2011-05-02
有日同經理食完飯經過,其實我食過好多次,但知經理鐘意食呢D小食,特登帶佢黎食朱古力雞蛋仔同朱古力夾餅(加醬)即叫即整,以前我一向都係食蛋白肉鬆,但食過朱古力夾餅之後真係次次都想食返朱古力老細係用吉百利朱古力粉開漿的~真係好少見,食落真係好濃朱古力味,熱熱既夾餅再加上朱古力醬溶到滴出黎,感覺好朱古力!!!!真係推介我真係向出面食唔到/未食過老細個度仲有日文MENU,原來係有住港日本人食過好食之後特登為老細整一個日文MENU方便其他日本人ORDER(呢區好多日本人居住的)之後有次我向旺角街食過一次夾餅,但原全唔係個回事了...根本出面個D夾餅好實~本身餅底無味,無蛋味,無蛋香,靠D 糖 馬支 花生醬 黎帶起個味雞蛋仔得個死甜味再加上此家雞蛋仔一D都唔貴,唔似北X雞蛋仔賣$15蚊一底,真係癡線
朱古力雞蛋仔同朱古力夾餅(加醬)
真係推介
我真係向出面食唔到/未食過