2015-10-08
身為元朗人,上星期黎完YOHO MALL朝聖,要再encore呀!首先覺得個場好好行再加上平日泊車一粒鐘只係10蚊雞,紅日都只係12蚊 簡直係市區冇可能搵到,唔洗爭幾十蚊夾硬買夠數為左個泊車優惠(例如去ZARX/H&X求其買樣野之後攞返去REFUND,嗱嗱嗱!!!利申:我冇試過架!!) 我今日飽飽地,食唔落太HEAVY野,就揀左間壽司!本來冇乜期望,只係覺得價錢合理,就攞飛~等左陣就到啦!我隔離個件話好好好肚餓,嗱嗱淋點野食我地其實都係板X FANS,估唔到呢道都係用TABLET落單!好方便哦!唔洗個waiter黎到企係道等我呢個三心兩意既港女諗,又唔會落錯單,有錯都係自己錯~野食未黎飲啖茶,都ok啦~我靜雞雞開過個熱水壺黎睇係茶包黎,味道都幾濃..似係乜米茶之類呢個香蔥火炙三文魚扒~都算厚肉,肉質都幾淋,味道酸酸地~好開胃!熊本高菜卷,好似雪菜味咁,都幾好食!和風海苔沙律,淨係得紫菜同一種菜,食落有少少寡,但就好多紫菜~~除左沙律醬另外仲有個汁,我覺得有d腥味怪怪地冇掂過呢個自家製八爪魚芥辣 好好味呀!!!!!八爪魚煙煙unun好正,不斷係我個口鼠黎鼠去!再加上撈埋d蔥同埋叫高
再加上平日泊車一粒鐘只係10蚊雞,紅日都只係12蚊
簡直係市區冇可能搵到,唔洗爭幾十蚊夾硬買夠數為左個泊車優惠
我今日飽飽地,食唔落太HEAVY野,就揀左間壽司!
本來冇乜期望,只係覺得價錢合理,就攞飛~等左陣就到啦!
我隔離個件話好好好肚餓,嗱嗱淋點野食
除左沙律醬另外仲有個汁,我覺得有d腥味怪怪地冇掂過
再加上撈埋d蔥同埋叫高菜但擺明係雪菜一齊食~一絕!!
千尋海老壽司都唔錯架!!
右邊三件係嚴選盛,有海老,厚切三文魚同埋油甘魚!!好正呀媽咪~~~推介!!
中間d窿窿都填滿芥辣!真係好過癮~~好攻鼻!!要keep住鼻吸口呼~~
蓮藕爽爽地!好特別既味道hehe~
加埋一$309,值得!!會再食