V Walk試新野! 呢間船麵夜晚價錢都只係around五十幾蚊🤩 同類商場黎講絕對唔貴! (只係yoho vcity果d太離地!!!!🌚) 店外都有長長既人龍 但都係等左一陣就有位 原來餐廳不設搭枱 就算得2個人都係坐成張4人枱麵一係食大碗配幾款餸 一係食四碗細既船麵 每碗都可以自由選擇湯底 餸 麵條! 見到張點餐紙就選擇困難症發作!!🤯 最後叫左一碗大既牛魔王同埋4小碗 同樣都係$48湯底: 牛湯豬湯都算幾香濃幾有風味 唔係hea貨 唔會淡茂茂 仲可以加辣 真係好辣架🙈 冬蔭功湯唔好睇佢好淺色 其實都好濃味! 食完都唔算頸渴 仲有d通菜係面頭咁 不過餐牌有走芽菜走炸蒜既選項 但完全唔覺佢有落到芽菜炸蒜比我😦餸: 腩肉 牛肉 牛丸等等都ok 食落軟熟唔韌麵: 呢隻河粉等別粗厚煙韌 全蛋麵條掛滿湯一擺落口成口湯汁 感覺幾正😋香茅豬扒 $25味道同質感都麻麻地 唔抵食同埋由於個麵太辣🤧 叫左支椰子水($16)黎解辣 爽呀

餸: 腩肉 牛肉 牛丸等等都ok 食落軟熟唔韌

香茅豬扒 $25
味道同質感都麻麻地 唔抵食

同埋由於個麵太辣🤧 叫左支椰子水($16)黎解辣 爽呀

10 分鐘 (堂食)