做得唔錯,除左有clotted cream and jam 仲有兜lemon custard😋 重點係配既任食dessert station!Crepe cake / waffle/ 心太軟 全部都即叫即製;法式香橙干邑crepe,即製既crepe 放落香橙醬再煮搞到淋晒唔好食🤭 即製既Waffle雖然內裏唔係好綿密,但超脆有蛋香!心太軟都幾流心,可可味濃,唔會太甜太膩!雪糕有好多款,味道超特別,有芒果糯米飯、鹹蛋黃肉鬆、開心果、香橙蜂蜜薑粒、梅子香檳、雲呢拿、香濃可可⋯ 推介開心果同芒果糯米飯味!另外仲有macaroon 、朱古力同生果任食。平時好怕食macaroon 覺得太甜,grand hyatt macaroon 岀奇地唔太甜幾好食🤤!$328 有得食五星級酒店tea set + tea buffet 😱😍!如果怕食唔到咁多野,剩係想同閨蜜飲杯野食件甜品吹下水可以剩係要dessert station嫁($228) 😊