2001-06-01 13 瀏覽
D o野食算ok,但太鹹。唔知個師傅係唔係星期三輸了馬,環境好好,好舒服。
2001-05-17 6 瀏覽
夜晚自助餐還好,但是早餐就非常差! 衰到將昨晚食剩o既拎返出來!!我與我女朋友隔個月就入去Relax, 就算酒店Package 包埋早餐,我們都情願出去Shopping Mall 到食...不過環境真是好舒服,尤其是泳池邊旁座位.呢間Cafe 主要贏環境lu... 食物真是mamalu.好過冇la.
呢間Cafe 主要贏環境lu... 食物真是mamalu.
好過冇la.
2000-12-11 2 瀏覽
初到黃金海岸,令我回味無窮的除了是酒店的無敵海景外,就要數酒店地庫的自助餐了.除了環境同服務都唔錯之外,食物的味道同種類都幾好,最欣賞係佢擺在花園的燒烤檔,連燒鰻魚同乳豬都有.雖然價錢唔平,不過都值得一試,絕對值回票價.

2000-09-04 9 瀏覽
係就係好似貴o左o的... 不過, 都算物有所值o架!! 好多好多款色, 尤其係我最愛o既甜品!! 真係好正!!!!!除o左食物, 環境同服務都好好o架!!!

除o左食物, 環境同服務都好好o架!!!
2000-04-05 13 瀏覽
我今次食自助食品種類多, 唔會得例牌款式, 昧道OK! 環境一流, 室內外都咁正! 只是自助沒甚麼服務可言..
1999-12-11 25 瀏覽
很好的氣氛, 食品很有份量.Tatse so Good! 服務周到! 有自助價格合理, 有大量特色美食! 總之就Very Good!
很好的氣氛, 食品很有份量.
Tatse so Good!
服務周到!
有自助價格合理, 有大量特色美食!
總之就Very Good!